Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To czekam z niecierpliwością na zdjęcie ;)

A rozdawania zaproszeń też się boję, ale w rodzinie K. - boję się, że wszyscy odmówią, oni tacy dziwni są  :-\

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
to czekamy na foto butków

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No dotarlas ;)
No to jak bedziesz miala mozliwosc to predko pokazuj buciki..
ja tez wlasnie pomalu rozgladam sie za bielizna..musze miec na pierwsza przymiarke,wiec na koniec marca ;)

To jak tylko bedziesz miala pelna oferte z pracowni florystycznej to musisz szybko pokazac!!
Jestem strasznie ciekawa! ;D ;D
:*:*:*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ciekawa jestem tych butów!  ;D ;D ;D

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Pati ja też czekam na buty. jestem ich strasznie ciekawa, bo sama teraz szukam butów i mam wrażenie, że nic ciekawego nie ma :(
Ja też strasznie bałam się zapraszania gości, i to bardziej od mojej strony niż PM-a, ale miło się w większości zaskoczyłam więc pewnie u Ciebie też tak będzie :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Nie ściemniaj z tą baterią i dawaj foty :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :uscisk: :uscisk:

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Ja też szukam bielizny hehe :) Co Ty tu ściemniasz, że nic się nie dzieje.. a buty to co????????????? Jedna z gorszych rzeczy masz już za sobą.. Czekamy na foty :D Nie odpuścimy Ci :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati pokazuj buty!! Ja Ci pokazałam!!  :p :obrazony: :obrazony:

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
no tak, chcemy buty! chcemy buty! ;D ;D ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Dzień dobry  ;D

Wiem,że troszke minęło od mojego wpisu,ale tak jakoś nie miałam czasu naładowac baterii a później to już sama nie wiedziałąm czy wam pokazywac te buty czy nie...

Pewnie za chwilę zapytacie dlaczego,wie od razu napiszę  ;)

Otóż w sobotę usłyszałam kilka przykrych dla mnie słów od bliskiej dla mnie(tak mi się wydawało) osoby  :-[

Dotyczyły one również butów...pomyślicie pewnie,że jestem jakaś głupia i przewrażliwiona. Pomyślicie pewnie,że każdy ma prawo mówic co myśli a nie każdemu muszą się podobac moje buty,suknia i coś tam innego.

Oczywiście-tak jest.Tylko między szczerością a chamstwem jest cieniutka granica,która wg.mnie została przekroczona  ::)

Usłyszałam m.in że tej osobie WCALE nie chce się iśc na mój ślub (powtarzam,że jest to dla mnie BARDZO bliska osoba ).
Jak powiedziałam,że w tyg.ruszamy z zaproszeniami to usłyszałam: "przychodźcie,mnie i tak cały tydzień nie ma"  ::)

Buty to wg.tekj osoby były tak brzydkie że nawet ich dotknąc nie chciała  :-[

Owa osoba chciała bardzo zobaczyc nasze zaproszenia,więc pokazałam jej takie puste niewypełnione...i co?Zero pochwał,zero miłego słowa...tylko doszukiwanie się jakiś absurdalnych błędów...typu"zła nazwa kościoła" .Oczywiście błędu nie było!!!

Wiecie ja mam w sobie bardzo dużo tolerancji i zrozumienia,ale bez przesady!
W życiu nie powiedziałabym komuś,że nie chce mi się iśc na jej ślub...  :'( echm jest mi strasznie przykro i czuję ogromny żal.Może jestem głupia,ale tak mam  :-X
Poza tym to osoba z rodziny,która byłą obecna w całym moim życiu.OD kogo jak od kogo ale od niej nie spodziewałabym się takich słów i takiego zachowania!!!
Przecież do cholery nie każdemu muszą się moje buty podobac,ale są chyba jakieś granice!Nie trzeba przecież aż tak ostentacyjnie o tym mówic i pokazywac-jakby były w G.... umoczone  ::)

W każdym razie zaryzykuję i wrzucę wam foty bo wam obiecałam  :P

a tu na mojej nóżce  :P

na zdjęciach wyszły mi jakieś takie szare,a w rzeczywistości sa delikatnie kremowe  ;)
Mnie się one naprawdę podobają i uważam,że jak na typowe buty ślubne dają radę  ;)

Na specjalne życzenie Anjuszki wrzucam jeszcze foto fryzur jakie mnie interesują  :)
Ja włosy muszę miec koniecznie całe upięte.Nie chciałabym jednak,aby góra była taka ulizana bo mogłoby to źle na fotkach wychodzic.
Uwielbiam dobierane dlatego myślałam nad czymś takim:

Kurcze,nie wiem czy widac ale ona ma na górze właśnie dobierańca zrobionego.Koka oczywiście chciałabym troszkę niżej  ;)i upiętego raczej jak na następnych zdjęciach...

Zastanawiam się tylko,która fryzjerka mogłaby mi coś takiego wyczarowac  ??? ??? ???

No dobra kończę bo się rozpisałam
 :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Buciki skarbuś wiesz że mi się podobać nie będą bo ja nie lubię ślubnych   :-*
Ale do tej bajecznej sukni na pewno będą pasować.

Fryzura na maksa oryginalna, nie widziałam jeszcze takiej, a dalej myślisz o dużym warstwowym welonie?
Do takiego koka to chyba wtedy od dołu wpięty czy jak?

Nie martw się kochana, my wiemy co czujesz, może ta bliska osoba Ci ślubu zazdrości? Ja miałam też różnie ze swoją przyjaciółką a na samym weselu okropnie mnie zawiodła właśnie chyba z zazdrości bo jej ślub był na łapu capu.
Nie przejmuj się, najważniejsze jest że to Twoje spełnienie marzeń, a ludzie nie wiem czemu tacy są i uwielbiają innym robić przykrości!

