Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37819 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
poka fotki poka  ;D ;D :hopsa:

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
Podjuszki dawno niekatualne, dokladam zdjęcia na stronę, jak ją zapełnię, to bedziesz pierwsza, ktora dostani linka:D dawaj te zaproszenia, niech no ja je ocenie ;D ;D ;D ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
spokojnie Drogie Panie ;) jeszcze ich nie mam :D będą pewnie na początku tyg., bo w sobotę facet o adres pytał wysyłki :)
także jak dojdą to oczywiście fotki będą ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
u mnie walentynki na domowo ;) czyli pełny relax w łóżeczku...na przytulankowo  :uscisk: :uscisk: :uscisk:  :calus: :calus: :calus:
oczywiście były kwiatki :bukiet: i wspólnie skonsumowane w łóżku czekoladki :) i seriale pod kocykiem :D

natomiast w piątek mój M. sprezentował mi bransoletkę, która jest naprawdę prześliczna :Uu: :Uu: :Uu: na walentynki mieliśmy sobie nic nie kupować, więc dostałam w piątek niby bez okazji :P muszę przyznać, że co jak co...ale M. ma gest ;D powstrzymać się nie umnie...
..nawet jak go tylko na chwilę samego zostawię na zakupach, to zawsze coś mi nakupuje...od kremów(raz dostałam przeciwzmarszczkowy :shock: ) , poprzez buty, aż po mikser  ;D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
to tylko się cieszyć ;D
Mój się zapytał czy chcę dostać kwiatka, czy wolę np. karnet na siłownie hehe;D oczywiście wybrałam drugą opcję:P, ale kolacyjka wczoraj na mnie czekała, jak wróciłam przed 21:00 z pracy:P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
 o taka o!

bardzo delikatna...cudownie na ręce wygląda :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline nusiak
  • maniak
piękna:D
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Cudowna ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no to super  :D bransolteka bardzo ładna, delikatna, podoba mi się  :D my sie widzieliśmy ze znaną nam już panią z poradni - wrażenia pozytywne  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja ogólnie lubię dużo i dużą biżuterię......a ta jakoś tak mi się podoba, że nie mogę przestać się nią zachwycać....UROCZA :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

co do siłki nusiak to ja właśnie wczoraj się wybuliłam na nowy karnet :-\...chyba masz taki jak ja-bez ograniczeń tak? bardzo mi się jednak nie podoba, że nie obejmuje on tych zajęć ustawionych >:( i trzeba dopłacać >:(
 w pon. są trampolinki od nast. tyg. ...chyba się skuszę, żeby zobaczyć jak na nich jest ;) na necie nieźle to wyglądało...chyba można się ostro wymęczyć :) na taneczny :cancan: :cancan: na sob. też się zapisałam...może pójdę obadać co tam się dzieje...
pasowało by mi chodzić na 1h popakować i 1h zajęć od razu, ale by mnie to wyszło tyle siana, że  :cegly: :cegly: :cegly:  :-\

emmo czy Pani coś komentowała moją "koleżnkę po fachu" ;D i jej piękną przemowę?  :D ;) co robiliście w ogóle na tym spotkaniu i ile trwało?

Offline nusiak
  • maniak
No to dopłacanie to wiesz....:/, też mam ten bez ograniczeń karnet studencki jeszcze hehe;)
Trampolinki sa extra:D, jak mnie bolały stawy przy kostkach u góry, a nie chciałam rezygnować z ćwiczeń, to ćwiczyłam na trampolinkach te przerwy:D. Powiem Ci, że po godzinie czułam efekty hehe;).
Ja tak chodzę właśnie np. Zumba + godzina siłki:D, ostatnio poszłam najpierw siłka+Zumba i wyszłam cała mokra hehe, więc lepsza 1 opcja;).
W piątek na brzuchy:P, jak mi się uda to siłkę też zaliczę:D
Ja na taneczny nie idę:D, wystarczy że na Zumbie czuję się jak wielki pająk machający odnóżami w górę i dół :D (ale Zumbę uwielbiam;) )

Masz w końcu wyniki?;)
Ja postanowiłam wczoraj, że odstawiam masełko:P, bo to jest jedyny grzech w mojej diecie hehe. Zobaczymy jak pójdzie:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa spotkanie trwało niecałą godzinę, ok.50min; pani najpierw te rysunki skomentowala - wszystko tak ze śmiechem, na wesolo, potem dawala nam rady typu, że mam o siebie po ślubie dbać - fryzjer, ubranka...a P. ma mi na to dawac kase  :D :D :D tak ogolnie rozmwialismy o naszych planach, podrozy poslubnej - a raczej jej braku  ;) :D naprawdę bylo ok  :D
pani skomentowala kolezankę Twoją po fachu, ale delikatnie dosc...powiedziala po prostu że ma taki program do omowienia na zajęciach i tyle...my się z nia zgodzilismy  :D 
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emmo zgodzę się i ja...wiadomo, że ona musi to wszystko przerobić...jeżeli o mnie chodzi to nie bardzo mnie interesowało co ma i jedna i druga do powiedzenia...póki co dzieci nie planuję ;) (znaczy planuję za jakieś 3 lata jak się dostanę na specjalizację :))...
ta "moja fumfela ;D" żadnej Ameryki tam nie odkryła, więc nie wiem po co się odzywała...za to Pani z poradni trochę odkryła Amerykę :D bo według niej 'zespół napięcia PRZEDmiesiączkowego' jest po miesiączce :o :o :o co mnie osobiście zaniepokoiło ;D ;D ;D
aleee...z tego co piszesz było spoko, wiec nie ma co narzekać :) szczególnie ta część o dawaniu kaski na fryza i szmatki :D :D :D hahah

