Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 120003 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Biżuteria niestety mi się za bardzo nie podoba.. A obrączek nie widzę, wyświetla mi się : nie znaleziono   :(
no trudno-juz się przyzwyczailam,że moje wybory nie zawsze podobają się innym-jakoś przeżyję  ;)

Napisz, czy masz te zaproszenia z jd i jak tak, to czy są tak samo piękne na żywo jak na stronie? Bo właśnie chcę zamawiać ;)

Mam te zaproszenia model smooth i jestem bardzo zadowolona.Piękne wykonanie,czcionka itp.
Nawet ostatnio była u nas ciocia-pokazałam jej zaproszenia i powiedziała,że takich ładnych jeszcze nie widziała  ;D
Do tego kontakt świetny,i przesyłka expresowa!Tak,więc szczerze polecam!  ;D ;D ;D

Przyznaję się bez bicia,że ostatnio zaniedbałam swój wątek...właściwie zaniedbałam całe forum-jakoś nie miałam weny,ani chęci ani czasu... Nie obiecuję,że teraz będzie lepiej ale się postaram  :p :p

Co u mnie?Hmmmmm od czego by tu zacząc???

Może zacznę od tego,że zdecydowałam się na zmianę sukni  ;D W grudniu chciałabym pojechać do Chwalęcic i pomierzyć jeszcze-jest kilka modeli z 2010r które bardzo mi się podobają  ;D jeżeli trafi się coś fajnego w atrakcyjnej cenie to kupię a jak nie to zostane przy tamtej  :D ;)

Zapisałam się na makijaż ślubny-musiałam tak wcześnie,ponieważ Gosi ma strasznie dużo chętnych zawsze i lepiej wcześniej się zapisać.Jedyne co mnie martwi to godzina-ostatnia  na którą mogłam się zapisać to 13sta a przypominam,że ślub mam na 18stą  ::) ::) ::) Może będzie jakaś obsówa czasowa-na to liczę a jak nie to sama nie wiem...koniecznie chcę aby to ona mnie malowała,ale nie wiem jak to rozwiązać-myślicie że wypada się zapytać czy przyjechałaby do mnie do domu? :drapanie: :drapanie:

Najpóźniej za 2 tygodniu kupujemy %%%%-jak wiecie od nowego roku VAT będzie podwyższony o 1%,więc to ostatni dzwonek  ::) ::) ::)

Pracy jak nie miałam tak dalej nie mam,ale za to uczęszczam na kurs z PUP ad.Zusu i płac-za 2 tyg.kończe egzaminem  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Co jeszcze???AAAAAA kupujemy mieszkanie  :jupi: :jupi: :jupi:  R.dostał kredyt-w piątek jedziemy podpisać umowę kreydtową,następnie załatwiamy notariusza i już  ;D ;D ;D Podejrzewam,że w styczniu ruszymy z małym remoncikiem  ::)Nie jest ono zbyt duże,ale zawsze to na swoim   ;D

AAaaa i postanowiliśmy zaszaleć i wyjechać jednak w podróż poślubną-początkowo myśleliśmy,że przez mieszkanie,remont nie będzie nas stać na wycieczkę,ale mój ukochany stwierdził że nam się należy i jedziemy  ;D ;D ;D :jupi: :jupi: :jupi: Chcielibyśmy jeszcze w tym roku zarezerwować sobie coś bo mają fajne promocje.Narazie myślimy o 14dniach w Egipcie,ale może zdecydujemy się na wyspy Kanaryjskie-zobaczymy na dniach.
No to już wiecie co u mie  ;) Buziaki w ten chłodny i śniegowy dzień  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
No Kochana, super wieści nam tu przekazałaś :)
Gratuluję mieszkanka! Masz rację, co swoje to swoje ;)
Zazdroszczę podróży poślubnej, my raczej nigdzie się nie wybieramy - po prostu nie będzie kiedy... no chyba że przełożymy to na 2012 rok.
No i zdecydujcie się na nią już teraz, bo słyszałam że od nowego roku ceny wczasów też mają pójść w górę (ceny ubezpieczeń np.).

