Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 123613 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

przykro, że ktoś i Ciebie kiedyś skrzywdził  :przytul:

emma calkiem niepotrzebnie ;D dzieki temu teraz mam M. :serce:

do go go tez bym z checia poszla...ale pod warunkiem, ze laski by naprawde swietnie tanczyly i nie mialy bialych trzesacych sie dup ;D
z ta prostytutka to gruba przesada...kijem bym mojego nie dotknela po takim wieczorze :|| :Naciaga: :Blee:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
no ten znajomy jest tak samo przesadzony - temat slub i wesele to kojarzy mu sie tylko z wieczorem kawalerskim...

Offline emm-a

• Chuck Norris
prostytutka to jakaś masakra - to znaczy PM ma się z nią bzyknąc ? bo po to sie przecież prostytutkę zatrudnia... to wedlug mnie co innego niż tancerka niż striptiserka....  to co innego kiedy facet ogląda i się ślini  ;) a co innego kiedy ... uprawia z kimś sex... ja bym tez potem P. nie chciala....ślub bym odwołała - bez kitu....
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
no własnie dlatego uwazam, ze koles jest porabany z lekka, powiedzial,ze jak tamten PM nie skorzysta to ktos na pewno.... zal.pl

Offline emm-a

• Chuck Norris
 no a potem opowiada się niestworzone historie o wieczorach kawalerskich....
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
tylko roznica jest taka,ze nikt nie wie o tym,a juz na pewno nie narzeczone - czyli nasuwa sie mysl,ze chce to ukryc, bo inaczej narzeczona na pewno by sie nie zgodzila - z reszta ten PM tez nic nie wie i nie sadzde by byl zadowolony, a Ty wiesz co i jak i bym postapila tak jak Ty, nawet kiedys gdzies za granica bylam z moim PM w klubie gdzie tanczyly laski i bylo spoko, aha i malinowa mamba dobrze mowi  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
matko od takich kumpli to z daleka ;/
ja szanowalabym bardziej gdybym moj k. wstal i wyszedl albo pogardzil dziwka ;/ chcoiaz nie mam watpliwosci ze by nie skorzystal ... ufam
fuu ;/

co do tancerek jak sa profesjonalistkami t niejednej z nas by zaimponowala tancem ;D ale jak sa tanimi ..... nie pwoiem co ktore ja znam to no koment ;/

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
emm-a chyba się nie zrozumiałyśmy, bo mi chodziło o to, że jak już mieć do kogoś pretensje, to na pewno nie do Ciebie tylko własnie do organizatora, bo Ty nie masz tu tak naprawde wiele do gadania, ewentualnie do zatwierdzenia, nie rozumiem po co ten telefon, tylko się sama ta dziewczyna przed sobą zbłaźniła.....

sama nie mam nic przeciwko kawalerskim z tancerkami, a niech sobie chłopy popatrzą na taką wijącą się babe, ale prostytutka to już przesada. Moj M mi opowiadał jak był na kawalerskim, że zwykła barmanka w którymś szczecińskim klubie była skora do sexu z panem młodym, jeśli by jej zapłacili z 8 stów.
Wysoko się pani ceni, nie powiem...

A zaufanie do mojego mam tak stuprocentowe, że czasem chciałabym być kiedyś o mojego M zazdrosna :P

W ogóle nie rozumiem, jak można kogoś zdradzać, to już jesteśmy AŻ takimi zwierzętami, żeby się bzykać z kim popadnie, bo nie możemy powstrzymać chuci?

Bez sensu...

Offline Pandi
  • maniak
Z igły widły, skoro tamta panna nie ufa swojemu partnerowi, to po co miesza w glowach innym dziewczynom? Bzdura - chce go trzymac na krotkiej smyczy, to niech go odwozi do pracy i gps mu wczepi. Troche luzu Drogie Panie, bo tak popadniemy w paranoje. U mnie sytuacja ciut inaczej wyglada, bo moj K nie chce isc na zaden kawalerski- nie chce nic organizowac - poprosilam naszych znajomych zeby zrobili jakis meski wypad do klubu, bo w sumie cos mu sie należy. Chlopacy sa oagrnieci, wiec nie przewiduje problemów  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
już Kochane o tym nie myślę - mamy takie samo podejście, a zatem nie jestem zbyt liberalna, jak mi zasugerowano, ale po prostu normalna  :D

a tak poza tym to.......ZOSTAŁ MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!  :skacza: :tupot: :brawo_2:

za miesiac o tej porze....wątpię aby jeszcze spala...pewnie z nerwow już się przebudzę  :D jeszcze nie wiem jak ten dzien będzie wyglądal, dopiero ustalę godzinę fryzury, makijażystka wpada o 12, najpierw maluje Mamę i świadkową, a potem mnie, zatem fryz pewnie ok.12  :D

manicure i pedicure chyba zrobię w piątek...

