Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 38857 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Wrzucam pudełeczko na koperty jakie znalazłam w necie...chodzi mi raczej o sam kształt,formę...nie wygląda jak urna, tylko właśnie jak prezent :D to jest takie delikatne...nie wiem czy nie wolałabym bardziej zdobnego...i wiadomix kolorystyka (póki co) miętuskowa ;D
 ogólnie mam w planach samemu je stworzyć ;D

Uploaded with ImageShack.us

Offline _patka_

• Chuck Norris
http://allegro.pl/nowosc-slubne-pudelko-na-koperty-telegramy-i2170784051.html ja znalazlam cos takiego wlasnie i tez nad nim mysle ale cena...  :drapanie:

mi tez zrobisz??? ;D

ja sie takiego zadania juz nie podejmuje czasu mi nie starczy  :Mdleje_1:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ooo bardzo fajny pomysł :D

też takie pudełko zrobię ;)

jest super!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tego akurat nie widzialam :)...ale cena nieco przesadzona :-\ a to co pokazywałaś turkusowe dużo bogatsze

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajne te pudełka  :D choć wolałabym coś prostszego chyba.... juz sama nie wiem.... :-\
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Śliczne to pudełko!!!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Super to pudełko ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
malinowa mambo wiesz, co ja mysle, ze ludzie dopoki sami swojego wesela w "tych czasach" nie zorganizuja to nie beda wiedziec jak sie zachowac, a ze jest jak jest to sie czepiaja pierdol !! np znajomi, ktorzy brali slub w "tych czasach" w ogole nie zawracaja mi glowy z zaproszeniem czy transportem, a znajomi, ktorzy slubu jeszcze nie brali to jakies pytania i komentarze, a to, ze powinien byc transport,a to, ze nocleg,a to, ze cos tam... natomiast, co do dzieci to my zapraszalismy z dziecmi, ale jeszcze nikt sie nie zdeklarowal,ze z dziecmi przyjdzie, jednak wiem,bo gdzies slyszalam, ze ludzie sie bulwersuja jak na zaproszeniu nie ma "z dziecmi"-moze to taka natura ludzi...

ludzie to naprawde swinie  ;D choc nie wiem czy warto swinie obrazac...

a pudelko ladniusie - chcialabym takie zrobic,ale mi sie nie chce  ;D

Offline Pandi
  • maniak
Dzizyss to pudelko z linku 160 zl?.??? Szok

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
no wiec tak-
na poczatku chcialam wam powiedziec ze wredne zmijki z was ehhehe ;]
po drugie- my zapraszamy z dziecmi ale... wiekoszosc osob jzu ans pyta czy sie nie pogniewamy ajk przyjda z maluchami tylko na 2 godzinki lub wcale bo wesele to impra dla doroslych hehehe wiec na szcsecie mamy dosc lajtowa rodzinke i nie ma dekli ktorzy koniecznie musza miec super warunki, i na lsicie gsoci cala rodzinka ehh

xanth- sklep z takim ciuchami masz w nowym turzynie na parterze... i nie przejmujcie sie debilami ze sklepu ja bym cos walnela zeby na maksa takiej babie dojeba* ;/  nikt NIKT nie ma prawa ojej mamy obrazac

pudelko ktore wkleilas mamba i zonka pieeeeekne sa ;] ale jakie kuzwa drogie!! moze sama zrobie heh pewnie na checi sie skonczy ale cicho pomarze chociaz ;p

no i ostatnia rzecz ktora mi przychodzi do glowy to sukeinka mamy mojej ;p
kupila sobie fioletowa za kolano lekko, fioletowa, dol lejacy ale dosc przylegly do cialka a gora z takiej ala koronki ale nei jakiejs wiesniackiej hehe takie ladne delikatnej ;p no i jak ja kupila to znalazla druga ktora jej sie spodobala taka, szaro- pudrowa... dziwny kolor bo sie tak mieni lekko ale delikatnie ;p i tez do kolana ona jest .. fioletowa ma mini koronkowe rekawki ale takie kruciusienkie a ta szaro srebrzysta pudrowa jest na grubszych ramiakach ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
heh...przypomniała mi się taka akcja jak z mamą poszłyśmy kupić zmywarkę...
na wszystkich jest napisane zużycie wody na jeden cykl(czyli jakies 8-10l ;)), a na tej która nas akurat zainteresowała zużycie wody było 2080 ??? ??? ??? mamuśka dorwała gościa co się szlajał między zmywarami i pyta o co tu chodzi...on jakby nigdy nic, zlewającym tonem, że to jest zużycie wody :|| na to mamuśka, że czytać umie, ale trochę duże ::)...a on do niej, że
w ich sklepie liczą na inteligencje klienta :o :o :o
myślałam, że obie wyjdziemy z siebie i staniemy obok...normalnie jakiś pryszczaty dupek, z tłustymi związanymi w kitkę włosami do dorosłej, wykształconej kobiety z takim tekstem :shock: :shock: :shock: no myślałam, że mu pierd***ę  :boks_4: :boks_4: :boks_4:
...Mamuśka zachowała zimną krew, ale minę miała taką, że wystarczyło...przegoniła go jeszcze po całym dziale ze zmywarami...oczywiście z milionem pytań chociaż wszystko było napisane ;D co się będzie schylać jak dupek przeczyta ;D
Żeby było śmieszniej to tamte zużycie wody było na rok(co nie było dopisane) , a producent sobie wymyślił, że na rok jest 260 prań ;D ch* wie skąd ;D

