Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119159 razy)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No to gratuluje ;D
:*:*:*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Też wysyłałam tam smsy z odpowiedziami, ale niestety, nic nie wygrałam :) ale Tobie gratuluję!!
A co do targów, to ja się wybieram ;)

Pati, mogłabyś mi napisać, jakiego macie kamerzystę i za ile?

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Zajefajowsko;)
Pewnie,że brać i się cieszyć,

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Gratuluję!
Fajnie wiedzieć, że takie wygrane się zdarzają znajomym osobom  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Super Pati :) A nuż Cię te zdjęcia zaskoczą :)

Aniu Pati ma Imagine Studio :D Choć cenowo podobno do Krystiana mojego :) Tyle że Pati wy bierzecie jedną kamerę i SD nie?

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
super Pati, cieszę się, że Wam się udało:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
WOW!!!!! Ale super.. Naprawdę rewelacja. No to do zobaczenia na targach :) Mam nadzieję, że mnie odwiedzisz :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Marcella oczywiście,że zajdziemy do was  ;D ;D ;D

Dzięki dziewczyny za gratulacje  ;D ;D ;D Co prawda nie cieszę się z tej nagrody AŻ tak bardzo-ponieważ zdjęcia nie spełaniają moich oczekiwań...no,ale zobaczymy  :D

Nie wiem czy wypada mi się dalej chwalić,ale..... ZNÓW WYGRAŁAM   :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
Tym razem nagrodę z której cieszę się przeogromnie!!!! Jest to oprawa florystyczna  :brewki: :los: :los: :los:
Czyli coś co muszę mieć a czego jeszcze nie miałam  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Jestem mega szczęśliwa,mam tylko nadzieję że jutro przy odbiorze nagrody nie okaże się że mają jakieś dziwne warunki  ::)
Trzymajcie kciuki,żeby tak nie było  ;D :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ty farciaro!!! ;D ;D super!! Teraz znowu Ci zazdroszczę, może ja jutro znowu coś wygram jak Ty dzisiaj ;D hahahah ;D ale super naprawdę, mam nadzieję, że za dramo wystroją Wam auto, salę i zrobią Ci Twój wymarzony bukiet!!! A co to za firma? :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Anjuszka może Tobie pisane jest wesele w hotelu Dobosz  ;D
Fajnie,gdyby tę główną nagrodę wygrała jakaś forumka  ;D ;D ;D
Też mam nadzieję,że oprawa florystyczna to znaczy WSZYSTKO a nie tylko bukiet  :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No nie !!!
Ty fuksiaro jedna !!!  :los: :los: :los:

Gratuluję!  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Hahaha, to trzeba jak najwięcej wysyłać smsów, a ja wysłałam tylko 3 ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Eeee nie Aniu,za największą ilość smsów masz miejsce gwarantowane w finale ...pozostałych 2 finalistów wylosują podczas gali ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Wg mnie to już jest ustawione, kto ma być w finale i to kto ma wygrać ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Może być,kto ich tam wie  ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Ale dziwnie w tym roku zrobili.. tak mało bilbordów jest.. myślałam, że nagrody będą rozdawane (wybierane) dopiero na imprezie.. No ale gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Masz niesamowite szczęście.. A dużo tych smsów wysłałaś??

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
heheh nie ma to jak znajomości ;) ..jak coś jeszcze będziesz chciała to pisz ;)

Nie no żartuje :D Super że masz takie szczeście !
To jest wynagrodzenie za tesciów ;)
Powodzenia w dalszych nagrodach !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Kurcze ale super :)

Pati do trzech razy sztuka :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Elu to fakt!Znajomości to podstawa,także jeszcze raz wielkie dzięki!!!  ;D ;D ;D ;D Więcej to już chyba nie dasz rady-wiesz,pozory trzeba trzymać  :D

Marcella wysyłałam jednego rejestracyjnego,a później przychodziły pytania więc odpowiadałam  ;) Łącznie wyszło chyba 5
  :D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Patrycja to swietna wiadomosc, Gratuluje farciaro ;) ,no co za szczescie , tylko pozazdroscic;)
:*:*:*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Noooo zajebioza..oszalałam :brawo: :jupi: :jupi: :skacza:

