to udanych zakupów butkowych !!!
a w Duecie to cała tablica zapełniona weselami, więc popularne miejsce

ale co do kwiatków to nas pani pytała jakie chcemy to mówiłam, że białe frezje i różowe róże, a były białe róże i frezji chyba wcale tylko coś innego (ale nie mam pewności), więc jeśli Ci zależy, żeby były akurat takie jak wybierzesz to przypilnuj... chcieliśmy też balon strzelający na pierwszy taniec i mieli go powiesić w konkretnym miejscu, ale ostatecznie wisiał gdzie indziej no i strzelił obok nas... no i szampana mieliśmy dla dzieci i niepijących, ale nie był w ogóle wyciągnięty...no i nie odpalili mi prezentacji power point, bo nie mieli jak, tylko nie wiem po co mówiłam, że mam w power point,i że puszczą, więc przerobili na same fotki i tak poleciało-ale plus za starania, że nie olali tego tylko zrobili,co mogli, no i poza tymi szczegółami to wszystko git jeśli chodzi o wesele. przy poprawinach jeszcze było doliczone 6 zł od osoby za bufet - kawa, herbata, ciasto no i musieliśmy dopłacić za obsługę godzinę dłużej, bo poprawiny były do 21, a miały być do 20, choć nie odebrałam przy rozmowie, że mają być do konkretnej godziny, ale w dniu wesela siedzieliśmy z ostatnim stolikiem do chyba 6 rano albo lepiej i nikt nam nic nie mówił ani niczego nie doliczał, no i tam zdarzyło się dwa razy na weselu, że nasza butelka z wodą poszła na stół gości, trochę się ubawili tym

żeby nie było to tak Ci tylko mówię o tych szczegółach, żebyś mogła sobie zwrócić na nie uwagę, jeśli Ci zależy, bo tak poza tym to super, goście byli zachwyceni i przez długi czas się zachwycali, więc to nie tylko moja opinia

ale się rozpisałam hehe, wybacz ;-P