ależ My mało inteligentne, że na to nie wpadłyśmy... :lol:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
o ja pitole! kolejny raz obsluga w Polsce jak zawsze na najwyzszym poziomie ech... :)

aaa co do tych ciazowych sukienek to fajnie czasem są w H&M

Offline emm-a

• Chuck Norris
w dzisiejszych sklepach to sklepy walczą o klienta, nie odwrotnie, dlatego obsluga powinna się wedlug mnie starać, a nie mądrować ...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
O co za koleś >:(
Ale Twoja mama the best, że tak go przegoniła po całym dziale ;D

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
co za cham.. ja bym mu odpowiedziala ze to pewnie dlatego ze na inteligencje obslugi nie ma co liczyc.. nie mowiac juz o kulturze osobistej .. I bym poprosila kierownika

Offline Pandi
  • maniak
masz 1000 osob, ktore pyta o to samo i efekt na koncu sam wychodzi.. drogie panie prosze stanac i chwile porozmawiac z ludzmi,. stwierdzicie ze wiekszosc ma wymagania stad do warszawy.. wiem jak u mnie.. najchetniej jak bym czasem cos powiedziala, to by w ppiety posszlo - ale musze hamowac jezyk :|

Offline _patka_

• Chuck Norris
emma ma racje, ze w tych czasach nie ma monopolu jesli chodzi o sklepy i jest tak, ze jesli obsluga nie jest uprzejma to przez to traca klientow, bo kto bedzie sie meczyl i tam chodzil na zakupy?!?! ja sama czasami mam ochote cos odburknac, ale wiem ze niezadowolony klient zabierze mi 10 potencjalnych, a zadowolony przyniesie mi 5 wiec jednak oplaca sie uprzejmosc, zwlaszcza gdy jest sie na wlasnej dzialanosci ;D ;D ;D

ale goscia tez bym na swoj sposob przeczolgala jak Wy, albo tez bym tekstem go spakowala typu: no tak klienci musza byc inteligentni ale obsluga juz nie jest :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Ależ tu cisza :P

Ale muszę się pochwalić, że weekend niezwykle owocny  :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy:

Zaczynając od początku...w piątek przyjechali rodzice M. i dzisiaj rano dopiero pojechali :) spali u moich rodziców i w sumie cały weekend przesiedzieliśmy u nich...tylko na noc wracaliśmy...pomijając fakt, że zerwałam wszystkie możliwe zasady diety...z alko na czele  :drinkuje: :pijaki: było bardzo sympatycznie :)

i jesteśmy do przodu o parę rzeczy :)
po 1 primo -> ustaliliśmy dokładnie menu i podjęliśmy decyzję, że na poprawiny będzie grill...są w ogrodzie w namiocie, więc myślę, że będzie ekstra 8)
po 2 primo  ;)-> zamówiliśmy obrączki (M. ma 5mm ja 4mm i brylancik :P ::) )

grawer imię współmałżona + data

po 3 primo ultimo  :D-> dzisiaj (już sama z Mamuśka) strzeliłyśmy mega zakupy  :Uu: :Uu: :Uu:

i tak...zakupiłam sukienkę na poprawiny :Serduszka:(teraz muszę obdzwonić psiapsióły, żeby takiego koloru nie miały :P, bucisze(wzięłam je z myślą o ślubie chociaż nie byłam przekonana, ale były
tanie i bardzo bardzo wygodne i neutralny kolor, więc zawsze mogę sobie je wziąć na co dzień...a i do poprawinowej super wyglądają :brewki: :brewki: :brewki:
poza tym bieliznę ślubną...kiedyś już mierzyłam stanior w intimissimi i chciałam dzisiaj go kupić, ale Pani już z daleka mnie przywitała krzycząc, że właśnie kolekcję ślubną dostali...model taki sam jeżeli chodzi o trzymanie biustu tylko bardziej zdobiony, bo ten pierwszy całkiem gładki...
...ogólnie to ta kolekcja http://uk.intimissimi.com/section/bridal-collection/5164.uts
wzięłam też majteczki do kompletu ::)...mierzyłam te gorsetowe z przypinkami do pończoch, ale między staniorem a gatkami wyskakiwała mi jakaś śmieszna fałdka ;D ....aczkolwiek jeżeli się zdecyduję na pończoszki może dokupię ten osobny pas :P przy okazji kupiłam jeszcze cieliste gatki na poprawiny, bo jak podkładałam nawet ecru to były widoczne...(niestety zapomniałam, że stanik w takim razie też się będzie odznaczał, więc będę tam musiała wrócić po taki sam cielisty ::) )
kupiłam też podwiązkę w gattcie...w sumie zauważyłam całkiem przypadkowo przy kasie i jakoś się szybko zdecydowałam...trochę wcześniej już oglądałam i mi się wcale nie podobały...ta w sumie zwykła, ale przynajmniej nie ma za dużo dupereli...cała niebieska :)
poza tym namierzyłam się biżu do ślubu...na pewno będą to długie kolczyki i jakaś branso...na razie się nie zdecydowałam, ale kilka typów mam :P

do tego moja Mama kupiła pasek i dwie pary butków...mówi, że te jedne już na wesele a stroju jeszcze nie ma :D :D :D

muszę powiedzieć, że moja dusza zakupoholiczki już dawno nie była taka zaspokojona :Swiety: :Swiety: :Swiety:

