Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
pewnie gdyby nie te 4 lata wspólnego mieszkania, to może miałabym więcej różnych myśli, a tak to znamy się chyba od podszewki z PM :) i nie ma już nic co mogłoby mnie zaskoczyć;). Dlatego ja jestem pewna swojej decyzji... tylko czasami nie dowierzam, że to się dzieje...że te wszystkie działania dotyczą naszego ślubu: mnie w sukni i PM w garniturze, nakładających sobie obrączki na palec i ślubujących miłość  na oczach świadków, jakimi będą nasi goście i rodzina:D

Hehe u Was się pytają po co? a u nas "kiedy w końcu", "macie swoje lata", "kiedy dzieci", a ja to olewam:) bo każdy żyje po swojemu:)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
I kazdy ma zyc po swojemu, bo przeciez nie zyjemy dla kogos tylko dla siebie ;) Co do slubu to nas w sumie nikt nie poganial, no moze troche M. tata bo on wychowany w tradycyjnej rodzinie nie mogl patrzec jak mieszkamy bez slubu hihi :) ale nic nam nie mowil dopoki troszke nie wypil haha :) my i tak chcielismy wziac slub predzej czy pozniej, ale wiecie co nie myslalam ze to nadejdzie tak szybko!  :o my 2 lata mieszkamy razem wiec tez znamy sie bardzo dobrze i w sumie im blizej slubu to ja mam mniej watpliwosci czy to ten itd. :) znajomi pytali sie mnie nie raz czy jestem pewna, zebym sie nie spieszyla, bo to jest decyzja na cale zycie, ale ja jestem tego pewna ze chce byc z M. na dobre i na zle bo tworzymy zgrany zespol :) ale wyobrazic ten dzien slubu to nie moge do tej pory haha :P tak jak nusiak! :*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Faktycznie masz mlodziutką buźkę,ale przede wszystkim jaką śliczną!
Myślę,że cokolwiek byś założyła to będziesz wyglądała PIEKNIE!!!

a ta 1wsza sunia WOW!!!Jak dla mnie to faktycznie,znalazłaś już swoją suknię!!!No napatrzeć się nie mogę  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
I ja będę podczytywać ;)

Też myślę, że już znalazłaś swoją suknię!! Wyglądasz przepięknie, zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
W sobote jade do SZcz ze swiadkowa i rodzicami przymierzyc jakies suknie w kilku salonach m.in. Arvena, Pretty Woman, Novia, LaMariette! faworyt :D, CMŚ, Maria. Moze macie juz jakies doswiadczenia z tymi salonami gdzie naprawde warto pojsc, gdzie odradzacie, gdzie jest tanio a gdzie troche drozej? Piszcie kochane bo w sobote na pewno nie zdaze wszystkich obskoczyc i wybiore te najlepsze ktore Wy mi polecicie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja,gdy szukałam sukni dla siebie to ze Szczecińskich salonów byłam tylko w NOVI i w CMŚ.W tej pierwszej znalazłam tę jedyną,więc ten drugi to była tylko "formalność".
Nie wiem jaką opinię ma Novia(jeżeli chodzi o obsługę)ale ja trafiłam na świetną i kompetentną osobę,więc naszą współpracę wspominam SUPER!
Jak dla mnie mają świetny wybór sukien bardzo dobrej jakości.Na pewno,jeżeli tam się wybierzesz to znajdziesz kilka pięknych kiecek dla siebie  ;D
Jedyny i największy minus to ceny-są spore w porównaniu do innych salonów ze Szczecina,ale wg.mnie z "czegoś to wynika"  ;)
Aaa i trzeba się umawiać.Najlepiej właśnie od razu zadzwonić-bo wtedy masz pewność że wolna będzie godzina która Cię interesuje  :)

Jeżeli chodzi o CMŚ-to owszem obsługa była również bardzo miła,ale do zmierzenia dostałam tylko 3 suknie i "do widzenia"  :P

Myślę,że również warto skoczyć do Lissy-piękne tam mają suknie i wcale nie takie "drogie"  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja kupiłam w Lisie i polecam ten salon z ręką na sercu ;) panie są bardzo miłe, doradzą, nie okłamują, że jest ok, są szczere i miłe w tym jak się zachowują :)
Byłam też w LaMariecie i nie mogę złego słowa na panią napisać, bo była bardzo miła, sama wybierała fasony, które będą mi pasowały i w ogóle fajny salon, ale ja już byłam zdecydowana, tylko dla formalności tam pojechałam  ;D ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Pati a czy mogę gdzieś zobaczyć twoją kreację z wesela w całej okazałości?

Offline _patka_

• Chuck Norris
Dziewczyny chodzi Wam o Lisę Ferrerę tak? Wolę się upewnić ;) to muszę w takim razie tam zajechać  :kierowca:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Tak, Lisa Ferrera.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Czy mogę dołączyć ???

