Autor Wątek: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)  (Przeczytany 83318 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Odp: "Kocha się za nic " 19.05.2012 - Odliczajcie ze mną ;)
« Odpowiedź #270 dnia: 27 Lipca 2011, 08:56 »
Z pomyłką imienia bardzo nieładnie, bo mogła zadzwonić, zresztą powinna wiedzieć, to są zupełnie różne imiona :)

Ja mam wujka na którego mówimy Janek, i pisze zaproszenie i nie wiem, Jan czy Janusz :D Ot, to był problem :D

A z zaproszeniem nie wiem, u nas jest tak, że albo zaprasza się wszystkie dzieci albo żadne :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #271 dnia: 27 Lipca 2011, 11:23 »
czasem jest tak, że mimo, iż zna się imię, to można się pomylić...
ja też tak miałam przy wypisywaniu zaproszeń - moja ciocia (siostra dziadka) jest Marianna, a ja napisałam Maria, ale to dlatego, że całe życie było ciocia Marysia, bądź Mania...
a to, że zaprosili tylko Ciebie i rodziców, to może faktycznie zaprasza tylko najbliższych...

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline martha87

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #272 dnia: 27 Lipca 2011, 18:57 »
qrcze to atrakcje pełne wrażeń masz zapewnione tu park linowy teraz kajaki............ też bym się wybrała  :okularnik: :okularnik:

a co do zaproszenia to troszkę dziwne,że zapomniała o siostrach i bracie, mogła zapraszać was wszystkich albo samych rodziców.  :boks: :shock: :shock: :shock:

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #273 dnia: 28 Lipca 2011, 12:38 »
Dziwnie jakoś z tym zaproszeniem.. u mnie w rodzinie jest tak,że albo całe rodzeństwo się zaprasza, albo samych rodziców ::) ale jak to się mówi, co fyrtel to obyczaj :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #274 dnia: 1 Sierpnia 2011, 22:38 »
Hej Natyska! ;D ja tez cie podczytam i czasem dorzuce swje 3 grosze jesli pozwolisz!;D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #275 dnia: 3 Sierpnia 2011, 21:27 »
aniolek86 z rodzeństwa jestem średniakiem :) no i bardzo jestem zżyta z rodzeństwem może dlatego to mnie tak ruszyło :)

mkarolinka u nas też tak było zawsze, albo całe rodzeństwo albo nikogo. Przecież ja bym zrozumiała, że ktoś nie ma kasy żeby wszystkich zaprosić :)

sylwusia085 pozwalam wtrącać Ci swoje 3 grosze ;D ;D

Z kajaków wróciłam prawie żywa ;D piszę prawie bo łącznie może spałam 6 godzin ;D ale ja uwielbiam takie wyjazdy ;D Przepłynęliśmy prawie 30 km także jestem z siebie dumna bo to o 12 km więcej jak w zeszłym roku ;D
Pogoda troszkę nie dopisała ale nie bardzo zwracałam na to uwagę :) a tu pokazuje kilka zdjęć mało wyraźne ale zawsze coś. Z parku linowegoo nadal nie ma :( nie mam kiedy do siostry pojechać :)

Wyglądam tu okropnie ale mam tylko te zdjęcia a że obiecałam, że pokaże to dotrzymuje słowa :-* :-*

Teraz w sobotę za mąż wychodzi moja najlepsza przyjaciółka... Jak ja widzę jak ona się denerwuję to aż mi się to udziela :)
Pomagam jej jak mogę, w końcu za 9 miesięcy  :szczeka: :szczeka: :szczeka: ona będzie pomagać mi jako świadkowa ;D ;D
Co ja tu jeszcze miałam.... aaaa zapomniałam chyba zmieniam pracę, to znaczy wszystko na to wskazuje :) ale jak już słowo czynem się stanie to wtedy wszystko was opisze żeby nie zapeszyć za bardzo :)
Mój Krzysiek chyba się denerwuje trochę weselem naszym, w niedziele się wkurzył, że nic nie zapisuje w organizerze. I że mam zacząć wszystko notować coby o niczym nie zapomnieć  ;D ;D

Zaczęłam intensywniej poszukiwań sukni  ślubnej, to znaczy na razie na internecie :) Przedstawię wam teraz suknie które mi się podoba :)
Żebyście miały wizję  :) :) Boję się tylko, że może mnie pogrubiać jeszcze bardziej no ale jak gdzieś podobną znajdę i przymierzę to się przekonam ;D

uff... no to się Wam rozpisałam ;D ;D ;D

Gabriela
Zofia

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #276 dnia: 3 Sierpnia 2011, 21:35 »
Mało tych zdjęć :P no ale trzeba się cieszyć z tego co jest ;D
i tak zazdroszczę wyjazdu :P
ale możesz wpaść do siostry w najbliższym czasie i wziąć zdjęcia z parku linowego ;D
Krzysiek się zaczął przejmować ślubem i weselem tylko się cieszyć, więc zapisuj tam wszystko,żeby on wiedział,że organizer będzie zapisany ;D
suknia ciekawa,ale nie w moim stylu, no i zawsze też inaczej wygląda na internecie a inaczej na kimś :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #277 dnia: 4 Sierpnia 2011, 09:11 »
Angel Giovani :) Ja miałam ja kupować, ale ostatecznie jak dowiedziałam się o cenie, wzięłam inna księżniczkę :)

Nowa kosztowała 4500 tysiąca, więc nie na moją kieszeń, bo jak ja szukałam ten model dopiero wchodził, ale teraz pełno tego w internecie, dziewczyny sprzedają :)

Tu masz z inną wstążką :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #278 dnia: 4 Sierpnia 2011, 09:41 »
Super zdjecia Natysa :-) powiedz prosze,jak je wkleiłas? tak krok po kroku jak byś mogła...
Sukienka piękna :-) też właśnie o czymś takim mysle :-)
No i zazdroszczę zaangażowania narzeczonego...Z niecierpliwością czekam, aż mój się ocknie;-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #279 dnia: 4 Sierpnia 2011, 10:14 »
suknie ładne, choć nie w moim stylu - nie lubię tiulu  :na_ucho:

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #280 dnia: 5 Sierpnia 2011, 18:14 »
super zdjęcia z kajaków :D też bym się wybrała :P

a sukienka jest piękna ;D ja co prawda celuję w coś skromniejszego, ale nie powiem - taki model też mi się baaardzo podoba :D

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #281 dnia: 5 Sierpnia 2011, 23:31 »
Ciekawa tylko jestem czy taka suknia będzie do mnie pasować :) bo jednak trochę ciałka mam ale zobaczymy ;D
Dzisiaj byliśmy w galaxy w kinie a że do seansu trochę czasu było to zaciągnęłam Krzyśka do sklepów jubilerskich :)
Masakra jakaś :-\ z setek obrączek jakie oglądaliśmy spodobały sie nam tylko 3 wzory ale za 4000zł  :o :o :o no nie dam tyle za obrączki choćby nie wiem jak piękne były :) Może w Stargardzie znajdziemy tańsze ;D

aniolek86 a Tobie jakie suknie się podobają? :) Bo chyba nigdzie nie wyczytałam jaki Twój styl jest :)

mkarolinka a Ty nie miałaś podobnej sukni? ;)
Gabriela
Zofia

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #282 dnia: 5 Sierpnia 2011, 23:42 »
Podobna miałam :) Też księżniczka, ale zupełnie inna góra :)

Dopóki nie przymierzyłam wydawało mi się, że będę wyglądać jak pasztet :D  Nie powiem, były modele w których wyglądałam lepiej, ale zawsze o takiej marzyłam, więc stąd pomysł :) Ja też nie jestem szczypior, jak zajrzysz do relacji, to zobaczysz :) Zawsze wydawało mi się, że takie sukienki to tylko wysokie chudziny mogą nosić :)

Idź przymierz kilka wzorów, będziesz wiedziała, czego szukać :)

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #283 dnia: 5 Sierpnia 2011, 23:46 »
Ależ Karola ja już jestem w Twojej relacyjce :) Może nie zawsze się wypowiadam ale czytam ambitnie ;D
I suknia mi się na Tobie baaardzo podobała :)
Gabriela
Zofia

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #284 dnia: 5 Sierpnia 2011, 23:49 »
Na razie relację zawiesiłam, dlatego się nie orientuję, kto zagląda :D

Mi tez się podobała, a to najważniejsze :)

Więc idź gdzieś przymierz podobną, wtedy będziesz wiedziała, czy to model dla Ciebie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #285 dnia: 6 Sierpnia 2011, 13:42 »
To niezłe obrączki wam się spodobały hehehe
Powiem Ci,że w Stargardzie u jubilerów wcale nie jest taniej-chyba,że macie swoje złoto to co innego  ;)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #286 dnia: 6 Sierpnia 2011, 16:07 »
Powiem Ci,że w Stargardzie u jubilerów wcale nie jest taniej-chyba,że macie swoje złoto to co innego  ;)

z tym się zgodzę, w ZST wcale nie jest taniej...
a gdzie byliście w Szczecinie?
w ogóle jaki wzór się Wam podoba obrączek? poszukaj na necie i wklej, to może coś uda się podpowiedzieć...

