Autor Wątek: CENA muzyki  (Przeczytany 95705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline groszek
  • maniak
CENA muzyki
« Odpowiedź #150 dnia: 9 Marca 2006, 21:31 »
to nie płacicie wiele, jeszcze z tym dojazdem... my mamy muzykow zza miedzy i placimy 1300 tylko dlatego, ze po znajomosci, normalnie biora 1500.

Offline Andziocha
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #151 dnia: 9 Marca 2006, 21:41 »
Hej!
My placimy 2000 zl (wesele i poprawiny) za 4 osoby

Offline Dorka

• użytkownik
  • **
CENA muzyki
« Odpowiedź #152 dnia: 12 Marca 2006, 08:13 »
U mnie za zespół płacimy 1100 zł za trzy osoby - panią i 2 panów. Śpiewają super, są młodzi i mają bogaty repertuar. Świetnie się z nimi dogaduję :) Za dojazd nie biorą nic, chociaż muszą dojechać ok. 40 km. Poza tym mają dużo przygotowanych zabaw, grają do ostatniego gościa i oczywiście nie piją alkoholu w czasie imprezy. Jestem bardzo zadowolona!  :mrgreen:  :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkie październikowe panny młode!

Offline Megii

• bywalec
CENA muzyki
« Odpowiedź #153 dnia: 16 Marca 2006, 15:42 »
My placimy za zespol (5 osob) 900zł  :D  :D  :D  Chcieli wiecej duzo,ale utargowalismy... bo w zespole gra wlasciciel sali,ktora wynajmujemy i dzieki niemu mamy tanszy zespol i jescze kamerzyste :D  :D  :D

Ogolenie kapela sprawdzona...znajomi mieli ja na slubie... i sami mielismy mozliwosc ich posluchania, gdyz zaprosili nas zebysmy ich posluchali :D  :D  :D

Offline Julka
  • użytkownik
  • **
CENA muzyki
« Odpowiedź #154 dnia: 16 Marca 2006, 20:33 »
My płacimy 1800 zl (zespół 6 osobowy) bez poprawin :)

Offline olga2808

• użytkownik
  • **
CENA muzyki
« Odpowiedź #155 dnia: 18 Marca 2006, 17:35 »
My mamy zespół za 2400 (wesele + poprawiny).

Aniołek - skąd ten Wasz zespół??? I czy uważasz, że 2400 na bydgoski zespół do dużo czy ok??

Offline Megii

• bywalec
CENA muzyki
« Odpowiedź #156 dnia: 19 Marca 2006, 00:57 »
Cytat: "olga2808"
I czy uważasz, że 2400 na bydgoski zespół do dużo czy ok

JA tez jestem z Bydgoszczy...i co jak co,ale uwazam,ze jednak drogi zespol macie...

Offline donia

• entuzjasta
CENA muzyki
« Odpowiedź #157 dnia: 19 Marca 2006, 01:12 »
A my mamy za 2000 na wesele (2800 z poprawinami) ale sie nam wąż w kieszeni obudził i zrezygnowaliśmy z tego poprawiania...
 :D
zespół jest podobno najlepszy w tych okolicach i profesjonalny (muzycy sa po akademii muzycznej) nie zaden człowiek orkiestra... ;)

:koncert:
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Megii

• bywalec
CENA muzyki
« Odpowiedź #158 dnia: 19 Marca 2006, 01:15 »
Cytat: "donia"
ale zespół jest podobno najlepszy w tych okolicach i profesjonalny (muzycy sa po akademii muzycznej) i nie zaden człowiek orkiestra...

Nasz zespol sklada sie z 5 osob i tez jest profesjonalny...zrobili dla nas specjalnie spotkanie na "naszej" sali do slubu,zeby pokazac jak graja  :shock:

A placimy 900zł... chyba nam sie poszczescilo :D

Offline donia

• entuzjasta
CENA muzyki
« Odpowiedź #159 dnia: 19 Marca 2006, 01:16 »
e no to suuuuuper

:D   :ok:
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
CENA muzyki
« Odpowiedź #160 dnia: 19 Marca 2006, 08:03 »
Nasza orkiestra   :koncert:  (2 panów) liczy sobie za wesele i poprewiny - 1200zł.

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
CENA muzyki
« Odpowiedź #161 dnia: 19 Marca 2006, 20:22 »
Cytat: "olga2808"
Aniołek - skąd ten Wasz zespół??? I czy uważasz, że 2400 na bydgoski zespół do dużo czy ok??

jesli to jest naprawde dobry zespół, to jeszcze ok. Od nas jeden chciał tez tyle, ale zrezygnowalismy, bo aż na taki luksus nas nie stać... Nasz zespół jest az z Jabłonowa Pomorskiego

Offline AniaX
  • forumowicz
CENA muzyki
« Odpowiedź #162 dnia: 20 Marca 2006, 17:45 »
Oooo!

