Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126306 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No właśnie mi się też wydaje, że K. zarabia na wasze wspólne życie, a nie wraca tak późno,bo ma taki kaprys ;)
Jutro na to na pewno inaczej spojrzysz :-*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
na pewno wszystko, co robi to robi dla Ciebie, a sytuacje losowe są i nas nie ominą, raz lepiej, raz gorzej, teraz będzie tylko lepiej !!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Ok dziewczyny moze zarabiac ale mysle ze od 6 rano do 22-24 to przesada ;)
Bylismy wczoraj na pierwszej lekcji tanca. bylo fajnie ;)
Tylko ze grypa mnie rozkladala i nie mialam sily  ;/
bylismy ok 24 na dyzurze w przychodni ...... Kolejne5 fych pposzlo ;/  dzis mi lepiej ciutke
humor za to lepszy o wiele

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
i co tam robiliście na pierwszej lekcji tańca?

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Sylwusia głowa do góry, zawsze są lepsze i gorsze dni, za chwile będzie lepiej i uśmiech wróci:D. Trzeba być wyrozumiałym, K. przecież pracuje a nie baluje:), chociaż wiem że to może irytować.... ja kiedyś miałam takiego focha, bo P musiał jechać w sylwka do pracy, zmieniali oprogramowanie w firmie i musieli to zrobić z 31.12 na 01.01, fakt wrócił do domu 23:45? i zdążyliśmy obejrzeć fajerwerki przez okno, ale jaką ja miałam chandrę siedząc sama w domu od południa, chociaż zdawałam sobie sprawę, że on pracuje i nie pojechał tam z własnej zachcianki... :)
Pocieszę Cię, że ja ostatnio też mam jakieś dziwne chandry, jak patrze w lustro to łapię dół i wbijam sobie jakieś fazy do głowy, jedynie co to moje ząbki mnie cieszą :D. Myślę, że stres daje nam wszystkim popalić i nie mówię tylko o stresie "jak to będzie", u mnie raczej jest stres związany z finansami, boję się że nie dam z czymś rady i martwię się na zapas...
Główka do góry :D. Mów jak tam na densie?:D
Może to nie grypa ? ;)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Najważniejsze, że humor lepszy ;D
Pierwsza lekcja tańca za wami to pięknie śmigać po parkiecie będziecie :D

Offline Pandi
  • maniak
ehh w taka pogode sie rozlozyc - tragedia.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
wiedziałam, że jak potańczycie to humor będziesz miała trochę lepszy :))

sylwusia głowa do góry! wychoruj się teraz, żebyś była zdrowa i silna w dniu slubu :D

Offline lebara

• maniak
ehhh nie ma nic gorszego niż rozłożyć się w taką pogodę, ale to minie i będzie git....trzeba być pozytywnie nastawionym to szybciej wyzdrowiejesz :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Lepiej jest kochane ;)
Mimo tego wirusa co sieza mna ciagnie jest zdecydowanie lepiej ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ha! ;D
Wiedziałam, że w końcu chandra minie :D

Offline Pandi
  • maniak
Sii !!  ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
kochana, w sezonie, czyli np. teraz, moj P. wstaje o 5, widzimy się po 20, jemy cos i P. niedlugo spac...niestety...tak z pracą bywa; dzis np. moglibysmy spędzac dzien razem, ale P. musi dokonczyc skladanie swojego starego mercedesa, bo w tygodniu nei ma kiedy, a chcielibysmy na przejażdżkę się nim wybrać  :D

nie smutkaj się  :przytul:  cale życie prze Wami  :D :D :D

tak poza tym, moje nogi domagają sie biegow....rozwazam opcję, czy gdyby nie bylo strasznie gorąco, to moze smignęlybysmy w tygodniu w ktores popoludnie?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
powiem ci tak Monia ;]
ja moge biegac ;p ale popoludniami i byle na glebokim bo tam jest cudnie ;D
nawet o 18 moge ;]
mam jeszcze miesiac moze cos bym zrzucila ...  bo mnie meczy deprecha ;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Sylwia idź z Emmą biegaj skoro to Ci pomoże w samopoczuciu ;D
Ja biegam od trzech tygodni ( wiem, mało :P), ale humor jest lepszy ;)
I też wolę wieczorami biegać, zaczynam ok 20:30 ;D

Offline Pandi
  • maniak
jak tam ?? :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Dzieki Pandi jest ok ;)
Dziewczyny od dzis 3 dni pod rzad tanczymy ;)
Aa i jutro biegam z Monia juuuhuu ;) znow po kawalku zdechne ale wprawie sie na peeno wiem to ;)

Offline Pandi
  • maniak
kondycje trzeba wyrabiać .. :D
a po slubie kontynuowac biegi :P

Offline Koozaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.05.2013 ( Boże Ciało)
A my rowerujemy sobię od  jakiegoś czasu i się pochwalę, mimo iż nie mój wątek, ale właśnie mi przyszło do głowy że u mnie też się pochwalę.