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #287 dnia: 6 Sierpnia 2011, 16:15 »
ja słyszałam, że najlepiej pooglądać obrączki,pomyśleć,jakie się podobają , a potem iść do złotnika i on zrobi takie,jakie chcemy za dużo niższą cenę niż te w salonach jubilerskich
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #288 dnia: 9 Sierpnia 2011, 00:03 »
Witam forumki nocną porą ;D
Po weselu jakoś powoli się już ogarnęłam ;) Wesele cudne :) Mimo, że było kilka przykrych sytuacji to myślę, że i tak było bajecznie :)
Cały czas śmiałam się z Krzyśka :) W zeszłym roku jak to wesele było "odległe" to mówił, że się zacznie denerwować :) hehe i tak faktycznie było, ślub brali nasi najbliżsi przyjaciele i Krzysztof chyba wczuwał się w ich role  :) Już w kościele jak Młodą tata odprowadzał do ołtarza to Krzysiek: "Jak ja tak pod tym ołtarzem będę stał i tak patrzał na Ciebie........" koniec wypowiedzi :) to mu się romantyzm włączył ;D
Fotki pokaże w środę albo czwartek :) jak się już całkiem ogarnę :)

Ze spraw weselnych byłam z mama w salonie z sukniami dzisiaj :)
Przymierzyłam dwie :) Przy jednej moja reakcja :mdleje: :mdleje: :mdleje: :popija: :popija:  :nie: :nie: :dno: :dno: Muszę jeszcze trochę schudnąć :)
Przy drugiej:  :Uu: :Uu: :Uu: :Serduszka: :Serduszka:  najlepsze jest, że wcale jej przymierzyć nie chciałam :) zdjęcia niestety nie mam bo nie pozwolono mi zrobić :(

Co do obrączek Krzyśkowi podobają się mniej więcej takie:

A mi takie:

No i mamy klopsa :) któreś z nas będzie musiało pójść na kompromis, no albo zdecydujemy się na jeszcze inne :) Te podobają się nam wstępnie. A Wy kochane co myślicie? :) :)

Gabriela
Zofia

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #289 dnia: 9 Sierpnia 2011, 10:06 »
jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowanie z tych dwóch wolałabym nr 2, czyli to co się Tobie podoba :)
już mówię dlaczego...
żółte złoto jest bardziej efektowne (jak dla mnie), poza tym, te pierwsze mają dziwny wzorek na brzegach, do którego będzie się mnóstwo rzeczy wdzierać, więc będą praktycznie non stop brudne, co za tym idzie? - nie będą ładnie się prezentowały...
a przy tych drugich, fakt są dwa rowki (z tego co widzę), ale będzie je łatwiej wyczyścić, niż przy pierwszym, gdzie jest wzorek

poszukam zaraz obrączek pośrednich dla Was i pokażę, może wtedy coś wymyślicie :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #290 dnia: 9 Sierpnia 2011, 10:16 »
Zazwyczaj sukienki które się nam podobają to nie są nasze sukienki, a sukienka która wisi sobie, jest jakaś niespecjalna, okazuje się, że na nas jest najpiękniejsza na całym świecie :)

Jak dla mnie obrączki za szerokie :)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #291 dnia: 9 Sierpnia 2011, 10:24 »
wrzucam zdjęcia obrączek tylko ;)
oto i one, może któryś wzór się Wam spodoba:

wybrałam mieszane obrączki, bo widzę, że Twojemu Krzyśkowi się takie podobają...

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #292 dnia: 9 Sierpnia 2011, 13:05 »
Obrączki zdecydowanie nr 2 ;D
a jakie suknie mi się podobają to tak do końca nie wiem, nie należę do szczupłych osób, więc wiem,że "rybki" odchodzą w zapomnienie,bo do tego trzeba mieć figurę ;)
podobają mi się księżniczkowate  ;) ale też nie wiem czy jak takiej nie przymierze to nie będzie wrażenia,że mnie jeszcze więcej :P
więc ja jestem bardziej nastawiona na mierzenie i wtedy się na coś zdecyduje niż teraz,bo pewnie to co w necie mi się podoba już niekoniecznie mi się będzie podobać na sobie ;)
a z tych obrączek co wkleiła basimir podobają mi się drugie i trzecie jak się od góry patrzy ;D

Offline Renatka
  • bywalec
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #293 dnia: 9 Sierpnia 2011, 13:23 »
jak dla mnie to tez 2 :) my będziemy miec gladkie :)

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #294 dnia: 9 Sierpnia 2011, 19:38 »
mi też się lepiej widzą obrączki nr 2 ;) ale mam nadzieję, że mimo wszystko znajdziecie jeszcze wzór, który Wam obojgu przypadnie do gustu ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #295 dnia: 9 Sierpnia 2011, 21:39 »
hej ;) Natyska a coz to za figurka na tort jesli mzona wiedziec? ;D
ja wczoraj kupilam tez figurke na tort- mloda para na motocyklu jako ze to pasja mojego K. i nie powiem zeby mnei to nie krecilo ;) swojej maszyny nie mam, zrobilam tyko prawko na kat A, ALE JESTEM ZA TO PLECACZKIEM ;d
hm obraczki tez bym ci proponowala isc do zlotnika, wydaje mi sie ze piekne wzory mozna kupic ok 30% taniej niz u jubilera ;)
 i mam prosbe dziewczyny ;) dlaczego jak ogladam fotki to wyswietla sie blad i ich nie widze...? troszke nie ogarneita jestem na tym forum hehe ;)
jedyne na ktorym kiedys byalm barzo aktywna to forum o diecie dukana ;) bylam na niej w zeszlym roku schudlam 15kg ale jojo jest ;[ i od dzisiaj znow zaczelam ta nierowna walke ;D pozdrowionlka

Offline Natysa

• uzależniony
« Odpowiedź #296 dnia: 9 Sierpnia 2011, 22:01 »
basimir z Twoich propozycji podoba mi się nr 2 :) myślę, że z Krzyśkiem dojdziemy do jakiegoś wspólnego wzoru :)

sylwusia085 jako, że ja uwielbiam sport a w szczególności piłkę nożną a mój Krzysiek jest wciągnięty w świat gier komputerowych to niby figurka ma wyglądać następująco: Krzysiek siedzi na podłodze z laptopem na kolanach a ja trzymam piłkę i ciągnę go za rękę oczywiście on w garniturze ja w sukni :) Może i mało weselna figurka, bardzo niestandardowa ale taka właśnie chcieliśmy, taką która łączy nasze pasję ;D ;D
Co do zdjęć to nie wiem dlaczego nie widzisz zdjęć, czasem dziewczyny usuwają .. ja nie usuwałam więc powinnaś widzieć :) :)
Co do dukana też słyszałam, że często jojo jest :) dlatego zaczęłam dietę niełączeniową :) :) moja mama była na niej od stycznia do końca maja i bez żadnych ćwiczeń schudła 12 kg i jak na razie nie tyje :) :)
Ja dużo ćwiczę ostatnio i myślę, że w połączeniu z dietą odniosę jakiś rezultat ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 9 Sierpnia 2011, 22:15 »
hm nie wiem co to za dieta nielaczeniowa?  moze warto poczytac...  a z dukanem ejst tak ze niby sie nei tyje a jednak... pol mojej rodiznki i znajomych wielu na  duklanie bylo a teraz znow sie kulaja a ja razem z nimi ;D
co do fotek to popatrrze moze mam jakies ustawienia bledne? hm nie wiem ;p a tak w ogle to sorki za moje bledy... ;/ nie mige sie oduczyc szybkiego blednego pisania bo ja ciagle w biegu ;D

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #298 dnia: 9 Sierpnia 2011, 22:23 »
Natysa z pewnością coś znajdziecie dla siebie :)
a czasem w salonach jubilerskich są fajne rabaty na obrączki, więc trzeba tylko poszperać :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #299 dnia: 10 Sierpnia 2011, 10:11 »
O widzisz a ja myślałam,że zdjęcia usunięte, bo ich nie widzę już ;)
pytałam się w "zniecierpliwionych" o tą dietę, bo pierwszy raz słyszę o takiej ;D
sylwusia- u mnie ciocia była na dukanie, schudnąć schudła 11 kg,ale teraz znowu wróciła do swojej wagi przed odchudzaniem ;)