Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119944 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jedno jest pewne.. bardzo łatwo będzie się Wam do niej tańczyło :) Mi się pdoba.. ale dla mnie też za wolna.. w końcu my mamy reggae  ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Taa piosenka jest taka do bujania i przytulania  :uscisk: no i bardzo oryginalna  :D :D :D

Hahah PM dał duuużżżyy wkład w przygotowywanie wesela  :brawo: :brawo: :brawo: :ok: :ok: :ok: A teraz jakie zadnie mu wymyślisz? ;D ;D ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Mnie też się podoba :)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
zaje..... piosenka :brawo_2: :brawo_2:

bardzo mi sie podoba ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No to kolejny wybór klepnięty :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
zaraz zaraz a gdzie piosenka BEACHBALL?? przecież to miała być Wasza pierwsza piosenka ???

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Piosenka naprawde bardzo fajna ;D ;D ;)
:*:*:*

Offline marcella

• Chuck Norris
Mka świetne pytanie... Jak mu tak super poszło niech działa dalej :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Fajna piosenka  ;).I maz bedzie do uszka s[iewal  :D ;) ;) ;).

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
super jest ta piosenka.....
marcella a jaka piosenke reage wymacie??zaciekawiłas mnie

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Piosenka fajna,fajna :)
Jednak ja mam jakoś sentyment do polskich piosenek :)
W sumie...to nie wiem dlaczego :drapanie:
Ale najważniejsze żeby Wam się podobało i Wam się dobrze przytulało ;) :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Pati, łer ar ju? ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Pati, łer ar ju? ;D ;D
Jestem i żyję
  ;D
Chociaż przyznam,że ledwo ledwo  >:( Dopadło mnie choróbsko i coś puścić nie chce
>:(

Eeee nie znacie się z tą piosenką !  :P Wcale nie jest za wolna  :p Taki w sam raz taniec przytulaniec  :uscisk: :Serduszka:

Chciałabym jeszcze tylko wybrać się na kilka lekcji tańca-może by podpowiedzieli coś fajnego  do tej muzyki  ??? a ponadto może nauczyli by mnie tańczyć w parze  ::)

Bo ja kompletnie nie umiem  :pogrzeb: Też macie ten problem? Ja nie wiem,gdzie trzyma się rękę,jak trzyma się rękę itp  :mdleje:

No zobaczymy czy Pm da się namówić  ::)

Dziewczyny a jak było u was z naukami?Chodzi mi dokładnie o obecność?Może być tak,że ja nie będę mogła być na 1 może 2 spotkaniach/4 organizowane.

Powinnam zapytać się księdza czy mogę,uprzedzić że mnie nie będzie czy jak?Jak u was do tego podchodzili?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
U nas było tak, że K. nie mógł i nie mogłam sama przyjść... dlatego mamy jeszcze 3 spotkania do nadrobienia.... ale my mamy ostrą waiatkę, więc może tylko u niej taki rygor :P
A co robisz popołudniami? Praca się jakaś trafiła? ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Do nadrobienia?Czyli co,ustalacie jakiś termin który wszystkim pasuje?Też jest jakieś rozwiązanie  ;D

Nieeee pracy jak nie było tak nie ma  >:( >:( >:( Szczerze mówiąc jestem już tak zniechęcona i zrezygnowana,że nawet nie chce mnie się już CV wysyłać  ::) ::) ::)

Noż ileż można  :P

Tylko na kilka dni ie do mojej "starej"pracy i akurat wypada to wtedy,gdy mamy nauki  ::) W sumie to mogę się dogadać i wyjdzie tak,że na jednym spotkaniu mnie nie będzie...

MNIE bo mojego R.wygnam-a co niech siedzi i słucha
  ;D ;D ;D

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Ja chodzę na kurs tańca dla narzeczeńców ;D I z tego co zauważyłam - kobieta może być kompletnie zielona jeśli chodzi o taniec, ale jeżeli facet potrafi ją poprowadzić to zatańczy wszystko  :D Oczywiście takie przemyślenia naszły mnie po tańcu z instruktorem ::) Trzeba się poddać i dać się prowadzić. Ale musimy jeszcze trochę pochodzić, żeby PM nauczył się prowadzić. Muszę jednak mu przyznać, że po 3 lekcjach widać różnicę.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
U nas w kościele są nauki co tydzień w środę, co tydzień nowy temat i jak 7 minie, to od nowa, więc my musimy teraz dopasować się i iść w te środy, kiedy nam będzie pasował temat, na którym nie byliśmy :) mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ;D ;D
A z pracą wiem, że jest cięzko, sama szukam i nic :(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Praca  to beznadziejny temat- wydatków ślubnych full a rynek pracy niestety nie daje szansy młodym...ja mam umowę jakoś do czerwca a potem...znowu pewnie pup :mdleje: :mdleje: :mdleje:

U mnie na naukach trzeba było być na wszystkich ::) ::) ::) niestety.... :-\

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
A na naszych naukach, niektóre dziewczyny były same, bo narzeczeni w pracy i ksiądz nie robił z tego powodu problemów...
Na pierwszym spotkaniu oczywiście byli wszyscy, a potem to już sporo 'singli' siedziało :D ;)
Także, zależy na kogo traficie ;)

Trzymam kciuki za pracę! :-*

• Chuck Norris
U nas trzeba bylo byc,moja kumpela np wziela podpis za swojego narzeczonego jak go nie bylo i ksiadz nawet nie zauwazyl ;) ;)
Po prostu podeszla i podsunela  mu 2 karteczki ;)
Natomiast na spotkaniu gdy mojego PMa nie bylo, byl proboszcz...
i jakis łos z tylu siedzial i cos tam jeczal do ksiedza zeby juz skonczyl gadac,przedrzeznial go i w ogole zachowywal sie karygodnie ???
wiec ksiadz powiedzial ze mu kartki nie podbije i na koncu kazal siedziec na swoich miejscach i podchodzil do kazdego indywidualnie :-\
takze mi sie niestety nie udalo przekretem wziac podpisu,ale przy spisywaniu protokolu powiedzial ze nic sie nie stalo,ze jeden raz to nie szkodzi i zaznaczyl ze mamy odbebnione,ale u nas naprawde sa swietni ksieza  ze wszystkim mozna sie dogadac,wiec po prostu zalezy od waszego ksiedza :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
Jeśli chodzi o taniec to ja mam z tym megaaaa problem.. z Marcinem to bez problemu.. ostatnio na urodzinach to do 3 w nocy przetańczyliśmy każdy blok taneczny.. ale nie daj boże jak mnie ktoś poprosił do tańca.. to nogi miałam jak kłody.. nie wiem czemu aż tak się stresuję tańcząc z kimś innym :( Ja idę na nauki indywidualne w kwietniu.. mam nadzieję, że jakoś mi pokażą jak tańczyć :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Czyli jeżeli chodzi o nauki to zależy jak leży  :P ;)

OK. a najgorszym wypadku nie będzie mnie na jednych a jak będa problemy to zjawię się na wszystkich  ;D

Powiem wam dziewczyny,że ja to chyba jestem jakaś dziwna bo CHCIAŁABYM być na wszystkich!Nie wiem  :P Po prostu chciałabym również duchowo uczestniczyć i przygotować

się do tego dnia  ;D Też tak macie?

Co do tańców -muszę poważnie porozmawiać z R. bo mam tak jak Ty Marcelka tzn.generalnie nie umiem tańczyć w parze,ale z moim daję radę.

Natomiast jak ktoś inny mnie prosi to mam stresa i próbuję "zagadać" sytuację  :D :D :D
************************************************************************************************************************************

A teraz troszkę z innej beczki: kupuje lub kupowała któraś z was może sukienki firmy ASOS???

Pytam,ponieważ na all jest bardzo duży wybór i nawet mi kilka wpadło w oko  :) Ceny są nawet nawet (zależy która  ::) )ale zastanawiam się nad jakością materiału?

Wiecie może coś na ten temat?