My płacimy 2000 za jeden dzień + 700zł za poprawiny, w sumie 2700, zaspół 6 osobowy. teraz wydaję mi się, że to dużo. chyba bedę jeszcze szukać  :cry:
Buziaczki  :)

Offline Michauek
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #163 dnia: 27 Marca 2006, 12:45 »
Zadzwonilem do polecanej mi orkiestry i powiedzieli cene 2800 za wesele. Drogo chyba, nie? Ale podobno sa swietni i zapraszaja na swoje proby.

Poleci mi ktos cos w Łodzi?  :)

Moze DJ? W koncu orkiestra to 4 osoby do oplacenia i 4 gęby ;) do wykarmienia

Offline okruszek

• maniak
CENA muzyki
« Odpowiedź #164 dnia: 27 Marca 2006, 13:49 »
Cytat: "Michauek"
to 4 osoby do oplacenia i 4 gęby  do wykarmienia

jak myslisz wyłacznie takimi kategoriami ... to świetny gospodarz jestes  :roll:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Michauek
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #165 dnia: 27 Marca 2006, 23:00 »
Pewnie ze nie tymi kategoriami (tzn nie przede wszystkim tymi) ale to przeciez wpływa na cene. I czy cena/jakosc jest oplacalna

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
CENA muzyki
« Odpowiedź #166 dnia: 28 Marca 2006, 09:41 »
Cytat: "Michauek"

W koncu orkiestra to 4 osoby do oplacenia i 4 gęby ;) do wykarmienia

Zawsze możesz zaproponować żeby zespól zabral ze sobą kanapki i herbatę w termosie :luzak:
ale pytanie zasadnicze brzmi:

1.Czy jeżeli robisz wesele np. na 100 osób to bardzo zbiedniejesz jak nakarmisz "4 gęby"???? (jak Raczyleś sam stwierdzić)

2.Magnetofon lub odtwarzacz mp3 na pewno nie będzie wolal o kasę i o jedzenie - masz za darmo i bez problemu

3.zawsze możesz zaproponować żeby zespól wziąl ze sobą rozkladane krzesla bo po co ma ci zespól siedzieć na krzeslach za które ty placileś? :wink:

A tak na marginesie:

Możesz zawsze z zespolem lub DJ negocjować warunki umowy (myśle że to rozsądna propozycja)
pozdrawiam

Offline okruszek

• maniak
CENA muzyki
« Odpowiedź #167 dnia: 28 Marca 2006, 12:59 »
Cytat: "MISIEK"
.zawsze możesz zaproponować żeby zespól wziąl ze sobą rozkladane krzesla bo po co ma ci zespól siedzieć na krzeslach za które ty placileś?  

a po czwarte: zespól na tych swoich krzeesełkach może usiąśc poza salą - po co masz płacic za kawałek sali i żeby ci jeszcze demolkę robili ...  :roll:
A tak w ogóle to po ci te  "4 gęby" ? Muzyka, płyty CD i nie będziesz o nic się troszczył :P Jasne, że to wpływa na cene ... jasne ... ale pomysl, że zespól to tez ludzie a nie przedmioty do postawienia w kącie i zrozum że oni przychodza do PRACY a nie do patrzenia na talerze ! Jedna woda, szklanka herbaty i kilka kanapek dla nich czy nawet jedno gorące danie Cię nie zbawi! Oni cięzko pracują!

i jeszcze jedno ... zobacz na obsługe weselna ... ile tam jest "geb" do wyniesienia... tego to nie liczysz ....
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
CENA muzyki
« Odpowiedź #168 dnia: 28 Marca 2006, 17:31 »
Stop, stop! Wracamy do tematu ceny za muzykę !

Offline AniaX
  • forumowicz
CENA muzyki
« Odpowiedź #169 dnia: 8 Kwietnia 2006, 19:59 »
No wiec zdecydowałam sie na ten pierwszy, kóry sama znalazłam na necie. Najpierw posłuchałam muzyczki przesłanej mailem, potem byłam na próbie i TO JEST TO!
Tak jak pisałam wcześniej 2700 - nie dali się namówic na rabacik, cena z tego roku a ja ma dopiero 2007.
 :D  :)  :lol:  :wink:  :serce:
Buziaczki  :)

Offline Basia Chylinska
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #170 dnia: 10 Czerwca 2006, 12:42 »
No ja mam zespol super naprawde jest tam 5 facetow biora 2500 plus za dojazd ale sa rewelacyjni graja taka prawdziwa muzyke taka ze az dech zapiera a ich piosenka Wielka milosc ojej az lzy mi sie cisna na oczy.  Jak ktos chce to moge przeslac ich mp3.
Oni sa ze slaska ale my robimy wesele w Paszkowce pod Krakowem i tez beda.

ps ja nie znioslabym na moim weselu jakis kibordow( sorry za pisownie) i syntezatorow feeeee :twisted:  :twisted:  :evil:  :evil:  :?    Nazywaja sie  Pan majster ( to stara nazwa) a teraz new person pozdrawiam Basia
Slub jednak bedzie 28/06/2008 termin nr 4 wrrrrr zagryze ja cos sie tym razem zmieni...

