Autor Wątek: !!bo przed miłością nie warto się bronić!!-oczekiwanie na TEN dzień 03.09.2011;*  (Przeczytany 23936 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wMychSnach

• bywalec
  • nierozłączni;*-Kasia i Łukasz;*
  • data ślubu: 3.09.2011- 15.00
skoro już jestem młoda i robię życiowy błąd to na maxa  ;D :D ;)

mój pm wyszedł z choroby ale niestety zostawił ja mnie;/
ale ciesze sie bo zostały mi tylko dwa egzaminy i do 21 lutego bede w domku;)

a jak tam u WAs?

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Ja go czytałam w necie we wrześniu jak sama szukałam tekstu zaproszeń ;) :P
I bardzo mi się wtedy spodobał...ale  się nie zgadzał w rzeczywistością... :P
Za chwilkę będziemy mieć dwa lata od zaręczyn więc nie bardzo  pasuje ;)

A pierścionek ładny... :)

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Fajny tekst  ;D a pierścionek śliczny  :D

Offline wMychSnach

• bywalec
dziś 3 luty;) do naszego ślubu zostało równo 7 miesięcy!! jak ten czas szybko mija!

ja dalej chora;/ dlatego wizyta u księdza ciągle się przekłada ale w ta niedziele musimy w koncu isc! nawet zasmarkana ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
hejo  :hello:

Gratuluję!!! od dzisiaj już 7 miesięcy, chwilkę poczekamy i będzie pół roku :D

Offline wMychSnach

• bywalec
tak;) juz doczekać się nie mogę;] w szczególności, ze nas odliczających do 3 września jest duzo;) fajną datę mamy;)

ostatnio zauważyłam że coraz cześciej kłocę sie z Pm,...to chyba dlatego ze on duzo pracuje i mamy dla siebie mało czau..
do tego dochodzi tesciowa...jest z tego typu że 'co wy beze mnie zrobicie' a po weselu bedzie 'o jak ja to łdnie przygotowałam' a pieniązków nie dokłada.
 mocno mnie ona denerwuje ale na razie nie mam sposobu aby po prostu ją ignorować...

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Od dzisiaj 7 miesięcy! ;D
211 dni ;D

Ach....w sumie....to już niedługo.... ::) ;)

Offline wMychSnach

• bywalec
Zaręczeni 8 Miesięcy
Mąż i Żona za 7 miesięcy[/color][/size][/size]

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Eeee....no to w takim razie podwójne gratulacje ;) ;D

A ja za 11 dni będę miała dwa lata od zaręczyn ;) :P

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Gratuluje siodeczemki;D ;D ;D :skacza:
:*:*:*

Offline wMychSnach

• bywalec
wczoraj bylismy u księdza i godzina którą chcielismy byla zajęta:(
została albo 14 albo 18.
 :hopsa:została 18 :hopsa:
a ksiądz załatwił nas  poł minuty :||. zapytal czy panna kawaler nazwiska data i kazał przyjść w maju załatwiać nauki i wogóle

no więc tyle dobrze że juz mamy pewne i zaklepane:)
:serce: :serce:3 września godzina 18 ;) :serce: :serce:
 :cancan: :cancan: :cancan: :cancan:[/color]

Offline Isabel
  • Chuck Norris
To super, że już macie godzine u ksiedza zaklepana :) a kłotniami z Pm-em się nie przejmuj, najlepsze jest godzenie :P a gadaniem teściowej, to już w ogóle nie zawracaj sobie głowy :P Nam w poniedziałek minie od zaręczyn 3 lata i 7 m-cy  ;D ;D ;D

Offline wMychSnach

• bywalec
jak tam u Was?
ja juz tyle czasu czekam na te aniolki-podziękowania że juz tracę cierpilwość ??? ale muszę czekać i koniec.

zaliczyłam juz wszystkie egzaminy :D jestem z siebie dumnaa ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No to gratulacje kujonie ;)

A pisałaś do tego sprzedawcy?
Jak się tłumaczy?  :-\

Offline wMychSnach

• bywalec
ze ma potwierdzenie wysyłki i ze tydzien temu poleconym wyslała. tyle ze poczta polską;] heh ale płacąć ponad 30 zł za przesylkę oczekuje ze bedzie jak najszybciej.