Buziaki sobotnie
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Patrycja moge jeszcze dolaczyc? Podczytuje juz jakis czas, ale teraz poruszylyscie temat, ktory mnie bardzo stresuje. Tez nie umiem tanczyc w parze... Z moim jeszcze jakos idzie...ale z kims innym to juz jest katastrofa!!! Bo tak ludziom po nogach depcze, ze az wstyd :-\

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati mnie właśnie tez parę sukienek wpadło w oko z tej firmy, ciekawa jestem czy warte są swojej ceny!!?
Jak będziesz coś wiedziała to daj znać  ;) ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
krysiAK pewnie,że możesz.Bardzo mi miło  :)

Ufff troszkę mi lżej na duszy jak widzę,że problemy z tańcem w parze nie dotyczą tylko mnie  ;)

Mam jeszcze jedno pytanie do was dziewczyny:mianowicie chodzi o makijaż próbny...ile z was się na niego decyduje? Ja niby cały czas byłam na TAK,ale teraz się zastanawiam  ;)

Nie będę ukrywała,że chodzi o kasę.Niby tylko"parę groszy"...ale tu grosik,tam grosik i się uzbiera cała kupka grosików  ;)

Poza tym,wiem że dziewczyna świetnie maluje...ale może lepiej mieć to pod kontrolą i sprawdzić na sobie? Jak uważacie?

Ogólnie to się z lekka dziś wkurzyłam!  >:( Poszłam do dziewczyny co będzie mnie malowała-zapytać o kilka rzeczy  ::) i okazało się,że po mnie ma jeszcze jedną osobę na 13.40  >:(

Dlaczego jestem zła?Dlatego,że ja zapisywałam się jako pierwsza bo zależało mi aby z racji godziny ślubu (18sta) makijaż mieć o możliwie najpóźniejszej godzinie.

Na tamten czas powiedziała mi,że najpóźniej mogę na 13stą bo ona dłużej nie pracuje.Po kilku miesiącach przychodzę i okazuje się,że jednak można było później  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Nosz kur....  >:( Wściekła jestem jak nie wiem co!

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Ja bede szla na probny...tak na wszelki wypadek, wole wiedziec wczesniej na co sie nastawic.
A w ogole to kobieta niezly numer wywinela!!! Nagadalas jej chociaz???

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, też oglądałam te kiecki ;D ;D ;D

A co do makijażu, to ja nie robię :) wiem, że laska super maluje, więc wiem, że spełni moje oczekiwania :) ale na fryzurę idę :D

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Pati dziewczyna po prostu nieprofesjonalna i tyle .
Poleciała pewnie na kase i przyjęła następną klientke .
Mam nadzieję że więcej nie wyjdzie problemów
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

• Chuck Norris
Pati ja tez mam ten problem!!
Nie mam pojecia czy isc na probny,niby babeczka maluje bardzo ladnie ale ??? ???
wiadomo u kazdego  inaczej to moze wygladac
a tez wlasnie mi szkoda kasy-u mnie probny kosztuje 120zl..wiec malo nie jest
a co do fryzurki to napewno pojde na probna..
o fryzure sie akurat boje...bo nie kazda potrafi ladnie czesac ;) ;)

a co do tej babki to strasznie nie fajnie zrobila... ??? ???

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja na makijazu probnym bylam.Za makijaz probny placilam tyle samo co za slubny :-\ , a nie starala sie az tak bardzo , bez sensu , skoro placi sie tyle ile za slubny normalnie to dlaczego sie nie stara?Duzo kosmetyczek tak robi , bo twierdzi,aaa w dzien slubu lepiej to wyjdzie.
Nie i jescze raz Nie!Placi sie tyle kasy to niech bedzie idealny ;).

Szczerze powiem ze teraz bym juz nie szla na probny , bo probny , a slubny byl calkiem inny.Wiec bez sensu byl ten probny,bez sensu wydawana stowka.

Jezeli masz dobra kosmetyczke to po co isc na probny,

Zapisz sie odrobine wczesniej na ten makijaz w dzien slubu , jedynie jak cos nie bedzie Tobie pasowac to kosmetyczka poprawi i tyle ;).