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Puk puk można??  :hello:

Offline _patka_

• Chuck Norris
mkarolinka, aagaa - witam Was drogie forumowiczki w moim odliczanku :)  :hello: :brewki: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline _patka_

• Chuck Norris
Dowiedzialam sie od mojego PM ze jeszcze w tym roku dostane od niego piescionek zareczynowy, ale powiedzial ze to bedzie niespodzianka i bardzo dobrze!! bo nie chcialabym z nim wybierac wlasnego pierscionka :D  ;D juz sie nie moge doczekac soboty kiedy bede przymierzac sukienki  :D poza tym mam do ogarniecia sporo rzeczy:
zaproszenia, winietki na butelki, podziekowanie dla rodzicow, podziekowanie dla gosci za przybycie, dj na poprawiny, duet barmanow do obslugi wesela, alko kupic, dodatki do sukni, ubior mlodego, dokumenty potrzebne do kosciola, nauki przedmalzenskie, kwiaty i ppewnie jeszcze wiecej rzeczy ale wypadlo z glowy moze wy mi cos podpowiecie kochane... i tak jest tego mnostwo... tyle zalatwiania na dwa dni zaledwie, chcialoby sie zeby slub i wesele trwalo co najmniej tydzien haha :D buziaki :*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
No to Kochana życzę powodzenia
mnie zostało do ślubu tylko 3 dni....
i to jest meksyk :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
aagaa zycze powodzenia zeby wszystko wyszlo zgodnie z planem ;) zadnych pijanych za bardzo gosci i zebys byla najszczesliwsza w tym dniu z mezem oczywiscie bo to najwazniejsze :* mam prosbe - pomozesz mi przy moich przygotowaniach cio? masz juz to za soba wiec teraz jestes specjalistka co do organizacji  ;)

Offline sophisticated

• bywalec
  • data ślubu: 23.06.2012
Hej!
Można się przyłączyć :)

Jak poszły zaplanowane przygotowania na minione dwa dni? Suknie przymierzone?

Kurcze jak ten czas ucieka, zostało nam trochę ponad 9 miesięcy, a jeszcze niedawno mówiłam "jeszcze ponad 2 lata, kupa czasu" :P

Trzeba zacząć ogarniać :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
oj czas szybko leci, im szybciej się człowiek ogarnie ze wszystkim, tym lepiej ;)
a jak poszło mierzenie kiecek??

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline _patka_

• Chuck Norris
Hej dziewczyny kochane! Weekend przelecial mi bardzo szybko ale byl bardzo fajny :) W sobote jak pewna czesc Was wie bylam na przymierzaniu sukien slubnych. Bylam w czterech salonach pierwszy to Lisa Ferrera - byłam bardzo zadowolona z obsługi i tego że mogłam przymierzać tyle sukni ile mi sie podobało, Pani dała mi katalog karteczkę napisałam jakie modele mi sie podobaja, przymierzylam kilka innych rowniez :) cenowo tragedii tez nie ma :)
Drugi salon jaki odwiedzilismy to Maria - tam suknie byly brzydkie, tiul szary, stary, suknie tez jakies takie starodawne, ciezkie, bylo mi w nich goraco, Pani owszem mila ale powiedziala ze u niej nie ma wyprzedazy , ewentualnie suknie 5 letnie sa tansze! ;O tu szoku dostalam, bo wiekszosc salonow pozbywa sie sukni juz z tego roku! poza tym powiedzialam ze bardziej wg. mnie oplaca sie kupic suknie i pozniej sprzedac to przynamniej czesc sie zwroci a Pani - zebym nie byla taka pewna tego ze sprzedam bo Panie kilka lat sprzedaja i maja problem :o kolejny szok to bylo gdy chcialysmy nieco zmienic wyglad sukni bo nam sie pewien drobiazg w niej nie podobal Pani wtedy stwierdzila, ze wymyslamy. Ja dziekuje za taka obsluge! Na pewno tam nie wroce!
Trzeci salon to La Mariette :) super Panie, super suknie nawet jedna byla w moim rozmiarze i juz nie trzeba bylo robic zadnych poprawek (rozm. 36) :) przymierzylam kilka sukni :)
Ostatni salon to CMŚ i tak juz od wejscia mialam kwasna mine, umawialam sie na 13 a tu dziewczyna mowi ze nie ma mnie zapisanej!! no jak przeciez dzwonilam i ponoc mnie zapisala wczesniej telefonicznie! no nic powiedziala ze mnie przyjmie , nastepnie kazala poogladac suknie i wybralam trzy ktore mi sie spodobaly, zaczelam ogladac katalogi, ale nie wiem po co bo gdy pytalam sie o jakis model Pani mowila ze nie maja! stwierdzilam ze bez sensu zebym ja te katalogi dalej ogladala skoro i tak nic nie maja ;/ zaczelam przymierzac... przy przymierzalni zamiast moich rodzicow i swiadkowej siedzialy jakies niemki i niedosc ze ogladaly mnie w sukni to jezcze komentowaly jak najete! tak sie wkurzylam na ta cala sytuacje! juz chcialam isc, ale wkroczyla wlascicielka i podala mi ostatnia suknie ktora mi sie spodobala :) takze z 4 salonow 2 byly super i moge je polecic, a 2 pozostale do dupy ;/
A oto fotki: :D z gory przepraszam ale nie wiem czemu sa w zla strone odwrocone :(
Lisa Ferrera:

Uploaded with ImageShack.us

Teraz Maria:

LaMariette:

wersja krotka:

wersja dluga:

i CMŚ:

mam nadzieje ze nie zanudzilam Was tymi fotkami :) czekam na Wasze opinie! powiem Wam ze tesciowie ogladali zdjecia i wybralismy wspolnie te sama faworytke :) mojej mamie sie inna podoba a swiadkowej tez ta sama co mnie ;) buziaki :*

Offline _patka_

• Chuck Norris
Jak klikniecie w fotke otworzy Wam sie stronka ze zdjeciami i tam mozna poobracac je na wlasciwe miejsce ;) tam jest o wiele wiecej zdjec niz tutaj zamiescilam, sa zdjecia tylu itd :)
Dzisiaj chce zalatwic barmanow na weselicho - wybralam niedrogich ale ponoc dobrych EventBar ze Szczecina :)

Jakie macie atrakcje przewidziane dla swoich gosci? Bo my np kupujemy lampiony (po niecale 2 zl/szt) i kazdy z gosci bedzie puszczal tzw swiatelko do nieba :) ale co tu jeszcze wymyslec to nie wiem...  ??? planuje zamiast tradycyjnych podziekowan dla rodzicow zrobic pokaz slajdow ze zdjeciami naszymi, rodzicow :) mysle ze to fajny prezent dla nich :)

PS. Moja mama jak mnie w tych sukniach zobaczyla w pierwszym salonie to widzialam ze ma oczy mokre od wzruszenia :)

Offline smoczyca
  • maniak
podczytywałam już jakiś czas, ale teraz się ujawniam, można dołączyć?  :) wg mnie ta pierwsza suknia jest najładniejsza i najbardziej ci pasuje

Offline sophisticated

• bywalec
Najbardziej do mnie przemawiają: 1,2,3, 17, 19 :)
Mogłaś ponumerować foty :P

Widzę, że gustujesz w Princesskach :)
Właściwie wszystkie są ciekawe, jedna tylko mi się w ogóle nie podoba - ta z 5 zdjęcia... dziwnie ten gorset wygląda, chyba tam jest osobno spódnica i gorset tak?

Ja też mam suknie z Lisy Ferrery :)

A co do dodatkowych atrakcji też się zastanawiam nad lampionami, ślicznie to wygląda! I nie wychodzi zbyt drogo :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
smoczyca - witam Cie i zapraszam :) jesli chodzi o princeski to z tym bylo tak ze zanim zaczelam mierzyc wybieralam wlasnie takie waskie suknie jak ta 1, ale przymierzylam kilka i stwierdzilysmy ze nie pasuja mi takie suknie po prostu... ja nie mam bioder zeby je wyeksponowac a suknia rybka jest wlasnie do tego :) takze pozostanie princeska :)

ta 5 suknia faktycznie jest taka nijaka, ale suknia jest w calosci nie ma gorsetu osobnego, reszta tak samo :)

Offline sophisticated

• bywalec
Jak tak sobie jeszcze raz obejrzalam i ograniczyłam się do princessek, to stawiam na 3 lub ostatnią suknię :)
A zdradzisz faworytkę?

Wg mnie w tej 1 wyglądasz bardzo dobrze, i nie widać żadnego braku bioder! :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
mi najbardziej przypadly do gustu 4, 6, 17, 18 :) to sa moje faworytki :) co do 1 to nie ma tego WOW! ;p jak stwierdzilysmy  ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Tak jak wcześniej pisałam-ładnemu we wszystkim ładnie! ;D
Dla mnie w tej pierwszej jest WOW!Tak elegancko,że ho ho ho  :)
A jeśli nie ta-to dalej dla mnie faworytką jest ta co kiedyś wklejałaś  :) :) :) :)

Widzę,że co do CMŚ masz takie same odczucia jak ja-niby wszystko fajnie,ale nie do końca...
A na Novię jednak się nie zdecydowałaś?Ja mam tak nawet w głowie kilka sukien z tamtego salonu,które bym na Tobie widziała  :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
do novi chcialam jechac ale nie bylo wolnego terminu, jestem zapisana tam na 17 wrzesnia czyli w nast sobote :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
moim zdaniem 1,2,3 są bardzo ładnie i Tobie w nich ładnie :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja też tu chcę być! :-)

suknie piękne :-) podobasz mi sie w tych odcinanych bliżej pasa, nie z przedluzonym stanem, princeski rządzą! ;-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo wlasnie cie zaprosilam do siebie w twoim odliczanku :P princeski rzadza zgadzam sie z toba! :) moje faworytki to 4 i 6 suknia miedzy nimi cosik wybiore i to juz jest postanowione i nie jade juz do zadnych innych salonow, mialam do novi jechac ale tam sa ceny duze :o wiec daje sobie spokoj ;)