chcociaz jak spotkam mojego pana listnosza to i tak cos mu powiem  :-[ bo ostatnio przyniósł mi rachunek za internet ponad tydzien po terminie..czyli ponad dwa tyg go przenosil! dla Pm powiedział  ze mu się w samochodzie zapodział i ze nic nie szkodzi,. uh. jak to nie szkodzii.

tesciowa przegina juz wszedzie pcha nosa i juz mam dosyc tego. nasz gust musi podwazyć. to żenujące da mnie bo ona ma taki charakter ze ona jest naj ma najlepszy gust a synowa jest fuu bo jej synka zabiera :nerwus:.nie lubi mnie, twierdzi ze mąż od niej odszedł ona mogła znaleźć sobi męzczyznę ale poswięciła zycie dzieciom a teraz jej dziecko chce załozyc swój dom bez mamusi . mogę to zrozumiec ale co ja temu jestem winna, takie juz jest zycie...  :biala_flaga:rozpisałam się i może się czepiam dzis ale tak jakoś dzis marudna jestem.......kto doczytał do konca.... :przytul: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ach tam...teściówką się nie przejmuj.
Róbcie swoje....taka jest kolej życia ,że dzieci wyfruwają z gniazdka ;)
I albo się do tego szybko przyzwyczai albo będzie się męczyć,bo Ty jej nie będziesz w niczym ustępować.

Z tą pocztą i przesyłką rzeczywiście dziwna sprawa.
Tak dużo kasy za przesyłkę!!!
No i mi zazwyczaj bardzo szybko przychodzą przesyłki jak coś zamawiam.
Z tydzień czasu i już mam.

Może rzeczywiście to wina tego Waszego  "pożal się Boże" listonosza... :drapanie: ???

Offline smoczyca
  • maniak
może pogadaj z teściową szczerze, powiedz jej że przecież nie jest tak że jej zabierasz syna  ::) jejku, jak ja nie rozumiem takich kobiet. Zamiast się cieszyć szczęściem swojego dziecka, zawsze muszą wtrącić swoje 3 grosze, stając na drodze do szczęścia  ::) ech... szkoda gadać

Offline wMychSnach

• bywalec
listonosz jakby wyczuł moje przekleństwo z daleka i przyniós mi paczkę:D ;D
ale to dziwne ??? bo poczta do 3 a on paczkę o 5 przyniósł;D
ale wazne ze mam, a teraz widze czemu paczka taka droga, 5,5 kg aniołki ładne,podobają się:>
a tesciowie widze ze jeszcze mają nadzieje ze się rozejdziemy, ale  Pm nie jest maminsynkiem w zadnym wypadku.

aj rozmawiałam z nią ale 'ja jestem młoda i co ja mogę wiedziec o matczynym uczuciu',oh oh . pm ma 26 lat, ja skończone 19 i powiem w prost ze mój tata jest zasmucony ze tak szybko z domu odchodze,ale nie afiszuje się z tym i nie rozmawia o tym-a ona ciągle .
 nie rozumiem lepiej zeby był starym kawalerem i z mamusią siedział ciągle? wrr doobrze uspokój sie juz 8) durna 8)  a no i oczywiscie opieprzyła mnie po co te aniołki a ja jej ze pm tez takie chciał, a zasadniczo narazie tylko swoje pieniądze wydałam i niech zejdzie ze mnie juz dzis.

oo juz mnie macie dosc ;> hehe
[/color]

Offline smoczyca
  • maniak
masakra  :-\ naprawdę szczerze ci współczuję... może namów PM, żeby to on z nią pogadał? a do aniołków, czy ogólnie ślubu niech się nie wtrąca, to wasz ślub i wasza wizja. w razie czego, obejrzyj sobie film "Sposób na teściową" i tam szukaj inspiracji  ;D ;D ;D

(a tymi sposobami z  filmu to żartuję oczywiście  :P chooociaż...  ;D)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Witaj:)
Mogę się dołączyć do odliczanka;)
Gabriela
Zofia

