Autor Wątek: ...tylko Ciebie mogę kochać tak-tak do końca jak kocha się tylko raz:)24.07.2010  (Przeczytany 27285 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
o widze ze u was tez karlovacko krolowalo :) u nas tak pokrolowalo ze mezuska 4 kg do przodu jest :P
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Fotki extra-Agatka ma racje wygladacie na bardzo sympatyczna pare-widac ze do siebie naprawde pasujecie

i jak zobaczylam te zdjecia...to mi sie zachcialo powygrzewac posladki na plazy-ale moze za rok sie uda ;) ;)
:*:*:*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
super aż mi się cieplej zrobiło
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
witam po tygodniowej nieobecności, ale jakoś doła załapałam i weny nie miałam ::)
mam problem, nawet dwa związane z weselem i się martwię, wkurzam i w ogóle bez sensu :(
pierwszy to taki, że nie podobają mi się zdjęcia ze ślubu, co prawda na razie mamy nieobrobione, mamy wybrać, które chcemy, ale jakoś mnie nie powalają na kolana:(no i mam załamkę z tego powodu:( mam nadzieję, że po obróbce to jakoś je przetrawię, ale smutno mi , że tak wyszło. Mam tylko nadzieję, że film spełni moje oczekiwania ::)
drugi to pretensje jednej z mojej kuzynek, nawet nie będę pisać jak wyglądała cała sytuacja bo szkoda moich nerwów, ale  zrobiło się nieciekawie. Najśmieszniejsze jest to, że w całej tej sytuacji to ma w końcu do powiedzenia najwięcej ciocia, której nie było na weselu.
Także du... blada >:(
poz tym to nic ciekawego, @ się spóźnił i już mi serce mocniej biło, ale w końcu dostałam. Ale się przynajmniej zmobilizuje i idę zrobić w końcu badania przepisane przez dr G.
a pogoda do bani, jak czytam u niektórych dziewczyn, że słoneczko świeci, to aż trudno mi uwierzyć ;)
ale na przekór śle optymistyczne uściski dla Was :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Martuś, no co Ty  :przytul:
Głowa do góry.
Pewnie jesteś zbyt krytyczna jeśli chodzi o Wasze zdjęcia. Założę się, że są piękne.
Przynajmniej te, które wrzuciłaś nam wcześniej były bardzo ładne  :)
Zachowania rodzinki nie komentuję, bo nie wiem o co chodzi, ale jak to mówią, z rodziną to najlepiej na zdjęciach - i tego się trzymajmy!  :D ;)

Pogoda faktycznie u nas fatalna, ale również przesyłam optymistyczne uściski !!!  :-* :-* :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Przejrzałam Wasze zdjęcie jeszcze raz i nie są złe ;D zdjęcia z wesela dosyć ciemne, ale po obróbce będą wyglądać o niebo lepiej. Mieliście plener?? o filmik nie masz się co martwić, bo to co Nam wkleiłaś jest świetne. Mój PM płakał ze śmiechu :hopsa:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
moze nie jest tak zle? pogadaj z fotografem co do swoich oczekiwan, i jak jest dobry, napewno uwzgledni twoje uwagi.
i nie bardzo rozumie, zo kuzynka moze miec za ale prawie 2 miesiace po slubie ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
na pewno fotki będą super, fotograf obróbką potrafi wiele zdziałać :)

teraz faktycznie fotki z wesela trochę ciemne, ale za to jakie ś takie radosne... przyjemnie się je ogląda :)
filmik super... zwłaszcza ta wstawka jak PM kręci Tobą :)

Offline moniq

• Chuck Norris
będzie dobrze zobaczysz, fotki po obróbce będą super
ta pogoda tak dobija nie tylko ciebie
Dziękujemy

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
będziecie zadowoleni:) przerobią jak należy i będziesz szczęśliwa :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny, dziekuję Wam za dobre słowa, będzie jak będzie ;), pomyślałam sobie dziś, że najważniejsze, że wspomnienia mamy piękne i cudownie ten dzień zapamiętamy :Da mąż mi obiecał sesję na rocznicę z fotografem, którego chcieliśmy wybrać na początku, ale niestety nie miał terminu. My wzięliśmy w końcu fotografa od naszego kamerzysty, no i może faktycznie jestem zbyt krytyczna, ale jak się naoglądałam tyle pięknych zdjęć u forumek to tak się ma :P

justys, czigra, wiśniowa te zdjęcia co wklejałam to nie są od nich, te robił chłopak mojej świadkowej, który raczej wielkiego pojęcia nie ma o fotografowaniu, tak po prostu chcieiśmy, żeby ktoś naszym apartem cykał fotki :Fotograf:
pamela, ja mam zamiar im opisać każde zdjęcie jak ja to widzę ;D
asiste, moniq dzięki :-*
problem też taki, że potem z wesela to ja mam ciągle głupie miny bo ja uwielbiam śpiewać jak tańczę i się wtedy nie kontroluje i połowę zdjęć mam z otwartą buzią, no ale to już nie wina fotografa ;)

napiszę Wam w skrócie o co chodzi z rodzinką:
otóż jedna z moich kuzynek wyszła z wesela bodajże przed 21, bo zasłaniała się małą córeczką, która ma 2 lata (notabene mała w kościele non stop płakała, co mi bardzo przeszkadzało i widziałam, że ksiądz też był zniecierpliwiony, nie rozumiem, czemu jej nie wyprowadziła?) i była śpiąca. Proponowałam jej, żeby położyła małą u nas w aucie i po prostu do nie zaglądała (jeden kuzyn tak zrobił a dziewczynki były w tym samym wieku), ale ona chciała wrócić do hotelu, więc pojechała, stwierdziłam, że jest dorosła i ja nie będę się tym przejmować jeśli chce wracać.
Rano wyjechali bez pożegnania, nie doczekawszy śniadania, bo jak się dowiedziałam od mojej siostry " byli głodni i nikt się nimi nie zajmował" ::) a teraz jej mama docina mojej mamie, że jak ugościła jej córkę, skoro ta wróciła głodna ???
no po prostu aż wstyd o tym pisać, uważacie, że to jest normalne, bo może faktycznie źle się zachowałam i o 6 rano powinnam im bigos przygrzewać, albo nie wiem jeszcze co? no jakaś paranoja. Ja miałam wątpliwości jak na 10 śniadanie umawiałam, że to za wcześnie, bo goście chcieliby odespać, a Ci wąty, no ręcę opadają ::) ::) mam już dość całej tej sytuacji bo to zatruwa mi umysł, ale stwierdzam, że jakikolwiek dialog to nie ma sensu, najlepiej to chyba olać, bo wszystkich się nie da zadowolić ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Mogłaś im catering zamówić i szampana do pokoju ! Wariaci !!!  :D ;)

Nie przejmuj się, głupota ludzka nie zna granic! Wielkie państwo się znalazło !!!  :P

Buziaki!  :-* :-* :-*

Offline Asiste

• uzależniony
dokładnie!! Przegięcie!!
Nie przejmuj się.... na weselu zawsze ktoś się znajdzie komu coś nie będzie odpowiadało... a może zazdrość przez nią przemawia?
Nie ma co sobie zawracać głowy takimi ludźmi, to był Wasz dzień! :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Tak jak napisałaś - paranoja... I straszna bezczelność!! :-\
Nawet nie ma co komentować, bo cała sytuacja mówi sama za siebie ;)
NIe przejmuj się kochana! :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Daj kurze grzędę, powie: “Wyżej siędę!” ::) Kiedyś w ogóle nie było zwyczaju, żeby gościom wynajmować hotele i zapewniać śniadania i z tego co się orientuję, jeszcze nie stało się to standardem :P Kuzynka powinna Was po rękach całować, że miała gdzie spać i nie musiała się tułać po nocy z dzieckiem a nie wybrzydzać, że śniadanie za późno :bredzisz: Co za tupet... Nie wiem, dlaczego niektórym ludziom się wydaje, że są pępkiem świata ::)

