Witam!
To o czym wy tu drogie Panie piszecie to czystr żarty!
Żaden dobry i szanujący się zespół muzyczny nie gra za takie grosze 
no jasne a tym bardziej zadna kapela weselna nie gra na zywo muzyki!
czyzbysie jeszcze nie wiedzieli ze nie ma dzis kapel weselnych które grają wyłacznie na zywo?
nawet takie które sie ogłaszają reklamuja ze graja tylko na zywo
to brednie
podpieraja sie komputerowo,dyskami,mp3,midi!
ludzie,myslicie ze za 1-2-4 tysiace kapela weselna bedzie sie meczyła aby wszystko zagrac na zywo?
kiedys nie było ,,automatów typu organy,gitary ,perkusje i kapele weselne grali disco polo kawałki i rózne przyspiewki ktore łatwo zagrac z reki bo nie potrzeba anwet znac nut i grali za te same pieniadze .
dzis są automaty i gotowce i kapele weselne mają wieksze mozliwosci aby puszczac utworki ambitne !
nawet puszczaja muze i wokal z playbacku.
wiem jak jest
w roznych kapelach spiewałam i doswiadczyłam wiele lecz nigdy nie spiewam z playbaku chcoc byly i takie propozycje dla ułatwienia sobie roboty

a ludzie sie ciesza ze mieli kapele na zywo

duzo sprzetu itp itd
dzis miec duzo sprzetu to nie problem
dzis sprzet jest tani
na dodatek wiele razy miałam do czynienia z kapelami gdzie w necie demka sa mało wiele ok pisze o wokalu, a na zywo wokal masakra ,z duzym pogłosem echem vokalizerem a spiewac nie potrafią !
gdyby mieli zaspiewac acapella byscie osłupieli i ogłuchli .
dlatego tez puszczają sobie juz nagrane wczesniej utwory i udają .
nie cieszcie sie na zapas.
nikt wam nie zagra na zywo za 1- 2- 4-5 tysiecy i to przez cała noc!
na zywo mozna grac godzine dwie ,za opłacającą sie kase a do tego potrzeba przygotowania [prób]
za darmo nic nie ma .
pozdrówka .
ps wazne aby kapela była dosc młoda sympatyczna usmiechnieta to wszystko pójdzie jak po maśle . !