może rozpocznę sobie ten dzień najmilej jak się da, czyli - poranną przebieżką  :skacza: :skacza: :skacza:   choć Mama pewnie by tego nie zdzierżyła.... ;)

jejku, brzuch mnie trochę z nerwow boli, jak o tym wszystkim pomyślę.... ledwo wciskam sniadanko, a zrobilam pychotkę - kasza manna  z sokiem :D  to tylko potwierdza, że niestety w najbliższym miesiacu mogę schudnąć  :-\ :-\ :-\

miłego dnia  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
Miesiąc .. i będzie relacja - ja juz sie nie moge doczekac, bo dzięki opowiesci o takim dniu łatwiej tez becdzie mi dopasowac godziny itd. Emm-a jak nie bedziesz jadła nie bedziesz miala na nic sily, a tu jeszcze przymiarki, ostatnie zakupy, panienski itd.  :-\

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Ja cały czas myślę o tym, że od Twojego ślubu do mojego jest 3 tygodnie  ;) ;)
Więc  w dniu Twojego wesela będę się już denerwować. W ogóle to ostatnio pomyślałam, że przyszłabym do Ciebie na ślub do kościoła ale zapomniałam, że idę na wesele do ińska.... i nie mogę, i tak mi się przykro zrobiło ..
Gabriela
Zofia

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
właśnie emma w którym kościele się pobieracie?? pewnie wybierzemy się szturmem na Twój ślub do kościółka :)

a przypadkiem nie zaczynają się u Ciebie przedślubne wątpliwości, czy u tylko idylla ? :) 

aż się zaczęłam denerwować

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Kochana to będzie najwspanialszy dzień w Twoim życiu!!!
jestem tego pewna
i sama już się doczekać nie mogę :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
jejku, strasznie mi miło, ze chcecie przyjść na ślub  :-* :-* :-* :-* ja już dawno postanowiłam, że na Wasze się wybiorę, tylko nic nie pisalam, bo nie chcialam,żeby ktos to opatrznie zrozumial, że domagam sie tym samym abyście i na moj slub przyszły;  zatem zobaczymy sie na żywo w TYM dniu  :D nie tylko na fotkach  :D :D :D

ślub u Dominikanów - obok Pleciugi i nowego basenu na Wąskiej  :D

szkoda natysko,że Ciebie nie będzie  :-[ ale ja na Twoim się pojawię  :D

jeśli zaś chodzi o wątpliwości...nie będę ściemniała,że jest idylla....my oboje mamy silne charaktery i czesto się ścieramy, od jakiegos czasu bardzo często nawet, ale myślę,że to właśnie stres przedślubny... Sporo koleżanek,mężatek, ktore są w szcześliwych związkach małżeńskich, mowilo mi,że przed ślubem byla masakra, kłótnie, wątpliwości...a to wszystko głównie wina stresu przedślubnego...Faceci niby takie chojraki, się nie przejmują, ale w środku stresują się tak jak my,jeśli nawet nie bardziej...w końcu skadś się te mity o niechęci faceta do ślubu biorą... ;) :D

zatem różnie bywa... ;)

na miesiąc o tej porze będę chyba malowana  :D ja chcę tak wszystko ułożyć, aby nie mieć wolnego czasu na czekanie...wtedy stres mnie pożre i zwymiotuję z nerwów na bank  :-\  chcę być gotowa o 16.30, a o 16.45 wyjeżdżamy do kościoła, te 15 jakos zdzierżę, zachwycając się swoim odbiciem w lustrze  :D :D :D :D :D :D :D :D :D  odbiciem panny młodej  :D :D :D

moje nerwy i wątpliwości biorą się też zapewne z mojego wieku....Dziewczyny, ja mam 32 lata i przez ten czas żyłam sobie jak chcialam, niezależna całkowicie...a teraz nagle taka zmiana... Większosc z Was jest ode mnie ok.10 lat młodsza, myślę,że w wieku dwudziestu paru lat jest latwiej, nie ma sie jeszcze wieloletnich przyzwyczajen, z ktorych trzeba zrezygnowac, ma sie więcej wigoru...choć i mnie go nie brakuje  ;) :D

jejku, cały dzień brzuch mnei z nerwow boli, masakra... :-\

ale cieszę się na nasze spotkanko  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia ja jednak cio radze jako mlodsza kolezanka abys nie robila az tak an styk wszytskeigo...
wszystko sie moze zdarzyc i niech ci ta godzinka zostanie na wrazie czego ;D
co do wymitowania- wlasnie wczoraj o tym mowilam kaorlowi ;D
ze ja jak mam mega stres to wymiotuje.. ;/ nic wiecej poprsotu mi sie cofa ;/
boje sie juz teraz a co dop jak bede miala 3 tygdonie hehehe

