Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 125730 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mój K. ciągle bez dokumentów jeździ, bo najpierw zostawia w mojej torbie, a potem zapomina zabrać ::)

Czyja wina oczywiście ??? Moja bo mu nie przypomniałam ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
emma dzieki za mobilke... gnalam za toba zeby nie bylo siary hihiih
takiego zastrzyku bylo mi potrzeba ;D
teraz ledwio siedze nogi mi sie uginaja same.. chyba za duzo przebieglam jak na arz ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
mkarolinko - skąd ja to znam.... :D powinnam mu o wszystkim przypominać, jak o czymś zapomni to zawsze na mnie ... ;)

sylwusia bardzo dobrze sobie radziłaś, naprawdę nie sądziłam że wytrwasz... :D dzielna jesteś i jstem z Ciebie dumna  :D
szykuj się na czwartek  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ech Ci faceci, mój Arek też co chwilę zapomina dokumentów, ale jeszcze nie może winy na mnie zwalać :P
Chociaż jak jestem u niego i musi się wrócić po prawko to zawsze jest,że to moja wina, bo go rozpraszam pfff  :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzieki Monia ;D
jak wytrwam z miesiac to wtedy  bede dumna ja sama z siebie ;D

Offline Pandi
  • maniak
ja nie mam tego problemu.. nic nie nosze mojemu K, po jakiejs awanturze tez, nauczona i przerwrazliwiona :X

Offline _patka_

• Chuck Norris
u nas to ja czesciej czegos zapomne niz maciek, chociaz ostatnio smialam sie z niego bo wzial nie ten telefon co trzeba :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
może lecytynę warto zżywać czy coś...;-)

jutro Dzień Kobiet  :skacza: ja mam taki zwyczaj, że kiedy jest moje święto - Dzień Kobiet, albo urodziny, albo imieniny to robię cos miłego dla siebie i ogólnie staram się, aby ten dzień obfitował w przyjemności dla mnie  :D

myślę powoli zatem o jutrze  :D przyjemność nr 1 to biegi  po pracy :D potem kąpiel w wannie pełnej piany - długa i relaksująca  :D nie zamierzam tego dnia niczego gotować, P. musi coś wymyślić albo mnie gdzieś zabrać na obiad  :D
żadnego sprawdzania prac dzieciarów  :D no i myślę, co tu jeszcze... :D

a u Was jak to wygląda?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hm... ja zazwyczaj dostaje kwaitka lub rafaello i na tym koniec dnaio kobiet.. ;[

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, to może wykombinuj sobie cos fajnego ? nie wiem jak u Was, ale mój P. prawdopodobnie tez uzna, że kwiatek czy inny prezent to dowód wystarczający jego pamięci o mnie  :D no i w sumie ja się nie "burzę" ;-) bo już od wielu lat wiem, że "umiesz liczyć, licz na siebie"  :D i jeśli chcę tego dnia czegoś więcej poza niegotowaniem i prezentem, to musze to sobie sama wykombinować  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
moze i ja sobie zrobie jakis mily prezent ;D pomysle ;]

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
ja mam jutro dwa swieta wiec mamy super dzien, dostaje prezent kwiatka i idziemy gdzies na kolacje :) ale ten pomysl z robieniem cos dla siebie fajny moze na nastepna okazje cos sobie wymysle
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline emm-a

• Chuck Norris
dlaczego dwa swieta ?  :D

naprawdę dziewczyny prezenty dla siebie są super - zawsze trafione  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hmm...musze powiedziec, ze bardzo mi sie podoba pomysl obdarowywania samej siebie z okazji swoich swiat.....wcale nieglupie ;D
ja to bym pewnie w slodycze poszla (szczegolnie ze przez SB na mega glodzie slodyczowym jestem :-\ ...mysle, ze biale michalki bylyby w stanie mnie nawet zaspokoic :P...w ilosciach masowych oczywiscie ) ::) ::) ::) ::) ::) albo miedzy wieszaki bym poszla ;D ;D ;D ;D ;D

akurat 'niegotowanie' to moja specjalnosc.....i kapiele z piana ostatnio tez :D :D :D

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
bo mam jutro urodziny :)

ja lubie dostawac prezenty niespodzianki ale od niektorych niesmialo miedzy wierszami mowie ze cos im wymysle co bym chciala zeby im bylo latwiej, a tak naprawde boje sie ze znowu dostane cos co bede trzymala na dole szuflady :)
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline emm-a

• Chuck Norris
to superaście - podwójne prezenty  :D :D :D no i Mamie swojego czasu prezent zrobiłaś swoimi narodzinami  :D :D :D :D

malinowa - ja też uwielbiam białe michałki, ale obawiam się, że mój brzuch kiepsko by to zniósł... :(  no ale na jakąś słodką przyjemność na pewno sobie pozwolę  :D

właściwie to dzis powiedzialam pani w sklepiku szkolnym,żeby mi nie odkładała już drożdżówek, bo do tej pory codziennie mi odkładała taką mega słodką bułę z serem  :D pychota, ale juz mi sie chyba przejadły...codziennie taką wsuwam już od chyba miesiąca albo dwóch... :D

co do zakupów ubrankowych to jakoś weny nie mam...ale za to mam na jakieś kosmiczne szpilki na platformie  :skacza: :skacza: :skacza:
kurcze, tylko że kasy brak....wrrr....

