A jaki macie upatrzony typ obrączek?
Ja mam upatrzony swój typ, i K. ma swój, jakoś będziemy musieli połączyć te oba modele

a z suknia... nba mnie krzyzcysz a sama nie lepsza hie hie 
Sylwia bo nie wiesz, że u kogoś jest zawsze lepiej coś zobaczyć niż u siebie?

tak czytając liste nie zauważyłam oprawy muzycznej żebyś zaznaczyła będziesz miała jakiś chór w kościele albo organiste ? a i będziesz ozdabiała jakoś alkohol bo też nie zauważyłam jakiś zawieszek wpisanych 
Oprawy muzycznej nie będę mieć, to znaczy jakiejś zamawianej czy coś, w kościele jest organista a śpiewać będzie moja siostra także myślę, że będzie dobrze i to wystarczy

a co do zawieszek to faktycznie zapomniałam dopisać

ale oczywiście będą

Ty się kochaniutka bierz za tą suknię!
Jeszcze tylko 7 miesięcy, a wiesz, że czasem się na suknie czeka. Mi kiedyś powiedzieli w sklepie, ze nawet do pół roku....
Ja się biorę za szukanie sukni, a Ty za rezerwowanie terminów tak?

Dzisiaj jakiegoś doła miałam, to znaczy jeszcze mi nie przeszedł no ale zaraz pójdę spać i będzie dobrze

K. w Gdańsku na zajęciach a jutro mojej siostrzenicy urodzinki i muszę iść sama

ehh... jak ja nie lubie chodzić na takie imprezy bez niego, tłumaczyć, że nie mógł przyjść itd....
W ogóle zauważyłam u siebie totalnego lenia, gonie nie które forumki, żeby zaczęły działać z organizacją a samej mi się już nie chce. K. nie pomaga bo twierdzi, że wiekszość rzeczy które chcę zorganizować jest niepotrzebna i sama na własne życzenie sobie problemy robie.... Jakby to Monia napisała chłopy to czopy

Może w środę ruszę za suknia, tak się wybieram do Szczecina na jakieś większe zimowe zakupy to może wtedy sama nie wiem, cały entuzjazm mi gdzieś uciekł.... i za cholere nie wiem gdzie się schował.....
Dobranoc kochane