Co do sukni - ciekawa jestem czy wybierzesz coś innego...
Aaa no i jeśli chodzi o kosmetyczkę, to pewnie - pytaj, czy przyjechałaby do Ciebie do domu... pewnie policzy Ci trochę więcej, ale moim zdaniem jest to wygodniejsze ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To zamawiam te zaproszenia na bank ;)

Gratuluję mieszkania!! Super!! Będziecie mieli od początku własny kąt ;)

Co do sukni, to oglądasz gdzieś, jakie one tam mają? Bo pamiętam jak pisałaś, że trzeba po wieszakach, no chyba że już mają stronę, to mi podaj ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Anjuszka te w Gorzowie trzeba oglądać z wieszaka a w Chwalęcicach mówisz o jakiej marzysz,jaką byś chciała i Ci szukają.Ew.w katalogu pokazujesz...
W Gorzowie mają wyprzedażowy salon-czyli to co było w Chwalęcicach później jest w Gorzowie  ;) A stronke wysyalm na priv

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja nie wiem od czego zacząć ::)
1. strasznie się cieszę, że w końcu ruszyłaś swoje tłuste dupko i postanowiłaś coś napisać :i_love_you:
2. Gratuluję mieszkania, kredytu :skacza:
3. z tym mierzeniem innych modeli sukni, wcale sie nie dziwie, też wiele razy chciałam to zrobić, ale mnie ograniczała spisana umowa i zaliczka ;D
4. kupujesz procenty powiadasz. Pati, bardzo proszę, bez owijania w bawełnę, chcesz żebym przyjechała, to będe, nie musisz mnie kusić procentami  :brewki:  :glupek:
 :-* :-* :-* :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
nareszcie jestes  ;D
to wspaniala wiadomosc z tym mieszkaniem no i podroza poslubna..Twoj Ukochany ma racje !! musicie wypoczac i nacieszyc sie tylko soba  :P ja obstawiam wyspy kanaryjskie  :P
..no i fajnie ze macie juz zaproszenia..i jestescie z nich zadowolenii !! to wazne  ;D ;D
buzka  :-* :-* :-*

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
W końcu :mdleje: no ileż to my tu czekamy!! :Daje_kwiatka: :P

Widzę same radosne wiadomości,ale przede wszystkim gratuluję miaszkanka ;D no a z podróżą to widzę że, szalejcie ;) ;D

Co do sukni to się nie dziewię, jeśli czujesz że, ta Twoja to jednak nie TA- to szukaj ;)a ja trzymam kciukasy :hopsa:

Aaaa no i jeszcze jedno... :obrazony: :obrazony: :obrazony: za to że, zaniedbujesz moją relacyjkę ::) :P :p

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Nooo Pati! same świetne wieści!! Nie rozumiem, dlaczego wcześniej nie weszłaś nam się tu pochwalić!? :P ;D
Gratuluję mieszkanka! super, że od początku będziecie na swoim! to b. ważne :)

Co do kosmetyczki, to godziną się nie przejmuj - ja miałam fryzjera na 8, a kosmetyczkę na 10 - ślub na 17 :P
...więc dasz radę! ;)
A z wycieczką szalejecie!! ja również jestem za kanarami! ;D

Trzymam kciuki, aby cały czas było u Was tak radośnie.
Pozdrawiam!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Pati w koncu napisalas cos !!!Brawooo  :D :D :D!!!

uzo forumek kupuje mieszkanka , chyba jakas epidemia hihiii!
Zartuje :D.
Ciesze sie z Twojego szczescia!!!

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
hej Pati:)
ostatnio bywam tu tak "często" jak Ty... i przynajmniej na Twoim wątku nie mam dużo do nadrabiania:)
my też w tym roku będziemy kupować alkohol... na jaki się zdecydowaliście? ;D ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ale super że jesteś już :)
Same dobre nowiny!
Pewnie że spytaj się czy nie przyjechałaby do Ciebie, pytanie nie boli ;) A fajnie będzie wyglądać na kamerze :D
Zdecydowaliście się na Imagine bo nie wiem w końcu?