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
A gdzie zdjęcia sukienki poprawinowej?  :biczowanie: :biczowanie:
Fajnie, że tyle w weekend załatwiłaś  ;D ;D Obrączki mi się podobają :D

Hehe Twoja mama jest jak moja buty już ma a kreacji brak  :P :P :P
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
napisalam ci wczoraj posta i zniknal ;/;/
ogolnie super ze tak fajnie minal weekend.
obraczki sa ladne
co do grilla super pomysl tak bedzie jzu lajcikowo bez napinki ;D sama o tym rozmyslam

Offline przyszlazona
  • uzależniony
aż mi zabraklu tchu tyle rzeczy kupilas :) czekam na fotki ;-p

Offline _patka_

• Chuck Norris
obraczki sa sliczne mambo!! mamy troche podobne nawet wiec o czym tu mowimy moja bratnio duszo ;) a gdzie sukienke kupilas i butki??? ja lazilam tyle czasu i jedna byla ladna w Tally Weijl czy jak to sie pisze :P w koncu na allegro kupuje, pierdo** :P bielizna chyba droga byla co??  ::)

czekam na fotki  :hopsa: :hopsa:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
AnioOlku sukienkę kupiłam w River Island...MIĘTOWA ;D
a laczki w New Look'u...nie są oczywiście skórzane, ale za to bardzo wygodne pomimo, że wysokie dość...i mają paseczek, więc z nich nie wyskoczę :hopsa: :hopsa: fotka za duża na fotce obcas tak jakoś inaczej wygląda :P w realu ma ładniejszy kształt :D

stanior jakoś 135(więc w miarę) gatki 59(wiec nietanie ::) )
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2012, 10:42 wysłana przez Maja »

Offline _patka_

• Chuck Norris
butki fajne ;) mam podobne nawet! paseczek uroku dodaje :D takie dziewczece sa bardzo :)

no bielizna troszke za droga jak na moja kieszen :P ja ostatnio kupuje w esotiqu bielizne :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
butki superaste, obrączki bardzo ładne, podobają mi się podobne  :D

świetnie, że tyle zakupów zrobiłaś  :D  bardzo fajny pomysł z grillem na poprawiny  :D  strasznie dużo rzeczy już masz załatwionych  :D

pokaż fotkę sukienki!!! :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
szczerze mówiąc AnioOlku to mój pierwszy porządny stanior... ;D
zazwyczaj coś dorwę na przecenie w h&m...a później jestem zdziwiona, że mi dyndały wychodzą z każdej możliwej strony :-\ ::)
ale szczerze polecam ten stanik...idealnie się trzyma przy odpiętych ramiączkach(a robiłam różne dziwne rzeczy w przebieralni ;D), nie odstaje, ale też nie ściska tak, żeby robiły się dwa garbki :) mierzyłam w innych sklepach w kaskadzie akurat i były fatalne...

fotki sukienki nie mam, bo zostawiłam u rodziców :)
zaraz poszukam w necie ;)

http://us.asos.com/River-Island-Bow-And-Chain-Dress/xshbi/?iid=2063667&mporgp=L1JpdmVyLUlzbGFuZC9SaXZlci1Jc2xhbmQtQm93LUFuZC1DaGFpbi1EcmVzcy9Qcm9kLw..

a oto i ona :3

ale skromnie mówiąc jakoś tak ładniej wyglądam :P ::)  na mnie jest dłuższa...przód przed samo kolano a tył dłuższy...i taka bardziej lejąca ;) jak na tym zdjęciu od tyłu...

troszkę się opalę, żeby kolorek ładnie odbijał :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jesli mowisz ze na tobie lezy lepiej to tak pewnioe jest i jest lepiej niz na niej bo na niejmi sie nie widzi tzn na tej modelce ;p taki worek ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no właśnie jakoś tak "szeroko" tu wygląda  :-\  ...a ma inny ten kształt...hmmm...

jak będę u rodziców to się w niej sfoce ;D wydaje mi się, że bardziej przy ciele jest i mnie wydłuża trochę... ;)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
malinowa zakochałam się z Twoich butach:) poprostu cudeńko....idealne....
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline emm-a

• Chuck Norris
sukienusia mnie rozwaliła :D :D :D wyrąbiasta  :D :D :D cudeńko  :D :D :D taka słodka, no prześliczna :D :D :D jeśli na Tobie wygląda lepiej, to .... :blagam: :blagam: :blagam:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.