Autor Wątek: ...tylko Ciebie mogę kochać tak-tak do końca jak kocha się tylko raz:)24.07.2010  (Przeczytany 27383 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja dlatego pytałam się fryzjera wcześniej czy nie ma nic przeciwko kręceniu ;)
Ale masakra jeśli chodzi o cenę! Bez kitu...ja zapłaciłam prawie 3 razy mniej...Szok!

Dół niech idzie sio!

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
ja też bym już tam nie poszła, płacisz tyle kasy a ona fochy stroi  :mdleje:
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Rzeczywiście sporo zapłaciłaś... a za awantury w dniu ślubu i niepotrzebne nerwy, na pewno już  nigdy więcej bym tam nie poszła! >:(
Pozdrowionka! :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
justyś nie fryzjerka, tylko właścicielka dobytku. Ta dziewczyna co mnie czesała to bardzo w porządku, do niej nic nie mam. Zresztą dla mnie obsługa tam jest spoko, tylko ta właścicielka jakaś taka dzika >:(
co do rocznicy to nie mam zamiaru rezygnować ;)przecież wtedy się poznaliśmy, więc to bardzoooo ważna rocznica :Dtak samo jak dzień wprowadzki, zaręczyn i wiele innych ;D

ciriness ja pytałam chyba ze dwa razy, zawsze te babeczki co siedzą na recepcji, no i tych głównych fryzjerów i to powiedziałam tej babie, a ona, że takie rzeczy to się z właścicelami ustala, a sama wtedy siedziała na recepcji, to co ja jestem duch święty ???
jak mi wyjechała z ceną to myślałam, że zdębieję, ale wiecie jak to jest, przecież się nie będę z babką wykłócać, to była ostatnia rzecz o jakiej myślałam.

Asiste, moniq odebrałam swoje punkty i też się już nie pojawię :P

Offline elemelka

• Chuck Norris
napisze Wam jeszcze o mojej "ulubionej" koleżance z pracy ;)pamiętacie w odliczanku żaliłam się na taką z pracy dziołche co to wiecznie bierze l4 i w ogóle ma różne odchyły ;)wczoraj ponieważ wychodziła na cały prawie dzień też ją zastępowałam, ale potem nawet w miarę pogadałyśmy, pokazałam jej filmik( a niech pozazdrości, a co ;)) i uznałam, że to dobry moment, żeby jej powiedzieć, że na 12 listopada ja jej nie podpiszę urlopu, bo ona miała wolne 4 czerwca, więc uważam, że teraz moja kolej. Zareagowała nawet spoko, trochę się ździwiłam...
A dziś moja po. zastępcy wpada do mnie, że ja się muszę dogadać z M. w sprawie urlopu!!!!pytam się, a co POSKARŻYŁA SIĘ?ta zaprzeczyła, że jej się w oczy rzuciło wcześniej, że nam się pokrywa, ale kto uwierzy w taki zbieg okoliczności? powiedziałam, co o tym myślę, ale ta dziołcha to mnie przyprawia niormalnie o drgawki.
czasami to mnie ogarniają wyrzuty sumienia i sobie myślę, że los mnie skarze, za taką dawkę niechęci jaką mam wobec niej, ale sama sobie na to pracuje...

z innych wieści to się poskarżę, że jestem posiadaczką dotykowego samsunga i musiałam przez to skrócić znacząco długość moich paznokci, bo ciężko się go obsługuje,  nie polecam :( chociaż w sumie to może nie będę płaciła wysokich rachunków, bo jak mam zadzwonić czy napisać smsa to wolę tego nie robić :P
i jutro jak dobrze pójdzie to jadę do Dąbrowy ustalić  termin egzaminu :kierowca:
i zastanawiam się nad jakąś podyplomówką

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
no z tym telefonem dotykowym to masz racje. moja kolezanka z pracy tez sobie kupila i caly czas narzeka naszczecie ona ma krotkie pazurki wiec jakos sobie radzi ale tez mowi ze woli juz nei gadac  i nie pisac smsow niz dotykac sowjego telefonika :P
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Ja ma dotykowego iPhona i go uwielbiam. Świetnie mi się korzysta z dotykowego fona, szybo i pełna klawiaturka