Z mieszkaniem super, ciasne ale własne, to jest to! Rozumiem że jakieś wymarzone już na was czeka?Pochwal się co i jak :)

Z suknią rozumiem w 100%, jeśli masz szansę to szukaj, ja do dziś swojej sukni żałuję!
Będę trzymać kciuki za egzamin!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Eee no to super :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: Pod każdym względem...ja też jeszcze będę mierzyć inne kiecki...i cieszę się, że w lipcu nie wpłaciłam zaliczki za tamtą bo jak mi się odwidzi.. ::) ::) A zamówić zawsze zdążymy ;D ;D ;D ;D

Czyli wszystko Wam się układa jak należy :ok: :ok: :ok:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati super!! Gratuluję mieszkanka!!  ;D ;D No i bardzo fajnie że się zdecydowaliście na podróż poślubną pewnie że Wam się należy  ;D ;D
My też do końca roku kupujemy %  ;)
No i trzymam kciuki za suknie, żebyś znalazła tą jedyną  ;D ;D

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Pati! Nareszcie wróciłaś do nas i to z jakimi fantastycznymi wieściami :) Mówiąc szczerze, ja też rozglądałabym się za inną suknią gdyby nie zaliczka...  ::) Jestem zadowolona z tej mojej ale tak sobie myślę, że może znalazłabym coś piękniejszego....
Jeśli chodzi o mieszkanie to strasznie gratuluję!! Nie ma to jak od razu na swoim po ślubie :) Wiem co czujesz bo sami teraz jesteśmy w trakcie remontu :)
Podróż poślubna- super, zapewne gdziekolwiek byście nie pojechali będą to niezapomniane chwile ;)
Ja bym śmiało pytała kosmetyczkę, najwyżej odmówi a gdyby się zgodziła to myślę, że nie wzięłaby dużo więcej a jaki byłby to komfort dla Ciebie.
Buziaki  :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Wiadomość o mieszkaniu cudowna!!!
Kiedy się wprowadzasz  :P ???

Jeśli chodzi o suknie, zmieniłabym, poszukałabym czegoś innego jeśli jest taka możliwość.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Widzę, że same cudowne wieści :)
Gratuluję mieszkanka.
Jeśli chodzi o podróż poślubną, to my też się wahamy, ale mam nadzieję, że się uda. Zresztą PM się upiera  ;)
A suknia... hmmm... Jeśli jej nie "czujesz" - zmieniaj  :P

Buźka

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No to jak strzeliłaś z grubej rury, to na maksa! Takie nowiny, a Ty cicho siedziałaś!
Gratuluję kredytu i mieszkanka, bo na to wychodzi że już upatrzone?
Fajnie że kurs kończysz, zawsze to jakiś papierek..
No i podróż, super! :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Czigra hehehe a skąd wiedziałaś,że moje dupsko zmienia się w tłustą kluche berbeluche???  :D :D :D :D
i oczywiście,że chcę abyś przyjechała-powiedz tylko kiedy a będę zwarta i gotowa  ;D ;D ;D ;D :-* :-*

Isus  :blagam: :blagam: :blagam: :blagam: obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie  :D :-*

Agatko  :o :o :o :o no co Ty!!! Fryzjera miałaś najpierw a później make-up a dlaczego tak?I dlaczego tak wcześnie?Ze względu na sesje w Este? Kochana to Ty w ogóle chyba nie spałaś  :P Muszę przyznac,że Twoja wiadomośc mnie pocieszyła  ;D
A make up nie ucierpiał podczas mycia głowy u fryzjera itp?

Lola kiedy się wprowadzam?Dobre pytanie  :P :P :P oficjalnie po ślubie,ale myślę że  "jeszcze przed" będę tam stałym "gościem"  :Szczerbaty:

Dziękuję dziewczyny za gratulacje ad.mieszkanie  :-* :-* :-* Przyznam szczerze,że nie sądziłąm iż się uda,a już na pewno że tak szybko to się potoczy (R.pozytywną decyzję dostał 2 dni po złożeniu wniosku  :o :o :o ).
Tak jak pisałam wcześniej-jutro jedziemy podpisac umowę z bankiem,w przyszłym tyg podpisujemy umowę u notariusza i szafa gra  :P
Mieszkanie już mamy "upatrzone".Niewielkie-bo 46m2:są to dwa pokoje,kuchnia,balkon i łazienka z toaletą-jest to jedyne co mnie martwi bo ciężko mi będzie się przestawic tzn.jestem przyzwyczajona do osobnego kibelka i osobnej łazienki,ale cóż...może kiedyś  ::) No i wiadomo do tego jest jeszcze piwnica  :P Mieszkanko nie wymaga dużych nakładów finansowych-raczej odświeżenie i takie nasze korekty  :p
Minusem jeszcze jest fakt,że teraźniejsi właściciele kupują mieszkanie w stanie surowym-muszą urządzic sobie łazienke i kuchnie,także musimy im dac jakiś miesiąc jeszcze od sprzedaży aby w swoim starym mieszkanku byli.Jestem jednak dobrej myśli,podpszemy umowę i mam nadzieję,że do stycznia się z tym wyrobią a tym samym my będziemy mogli ruszyc z remontem  ::) ::) ::)

Ciri zdecydowaliśmy się na Imagine-oglądałaś ich nowe fimiki na stronce?Są coraz lepsi  ;D ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Są coraz lepsi poza paskudnymi bliskimi najazdami na twarz- zwróćcie im na to uwagę, niech się tego pozbędą :) Fajnie że jednak będziecie mieli kamerę, no i doceniam dzisiaj ich krótki termin realizacji (30 dni), wierzę że będziecie mega zadowoleni :)

Co do mieszkanka to mam jedną radę, poróbcie jak najwięcej zdjęć i jak najwięcej szczegółów zapiszcie w umowie, jak się kupuje mieszkanie z późniejszym terminem opuszczenia to mogą, oczywiście nie muszą być różne akcje. Siostra Ł. dla przykładu zastała porozrywane instalacje i wymontowane kontakty! Poza tym gdyby nie interwencja jej ojca który blisko mieszka i zobaczył że babka rolety demontuje, mieliby i z tym problem. A kobieta oczywiście wydawała się miła i ok! Nigdy nie wiadomo co to ludziom do głowy przyjdzie, także strzeżonego.... ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Aj w najnowszym filmie już nie ma tych paskudnych przybliżeń :) Super! Plus dla chłopaków :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ciri dzięki za radę ad.tych zbliżeń-jakoś sama o tym nie pomyślałam.Muszę sobie to gdzieś zapisac bo znając mnie do czasu spotkanie z kamerzystą o wszystkim zapomnę  :glupek: :glowa_w_mur:

Co do mieszkania-masz rację!Nie ma co wierzyc obcym na twarz.Ludzie,którzy nam sprzedają wydają się mili i generalnie z niczym nie robią nam problemów...jednak tak jak napisałaś-strzeżonego...
  :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
W tych czasach natwarz nikomu nie mozna wierzyc :-[.
Fajnie miec swoje mieszkanko , dwa pokoje na Was dwoje to wystraczy  ;) nawet jak dzidzia przyjdzie kiedys :D.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Kochana :-* :-* :-* rozgrzeszam ;)

A odnośnie tego namiaru do fryzjerki to...hhmmm..nie wiem nie wiem ;D :p

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
rany ale super, że takie dobre wieści ;D
fajnie, że się wszystko kręci ;)i mieszkanie, i kursy, i ślub... :D
Patrycja  najpierw jest fryz a potem makijaż
i nie zapominaj o nas :P

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kochana, no przecież napisałam, że najpierw miałam fryzjera! :D :P ...makijaż był później, więc nie ucierpiał! ;D ;)
Tak, tak... ze względu na sesję w studiu o 14.00, musieliśmy tak wcześniej wszystko ogarnąć ::)
...troszkę to było nieprzemyślane, no ale było minęło, a fotki mamy czaderskie ;D

Powodzonka Pati! :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Dzisiaj równe pół roku!!! Coraz bliżej ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
PÓŁMETEK !!!

Ale to leeeeciiiii  ;D ;D ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Wow! rzeczywiście szybko leci!! :o
W sumie... to już ostatnia prosta!!! ;D :-*

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris