Biżuteria niestety mi się za bardzo nie podoba.. A obrączek nie widzę, wyświetla mi się : nie znaleziono 
no trudno-juz się przyzwyczailam,że moje wybory nie zawsze podobają się innym-jakoś przeżyję

Napisz, czy masz te zaproszenia z jd i jak tak, to czy są tak samo piękne na żywo jak na stronie? Bo właśnie chcę zamawiać 
Mam te zaproszenia model smooth i jestem bardzo zadowolona.Piękne wykonanie,czcionka itp.
Nawet ostatnio była u nas ciocia-pokazałam jej zaproszenia i powiedziała,że takich ładnych jeszcze nie widziała

Do tego kontakt świetny,i przesyłka expresowa!Tak,więc szczerze polecam!

Przyznaję się bez bicia,że ostatnio zaniedbałam swój wątek...właściwie zaniedbałam całe forum-jakoś nie miałam weny,ani chęci ani czasu... Nie obiecuję,że teraz będzie lepiej ale się postaram

Co u mnie?Hmmmmm od czego by tu zacząc???
Może zacznę od tego,że zdecydowałam się na zmianę sukni

W grudniu chciałabym pojechać do Chwalęcic i pomierzyć jeszcze-jest kilka modeli z 2010r które bardzo mi się podobają

jeżeli trafi się coś fajnego w atrakcyjnej cenie to kupię a jak nie to zostane przy tamtej

Zapisałam się na makijaż ślubny-musiałam tak wcześnie,ponieważ Gosi ma strasznie dużo chętnych zawsze i lepiej wcześniej się zapisać.Jedyne co mnie martwi to godzina-ostatnia na którą mogłam się zapisać to 13sta a przypominam,że ślub mam na 18stą

Może będzie jakaś obsówa czasowa-na to liczę a jak nie to sama nie wiem...koniecznie chcę aby to ona mnie malowała,ale nie wiem jak to rozwiązać-myślicie że wypada się zapytać czy przyjechałaby do mnie do domu?

Najpóźniej za 2 tygodniu kupujemy %%%%-jak wiecie od nowego roku VAT będzie podwyższony o 1%,więc to ostatni dzwonek

Pracy jak nie miałam tak dalej nie mam,ale za to uczęszczam na kurs z PUP ad.Zusu i płac-za 2 tyg.kończe egzaminem

Co jeszcze???AAAAAA kupujemy mieszkanie

R.dostał kredyt-w piątek jedziemy podpisać umowę kreydtową,następnie załatwiamy notariusza i już

Podejrzewam,że w styczniu ruszymy z małym remoncikiem ::)Nie jest ono zbyt duże,ale zawsze to na swoim

AAaaa i postanowiliśmy zaszaleć i wyjechać jednak w podróż poślubną-początkowo myśleliśmy,że przez mieszkanie,remont nie będzie nas stać na wycieczkę,ale mój ukochany stwierdził że nam się należy i jedziemy

Chcielibyśmy jeszcze w tym roku zarezerwować sobie coś bo mają fajne promocje.Narazie myślimy o 14dniach w Egipcie,ale może zdecydujemy się na wyspy Kanaryjskie-zobaczymy na dniach.
No to już wiecie co u mie

Buziaki w ten chłodny i śniegowy dzień