Elciku, własciwie bez wględu na wyniki starań jeszcze nei do końca możemy sobie pozwolić na dziecko, kilka rzeczy musi się poukładac, żeby z czystym sumieniem i bez nerwów móc startować
Także najlepiej jakby się udało w przyszłe wakacje, myślę, że najoptymalniej. A do tego czasu muszę troszke o siebie zadbać, brałam tabsy bez przerwy przez 7 lat - teraz czekamy na jakieś oznaki owulacji. Już przelecialo 20d pierwszego cyklu, a oznak owu nie ma ...
Ile pczasu przed planowaną ciążą najlepiej zaczać lykać kwas foliowy ?
Mówi się że min 3 m-ce się powinno brać. Górnego limitu nie ma

Owu chyba nie musi być, a na pewno może być przesunięta dowolnie od razu po odstawieniu tabletek. Testy owu robi się w zależności od długości cyklu, także ja bym z martwieniem poczekała, aż pojawi się 1,2 i 3 miesiączka i wtedy zobaczyć co ile mniej więcej jest dni i porobić sobie testy.... ja też brałam tabsy długo dłuuugo, potem Pati była z 2 cyklu. Teraz brałam tabsy jakieś 2 lata ponad, odstawiłam w kwietniu.... pierwsza miesiączka była tydzień później niż powinna być, kolejne już regularnie co czwarty czwartek

gdzieś tak ok czerwca robiłam sobie testy owu i co? i zima,nie było nic. Rzuciłam je w kąt i pacz... coś mnie tu rośnie