Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37929 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Amelia Wedding ma super zaproszenia. Tez bedziemy od nich zamawiać.

malinowa - to tak nieciekawie kurcze, zawsze jest nieprzyjemne jak ktoś robi łache, a przecież dostanie kase za robotę :/

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
z ameli tez mamy zamawiac ale ciagle cos staje na drodze zeby doslzod o zmaowienia.. nei ejstem ich pewna ;p
karol chce ja nei bardzo
mi sie mega podobaja aniolka wlasnej roboty ;p sa takie jak bym chciala ;p
a zjakzaproszenia ja widzialam gotowe i aldne wyszly dobry fdosc papier wiec nie martw sie a o sowje walcz kochana ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja zamawiałam próbki, więc wiem jaka jest jakość i kolorystyka na żywo i wszystko mi pasi...tylko niech mi tą okładkę zrobią taką jak mi się widzi kurde

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Nie daj się i walcz o swoje ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
zapomniałam jeszcze dopisać, że samochód i tort są z Duetu od razu...i miejsca hotelowe dla wszystkich gości też zarezerwowane :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Lista spraw załatwionych pięknie się wydłuża 8)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
suknia póki co zamówiona i czekam...a zdjęć nie można było robić...dopiero jak moja przyjdzie...więc wrzucam fotę na modelce...

o taka o! w kolorze śmietankowej bieli :)

zdjęcie za duże
« Ostatnia zmiana: 6 Lutego 2012, 13:12 wysłana przez Maja »

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Suknia piękna ;D
ale i tak bym ją wolała na Tobie zobaczyć :P
No ale już poczekam, wtedy kiedy będziesz mogła się w niej fotografować :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
wow suknia przepiekna! takie mi sie bardzo podobaja, ale niestety nie sa na moja figure ;)
dziekuje za wyjasnienie, juz wiem doskonale czemu bierzecie slub u nas w Goleniowie, swoja droga tzw. "duzy kosciol" jest przepiekny, sama naleze do "malego" ale ten jest paskudny :P a goscie z kosciola na sale maja dojsc na piechote? bo to moze byc zly pomysl, bo jednak kawalek miastem trzeba przejsc, pozniej przejazd kolejowy trzeba przejsc, latem moze to byc uciazliwe w upal ;) to tylko taka moja sugestia ;P
a dlaczego nie pozwalaja robic zdjec sukni slubnych jak nie sa twoje???
ze spraw zwiazanych ze slubem to sporo rzeczy juz macie zalatwionych :D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Suknia jest bardzo ciekawa!!!
nie mogę się doczekać jej na Tobie i w pełnym osprzęcie :) tj biżuteria, kwiaty :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Suknia cudowna! Czekam na zdjęcia na Tobie ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wstaaw suknie rposze raz jeszcze bo nei widzialam ;p i gdzie zamawialas??????????????

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
zamawiałam w novi...niestety nie pozwalają robić zdjęć...nie wiem dlaczego...tak już jest...

mówisz Anio0lek, że paskudny ???....byliśmy zobaczyć i jakoś się nie zraziłam... :drapanie:
co do gości to będą samochodami...i tak muszą jakoś dojechać do Goleniowa...nie miałam na myśli, że z kapcia ;D :tupot: :tupot: :tupot:

zadzwoniłam do kolesia od zaproszeń...niemiły jak ch***...innymi słowami nie da się tego ująć...poprosiłam go bardzo ładnie, żeby mi zrobił tak jak bym chciała...jak będzie brzydko biorę to na siebie...no już taka słodka byłam, że sama siebie nie poznałam...a ten buc z wielką łachą, że on mi to zrobi, ale żadnych reklamacji!!! i mam mu mailem to napisać, żeby miał dowód....normalnie padłam :mdleje: co za gbur... >:(

powiedzcie dziewczyny...czy to źle wygląda ??? czy ja już zgłupiałam ???

Facet twierdzi, że imiona nie mogą być na środku, bo wtedy jest skupienie tekstu na dole a góra pusta...ja nie mam z tym problemu...ale może ma rację?!...oczywiście musiałam sama sobie zaproszenie namalować, bo Pan by się przemęczył...

kiecka raz jeszcze ;) http://www.9lover.com/products/big/alga_20101018080825.jpg

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
hehe co za gangster:D. Wiesz, jak ja robiłam próbne wzory swoich zaproszeń to miałam bardzo podobnie;). Jak dla mnie wygląda ładnie:).
To Wy macie być zadowoleni, a nie wykonawca:). To tak właśnie jak z fryzjerami, mówisz "końcówki proszę podciąć" i nagle tracisz 10cm włosów, bo on miał wizję hehe.
Jest jakaś ustawa, że kupując coś na zamówienie wg własnego projektu, nie można robić reklamacji. Niektórzy się tego tak kurczowo nie trzymają:). Można jednak zareklamować taką rzecz, jak nie spełnia innych warunków określonych przez tego Pana:P. Jak się tak uparł, to napisz mu coś na wzór umowy i określ,  na co nie ma reklamacji (na Twój wzór okładki), bo jakby coś spartolił innego to będziesz miała podkładkę;).
Ja byłabym perfidna do tego stopnia, że jak on by mi kazał coś takiego, to ja proszę o podpisaną przez niego kopię:D hehehe
Dlatego ja nawet o te figurki pytałam, czy mam im wysłać jakieś specjalnie spisane zamówienie (jeszcze nie zamówiłam), bo niektórzy cudaczą;).

