Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 38384 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
w tamtym tygodniu byłam raz, w sobotę....byłam wściekła że nie mogę poćwiczyć;D, ale miałam pewne komplikacje żołądkowe i lekarka kazała mi kilka dni odpocząć, ale jak już lepiej się poczułam to polazłam;D. Teraz idę 3 razy:), bo bez siłki czuję się jak dętka do tego mam zły nastrój i wyżywam się na P:P, a jak poćwiczę to świat widzę w różowych barwach hehe. Z siłki mimo wszystko nie rezygnuję, choć boli mnie to że teraz więcej tych ćwiczeń grupowych, bo nie zawsze mi się zgra grafik w pracy, żeby na obwodowe się wbić:/
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no ja właśnie tez rozpaczam, bo nie byłam od tygodnia :o ale biegałam 2 razy z emmą, wiec coś tam się ruszałam :P ale już jutro śmigam na pilates :)
teraz ciężko tak przyjść żeby jeszcze na obwód się załapać tyle tych grupowych :-\

Offline nusiak
  • maniak
widziałaś, że pilates teraz w soboty jest?;) na 9:00 chyba jak dobrze pamiętam:P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
widziałam widziałam ;D i na 10 w soboty też będzie :brewki: :brewki: więc dwie godzinki będę zaliczać :P ::)

Offline nusiak
  • maniak
hehe a ja właśnie przeczytałam, że na karnecie z nieograniczoną liczbą wejść można tylko 1 raz dziennie wejść w opcji +5ł :O
Teraz w sobotę idziesz?;)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
idę  ;D jak dam radę wstać to wcześniej na obwód śmignę...niby tydzień, ale się czuję jakbym sto lat nie była...
a z tymi karnetami to w ogóle namotali... :-\

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a gdzie chodzicie na tego pilatesa i na czym to cudo polega???

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nusiak chodzi na zumbe...ale w to samo miejsce :) to jest FITROSE na Lompy...wygoogluj sobie :)

pilates to takie cwiczenia jak w szkole rodzenia ;D wszystko powoli i z odpowiednim oddechem...z boku wyglada lajtowo...ja myslalam, ze sie bede nudzic na tym, ale trzeba na prawde ostro dupe spiac, zeby zrobic cwiczenia prawidlowo, a babka bardzo tego pilnuje :)
to nie jest zadne cardio, zeby zgubic wage...cwiczenia sa raczej na rzezbe...glownie brzuch i uda...dodatkowo wzmacniaja miesnie plecow...czasem sa na rece jakies cwiczenia z ciezarkami, ale głownie brzuch+nogi  :) babka jest zaje.bista!
szczerze przyznam, że efekt dość szybko zauważyłam...galaretka już się tak nie trzącha ;D

w takim malym skrocie ;)
heh...dodam, że nie płacą mi za reklamę :D

Offline nusiak
  • maniak
hehe, no ja chodzę na zumbę bo uwielbiam intensywne ćwiczenia;D, a do tego ćwiczenia obwodowe (ćwiczenia siłowe połączone z ćwiczeniami cardio albo rozciągającymi, ja osobiście uwielbiam się wymęczyć na cardio;D ). Miałam iść na trampolinki, ale jakoś ciągle mi nie pasuje, może jak mi się w końcu grafik zmieni:D.
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
moja dupka po biegach jest juz mniejsza ;p
juuuhuuu

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba sukienke masz  boska po prostu!! zaje.bista jest wrecz ;D sama bym w takiej chetnie poszla gdyz uwielbiam ten kolor ;D ;D ;D butki tez super wygladaja w tym polaczeniu :) bedziesz sliczna panna mloda na poprawinkach! :D

xanth co do roweru ze swiadkowa, to ja ja poganiam, bo ona mi sama zaproponowala zeby jezdzic a teraz sie ociaga z ta naprawa rowerku ;/ w konccu sama bede musiala jezdzic  czego strasznie nie lubie... :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa!!! Ty w soboty rano biegasz!!!!!!!!!!!!!!!! :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nie nie kochana emmo :P od jutro jadę pilates wtorek, czwartek ,sobota ;D biegi muszą wypełnić pozostałe dni ;D

nusiak ja do intensywnej części moich ćwiczeń zaliczam właśnie bieganko ;)

dziękuje AnioOlku  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Offline nusiak
  • maniak
ja w sobotę dopiero na 14:00 idę ;D, bo rano muszę coś załatwić:/. Tak mi jakoś teraz piątki się nie układają, bo w biurze do 16:00, a 18-20 sa zajęcia grupowe:/, na 20:00 to nie pójdę, bo z P też muszę trochę czasu spędzić:D a nie tylko praca i siłownia:P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no taki teraz ten czas na urządzenia okrojony strasznie... :-\
czyli się nie miniemy nawet... :'(  ;)

Offline nusiak
  • maniak
Niestety, bo muszę być w szkole rano:), teraz zaliczenia, egzaminy, bleh:P
 A teraz zwijam się do domku, bo jestem jeszcze w pracy;)
[/url]  [/url]

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
Heloł duperko :Zakochany: moja świadkowa miała prawie taką samą sukienkę na poprawinach, tylko ze w kolorze pastelowego różu, polecam!!!! 8) Och bosh jak ja Ci zazdroszcze! ja chce jeszcze raaaaaz!!!!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Weź mi tu Angie oczy nie mydl...fotek jak nie miałam tak nie mam :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
hahaha, bez kitu :Szczerbaty: to ja się nie udzielam w tym wątku  ::) widziałam, ze wzielas se jednak fotografa na reportaz, brawo, posłuchalas sie kolezanki mezatki! postaram się obczaic spesziali for ju te fotencje:)

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
a kiedy Twoja sukienka pojawi sie w szyszynie?

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa - biegi to ta przyjemna relaksacyjna część !!!! przecież my prawie w miejscu biegniemy!!! motyle nas wyprzedzają!!!!
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Piękna ta kiecuszka, wręcz idealna! A Ty wyglądasz w niej cudnie  :Serduszka:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Angie no ja mam nadzieje :diabel_3:
kiecka ni wiem kiedy...czekam i czekam... ??? a buuu... :'( średnio 4 miechy...wiec wypada na kwiecień...

Dziękuję Anjuszka :-*

Offline sylwiq

• Chuck Norris
malinowa a przypomnij mi gdzie ty suknei kupowalas i jaka? ;]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ale Ty masz piękną suknię  :mdleje: :boje_sie: :szczeka: :szczeka:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no faktycznie jest wyjatkowa ;D a gdzie foteczki sukni na tobie????????????? ;]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Dziekówka dziewuchy :P

w Novi można fotki robić dopiero jak się zamówi, a tą która była na salonie ktoś kupił jak się namyślałam i już nie mogłam cykać zdjęć :-[.......więc czekam...w grudniu zamawiałam +/- 4 miesiące się czeka... :-\

Offline sylwiq

• Chuck Norris
juuuhuuu niebawem beda fotencje ;D
ja w novi nie bylam ale slyszalam duuzo pozytywnych opini.. balam sie ejdnak ceny ;D

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
to zalezy jak sie trafi, ja trafilam na promocyjna cene;) Biała obiecaj, że po ślubie idziemy na balety w naszych sukienkacj.pliiiiz!!!!!