hi hi rzadko kiedy zabieram głos w takich sprawach bo wiem ze to nie kosztuje mało, dlatego nie ingeruję w gusta...wiadomo każdy czuje się dobrze w czym innym. ja na przykład miałam do wydania 1000zł na okulary rocznie [sponsorowane przez firmę] i wybierałam je pół roku

nawet wszystkie męskie obmierzyłam a mieliśmy duży salon. i nawet Prady, DG itp i nic mi nie pasowało więc wiem że dobór nie jest łatwy :]
wybrałam ,,patentki'', najmniej widoczne a i tak mnie drażnią.
a Twoje widziałam już wcześniej, dla mnie są za ,,ostre'' na ślub

ale i tak masz śliczną buźkę więc będziesz wyglądać bosko.
Soczewki nie są drogie, tam gdzie ja pracowałam dobór przez lekarza okulistę jest bezpłatny przy zakupie jednego opakowania. Opakowanie np. 2tygodniowych soczewek to około 90zł i tam masz zapas na 1,5misiąca. Równie dobrze można kupić jednodniowe lub miesięczne. Koszt soczewek nie jest duży tym bardziej ze nie musisz nosić ich już zawsze. W razie czego jeżeli dopasują Ci nie takie soczewki, idziesz na kolejną bezpłatną wizytę i dopasowywują Ci tak długo aż będziesz czuła się komfortowo. Na pewno dałabys radę. Ja uczyłam zakładania i ściągania soczewek kobietki po 50r.ż. z wadą wzroku taką że po ściągnięciu okularów nie widziały swojego palca z soczewką

i dawały radę.