marusia dziecko musi sie przyzwyczaic do nowego mleka, u nas trwalo to miesiac zanim kupy byly w miare normalne.
Daria ale my sie z Polski nie wymeldowalismy, dalej mamy meldunek, tylko Collinek nie ma. polski paszport na stale mozemy dopiero po 5 latach wyrobic, do tej pory tylko tymczasowy na rok. a brytyjskiego paszportu nie wyrobie dopoki albo ja nie bede miala obywatelstwa albo chociaz stalego pobytu, a to dopiero jest mozliwe po 5 latach pobytu co mija mi dopiero za rok a znajac ich tempo to i formalnosci pewnie potrwaja z rok, potem formalnosci paszportowe troche, a paszport dziecko miec musi.
co do przyszlosci w kraju to nie mam pojecia, jak wiesz dopiero co kupilismy tu dom, wiec za predko na stale nie zjedziemy, ale na urlop conajmniej raz w roku poki rodzice zyja jezdzic bedziemy.
ejotku moj tez nic nie chcial pic poza soczkami, a soczki ladnie pije, Pati tez sie przekona. ja kupuje bobovite i gerbera, bo innych nie ma tu.
ika moj od skonczenia 4 miesiaca pije z niekapka i bardzo to lubi i szybko dosyc zalapal o co chodzi