Offline elemelka

• Chuck Norris
jak przyszło do wyboru telefonu to powiedziałam na wstępie, że nie chę dotytkowego, ale wiecie jak z kobietą ;)
nie znam się za bardzo na tym, ale podobno to jedyny, w którym trzeba właśnie opuszkiem palca, inne reagują np. na paznokcia, tudzież inne rzeczy ;)no i nie mogę trafić w literki jak mam tą komputerową klawiaturę, mam chyba za duże paluchy :-[

ania w pełni rozumiem koleżankę, możesz jej przekazać, że nie ona jedna tak się męczy :D
maggi podejrzewam, ż iphone to inna inszość ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja tez mialam taki problem z dotykowym telfonem  ::) wiec w koncu sprzedalam go :P i kupilam normalny hehhe ::).

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzięki za info odnośnie fryzjera - rzeczywiscie ceny mega wysokie  ::) ja płaciłam za slubną 70 zł  ;)

Koleżanka sympatyczna nie ma co  ;D
zaprosiłabym ja do nas - u mnie od 4 lat nikt nie byl na l4  ;D co prawda ja tam pracuje do niedawna ,ale dowiedziałam się od reszty  ::)
Kierowniczka jest porobana i jak słyszy l4 to focha strzela z drugiej strony co mnie to ale to długa historia co  u mnie się dzieje  ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
o dzisas, beznadziejna koleżanka!
ja też nie lubię dotykowych :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ale małpa z tej koleżanki!
Pokaż nam, która to, to ją  :boks: :boks: :boks:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to faktycznie z koleżanką nie za ciekawie...  ::)

Ja mam też samsunga dotykowego, ale Ultra Touch - nie jestem zadowolona, nigdy więcej samsunga.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja zawsze mialam samsunga i bylam zadowolona, ostatnio mialam samsunga pixona, i bylam zadowolona przez poltora roku, nawet mi nie przeszkadzalo ze dotykowy, ale jak zaczal sie zacinac wymienilam, tez na dotykowy ale z klawiaturka sony ericsson vivaz pro i jak na razie daje rade, jestem zadowolona, zgrabniutki ale tez pewnie w dlugich paznokciach niewygodny.  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Martuś, śniłaś mi się dzisiaj  ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
ciriness ma nadzieję, że to nie był żaden koszmar ;)

prawka wczoraj nie załatwiłam bo oczywiście zaświadczenie wypisane na panieńskie a potrzebne na nowe, biurokracja :Pdrugie podejście w poniedziałek :)
i wysłałałam zgłoszenie na podyplomówkę, zobaczymy co z tego wyjdzie :)
dobra, czas skończyć wybierać zdjęcia :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
zdjęcia wybrane, mam nadzieję jeszcze dziś zrobić następną selekcję, tzn, przekopiować te zdjęcia co wybraliśmy do jednego folderu i jeszcze raz je obejrzeć. Na tą chwilę wyszło nam 270, mam nadzieję, że parę jeszcze wytnę ;)
ogólnie to cały dom w rozpiździachu bo woda nam cieknie pod zlewem z uszczelki i musiałam zakręcić zawór, a ja się na sprzątanie dziś natawiłam, zmywarka w połwie cyklu wyłączona, pranie nie puszczone, podłoga nie umyta, wściekła jestem >:(Rafał był akurat na wyjeździe z pracy w Kocierzy i wrócił nie dawno, pojechał po poxiline do castoramy a ja siedzę na forum ;)obiad zamówiony w jacku-placku ;)

rany korci mnie, żeby Wam zamieścić parę tych roboczych fotek, ale one są z napisem więc a) głupio to wygląda (choć ja już prawie ich nie widzę) b) nie wiem czy by mi ich nie przyblokowali, choć teraz sobie przypomniałam, że widziałam u niektórych forumek z nazwą studia, więc chyba spoko ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
wygląda to tak mniej więcej

Uploaded with ImageShack.us

Walle :D

Uploaded with ImageShack.us

Rysiu :D

Offline moniq

• Chuck Norris
koleżanki z pracy nie zazdroszczę
foty fajne
ja też mam iphona dostałam od mojego wtedy jeszcze nie męża jakoś nie umiałam się przyzwyczaić ale teraz jestem zadowolona
Dziękujemy

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
cudniaste koty  :) ta druga fota rzuca na kolana  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale slodkie  :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
Dziewczyny Rysiu wyszedł nadzwyczaj chudo ;)tak na prawdę ma bebech prawie po ziemię i jest na diecie :D

u nas dalej kapa z tym zaworem :(poxilina się niestety nie nadaje na mokre rzeczy i mój mąż wymyślił bardzo skompikowany system odprowadzania cieknącej wody do miski, żeby chociaż po podłodze nie ciekło :Pbyle do jutra...

akcja wybierania zdjęć, zmierza ku końcowi. Jutro wysyłamy już zamówienie ;)mam nadzieję, że w ciągu miesiąca sie uda 8)

mieliśmy dziś pracowity dzień przed kompem, ale w końcu zdecydowaliśmy się na noże, o takie

http://www.porcella.pl/_var/gfx/b834efb6ad13246fc0c81f25ed9c9dd0.jpg

nawet mniej kosztują niż sie spodziewałam, że wydamy, także fajnie

zamówiliśmy kotom w końcu drapak bo poprzedni oddałam jeszcze zimą dla mamy i nasze bidulki nie miały. Chcieliśmy taki troszkę większy, ale niestety nie mamy gdzie postawić więc będą się musieli zadowolić takim

http://media.zooplus.com/bilder/drapak/oaza/1/300/36676_zhou_kratzbaum_oase_1.jpg

do tego żwirki, karma i po prostu jestem spłukana ;)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Noże czaderskie!! Widzę, że zaczyna się wyposażanie swoich 4 małżeńskich kątów...? ;)
Podrawiam serdecznie!

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Noże marzenie. Ale bym takie chciała :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Marta a ja do tej pory nie mogę obejrzeć filmu-padła mi fonia w kompie  :'( :'( :'( :'(
Mam nadzieję,że jeszcze przetrzymasz ten filmik na forum ?  :-*
Koleżanka z pracy-NO COMENT!!ona ma jakieś znajomości czy co?że to Ty musisz ustępować???
Widzę jednego kota-wallego-BOSKI!!!ma oczy jak ten ze Shreka!  ;D ;D ;D ;D :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
jak to się mówi " Mój mąż by się dał pokroić za takie noże" :P

Gratulacje wyboru zdjęć hihi :)

Offline moniq

• Chuck Norris
my wczoraj też oglądaliśmy noże ale nie umieliśmy się na żadne zdecydować
fajnie że fotki wybrane
Dziękujemy

Offline elemelka

• Chuck Norris
patrycja filmiki jeszcze będą bo to na razie jedyne co mi zostało :P
agatka, madziatko, ciriness, moniq fajnie, że Wam się podobają - cena 299 zł, transport do jutra gratis i ostrzałka w prezenie także złoty interes ;)
generalnie to dziś była mała katastrofa bo zawór nie doczekał przyjazdu ekipy i zalaliśmy trochę sąsiadkę, kuchnia cała mokra, więc dziś całe popołudnie na mopie zasuwałam. niestety przez to całe zamieszanie mail do fotografa nie wysłany :(

Offline moniq

• Chuck Norris
współczuje zalania ale udało się naprawić?
Dziękujemy

Offline elemelka

• Chuck Norris
moniq spoko, sąsiadka będzie malowała dopiero na wiosnę, także się dogadamy, ona jest bardzo fajna, do kościoła też ją prosiliśmy bo lubimy ją bardzo ;)
u nas też nie najgorzej, tylko w niektórych miejscach trochę nam panele spuchły, ale nie jakoś bardzo więc nie jest źle :)
przyszły noże, cudownie się nimi kroi ;D
drapak też fajny, kotki zadowolone :D
do fotografa nie możemy się dodzwonić, chyba jest w tej Kanadzie :-\