Offline paulincia1984
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016
Hej ja również się pochwale wygrałam bon od deco collage, fontannę czekoladową, bon do spa i udział w finale :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Gratuluję Pati!! Super wieści!! ;D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
wolę nie myśleć co będzie się działo jutro na Gali ;D a może główna nagroda :Najlepszy:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
o jaaaaaaa :mdleje: :mdleje: jak to się mówi Pati, głupi ma zawsze szczęście :glupek: szczerze Wam gratuluje :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Hej ja również się pochwale wygrałam bon od deco collage, fontannę czekoladową, bon do spa i udział w finale :)

O jaaaaa!!!To jeszcze lepiej!!!Gratuluję Ci serdecznie!!!Świetne nagrody!!! a jak tam finał,dostałaś coś???Ja widziałam ten finał,ale tylko jednym okiem  ;) bo jakaś roztargniona byłam  :P

Już nic więcej nie udało się wygrac  :D :D :D
Może napiszę wam o tych nagrodach...
więc jeżeli chodzi o sesję foto to jest to sesja w plenerze.O ile dobrze pamiętam to dostaniemy 20 zdjęc na papierze i album  ;D oraz resztę zdjęc na płytce.Anjuszka też tak macie?  ;D

OPRAWA FLORYSTYCZNA... jestem MEGA,MEGA szczęśliwa  :skacza: :skacza: :skacza: nadawałam mojemu R przez całą drogę-chyba ma mnie dosyc  ;) :D A więc z tego co się dowiedziałam do wygrania był pakiet pomarańczowy i czerwony.
My wygraliśmy pomarańczowy czyli.... FULL WYPAS  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: tzn.bukiet panny młodej,dla świadkowej,butonierki,przystrojenie samochodu,kościoła i sali weselnej  ;D
Nagroda o łącznej wartości 1800zł  :P (Czigra to samo pomyślałam  :D )
Rozmawiałam z florystą-kazał mi jutro zadzwonic,umówimy się na spotkanie na które wezmę zdjęcie swojej sukni i mi powie jakie kwiaty pasują itp.itd  :los: Aaaa no i w dzień ślubu wszystko przywiozą pod wskazany przeze mnie adres  ;D

Dostaliśmy również organizer ślubny-z tego również bardzo się cieszę...miałam sobie kupic,ale jakoś zwlekałam  :P No i upomnieliśmy się o rabat w KRUKu i dostaliśmy 20% na garnitur i 20% na koszulę do Wółczanki  ;D

Przed przyjazdem na targi byliśmy w Galaxy-niestety nie kupiłam butów,gdyż nie było mojego numeru  :'(
ale za to w Home& You natrafiliśmy na fajne przeceny i zakupiliśmy kilka dodatków do naszego nowego saloniku  :skacza: :skacza: :skacza:
Tak,więc dzień bardzo udany (tfu tfu tfu-bo jeszcze się nie skończył)  ;) :P :-*

Offline paulincia1984
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2016
hej ogolnie okazalo sie ze ja jeszcze wygralam bon a do cms na sukienke o wartosci 300 zl, kolacje w restauracji, i bon na bizuterie ale nie dostalam zadnego smsa z informacja ze cos wygralam tylko przez przypadek zauwazylam swoj numer na tych kartkach jak moj PM odbieral swoje nagrody i zzapytalam co jest grane i pani sprawdzila ze to rzeczywiscie moj nuer i wydala mi nagrody A jesli chodzi o final to zajelam 3 miejsce czyli bon Rabatowy do domu weselnego Wivat i teraz mysle co z nim zrobic :) Bo ja mam wesele w goleniowie :) Ps. gratuluje wygranych :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati my mamy całodniowy plener, dostajemy album z 50 zdjęciami i wszystkie zdjęcia na płycie ;)
Ogólnie jestem zadowolona, ponieważ im więcej plenerów, tym fajniej, większa pamiątka ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
My też chyba mamy całodniowy,ale coś mi się wydaje że nam mówił o 20 zdjęciach  :drapanie: Sama nie wiem,w sumie mi to bez różnicy ale jak będziemy dzwonic to podpytam  :P
Tak w ogóle gratuluję kamerzysty!!! Super,że się zdecydowaliście i to na takiego
  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Zostałaś na losowanie i finał? Nie wywoływali mnie? ;D