Offline wMychSnach

• bywalec
Natysa :hello: :hello: :hello: :skacza: barrdzo mi miło że chcesz odliczać ze mną;**

ha juz moja chandra w miarę minęła bo jest pełno słońca!! jest ślicznie:) kocham słońce, mam nadzieje że w dniu ślubu będzie słonecznie, a nawet jeśli by padało to będzie tęcza he:)

za tydzien wybieram sie do szpitala i nie wiem czy wtedy bede tak pisać bo będe miala operację ale oczywiscie dobrze ze mam mały komputerek to jak nabiorę sił to zaraz cos naklikam:)

zbliza się rocznica naszych pierwszych zaręczyn. he :hahahaha: ale chyba wam opowiadałam już ta historię ???

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No możemy mieć tęczę na ślubie,zgadzam się ;) :P

Fakt....u mnie wczoraj tak ładnie słoneczko świeciło i postanowiłam umyć okna  żeby jeszcze więcej go wpadało do mieszkanka ;)
Dzisiaj czeka mnie druga strona mieszkania...a przyznam,że jakoś mi się nie chce :P

A coś Ty masz za operację ??? :drapanie:
Ominęłam coś,nie doczytałam ... ???

Nam się też zbliża druga rocznica zaręczyn...i nie wiem co wymyślić żeby był to niezapomniany dzień... :drapanie:
Będzie ciężko ,bo nie mam pomysłów  :-\
A o zaręczynach nie wiem czy pisałaś.
Możesz nam napisać....z chęcią poczytamy,co nie dziewczyny? ;D :D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Tesciowa sie nie przejmuj, szkoda zycia i nerwow :) Nie pozwol, zeby popsula najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu!!!
Co za operacja?!? :o Pisz szybko!!! Trzymam kciuki za jej prawidlowy przebieg :)
Tez kocham sloneczko :) tylko niestety, u mnie go za wiele ostatnio nie ma :(
Trzymaj sie kochana :)

Offline wMychSnach

• bywalec
a operacja już kolejna, jestem po nowotworze i teraz różne ch..lerstwa  wychodzą...

aj chyba pisalam o zareczynach  ale szybko i przelotem.
no więc rok temu były nasze pierwsze wspólne walentynki. ale bylismy w fazie docierania;] zadne z nas nie lubi ustąpic. pm był bardzo zazdrosny za kartkę od przyjaciela, mój błąd moglam ich zapoznać, wytlumaczylam dla pm ze ie jestem jego własnościa i nigdy nie bede i nie ma co się kłocic bo i nie ma po co.zareagowałam gwałtownie bo juz wyprowadzil mnie z rownowagi,
a on ze chce mnie miec chociaż cześć, wtdy to tak dziwnie brzmiało nic nie znacząco jakby?? tego dnia zwolnił się wcześniej z pracy i pojechał szczerze to nei wiedxiałam gdzie? nie myslalam ze cos kombinuje bo prezent na walentynki juz dostalam zaraz po przebudzeniu... on własnie tak lubil... przyjezdzał wczesnie rano i prosil moją mamę cz może mnie obudzic,.-mieszkając kilka km od siebie takie przyjezdzanie było bez sensu no ale... ;D ma taki harakter. zawsze jak się zaklinał ze tego dnia nie przyjedzie do mnie, to i tak musial chociaz na moment przyjechac.!
no i nie na temat.... no więc wieczorem napisał czy moglibysmy się spotkac, bylam nadal zła, nie chcialam popuscic nie ejstem przedmiotem,! przyjechal. wyszłam jechalismy w milczeniu. usmiechnął się tak jak on umie-i wszystko prysło..cała złosc!...i tak zostalo do tej pory-on się usmiecha i wszystko odchodzi jakbsmy zaczynali od nowa. od nowa milosc od pierwszego wejrzenia.

i nie wytrzymał.  zatrzymal się na srodku drogi-ja pełna strachu-co on zrobi! wysiadł otworzył moje wrzwi uklękł pocałował dłoń  i powiedział 'Kocham Cie i i tak będziesz moja' i wcisnął pierscionek na moj palec...ło matko A ja zamarłam jak jakaś głupia. potem pojechalismy na kolacje i dokonczyl ze bardzo by chciał abysmy zawsze byli razem i zebym się zastanowiła powaznie nad nami.nie bylo sie nad czym zastanawiac-nigdy nie umiałam kochać a przy nim jestem łasuchem na czulość i miłość

i wiecie co jest najsmieszniejsze? jak na to teraz patrze?

znalismy się od dziecka ale pokochalismy się od pierwszego 'dorosłego' spojrzenia

zaczelismy byc ze soba na początku stycznia a juz w maju mielismy sale zaklepaną-czyste szalenstwo- nie wiem jak moglam się tak szybko zdecydowac-ale mam nadzieje ze  nigdy tej decyzjii ni pozaluje.

oooj chyba za duzo juz napisalam:D  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: kto doczytał temu kwiatek;)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Nie będziesz żałować niczego;) ja z moim pm zaręczyliśmy sie po roku znajomości i jest cudownie :)
bo w życiu ważne są tylko chwile ;)
Gabriela
Zofia

Offline wMychSnach

• bywalec
jutro będziemy oglądać obrączki, tzn mam nadzieje że kupimy!!
tera szukam graweru, to dla mnie ważne, kilka liter które bedzie miało dla nas sens, pomysly:

1. Miłość nigdy nie ustaje,

2. On:Tam skarb Twój
Ona: Gdzie serce Twoje

3. Ona: Ubi Tu (Gdzie Ty)
On: Ibi Ego (Tam i ja)

4. Ona: Amor est (Miłość jest)
On: Vitae Essentia (Istotą życia)

5. On: Ty jesteś wszystkim
Ona: Wszystko jest Tobą

6. Ona:Totus Tuus (Cały Twój)
On: Tota Tua (Cała Twoja)

7.Semper Fidelis(zawsze wierny)

8.damska: w niebie także ...
męska: ... podam Ci swą dłoń

9.Ufam Ci

10.włóż ją z powrotem

11.Dbam Ufam Pamiętam

12.bądź grzeczny i data slubu " oraz "bądź grzeczna i data.."

13.Always in my heart

14.ona : dziś też Cię kocham
on : póki śmierć nas nie rozłączy

15."Jesteś dla mnie wszystkim"
"Wszystko jest Tobą"

16. Całym sercem...
...aż do końca świata

17.alfa i omega

18."Ciebie... Najmocniej...

19.moje sacrum:*

20 KC:*

niektóre są zbyt poważne i nie pasują a na niektóre bym się nie zdecydowała,
ale  może się którejś przydadzą.:*

Offline smoczyca
  • maniak
szczerze? mi się nie podobają żadne "złote myśli" na obrączkę. To jednak małe kółeczko i wydaje mi się, ze taka sentencja "zapaćkałaby" obrączkę trochę od wewnątrz. My będziemy mieli tak, że będę miała wyryte imię A., on moje i datę ślubu. Ale wiadomo - co kto lubi i co się komu podoba  ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
My mamy 12nastkę :)

na mojej : "Bądź grzeczna D. 03.09.2011 "
Na PMa : "Bądź grzeczna M. 03.09.2011 "

Wygląda bardzo ładnie.
Nie jest "napaćkane" ,a za każdym razem jak je dziewczyny oglądają to jest kupa śmiechu ;) :P
Chcieliśmy właśnie coś takiego niespotykanego. :)

A podoba mi się jeszcze 10...też w moim stylu ... ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
na mojej : "Bądź grzeczna D. 03.09.2011 "
Na PMa : "Bądź grzecznay M. 03.09.2011 "
 :glupek:

Offline Isabel
  • Chuck Norris
Jak ja lubie romantyczne miłosne opowieści  :skacza: mam przed oczami wizualizację od razu  ;D
My mamy imię i datę ślubu na obrączkach, ale różne złote myśl też mi się podobaja  ;D też się zastanawialiśmy nad bądz grzeczny/grzeczna :P ale w końcu mamy bardziej tradycyjnie  :)
trzymam kciuki aby to była twoja ostatnia wizyta w szpitalu  :-* no nie licząc oczywiście akcji porodowej  ;D  :brewki: