Autor Wątek: Bydgoskie Pary Młode 2012  (Przeczytany 132467 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Odp: Bydgoskie Pary Młode 2012
« Odpowiedź #300 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:37 »
ewulka, tak mieliśmy Merlina i bylismy bardzo zadowoleni, z resztą już gdzies ten wątek był poruszany.

Z tego co sie orienutuję Merlin ma dość zapchane terminy, ale czasem zdarzyć sie może, że ktos się rozmyśli albo może mieć wolny piatek (Natalusia ma w piątek własnie ze wzgl na niego).  Wyslę Ci namiar na prv, najlepiej sie umowić na spotkanie, on wówczas wszystko opowia, pokazuje filmuy itd potem możecie się spokojnie zdecydować.

Szczerze powiedziawszy jeśli chcecie Merlina proponowałabym sie najpierw z nim spotkać i dobrać ewentualny termin, a dopiero później szukać sali (sal jest więcej :) ).

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline ewulka132
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #301 dnia: 18 Sierpnia 2011, 14:53 »
No my wlasnie na 90% zdecydujemy sie na piatek. Glownie ze wzgledu na to ze juz jestesmy w tyl ze wszystkim, a z piatkiem powinno byc teoretycznie latwiej... Jesli chodzi o miesiac to nie zalezy mi na literce r, ale myslimy o koncu sierpnia tylko ze wzgledu na to zeby miec czas na przygotowanie tego wszystkiego:)

Offline Myszk@

• bywalec
  • data ślubu: 22.09.2012
« Odpowiedź #302 dnia: 18 Sierpnia 2011, 17:36 »
ewulka dacie radę ;) ważne, żeby teraz ogarnąć salę, dja i fotografa/kamerzystę, a reszta już jakoś poleci ;)
z piątkiem rzeczywiście dobry pomysł - mniej oblegany i można liczyć na rabaty ;) trzymam kciuki!

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #303 dnia: 18 Sierpnia 2011, 18:04 »
:)  ewulka, jak na sierpień, to wg mnie w ogóle nie jesteście w tył :)

Zobacz jakie są terminy i sobotnie i niedzielne i wtedy podejmij decyzję, no chyba, że Wam bardzo zależy na piątku.
Większość sal daje rabaty na piątki, ale spotkałam się też z takimi, które daja rabaty na "miesiące zimowe" a w letnich - ślubnych wszystkie dni są liczone tak samo.

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #304 dnia: 18 Sierpnia 2011, 19:48 »
Buuuś - rewelacyjnie, że trafiłaś na Tą Jedyną Wyjątkową Sukienkę :) cieszę się razem z Tobą :) a sukienka magiczna! ma coś w sobie przyciągającego :) na pewno wyglądałaś w niej ślicznie :)

Ewulka, witaj w gronie "12" ;) Na pewno wszystko zdążycie spokojnie nadrobić :) dziewczyny tu nam dzielnie pomagają, więc nie ma bata, nie zginiemy :D

A tymczasem do mojego ślubu cywilnego zostało... uwaga... 10 dni  ;D praktycznie załatwione jest już wszystko... oprócz butów mojego kochanego :) Najgorzej mieliśmy z krawatem, bo chcieliśmy ten w stylu angielskim, ale niestety do mojej czerwonej sukienki nie można było dobrać koloru :((( więc zostaliśmy przy standardowym. Ale akurat w tym wyjątkowo mi się mój podobał, więc nie jest źle  ;D Na kościelny na pewno będzie angielski ;)

Wczoraj byłam zamówić bukiecik ślubny i dekorację samochodu. Żadnego przepychu, bo i tak teraz miało być skromnie i kameralnie :) tylko rodzice, świadkowie no i my ;)

Bukiecik będzie taki:

Tyle, że czysto białe róże, żeby mi pasowały do butów i sukienki ;)

Zamówiłam u mnie na osiedlu, centrum florystyczne Mikado..zdecydowałam się ze względu na odległość.. i okazuje się, że współpracują z Bazyliką ;) czyli generalnie już wiem, kto będzie stroił kościół na przyszły rok ;)

Jeśli chodzi o sukienkę, to przerabiałam ją co nieco... jeszcze nie jest dokończona na 100%, bo trzeba doszyć różyczki do końca, ale ja oczywiście co chwilę muszę robić przymiarki :D Oczywiście nie zawiązałam jej do końca i mi się gdzieś tam sznurek z tyłu za nogami plątał ;)
 no i tak to w chwili obecnej wygląda:

Zdjęcie trochę z felernego punktu odniesienia zrobione, bo jakoś nie wyszło mi, żeby Wam pokazać cały krój... na żywo bardzo płynnie się układa, i tak bardziej na boki zachodzi, nie wiem dlaczego akurat tak mi jakoś wyszło... no trudno:P wkleję zdjęcia po cywilnym to zobaczycie już na perfekt ;) bałam się trochę, żę będę wyglądać jak Flinstonowie w tych swoich ciuchach, bo ta sukienka ma takie "cięte pasy w trójkąt", nie wiem jak to wytłumaczyć... kiedyś wrzucałam zdjęcie tej kiecki na modelce, to wiecie o co chodzi...no ale chyba jest dobrze  :P

Widać już od prawej strony na tej srebrnej taśmie kawałek różyczek doszywanych ;) te taśmy niespecjalnie mi się podobały, więc wymyśliłam, że obszyję je malutkimi białymi różyczkami. Muszę Wam powiedzieć, że o niebo lepiej to teraz wygląda ;)

No i byłam też na próbnej, ale to już jakieś  2 tyg. temu. Niestety zdjęcia przodu dobrego nie mam, bo mi tak fatalnie zamazane zdjęcia telefonem wyszły, że szkoda gadać... ale na szczęście bok - właściwie najważniejsza część fryzury wyszła dobrze :) Generalnie z przodu będzie wsyzstko zaczesane na bok, podpięte z tyłu rzędem "żabek" z różyczkami

Bok, w tonacji do sukienki - duża biała róża będzie w środku i naokoło czerwone różyczki

Ale najlepsza heca to była z butami :D Te buty miałam już kiedyś wcześniej kupione, w Deichmannie. Są mega wygodne,pomimo, że mają 8cm szpilę ;) Ale niestety te poprzednie na grillu u znajomych upaplałam w błocie ;) nawet po czyszczeniu były do niczego... dlugo potem szukałam takich białych, niestety były tylko czarne i srebrne.. no i tak sobie ostatnio wchodzę do Deichmanna... patrzę... SĄ  ;D podchodzę bliżej, kurde.. ostatnia para na wystawie tylko została..ale ale.. mój rozmiar :D no to haps:D nawet na cenę nie spojrzałam... dopiero w kasie jak babka do mnie powiedziała 19 zł to dopiero do mnie dotarło za jaką cenę wyrwałam buty na ślub! Ja to chyba jestem w czepku urodzona... najpierw sukienka maggie sottero, kupiona na aukcji w Kanadzie, bez przymiarki... teraz te buty, które dosłownie na mnie czekały... ech... odpukać wszystko układa się pomyślnie... oby tak pozostało do końca!

No to generalne odliczanie czas zacząć .... 10! ;)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline kalia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2012
« Odpowiedź #305 dnia: 18 Sierpnia 2011, 22:40 »
Dziewczyny, wpadam się przywitać bo nasz termin to 2012 ;-) i od razu proszę o radę: czy ma ktoś doświadczenie z kwiatami tzn.  interesuje mnie opinia o kwiaciarni na Bałtyckiej (nowo otwarta w tym roku)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #306 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:37 »
kiniaaa...ja mialam baaardzo podobna fryzurke  na swoim slubie ;)...kurcze, normalnie tyle rzeczy nas laczy ;D...
mam tylko troche dluzsze wlosy i kwiatki byly wpiete bardziej z tylu ;D...

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #307 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:44 »
no ja czekam z niecierpliwoscia zaba na Twoje zdjecia!!!! no widzisz  ;D ja chciałam właśnie coś takiego delikatnego... rozpuszczone, ale troche podpięte, żeby mi podmuch wiatru nie sprawił, że bedę miała zamiast twarzy włosy :D no i pierwsza próbna i już zaakceptowana :) i cenowo nieźle, 40 za próbny i 50 za ten główny ;P ale babeczkę troszkę znam, chodziłam do niej na balejaż kiedyś, podcinanie itp... i tak mocno trzymałam kciuki, żeby potrafiła mnie dobrze uczesać :D no i się udało!
Jeszcze udało mi się na allegro wyrwać świetny stanik - bardotkę, z wszytym silikonowym pasem - idealnie trzyma wszystko w ryzach  ;D oczywiście bez ramiączek. Właściwie to kupiłam 2, bo nie wiedziałam, który będzie lepszy. Oba są rewelacyjne. Cena śmiesznie niska...już się obawiałam, że będę koło 100zł dawać za "ślubny" biustonosz... a tymczasem..
zobaczcie same:

http://allegro.pl/75b-bezowa-bardotka-koktajlowa-tyl-silikon-push-up-i1748414589.html
http://allegro.pl/75b-slubna-gladka-bardotka-z-silikonowa-tasma-push-i1753248639.html

tak więc dla poszukujacych polecam allegro :D moje uzależnienie zresztą...  ;D

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #308 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:46 »
tak teraz sobie myślę, że mogłybyśmy drogie "12" kiedyś zrobić wspólne spotkanie  ;D integracyjno-pomocowe  ;D
kto za? kto przeciw?  :P

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #309 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:47 »
oczywiscie Zaba, Precious, czujcie sie jak "nasze"  ;D zeby nie bylo  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #310 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:51 »
haha Kinia czujemy się zaproszone :)

swoją drogą odważna z Ciebie kobieta z tym allegro :) ja też kupuję duzo rzeczy przez neta, ale stanika bym sie nie dowazyła, kułam raz - ale taki sportowy na fitness, to co innego bo to bardziej jak top. Ale ja osobiście slubny dlugo dopieralam i jeszcze kupialm jeden i poszlam go odmieniac ;)
za to ten co wybralam nosze caly czas, kosztowal 90zl, ale nie zaluje, tez ma wlasnie silikonowe brzegi :)

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #311 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:54 »
no i z tego wszystkiego pominelam nowego goscia... ;) Witaj kalia ;) ja co prawda nie bylam w tej kwiaciarni na baltyckiej, ale na glowackiego, bardzo niedaleko, na przeciwko petli 55. Moge z czystym sumieniem polecic, Panie przemile, wykonuja wszystko wedle zyczenia. Ja przyszlam ze swoim zdjeciem, Pani od razu wiedziala co, z czego i do czego  ;D zaproponowala wykonczenie lodyzek materialem sukienki, zeby sie ladnie komponowalo, wiec dzisiaj lecialam z resztkami, ktore na szczescie mialam z przerobek, bo oryginalnie mialam tez do sukni szal, wiec akurat nie bylo problemu... Na bałtyckiej niestety nie pomogę...

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #312 dnia: 19 Sierpnia 2011, 00:57 »
No to Precious jeszcze dorzuce do tego, ze ta sukienka na cywilny kupiona na allegro :D tez bez przymiarki, podawalam tylko wymiary, na jakie maja mi ja uszyc :D no i pasowala idealnie :D ja tylko przerobke z tymi rozyczkami robie ;) Nie no ja Wam mowie, jestem kobieta allegro. Kiecka na cywilny - allegro, stanik - allegro, kiecka na koscielny - ebay ;D a meza przyszlego tez poznalam w internecie hahahahahah ;D fotka.pl się kłania ;D ale to byly troche inne czasy kiedys... poza tym moja dobra kumpela go znala, wiec tylko dlatego postanowilam sie z nim spotkac... ale to kiedys Wam opowiem, w moim odliczaniu na koscielny... ;) tak czy inaczej, generalnie są jaja :D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #313 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:03 »
a ja akurat staniki tez kupuje na allegro i jeszcze sie nie zdazylo zeby ktorys nie pasowal ;D...
bo niestety mam straszny problem z rozmiarem w sklepach nie ma takowych, zwykle i tak trzeba zamawiac :P...

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #314 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:05 »
zaba, ja z kolei moze problemu z rozmiarem nie mam, ale nigdy w sklepach nie moge dostac takiego, jak chce... albo mi po prostu nie pasuja... a z allegro to tez zawsze trafie ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #315 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:08 »
:) nie mam jakiegoś nadzwyczajnego biustu, wręcz z serii tych mniejszych, ewentualnie średni mniejszy :) ale stanik musi mi leżec, muszę go poczuć, poza tym nabyłam umiejętność dopasowania biustonosza i bardzo się na tym skupiam, żeby kuleczki wyglądaly jak kuleczki a nie jak placki :)

kinia, ciuchy też mi się zdarzało kupowac na allegro :) nawet sie raz na buty zaczailam, ale znalazlam promocje w bydg :) i dopuscilam. Ale stanik to rzecz swięta ;) hehe

Zaba może jakoś ciulowo masz dobierany czy cos ? Chociaż moze szczuple osoby z malym biustem mają trudniej ? Ty jestes bardzo szczuplutka przecież... z  tego wynika ten problem ?

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #316 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:12 »
dobrany mam dobrze, tylko bardotke slubna mialam 60D, a normalne kupuje na obwod 65...
powoli do lepszych sklepow wchodza obwody 65 ale 60 to nie spotkalam w zadnym sklepie na stanie, zawsze zamawiac trzeba :-\...
ja za to butow bym nie kupila prze neta :P...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:15 »
haha każda ma inaczej :)

na buty się tylko czaiłam :)

głownie kupuje ze sklepów internetowych, oni chociaz daja gwarancje, na allegro kupuje najczesciej art dekoracyjne, koszulki, swiateczne pierdolu i zabawki :)

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #318 dnia: 19 Sierpnia 2011, 01:29 »
Zaba, z biustonoszami faktycznie jest problem z nietypowa rozmiarowka... przeciez nie kazda kobieta musi byc wymiarowa standardowa, ale oni nie potrafia czesto tego zrozumiec... jeszcze nieraz jak wchodze do sklepow to widze, im wiekszy obwod, tym wieksza miska i na odwrot... przeciez to jakas paranoja... czy to powiedziane, ze jak ktos ma duzy biust to musi miec tez duzy obwod? ech !
A co do butow... to ja mam praktycznie wszystkie z allegro  ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #319 dnia: 19 Sierpnia 2011, 11:13 »
kinia śliczna kreacja  ;D no ale jak sie ma taką extra figurę to i takie piekne kreacje super wyglądają :D
czekamy na dalsze info na te kolejne dni przed ślubem :D

Offline burberry84
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14-04-2012
« Odpowiedź #320 dnia: 19 Sierpnia 2011, 13:58 »
kinia87 już myślałam,że męża na allegro też kupiłaś hehe ja swojego przyszłego męzusia też na necie znalazłam(tzn on mnie znalazł) na innym forum 3/4 dziewczyn poznało swych mężów przez internet. Teraz to już chyba czesciej spotykane niż poznanie w kawiarni, dyskotece itp

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #321 dnia: 19 Sierpnia 2011, 22:42 »
No to Precious jeszcze dorzuce do tego, ze ta sukienka na cywilny kupiona na allegro :D tez bez przymiarki, podawalam tylko wymiary, na jakie maja mi ja uszyc :D no i pasowala idealnie :D ja tylko przerobke z tymi rozyczkami robie ;) Nie no ja Wam mowie, jestem kobieta allegro. Kiecka na cywilny - allegro, stanik - allegro, kiecka na koscielny - ebay ;D a meza przyszlego tez poznalam w internecie hahahahahah ;D fotka.pl się kłania ;D ale to byly troche inne czasy kiedys... poza tym moja dobra kumpela go znala, wiec tylko dlatego postanowilam sie z nim spotkac... ale to kiedys Wam opowiem, w moim odliczaniu na koscielny... ;) tak czy inaczej, generalnie są jaja :D

No proszę :)
Ja swojego też dzięki FOTCE za starych czasów poznałam :)

Offline ripo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
« Odpowiedź #322 dnia: 19 Sierpnia 2011, 23:12 »
kinia87 rzeczywiście odważna jesteś co do tych zakupów. Mój P też zamawia praktycznie wszystko z internetu, ja mam jednak zawsze jakieś obawy. Dołączam się do wcześniejszego postu i czekam na kolejne relacje i zdjęcia z przygotowań do Cywilnego :) ;)

Offline mmagdallenka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #323 dnia: 20 Sierpnia 2011, 11:00 »
Śliczna ta sukienka :)

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #324 dnia: 20 Sierpnia 2011, 21:00 »
kinia ślicznie wyglądasz w tej sukience ;) i z tą fryzurą...ślicznie będzie  :hopsa:
a z zakupami w necie to rzeczywiście odważna jesteś - ja jednak bardziej tradycyjna jestem i wolę ciuchy kupować stacjonarnie ;P i mojego przyszłego też poznałam tradycyjnie... dziecko internetu to ze mnie nie jest :P

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #325 dnia: 20 Sierpnia 2011, 22:02 »
dziekuje kochane za te wszystkie miłe słowa :) tak się zastanawiam, czy wszystko ze mną w porządku, bo praktycznie żadnego stresu nie odczuwam ;) no kompletnie nic! chyba jeszcze do mnie nie dociera, że za tydzień będę mężatką  ;D jakoś mam takie wrażenie, że stres będzie na kościelnym dopiero... z kolei moja znajoma ostatnio mi mówiła, że jak brała cywilny, to jej mąż tak się zestresował, że chciał jej swoją obrączkę założyć :D a różnice w rozmiarze mieli naprawdę spore ;D hm może też ten brak stresu jest związany z tym, że ciągle mamy coś na bieżąco na głowie... remont, praca i tak w kółko... w międzyczasie sprawy organizacyjne.. i jakoś tak leci.. no nic, zobaczymy jak to dalej będzie ;)

Offline katarina25

• forumowicz
  • data ślubu: 30.06.2012
« Odpowiedź #326 dnia: 21 Sierpnia 2011, 18:54 »
No Kinia niezła z Ciebie laska (nasuwało mi się że "dupa" ale nie chcę być odbierana niegrzecznie/wulgarnie) W każdym razie fiu fiu. Kreacja odważna i śliczna. Ale widzę że to u Ciebie normalka... Ja też kupuję mnóstwo rzeczy w necie, ale na buty tylko się jeszcze nie odważyłam bo mam 35,5 i wąską stópkę i ciężko u mnie w tym temacie. Podziwia, że taka spokojna jesteś ale to może rzeczywiście ten ślub kościelny to takie stresogenne halo jest. Ja już się stresuję a jeszcze 10 miesięcy przede mną.
I jeszcze tylko się pochwalę że ja też w sobotę sukienunię kupiłam!!! Kolejna rzecz skreślona z listy.... hehe
:) :) ;) ;)

Offline Myszk@

• bywalec
« Odpowiedź #327 dnia: 21 Sierpnia 2011, 19:25 »
katarina pochwal się sukienką ;)

Offline Grzybola

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #328 dnia: 21 Sierpnia 2011, 20:11 »
Cześć dziewczyny
mam do sprzedania suknie piękną ślubną którą miałam ubraną w tym roku w czerwcu na swoim ślubie. Jakby któraś była zainteresowana to prosze pisać na maila :), aga_byd@gazeta.pl. Zdjęcia niestety nie moge dodać tu na stronkę, wyskakuje mi komunikat że brakuje miejsca, ale chętnym Paniom mogę wysłać fotki na maila, albo zapraszam do mnie żeby zobaczyć ją.

SUKNIA PREZENTUJE SIĘ BAJECZNIE, JEŚLI CHCESZ WYGLĄDAĆ JAK KSIĘŻNICZKA TO TA SUKNIA JEST DLA CIEBIE!!!

Piękna, wyjątkowa i oryginalna suknia ślubna w kolorze śnieżnobiałym (rozmiar 38/40 na wzrost 166 + 6 cm obcas, dół sukni można bez problemu skrócić).
Suknia jest jednoczęściowa sznurowana z tyłu ( możliwość regulacji rozmiaru). Góra sukni jest gorsetowa z seksownym rozcięciem między biustem ozdobiona oryginalnymi małymi kwiatkami oraz kryształkami swarovskiego, które mieniąc się dają niesamowity efekt wizualny. Dół sukni uszyty jest z kilku warstw tiulu (plus halka z dwiema warstwami), które dają sukni lekkości i niepowtarzalnego uroku. Suknia jest bardzo lekka i wygodna.
Suknia uwydatnia biust, jest dobrze dopasowana, modeluje sylwetkę i podkreśla talię.
Do sukni mogę dodać dwa welony, krótki- zdobiony malutkimi kryształkami i bardzo długi (do kościoła), stroik na głowę oraz parasolkę koronkową, biały wachlarz i szal boa z piór  (idealna na sesję plenerową)

Offline kinia87
  • forumowicz
« Odpowiedź #329 dnia: 21 Sierpnia 2011, 20:37 »
katarinko bardzo dziekuje za te mile slowa  :-* ale zaraz buraka złapię za te Twoje komplementy!!! <buratino>
Zdenerwowalam sie wczoraj, bo kilka dni temu weszlam na strone z pogoda dlugoterminowa... patrze... sobota 27.08 - upał 31 stopni i bezchmurne niebo! ale mi sie geba cieszyla! No i wczoraj wchodze.... patrze, juz zupelnie cos innego... deszcz i burze z piorunami!!!!! tylko nie to :( No i przez te wahania pogody postanowilam wyposazyc sie w bolerko.. no wiec co robie? allegro :D udalo mi sie wyrwac za 20zł bolerko ślubne satynowe, snieznobiale, podszyte od spodu polarkiem :) dziewczyna, ktora je sprzedawala, miala ubrane tylko raz na sesje plenerowa... no to ciach! :) jutro ma mi wyslac, mam nadzieje, ze nasza wspaniala poczta polska zdazy mi dostarczyc. Ostatnio polecony priorytet szedl do mnie 2 tyg! jakas paranoja po prostu...ale wracajac do pogody na slub...dzis wchodze i juz jest inaczej.. piekne sloneczko i bezchmurne niebo LOL  ;D oni dobrze nie wiedza, co bedzie jutro, a juz robia przewidywania co za tydzien, dwa i trzy.. i tylko ludzi stresuja! Banda polskich decydentow :D
Kolejny dzien mija, a stresu czysto slubnej jak nie bylo, tak nie ma! Nawet ostatnio w pracy jak bylam, umawiam sie z pacjentka na przyszly tydzien i pytam ja jak jest dyspozycyjna, zeby na konsultacje do mnie przyjsc.. na co ona mowi, ze w piatek 26.08 tak po 15. No to mowie dobra, niech bedzie.. po czym dotarlo do mnie, ze to dzien przed slub.. wiec mowie kurcze.. piatek chyba jednak odpadnie, bo jutro mam slub i te ostatnie przygotowania... no to babeczka mowi, ze jasne, ze wtedy to przelozymy, ze ona wie, co to za stres itd. Na co ja wypalam : Eeetam, sie wyrwe na godzinke :D bez przesadyzmu znowu :D stres? jaki stres? ;] nie mogla ze mnie ze smiechu ;)) no to jeszcze w piatek, dzien przed slubem do pracy na pelnym luzie ;)))
A dzisiaj podpisywalismy umowe z fotografem, bo nie moglismy wciaz znalezc czasu, zeby sie wybrac zlozyc autografy ;) sluchajcie, facet robi zdjecia rewelacyjne, co juz mowilam kiedys.. ale co jest najlepsze, jak sie wplaci wysoka zaliczke, to ma sie znizke na calosc uslugi! generalnie cała usługa kosztuje 2500, ale poniewaz zdecydowalismy sie na wplate 1500, to mamy znizke 20 % :) i wyjdzie 2000 na okraglo. Zdjecia robi naprawde  cudne! do tego bedzie tez drugi fotograf w tej cenie. Jest dostepny od rana dnia slubu do rana nastepnego dzionka!  no i plener wedlug naszych zyczen, pojedzie z nami wszedzie. Rewelacja :) Mowil nam, ze na slubach to nawet nie ma czasu jesc i jesli szykujemy dla niego tez miejsce z menu itd to jak juz polowa porcji max ;D mowi, ze nie chce tracic czasu na jedzenie, bo moze stracic cenny czas na dobre uchwycenie chwili.... to jest szok :) mowil, ze zazwyczaj je tylko kawe z ciastem...masakra! ja bym chyba umarla z glodu! ;D
Byliśmy też dziś na szybko między zakupami w media markt i castoramie (oczywiście na potrzeby remontowe) w sklepach obuwniczych... no i moj nadal nie ma butow :( a myslalam, ze z nim to problemu nie bedzie... bo on zawsze jak tajfun wpada do sklepu, bierze, kupuje, wychodzi, do widzenia. Ot cale zakupy ;] a tu kurcze dzisiaj jakas masakra ;D to mi sie nie podoba, to tez nie, te okropne.. no nie wierze! ale mamy jeszcze te kilka dni ;) wiec mam nadzieje, ze jakos to pojdzie ;)
no i katarinko ja koniecznie tez chce zobaczyc sukienke! Swietnie, ze juz tez udalo Ci sie kupic!  ;D