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
CENA muzyki
« Odpowiedź #171 dnia: 10 Czerwca 2006, 16:16 »
My mamy zespół 4 osobowy (3 facetów i dziewczyna) - płacimy 2000zł. Jest to cena bez poprawin.

Offline Moniqa

• forumowicz
CENA muzyki
« Odpowiedź #172 dnia: 13 Czerwca 2006, 12:54 »
U Nas będzie DJ :D  z pomocnikiem,ale płacimy tylko 700zł :D muzyka tak jak nam się podoba

Offline ainka
  • forumowicz
CENA muzyki
« Odpowiedź #173 dnia: 16 Czerwca 2006, 09:22 »
My juz tez mamy zespol zalatwiony ;-). Cena i tak mnie przeraza ale co zrobic... . Wesele ma sie raz w zyciu a w dodatku jest to sprawdzony zespol. Mamy 4 osobowy zespol(w tym 4 panow i jedna pani). Macie moze juz jakies plany na 1 piosenke i piosenke dziekujaca rodzicow ze tak to nazwe?
I jestesmy razem ;-)

[img]https://e-wesele.pl/forum/co

Offline niusiaczek
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #174 dnia: 16 Czerwca 2006, 09:48 »
My też mamy załatwiony zespól 3 chłopaków i 2 dziewczyny. Są świetni a co zatym idzie cene też jest niezła bo 2400, ale raz w życiu robi się wesele.

Offline madchomik
  • nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #175 dnia: 24 Czerwca 2006, 01:36 »
Witam!

O strasznych cenach mówicie. Wodzirej z całą gamą muzyki i zabaw kosztuje ok. 800zł. I na dodatek nie pije, nie fałszuje i tylko 1 "gęba" do wykarmienia :)

Pozdrawiam!

TL

Offline gusia
  • nowicjusz
  • *
zespół z Częstochowy "MARATON"
« Odpowiedź #176 dnia: 5 Lipca 2006, 18:27 »
Ja będę mieć zespół z Częstochowy "MARATON" bardzo fajnie grają i w trakcie wesela się przebierają a to za cyganów a to za górali itd. ale są drodzy za wesele z poprawinami i dodatkowo skrzypce w kościele biorą ok. 5 tysięcy

Offline Agila133

• nowicjusz
  • *
CENA muzyki
« Odpowiedź #177 dnia: 12 Lipca 2006, 12:53 »
Wczoraj podpisalam umowe z zespołem z Bydgoszczy. Dla mnie sa naprawde rewelacyjni. Słucha sie ich niesamowicie az przyjemne ciareczki czlowiekowi po pleckach smigaja :)
Skład trzy osobowy w tym wokalistka. Graja na gitarach, klawiszach, akordeonie, i co mi sie najbardziej podoba to na saksofonach.
Za przywitanie gosci w domu, wesele i poprawiny biora ok 4 000 zł.

Życze przecudownych wrazen w Tym dniu ;)
Pozdrowienia dla wszystkich :)

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
CENA muzyki
« Odpowiedź #178 dnia: 12 Lipca 2006, 13:37 »
Cytat: "madchomik"
O strasznych cenach mówicie

No ceny faktycznie z "górnej" półki!!! nie zazdroszczę takiego wydatku - oby tylko tak dobrze grali jak kasują, dla mnie to po prostu szok !!!
Cytat: "gusia"
są drodzy za wesele z poprawinami i dodatkowo skrzypce w kościele biorą ok. 5 tysięcy

:shock:

Cytat: "Agila133"
Za przywitanie gosci w domu, wesele i poprawiny biora ok 4 000 zł

:shock:

pozdrowionka :D

Offline kopea

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.09.2006
CENA muzyki
« Odpowiedź #179 dnia: 12 Lipca 2006, 13:39 »
Masz rację Agila.... - nie ma to jak saksofon....ach to brzmienie... :) U mnie też jest, obowiązkowo!!! :)
Ja będe mieć zespół czteroosobowy i płacimy 2000zl....
Myślę, że to nie jest wygurowana cena, bo są rewelacyjni!!!