Niedziela - 27.05.2012 - 52 km przejechane
Czawrtek- 24.05.2012 - 10 km przejechane
Sobota   -  19.05.2012 - 25 km przejechane ( po górkach bukowych )

Autentycznie kochający człowiek musi wiedzieć, że świat nie ma jednego centrum lecz dwa

Offline sylwiq

• Chuck Norris
i po biegu.. ;]
super sie czuje
inaczej ;p
i nawet nie mamw yrzutow ze sobie dogadzam wlasnie ;]
koozaa super wynik, niezle ;]
dziewczyny za 2 tygodnie moj panienski ;D juuhuuu

Offline emm-a

• Chuck Norris
dogadzasz? hhmm... ja to wsuwam jak dzik!!!  :D prawie 2 miesiace bez biegów + rozżarcie się w Turcji sprawiły, że pochłaniam mega ilości  :D :D :D

aaaa....zapomniałam Ci powiedzieć, mimo że już mi nie zależy, przytyłam 300gram  :D :D :D  Jak przestaje nam na czyms zalezec, dostajemy to  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Panieński coraz bliżej i już teraz nie mogę się doczekać fotek z tej imprezy ;D
Po biegach zawsze się człowiek lepiej czuje ;) ;)

Offline xanth

• entuzjasta
A ja zaczęłam też biegać, biegam sobie po parku co drugi dzień i wiecie co, zaczynam rozumieć emm-e z tym bieganiem :) Fajna sprawa!

tylko nie wiem, czy coś mi to da, bo teraz często jem pizze, albo przynosze do domu i jem razem z moim M. to taki troche niezdrowy tryb życia i nie wiem, czy to bieganie mi coś pomoże :D

na razie czuje, że trochę nabrałam ciałka, ale to chyba przez to, że niedługo okres :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dziewczyny ale sie pochorowalam ;/;/
od ponad 2 tyg kaszel, katar, bylo coraz gorzej w trakcie tych dni bylam u lekarza na wizycie.. leki nie pomogly wrecz pogorszylo mi sie..
wczora j bylam an wizycie i dostalam antybiotyk bo ropa jzu siadla na migdaly.. przez to bylo mi nie dobrze i od ok 22 co ok 2 godz wymiotowalam...
dzis rano bylam nietomna, bo nasililo mi sie w nocy i mialam takie akche jak przy jelitowce... ;/;/ masakra...
z placzem poszlam do pracy i z placzem blagalam dyrektorke o puszczenie mnei do domu..
wstyd mi teraz alew bylam tak salaba i bezsilna ze az sie rozplakalam w jej gabinecie ;/; ja pierwszy raz mm tak powazna prace na ktoeej mi mega zalezy a zachowalam sie jak bachor
przeprosilam ja za swoj wybuch ale powiedzialam ze czuje sie dzis strasznie slaba i bezsilna a c mecze sie jzu od ponad 2 tyg ale chcialam byxc silna i w ogole nie zawiesc... a nie udalo mi sie
pani dyrektyor super babka powiedziala ze mam wracc do domu i klasc sie do lozka..
mam andzijee ze ten moj dzisiejszy lament nie wplynie negatywnie na wystawienie opini przez nia.. ze ja taki slabeusz czy cos ;/;/

teraz wstalam prawie caly dzien spalam.. jest ciut lepiej..
chce mi sie jesc ale boje sie bo dzis zjadlam danio i banana i szybciej oddalam to niz zjadlam..
kupie sobie jakiegos smiecia moze przelkne tzn kolezanka przyniesie bo ja nie mam mocy wstac ;/
a mama wieczorem po pracy ugotuj mi rosol..
trzymajcie kciuki za moje zdrowie prosze bo za tydzien moj panienski i nie moge byc w takim stanie ;[;[;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Biedna, wracaj do zdrowia :przytul: :przytul:
i dyrektorka na pewno nie będzie Ci złej opinii wystawiać, na chorobę nie mamy wpływu, tym się nie przejmuj w ogóle :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Każdy ma prawo zachorować, skoro mówisz, że dyrektorka jest w porządku, na pewno nie wystawi Ci negatywnej opinii :)

Kuruj się  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
 :przytul: :przytul:
na pewno dyrektorka nie pomyśli o Tobie źle, każdy ma prawo do chwil słabości, zwłaszcza, że jesteś przecież chora...
kuruj się kochana, bo przed Tobą ważne dni :) także kołderka, rosołek, ciepła herbatka z malinami, cytryną i miodem, oby było lepiej :przytul:

Offline emm-a

• Chuck Norris
Kochana bądź rozsądna, dyrektorka - fajna babka, sama tak stwierdziłaś, zatem nie wymyślaj tylko do wyrka i kuracja!!!!

ja przed panienskim tez chorowalam i w wyrku z temp. leżalam, na imprezie bylam nieco oslabiona, nie da się ukryć, ale Ty masz na wykurowanie się caly tydzien, zatem na bank będzie superaście  :D :-* :przytul: :przytul:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Hej. dzieki za wsparcie.. kochane jestescie
ja czuje sie dzis ciut lepiej.. ale zeby mnie chyba dobic ppojawila sie dzis @ ;.... Nie komentuje tego nawet ;/
Brzuch nawala. troche mi nie dobrse...
Dzis jade tylko na chwile do szpitala do babci i spowrotemvdo wyr
Wczoraj dzwoonili z salonu. suknia gotowa do odbiou ;)) w piatek po bozym ciele ide odebrac ;))a...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dobrze, ze juz ciut lepiej........w pracy na pewno bedzie ok...
co do @..tez wczoraj dostalam...i to taka masakryczna :-\ ogolnie zauwazylam, ze odkad biore tabsy mam co prawda mniej dni @ ,ale taka mega nasilona...no niewazne... ::)

a jeszcze tak zauwazylam, ze na prawde bardzo czesto chorujesz...no serio...odkad odwiedzam ten watek i na ile pamietem to chyba z 5 razy...a ja np. w tym czasie ani razu...a na zaraze ;D mam duze narazenie ;)
moj M. tez tak czesto kiedys chorowal i sobie w koncu kupil taka szczepionke w tabsach...moze warto sobie zaaplikowac ;) popytaj lekarke...na recepte to jest :)
to by bylo to tylko dla doroslych :P ;)