ja też oglądałam butki na tej stronie już przed wakacjami:D i mam nawet zapisany model;), takie białe satynowe z zaokrąglonymi noskami i też mam zamiar zamówić na odległość:), uważam że jak na buty ze skórki, robione na życzenie to cena nie jest tak powalająca:) - widziałam droższe;). Też chcę zapinane na kostkę, bo pewniej się będę czuła:)...
Co do trenu, to ja nie będę miała - podoba mi się efekt, ale za ciężko mi w kuper z podpiętym;), ale welon jak pisałam w swoim wątku będę miała do kościoła 3m:D + krótszy, który zarzucę na facjatę w kościele;), a po kościele na salę będę miała 70cm jednowartswowy zdobiony kryształkami.
Welon mam zamiar zmienić przed wejściem na salę, czyli świadkowa będzie kombinowała w samochodzie:D, z tego względu myślę nad upięciem włosów, które zbytnio nie ucierpi:)
Sylwusia, bierz makijażystkę profesjonalną, albo taką która używa utrwalacza profesjonalnego, a nie lakieru do włosów. Lakier ekstremalnie może i się sprawdzi idąc na prywatkę, ale w dniu ślubu bym nie kombinowała, tym bardziej że nie wiadomo jak skóra twarzy zareaguje....