Oczywiście że trzeba posłuchać i to koniecznie!
Sama wszystkim to radzę bo naprawdę można faktycznie się nieźle przejechać. Albo te płytki-dema, które wysyłają, niby ze na żywo i w oryginale a potem się okazuje że wybrali tylko te najlepsze utwory i to studyjnie nagrane
Dla mnie z góry odpadał zespół, który nie chciał mi pokazać jak gra (a że nie mają akurat terminu albo nikt im kasety z wesela nie dał itp.).
Ten mój zespół rzecz jasna przesłuchałam (nawet 2 razy bo raz z rodzicami dodatkowo żeby im też odpowiadało), mają nawet rekomendację jednego ze znanych pałaców w okolicy Poznania
Ja tylko zadałam to pytanie bo widziałam tutaj posty w stylu że jak tak mało biorą to są z niższej półki, a i podawane ceny mnie zaskoczyły, ponad 2000 za wodzireja (fajnie że Wam odpowiadało i że byliście zadowoleni bo to najważniejsze) jednak dla mnie taka cena jest za wysoka, tak samo jak za zespół ponad 3000!
Także nie byłabym taka skłonna mówić że relacja jakość-cena zawsze musi oznaczać tą drugą b.wysoką. Zresztą uważam ze 500zł za 10 godzin grania i śpiewania to jest spory zarobek (kilka takich w miesiącu i przez resztę czasu możemy odpoczywać)

Pozdrawiam