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
na platformy tez moge sie zgodzic ;D

ja jestem dziwna, ale nie nawidze niespodzianek....jak moj M. mi cos kupuje i wiem, ze ma to w domu juz wczesniej kilka dni to zawsze od niego to wyciagam ;D ;D ;D  w sumie to nadal niespodzianka :D :D :D po prostu musze wiedziec natychmiast co to!!! ::) ::) ::) :P :P :P :P :P :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmmm...mnie też zżera ciekawość, ale...lubię jednak niespodzianki  :D

moja Mama jest taka, że jak cos mi kupi to zaraz dzwoni i wygada  :D np. że zamówili mi z Tata u złotnika pierścionek z prawdziwą perłą, o jakim zawsze marzyłam - chcą mi dac w dniu ślubu z grawerem w środku  :D super ten prezent, ale dlaczego mi nie zrobila niespodzianki??? :D :D :D taka już jest ta moja Mama  :D

a co do jutra to...ja P. zasugerowala co bym chciala dostać - dalam mu dwie opcje wyboru  :D :D :D ale może sam cos wymyśli  :D
opcja nr 1 to książka "Jane Eyre", opcja nr 2 - naszyjnik do kolczyków z perełkami ktore dostalam od niego pod choinkę  :D opcja druga kosztowna dosc  :D zatem stawiam na pierwszą, z ktorej się bardzo ucieszę  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja pewnie dostane kwiatki ale tez nie bede gotowac :) a tak to czekam w ogole na moje urodziny ktore juz za dwa tygodnie :) nie mam kasy wiec wymyslilam ze chce dostac w prezencie sukienke na poprawiny ktora sama kupie :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
rewelacyjny pomysł AnioOlku  :D

jejku, a moje urodziny dopiero w czerwcu ....

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja sobie kupuję ZAWSZE prezent z byle jakiej okazji ;D nie to że mąż mi nie kupuje, bo nie mogę narzekać, ale co tam, sama też sobie robię prezenty ;D jutro mąż robi obiad, i też nie zamierzam jutro żadnych prac sprawdzać, o!!  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Mój dzień kobiet jutro będzie wyglądał tak, że pół dnia będę mieć praktyki z moimi łobuzami :P
Arka nie ma, więc pewnie złoży mi tylko życzenia, więc sama sobie zorganizuje czas jeszcze przed praktykami i może jakaś kawa z koleżanką i ploty ;D
Ale robienie samej sobie przyjemności też jest fajnym pomysłem :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej, padnięta jestem  :D inaczej całkiem ten dzień wygląda niż sie spodziewałam  :D

fajne sprawy to kwiatki, prezenty i życzenia no i przede wszystkim biegi - wreszcie normalny dystans 11km  :D :D :D

chatę ogarnełam, stos garów umylam i padam  :P oczywiscie nie gotuje ani nic z tych rzeczy, ale i tak siły nie mam...  Jedyne co fajne, że ciągle coś podjadam - ale to norma po biegach, zatem na tycie liczyc nie ma co...

I jakaś przymulona jestem nieco - może przez pogodę....

A jak tam u Was?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Najważniejsze, że biegi Cię zachwycają i biegasz tyle ile chcesz ;D
Mnie energia rozpiera, tak w sumie bez powodu :D
A Ty wypoczywaj, w końcu święto to można ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no właśnie się lenię :-)

tylko ma na coś dobrego ochotę, ale nie wiem na co... ???  tzn. slodkiego cos  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja jestem wkur*** ale to nie tutaj bede pisac ;/
mam tez na cos ochote ale porzadnego w sensie nie lekkiego ;p
pizza. chinczyk, karkowka z grilla ;]
oczywiscie karol nie chce bo kasy brak

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Wymyśliłaś już co chcesz konkretnie słodkiego? ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
już niech Karol nie wymyśla, w końcu jest Dzień Kobiet!!!

oj...chłopy to czopy....

nie wiem aniolku co chcę, idę do kuchni, coś wykminię  ;) :D :D :D

znając życie zachce mi sie czegoś, czego nie mam.... :P

jejku, tylko jeszcze piątek i weekend  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Monia podziwiam  :o :o :o 11 km??? ło matko i Ty tak normalnie wychodzisz i biegniesz taki dystans i jakby nigdy nic wracasz do domku szczesliwa :D niezle :) jestem pelna podziwu, ale widze w goleniowie nawet ludzi ktorzy biegaja niezaleznie od pory dnia i czy to swieto czy nie, wiec rozumiem ten nalog hihi :P :P :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pati ja tez ja podziwiam...
ja dzis po 7km wygladalam jak kupa nieszczescia ;D