Offline emm-a

• Chuck Norris
aż godzina wolnego??????????? o nie...nie dam rady...pol godziny to max  :D :D :D poza tym...jak zauważylyscie, mu wszystko robimy dosc poźno... ;) może się spoźnię, niech P. zobaczy jak to jest, jak się na kogos czeka i denerwuje...on ciagle tak robi...to by mial nauczkę  ;) :D :D :D

no ale nie będę taka okrutna...chyba  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
co do odwiedzin w kosciolku ;]
dzis o tym myslalam ale to dziwne bo patrzcie..
wpadlabym przykaldowo do Moni i co mam zlozyc zyczonka tylko Moni? przeciez Piotr mnei nie znam hahah ;]

dobre mam rozkminki co? ;]
ej Monika na ktroa to spotkanie

Offline emm-a

• Chuck Norris
spotkanie na 17  :D 

no wlasnie, nie znasz P.  :D :D :D ale dla mnei to nic dziwnego, jak jakisczas temu bylam u kuzyna na weselu, to pierwszy raz na oczy widzialam jego żonę  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
jeśli zaś chodzi o wątpliwości...nie będę ściemniała,że jest idylla....my oboje mamy silne charaktery i czesto się ścieramy, od jakiegos czasu bardzo często nawet, ale myślę,że to właśnie stres przedślubny... Sporo koleżanek,mężatek, ktore są w szcześliwych związkach małżeńskich, mowilo mi,że przed ślubem byla masakra, kłótnie, wątpliwości...a to wszystko głównie wina stresu przedślubnego...Faceci niby takie chojraki, się nie przejmują, ale w środku stresują się tak jak my,jeśli nawet nie bardziej...w końcu skadś się te mity o niechęci faceta do ślubu biorą... ;) :D

My się do tej pory kłócimy, ale my się lubimy kłócić, to nasz taki małżeński sport, obok innych małżeńskich obowiązków (o tym to po ślubie, oczywiście), a jakie przyjemne jest godzenie się ;) :brewki:

Ale przed ślubem, to były awantury, to tak jak wtedy to się nigdy nie kłóciliśmy, tak jak piszesz facety uważają, że one mądre i odważne, ale tak na prawdę stresują się bardziej niż my ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tylko miesiąc został i będziesz  żonką ale fajnie :skacza:
Ale nie bądź aż tak okrutna i nie spóźniaj się na swój ślub ;)
chociaż jako księżniczce-wróżce to w sumie Ci wszystko wolno ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
o jakich innych sprawach poślubnych piszesz karolka???? nie rozumiem.... :D :D :D
kto się lubi...ten się czubi  :D :D :D my chyba też będziemy mieli zawsze spięcia co jakis czas, jako że rozni jestesmy calkiem  :D :D :D  coś może jest w tekście o przyciągających się przeciwieństwach.... ale nie jest ważne, aby być takimi samymi, ale aby zmierzac w tym samym kierunku, miec podobny system wartosci...tak mi się przynajmniej wydaje  :D

aniolku masz rację - medżik księżniczka-wróżka może wszystko  :D :D :D

tak poza tym to caly dzien brzuch mi dokucza, na naszym forumkowym spotkaniu, ktore bylo bardzo fajne  :D też mnie męczyl chwilami mocno  :-\ :-\ :-\  w piątek wizyta u nowego gastrologa.... a może to faktycznie na tle nerwowym...sama nie wiem...

wracam po spotkanku naszym na chatę, a tu moj ukochany obiadek szykuje  :D mięsko w sosie wczesniej przygotowalam, zatem on to odgrzewa, ryz gotuje.... zna widać swoje miejsce w szeregu... ;) :D   
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ale zuch ;) ;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Gabriela
Zofia

Offline emm-a

• Chuck Norris
och Wy!!!!! nic Wam już nie powiem!!!  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
o jakich innych sprawach poślubnych piszesz karolka???? nie rozumiem.... :D :D :D

Dobrze, że nie rozumiesz, oznacza to tylko, że jesteś porządną młodą damą, a nie jakąś rozpustnicą ;) O pewnych sprawach dowiesz się za miesiąc, matka wytłumaczy Ci w dniu ślubu ;)

Powiem Ci, tylko na początek, że dzieci nie przynosi bocian ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ojojojoj...to chyba TE sprawy...coś kiedys slyszalam.... :drapanie:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Na Te sprawy masz jeszcze czas :) Żyj w nieświadomości kochana  ::)

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
tak tak, miesiac tylko zostal :) a to zleci nie wiadomo kiedy.. mnie dzis olsnilo ze za tydzien swieta.. potem 1 weekend wolny a potem juz lecimy do Polski i siup - bierzemy slub! tak jakos smiesznie ze to juz zaraz za moment.. nie do konca chyba to do mnie dociera jeszcze. moze i lepiej ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Obiadek przyszły mąż szykuje tak powinno być ;D