Anogete - a czy ten starszy kocur jest wykastrowany? Może to hormony szaleją?
Maja, Mariolka - podziwiam, że tak przejęłyście się rolą "kocich Mam"

Wydaje mi się, że Martini wszystko Wam ładnie opisała

Przede wszystkim często trzeba działać intuicyjnie - jedne koty lubią to, drugie co innego. Koty mają przeróżne temperamenty i potrzeby, czasem wystarczy poświęcić im trochę uwagi, poobserwować i wszystko samo się układa

Jestem pewna, że będziecie wspaniałymi opiekunami dla kociaków

Mariolka - za 2 tygodnie będę miała nowy transporter i mogę Ci przesłać mój składany. Jego wymiary to 30cmx50cm, jest czarno-czerwony i wygląda podobnie do tego:
http://www.allegro.pl/item194161739_trixie_transporter_torba_transportowa.htmlJeśli jesteś zainteresowana (lub ktokolwiek inny jest) to daj znać na pw i podaj swój adres. Torbę mogę odsprzedać za 20zł + koszty przesyłki. Dorzucę gratis budkę z pianki w brązowo-żółtym kolorze z której Bąbel niestety też wyrósł
Szybko jeszcze napiszę czego używam dla Bąbla:
- żwirek - Cat's Best samozbrylający się i nadający się do spuszczenia w toalecie
- kuwety (zakryte)- CatIt (taki jak Mai) i Marchioro Bill 2 (jedna u Rodziców w domu, jedn au nas)
- karma sucha - Hill's Kitten (od 3-12m-cy) Chicken lub Tuna z domieszką Royal Canin Intense Hairball (na 2kg Hill'sa daje 400g RC)
- karma puszkowana "mokra" - Gimpet Shiny Cat, Sheba Menu i Creation, Animonda vom Feinsten Kitten, Miamor.
- przysmaki firmy Gimpet (kulki do ścierania kamienia nazębnego, witaminy-przysmaki) i Sanabelle (thanks-snaki)
- pasta odkłaczająca Gimpet lub Bezo-pet.
- zabawki firmy Trixie
I tyle