[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No co za facet :nerwus:
Oczywiście, że to dobrze wygląda i przecież to Twoje zaproszenia, a nie jakiegoś tam gościa, on ma Ci to zrobić tak jak Ty chcesz ;D

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
ze tak sie wtrace :)

czy ty juz zaplacilas za te zaproszenia? jesli nie to zwiewaj od tego faceta najdalej jak sie da i poszukaj sobie innego dostawce, bo jak on nie szanuje klientow to napewno nic dobrego z waszej wspolpracy nie wyjdzie, a moze bedzie ci robic na zlosc i specjalnie cos zepsuje albo bedzie przeciagac realizacje
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
moim zdaniem ta okladka dobrze wyglada i nie wiem o co chodzi temu facetowi,moze bym tylko czcionke z data dala taka sama jak czcionka zaproszenie, ale i tak popieram anke, ja bym juz u niego na pewno zaproszen nie zamowila, na pewno bys znalazla kogos kto zrobi Ci projekt bez problemu i nerwow niepotrzebnych!

ja jak Pandi 1000 poprawek robilam,normalnie miesiac korespondencji - babka super mila i szybko odpisywala, naprawde swietna kobieta i nie wyobrazam sobie,zeby ktos mial fochy z projektem,w koncu za darmo tego nie robi,jakby nie bylo!

Offline _patka_

• Chuck Norris
maly kosciol nie podoba mi sie dlatego, ze tam gdzie mieszkaja ksieza jest stara budowla, a kosciol jest wybudowany pozniej i na inny styl, wiec to wszystko sie gryzie ze soba... w srodku ujdzie, ale tyle lat tam chodzilam, ze chce czegos innego, a duzy kosciol ma moim zdaniem dusze ;) co do zaproszenia to facet powinien zrobic tak jak Ty tego chcesz a nie on, wiec troche dziwne jesli zmusza Cie do czegos ;/  :boks_4:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się podoba, więc nie wiem o co temu facetowi kaman... zobacz jeszcze zaproszenia z jd style, mają cudowne!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mi tam tez twoj projekt sie podoba
a co do jd style maja ladne ale jakie ceny ;D kosmos ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Anio0lek bo ja już się pogubiłam...czyli ten nasz to paskudny czy niepaskudny?  ??? mały?duzy? wtf? ??? ??? ??? nic nie czaje :-\ :drapanie: :drapanie: :los:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
Anio0lek bo ja już się pogubiłam...czyli ten nasz to paskudny czy niepaskudny?  ??? mały?duzy? wtf? ??? ??? ??? nic nie czaje :-\ :drapanie: :drapanie: :los:

ahaha - padlam jak przeczytalam :) fajnie ujelas to pytanie - az sie usmiecham sama do siebie ;-p no nie moge ;-p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hehe...przyszlazona...bo ja właśnie tak się pogubiłam ;D

Pan wielmożny od zaproszeń wysłał mi projekt okładki taki jak chciałam...napisałam mu tak jak nusiak podpowiadała, że oczywiście tak jak się umawialiśmy telefonicznie co do nadruku na przodu nie będę miała możliwości reklamacji, ale do pozostałych aspektów zaproszenia takie prawo sobie zastrzegam.
Odesłał tylko projekt ;D No co za ziąąąąą ;)

aha...te zaproszenia z jd style faktycznie cudowne, ale cena dużo wyższa.....z tych zamawiałam próbki i bardzo mi się podobały...super jakość-gruby perłowy papier,  dodatkowo koperta też dobrej jakości...i kolorek mi się spodobał...taki złotawo-khaki... :)

tylko facet do wymiany ;) ;)
;)

Offline Pandi
  • maniak
Spoko, wszedzie jakis mankament :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Chociaż tyle, że wysłał taki projekt jak chciałaś ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba napisalam ci na priv jak to jest z tymi kosciolami ;) gdybys tu mieszkala od razu bys wiedziala o co kaman :) ale nie martw sie kosciol w ktorym obie bierzemy slub jest najpiekniejszy na swiecie!!  ;D ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no już się właśnie wystraszyłam :o :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mój ojciec jako były ministrant ;D ;D ;D nie uznaje takich budowli :D kościół musi być stary ;)
ten św. Katarzyny wydał nam się ładny...co prawda akurat był zamknięty, ale fotki w necie oglądaliśmy i nie był paskudny...no ale wiadomo jak to na zdjęciach...i się zlękłam, bo źle Cię zrozumiałam  :)

Czy któraś z Was ogarnia mniej więcej te odmienianie nazwisk, bo mam kilka problemów ???
 muszę facetowi wreszcie listę wysłać, bo mnie zeżre żywcem...
Wiem, że emma się w tym odnajduje, ale ma bloka :o

Offline Pandi
  • maniak
Ja odmieniałam do mojej listy gości, ale wiem dokladnie ktore brzmia w oryginale i jak ich uzywac :]