dziewczyny potrzebuję porady

znalazłam ofertę na gruponie : wizyta partnerska z usg + badanie nasienia za 129 zł w Katowicach. Piszą mniej więcej tak:
"Zabieg ten przeprowadzany jest za pomocą systemu komputerowego SCA (Sperm Class Analyzer) hiszpańskiej firmy Microptic S.L. Główną zaletą tej metody jest obiektywność oraz możliwość standaryzacji warunków badania i wyników. Badanie nasienia obejmuje szczegółową analizę mikroskopową, w skład której wchodzi ocena liczby i ruchliwości plemników oraz analizę makroskopową czyli czas upłynnienia, objętość, lepkość, pH, wygląd próbki" Weszłam sobie na stronkę tej klinki na cennik i teraz nie wiem czy to co oni oferują z gruponu to jest to:
"Badanie podstawowe, parametry fizyko-chemiczne, koncentracja, ruchliwość - System komputerowy CASA" za 100 zł
bo jeszcze dodatkowo robią Morfologia plemników,Żywotność plemników (test eozynowy), MAR- test- IgG (obecność przeciwciał przeciwplemnikowych klasy IgG na powierzchni plemników, POX (obecność aktywnych leukocytów) - ale wtedy komplet kosztuje 240 zł.
A niestety zadzwonić nie zdążyłam bo przed chwilką wróciliśmy. Dobrze rozumiem, że w tej ofercie oferują tylko to podstawowe badanie.
I jeszcze moje pytanie: myślicie, że takie badanie "na początek wystarczy"?