Jeszcze parę słów o zdjęciach... Faktycznie coś w tym jest, że jesteśmy bardziej krytyczni wobec tego, co dotyczy nas. Ja też, jak zobaczyłam pierwszy raz swoje zdjęcia ze ślubu, uznałam, że mogłyby być lepsze :P Byłam zdziwiona, kiedy słyszałam komplementy na ich temat ;) Z filmem miałam podobnie... Dopiero po jakimś czasie film i zdjęcia zaczęły mi się podobać. Chyba musiałam się z nimi oswoić ;) Fajnie, że w ogóle macie możliwość wyboru zdjęć do obróbki. Nasz fotograf podjął decyzję za nas :razz: Choć może to i lepiej, bo znając siebie, nie potrafiłabym wybrać 300 zdjęć z 3000 i pewnie wpadłabym na pomysł, żeby dopłacić fotografowi i wziąć wszystkie ;D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Absolutnie nie przejmuj się kuzynką. To jest tylko i wyłącznie jej wina. Miała wesele zrypane, bo zabrała na nie małe, jęczące dziecko. Nie pobawiła się i przez to nic jej się nie podobało.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Nadrobiłam - pięknie wyglądałaś - zdjęcia ze ślubu nie powtórzysz, ale pewnie jesteś bardziej krytyczna niż w rzeczywistości było ;)

Co do kuzynki - miałam podobną sytuację - my stwierdziliśmy, że nie ma co się denerwować - jeśli ktoś sam nie umie nam powiedzieć, że mu się nie podobało i że ma jakieś pretensje to uważam że tego nie było  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jak bys nie wiadomo jak robila , co robila i tak bylo by gadanie , ze to zle i tamto.Nidgy sie wszytskim nie dogodzi , chociazby stalo sie na glowie ... Nie przejmuj sie tym , olej ja ... niech sie wygada ;).

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Olej ją - krótko i na temat :)

Zdjęcia z podróży BOSKIE - mrrr aż się czuje słoneczko  :D
A zdjęcia ze ślubu - na pewno nie będzie tak źle, zobaczysz! Po obróbce nabiorą kolorów  :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Jak była głodna to mogła w nocy na wesele jeszcze wrócić, a nie marudzić teraz ;/ Porażka...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ale paranoja!Jak ja nienawidzę takich sytuacji i takich liudzi!!!to co ona ma 5lat,żenie potrafi sobie po bułkę do sklepu wyskoczyć???
Normalne jest,że śniadania nikt po weselu nie podaje z samego rana.Uważam,że dobrze zrobiłaś umawiając je na 10tą-pewnie i tak nie wszyscy dali radę wstać co?  ;)
Nie przejmuj się Marta!!!  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a co ona sie spodziewala z rana sniadania extra dla niej, to ona czy ta corka ma 2 lata? daj spokoj, takie gadanie swiadczy tylko o nich, nie potrafili uszanowac was w tym dniu, bo kto znika z wesela i zostawia zaplacone miejsce o 21?? tylko zmarnowali wasza kase. i jeszcze pretensje maja, jak dzieci.

to zdjec dalej nie masz fotografa? rany pogon ich troche.juz 2 miesiace przeciez.