co do rysunków jeszcze,to ja mało nie umarłam jak ona powiedziała niby co one oznaczają... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
mój dom-narysowałam kopertę
moje szczęście-kawałek pomarańczy
mój seks-rany boskie namalowałam głowę dziewczynki z kiteczkami  :zdziwko:
moje najważniejsze wart. w życiu- ......................................kościół  ;D
o kim myślisz-tulipany w wazonie

jestem bardzo ciekawa interpretacji :D

nusiak ja chodzę zawsze na siłkę przed pilatesem, ale tam jest inna sytuacja, bo jest spokojniejszy niż zumba...jakby karnet obejmował wszystko to bym chyba na każde zajęcia chodziła :P jakbym tylko mogła...a tu nie dość, że trza dopłacić, to przed zumbą jeszcze jakieś wino trzasnąć na rozluźnienie ;D
...na brzuchach byłam w piątek...fajno...z tym, że mi wysiadały...uwaga uwaga...nogi :-\ po prostu po czwartkowym pilatesie miałam zakwaszone strasznie uda i w ogóle nie mogłam ich w górze utrzymać, a bardzo dużo brzuchów z nogami w górze właśnie było...

Offline nusiak
  • maniak
słyszałam, że w czwartek było mocno :P. Ja też bym chodziła na wszystkie:D, ale nie ma kiedy:P
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
bransoletka super! w ogole rozsmieszyl mnie prezent w postaci miksera  :hahaha: :hahaha:

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:D mikser to fajny prezent ;) tez taki dostalam od R. i to na wlasne zyczenie.. bo strasznie lubie piec ciasta i po prostu bez miksera.. to jak bez reki w kuchni ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja uwielbiam piec, ale uważam, że mikser to prezent dla domu, nie dla mnie  :D ale mój P. też ma takie zapędy, jednak szybko go sprowadzam na ziemię ... ;) :D no ale każdy może lubić co innego  :D
ja zazwyczaj sugeruję P. prezenty  :D pod choinkę dał mi wszystko co chcialam oprocz książki Jane Eyre, ktorej nie mogl nigdzie znaleźć...widać za poźno sie zabrał za szukanie... ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja dostaje najczesciej cos do kuchni bo uwielbiam gotowac heh ;p
najbardziej romantyczny prezent jaki dostala to... okap na wigilie hehehhe ;] ale wiedzial ze chcialam wiec dostalam z czego bardzo sie ucieszylam hehe

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tak w zasadzie to jest taki robot-mikser, blender i jakiś tam rozdrabniacz ;D

zrobiłam właśnie fotkę naszego albumy, o którym wspomniałam u Anio0lka...jak zgram to wrzucę ;)

sylwusia faktycznie romantycznie :D ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

Uploaded with ImageShack.us

O!  :) taki śmiechowy ;)
format nieco większy niż A4

Offline emm-a

• Chuck Norris
faktycznie smiechowy  :D fajny  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jak już pisałam u Anio0lka mamy zamiar zrobić z niego księgo-album ;)
z reportażu i pleneru będziemy mięć osobne fotoksiążki...ale tam wiadomo-wybiera się niewielką cześć fotek...reszta na płycie do wywołania...i do albumu ;)
..ja planowałam coś klasycznego, ale mojemu M.się spodobał :) jest naprawdę solidnie wykonany...w tk maxxie zapłaciliśmy 50zł za niego, ale tam zawsze podana jest też oryginalna cena...i było 250...więc mam nadzieję, że jest wykonany na te 250 :)
...a kolorki bardziej pastelowe...ale nie mdłe :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ksiazka ma fajna okladke :D co do miksera to M kupil mi ale nie w formie prezentu, tylko jak sie wprowadzalismy do mieszkanka naszego, a od tesciow dostaje kuchenne rzeczy, mam juz maszynke do miesa, robota kuchennego ;D ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
z tym robotem to w sumie też nie tyle co prezent był, ile po prostu rozpakowujemy bagażnik po zakupach...jakieś moje nowe szmatki :D + jedzenie...i nagle robot kuchenny...i M. wtedy, że tak mi kupił może się przyda :D już miałam też takie zdziwienie raz jak otworzyłam bagażnik, a tam ekspres do kawy, bo akurat stwierdził, że kupi :) ale cała drogę samochodem nic nie mówi nigdy i specjalnie odnosi do bagażnika, kiedy ja zagubiona między wieszakami buszuję i nie wiem co się dzieje dookoła ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
malinowa_mambo super z tymi prezentami od Twego lubego masz- to fajnie takie niespodzianki,chociaz ja swojemu rowniez mowie,ze ma mi nie kupowac prezentow np na urodziny typu sprzet agd tylko dla mnie hehehe ;-p a walentynki mialas urocze :) aha i piekna bransoletka i jeszcze ta okladka bardzo fajna :D no wszystko super - wow :) :) :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Taki pozytywny ten album ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mój album ślubny jest w kolorowe paski, bo nie lubię białych albumów :D

Twój jest cudowny :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ooo! :o mkarolinko! :o coz za mile slowa z Twych ust slysze ;D ;D ;D dziekuje dziekuje :balonik:

mieliśmy w sumie parę dni wcześniej zamawiać taki LINK USUNIĘTY
,ale stwierdziłam, że się wstrzymam i tak jakoś ten wzięliśmy:)
mi się te księgi co są na all i w innych sklepach internetowych tak średnio właśnie podobają...
...ewentualnie ta co wkleiłam...

tak ogólnie właśnie z pilatesu wróciłam...jestem zakochana w pani prowadzącej...jest taka surowa :Serduszka: :los: lubię dyscyplinę na takich zajęciach  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :lol: :lol:
« Ostatnia zmiana: 22 Października 2021, 18:54 wysłana przez zibi »

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Żeby tylko Pm nie był zazdrosny ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris