ale mnie tu widze ominelo sporo! W tym ślub Żaby o nie!!! Żabuś, nie dałam rady wyskoczyć do myśla posłuchać zacnego zespołu, bo walczymy z remonto-budową naszego gniazdka... i nie bylo doslownie jak sie urwac... Zaraz wskocze do Twojej relacji

))) do Twojej Precious zreszta tez! niedobra ja!
Oj widze, ze zamieszania panienki z sukienka jest sporo.. ja tylko zyje nadzieja, ze ta moja ambrosia m. sottero, ktorej nawet nie mierzylam bedzie mi dobra! Jeszcze nie przyszla, bo dziewczyna przesylala z Kanady do USA, bo nie znala sie na polskich wysylkach... a z USA wysyla mi moja sister. Jeszcze jej nie dostalam, bo siostra wyjechala na wakacje i dopiero wczoraj mi ja nadala... a ja w nerwach! jaaaaak sie boje... bo jak sie okaze, ze jednak cos nie tak, to sie rozrycze jak bobr...
Ale musze sie pochwalic, kolejny etap do przodu - zamowilismy obraczki

)) juz wlasciwie termin mocno napiety, bo cywilny bierzemy 27.08, wiec czas najwyzszy

po wielu namyslach, wybieraniach, przebieraniach padlo na obraczki Totus z Kruka.
http://wkruk.pl//product-pol-2310510-OBRACZKA-TOTUS.htmlWersja damska z 4 malutkimi brylancikami (poziomy rządek po środku w białym złocie). Na zdjęciu bez brylancików z kolei na wzorniku w sklepie był z ;] długo się zastanawiałam z czy bez... minusem na pewno jest to, ze nie moge przy tym juz zmienic rozmiaru. Ale to w sumie dobrze, przynajmniej bede sie pilnowac z figura, zeby utrzymac

ale wygladaja naprawde subtelnie i pieknie. Tu na zdjeciu jest b. duza roznica kolorystyczna, na zywo jest zdecydowanie mniejsza. I b. dobrze

Jak je dostane to juz zrobie na zywo

))) Ale normalnie mam zaciesz

)