Offline elemelka

• Chuck Norris
jestem:)choć ostatnio weny dalej brak i szlajam się po całym forum :D
dziś odebrałam wyniki badań i toxoplazmoza wyszła ujemna, trochę szkoda, bo dobrze byłoby mieć te przeciwciała, i teraz Rafał daje szlaban na całowanie kotków, smutno mi :(a one są takie do zjedzenia ;D
Rysiu znowu na diecie odchudzającej a ja chyba razem z nim, bo to co przez stres mi spadło to teraz znowu wraca >:(ale tak lubię jeść, ale muszę się troszkę opanować :P

to zdjec dalej nie masz fotografa? rany pogon ich troche.juz 2 miesiace przeciez.
musimy teraz wybrać te, które chcemy, więc teraz obsuwa z naszej strony :Pale powiem Wam, że im częściej je oglądam, tym nawet bardziej mi się podobają, więc trochę mi się nastrój poprawił :D
justyś, asiste, aagatkaa, Nemezis, zabawex, maggi, agulla, mysiu, madziatko, patrycja, pamela   dziękuję każdej z osobna za dobre słowo, bardzo mi pomogły i podniosły na duchu ;D
 :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :uscisk: :uscisk: :Serduszka:

zaliczyłam już pierwsze jesienne zakupki, rozglądam się za płaszczykiem, ale to odkładam na październik, ale widzę czasem takie piękne, cudowne, normalnie się proszą i wołają "kup mnie, kup mnie" :blagam:, ale to już na prawdę wyższa półka i na razie mnie nie stać :(
chyba, że jakś niespodziewana kasa się trafi, a teraz myślę, że mój podatek jeszcze nie przyszedł, wczasy pod gruszą i kaska pożyczona koleżance więc może coś wymyślę ;D

rany, już prawie 2 miesiące a ja jeszcze nawet wniosku o dowód nie złożyłam, ale ciągle mi coś na twarzy wyskakuje a to dowód na następne 10 lat, więc trzeba by się jakoś zaprezentować :P

Offline moniq

• Chuck Norris
z rodzinką to się dobrze na zdjęciu wychodzi
u nas był obiad o 11 i też się bałam czy nie za wcześnie jak wesele skończyło się ok.4
kuzynka która była naszym fotografem pojechała o 20 do domu :( ale jakoś się tym wtedy nie przejęłam dopiero potem wydało mi się to dziwne żeby z Wawy jechać tylko na kilka godzin, gdybym wiedziała to bym wzięła normalnego fotografa i tyle
ja uwielbiam zakupy  ;D dziś miałam ochotę kupić butki jesienne ale w sumie zimowe bardziej mi są potrzebne :)
ja już mam dowód i prawko z nowym nazwiskiem
Dziękujemy

Offline Asiste

• uzależniony
to szybciutko wyrabiaj dowodzik:)

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
prezentacja suuuuper wyszla :) jestescie super parka
a sprawy z kuzynka az szkoda komentowac......

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
normalnie się proszą i wołają "kup mnie, kup mnie" :blagam:

haha skąd ja to znam!! ::) :D ;)

Pochwal się kochana, Twoimi pierwszymi zdobyczami ;)
Pozdrawiam! :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
aagatko nie ma czym bo to na razie bluzki jesienno- zimowe, jak będzie jakiś poważniejszy zakup to się pochwalę ;)
powiedzcie mi lepiej dziewczyny ile macie zdjęc ze ślubu, tzn. ile w pakiecie a ile dobierałyście i ile Wam liczyli?
bo my to chyba pójdziemy z torbami... :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Okej, czekam na poważniejsze zakupy :D ;)

My w 'pakiecie' z reportażu mieliśmy 56 zdjęć. Za każde dodatkowe płaciliśmy 20zł...

Zdjęć z sesji i z pleneru - po 30 w albumie. Za dodatkowe - 25 zł + 2x 300zł za większe albumy...

U nas wyszła kolosalna kwota za zdjęcia, bo to jednak troszkę za mało tych fotek w pakiecie, więc dobieraliśmy jak głupi :o :P

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
:) pomysł na podziękowania super a filmik super :) uwielbiam właśnie takie skróty zza kulis, co do kuzynki ehhh no chyba zawsze znajdzie się ktoś dziwny kto będzie próbował w jakiś sposób zepsuć ten wyjątkowy dzień. mnie by było wstyd jeszcze zawracać parze młodej głowę a co dopiero wyjezdżać z jakimis pretensjami :)