Hej dziewczyny kochane! Weekend przelecial mi bardzo szybko ale byl bardzo fajny

W sobote jak pewna czesc Was wie bylam na przymierzaniu sukien slubnych. Bylam w czterech salonach pierwszy to Lisa Ferrera - byłam bardzo zadowolona z obsługi i tego że mogłam przymierzać tyle sukni ile mi sie podobało, Pani dała mi katalog karteczkę napisałam jakie modele mi sie podobaja, przymierzylam kilka innych rowniez

cenowo tragedii tez nie ma
Drugi salon jaki odwiedzilismy to Maria - tam suknie byly brzydkie, tiul szary, stary, suknie tez jakies takie starodawne, ciezkie, bylo mi w nich goraco, Pani owszem mila ale powiedziala ze u niej nie ma wyprzedazy , ewentualnie suknie 5 letnie sa tansze! ;O tu szoku dostalam, bo wiekszosc salonow pozbywa sie sukni juz z tego roku! poza tym powiedzialam ze bardziej wg. mnie oplaca sie kupic suknie i pozniej sprzedac to przynamniej czesc sie zwroci a Pani - zebym nie byla taka pewna tego ze sprzedam bo Panie kilka lat sprzedaja i maja problem

kolejny szok to bylo gdy chcialysmy nieco zmienic wyglad sukni bo nam sie pewien drobiazg w niej nie podobal Pani wtedy stwierdzila, ze wymyslamy. Ja dziekuje za taka obsluge! Na pewno tam nie wroce!
Trzeci salon to La Mariette

super Panie, super suknie nawet jedna byla w moim rozmiarze i juz nie trzeba bylo robic zadnych poprawek (rozm. 36)

przymierzylam kilka sukni
Ostatni salon to CMŚ i tak juz od wejscia mialam kwasna mine, umawialam sie na 13 a tu dziewczyna mowi ze nie ma mnie zapisanej!! no jak przeciez dzwonilam i ponoc mnie zapisala wczesniej telefonicznie! no nic powiedziala ze mnie przyjmie , nastepnie kazala poogladac suknie i wybralam trzy ktore mi sie spodobaly, zaczelam ogladac katalogi, ale nie wiem po co bo gdy pytalam sie o jakis model Pani mowila ze nie maja! stwierdzilam ze bez sensu zebym ja te katalogi dalej ogladala skoro i tak nic nie maja ;/ zaczelam przymierzac... przy przymierzalni zamiast moich rodzicow i swiadkowej siedzialy jakies niemki i niedosc ze ogladaly mnie w sukni to jezcze komentowaly jak najete! tak sie wkurzylam na ta cala sytuacje! juz chcialam isc, ale wkroczyla wlascicielka i podala mi ostatnia suknie ktora mi sie spodobala

takze z 4 salonow 2 byly super i moge je polecic, a 2 pozostale do dupy ;/
A oto fotki:

z gory przepraszam ale nie wiem czemu sa w zla strone odwrocone

Lisa Ferrera:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usTeraz Maria:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usLaMariette:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.uswersja krotka:

Uploaded with
ImageShack.uswersja dluga:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usi CMŚ:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usmam nadzieje ze nie zanudzilam Was tymi fotkami

czekam na Wasze opinie! powiem Wam ze tesciowie ogladali zdjecia i wybralismy wspolnie te sama faworytke

mojej mamie sie inna podoba a swiadkowej tez ta sama co mnie

buziaki :*