To tylko my takie podjarane tymi ślubami jesteśmy niestety i chociaż my siebie rozumiemy więc głowa do góry  :przytul:

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Patrycja, a mi się butki bardzo podobają - są subtelne i wyglądają na wygodne  :ok:
A jesli chodzi o fryzurę to sama czesałam przyjaciółkę na jej ślub w dobierańca (takiego dookola glowy - tzn taka opaska) i uważam, ze takie fryzury są bardzo eleganckie i oryginalne. Tylko oby fryzjerka nie zrobiła tzw "ściśniętego" dobierańca, bo taki moim zdaniem psuje efekt nawet najlepszej fryzury (mi taki kiedyś zrobiła - myślałam, że ją zatłukę - czułam się jak po liftingu - tak mi naciągnęła włosy, że aż straciłam mimike twarzy :P )

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Buty...całkiem fajne :)
Wyglądają na bardzo wygodne ;D
To prawda? :)

A fryzurka...niespotykana...i na pewno będzie inna niż wszystkie :)
Najważniejsze żebyś się dobrze w niej czuła :)

A tą "osóbką" się nie przejmuj...i rób swoje.
A jak jej coś nie będzie pasować...to się wyłącz na ten czas  :P ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Butki bez szału, ale są ładne i coś czuje,że chyba wygodne ::)
Olac wszystko co się innym nie podoba, to Tobie ma się podobać i TY masz się w tym wszystkim czuć jak księżniczka.
Nie chcą przyjść, to niech nie przychodzą, to oni później będę żałować,że nie uczestniczyli w tak ważnym dla Ciebie dniu.
A fryzurka, ciekawa, chciałabym Cię w takiej zobaczyc.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Nosz co za chamstwo! Ja bym nie zaprosiła chyba tej osoby... Przecież i tak nie chce... Nic dziwnego, ze zrobiło Ci się przykro :(
A buty bardzo mi się podobają. Sama bym takie chciała. Ale pewne drogie, co?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się buty podobają, ale takich nie kupię, bo później już nigdy ich nie założę :)

A fryzura, to ja chcę coś takiego jak na ostatnim zdjęciu, tylko jak ona ma zwykły warkoczyk, to ja chcę dobierany ;D mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :P ale nie wiem jak to będzie wyglądało, na próbnej się przekonam, ja już fryzjerkę znalazłam ;)

A co do tej osoby, to trzeba jej było powiedzieć prosto z mostu, żeby zamknęła ryj i przestała Ci zazdrościć tego wszystkiego czego ona nie ma, a masz to Ty ;) jestem pewna, że to o to chodzi, więc naprawdę się nie stresuj ani nie smuć, bo nie ma po co  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Mnie się buty podobają.
Aż tak typowo ślubnie nie wyglądają ;)
Nie mam się do czego przyczepić  ;D
Fryzury oryginalnie. Na pewno znajdziesz fryzjerkę, która podoła.
Powodzenia!

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Kochana, buty bardzo mi się podobają... aż sama muszę się wybrać do Ryłko, bo takie właśnie chcę :)
Fryzurka ładna, ale wg mnie nie na ślub... ;)
Co do tej osoby, to jak sobie to wszystko przeczytałam, to pomyślałam tak samo jak dziewczyny - to jest czysta zazdrość, wiem coś o tym ;)
Więc po prostu nikomu nic więcej nie pokazuj, oczywiście nam jak najbardziej, ale chodzi mi o osoby które będą obecne na Twoim ślubie...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Kochana fryzurka na Dodę? :los: :los: :los:

Ekstra ;D ;D ;D Ja tez uwielbiam dobierańce ale mam za mało włosów :D :D :D :D

Buciki są  ok, myślę że będą mega wygodne :ok: :ok: :ok: Fajnie, ze są zapinane w kostce..jak będziesz tańczyć cancana to ich nie zgubisz  :cancan: :p :p :p

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati buty są śliczne widziałam je na żywo  ;D ;D
Fryzurka będzie super oryginalna, bardzo podoba mi się połączenie koka z warkoczem  ;) ;D
A co do tej osoby to w ogóle bez komentarza! Zachowuje się tak z czystej zazdrości i tyle!
Powiem Ci że moje przyjaciółki w ogóle nie pytają mnie o ślub, jak się spotykamy to nie ma tematu, no cóż nie jest to dla nich tak ważne wydarzenie jak dla mnie ale powiem szczerze że trochę przykro jest....  :-[

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
A mnie się buty bardzo podobają!! Sama teraz szukam i wiem jak jest ciężko znaleźć coś fajnego  ::) A Twoje są bardzo eleganckie :) Niestety ja muszę mieć pełne bo mam wielką stopę i po bokach mi wystaje w takich butach :( Ani to ładnie nie wygląda a na dłuższą metę jest też bardzo niewygodne...

A co do tej pewnej osoby to wcale bym jej teraz nie zapraszała na ślub. Niektórzy myślą, że łaskę nam robią, że w ogóle przyjmą zaproszenie  :glowa_w_mur:
Nie przejmuj się Pati :-*

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też mam jakieś przeprawy straszne z rodziną i niektórymi osobami :)

Ja białych butów nie lubię, ale je w którymś sklepie widziałam, i są całkiem ładne :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Pati, buciki jak na białe to serio są ładne :)
nie przejmuj się tą osobą, nie warto :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
patrycja w Twoim przypadku noga ewidentnie buta zdobi, bo na tych zdjęciach z boku wyglądają super ;D

niestety wychodzi na to, że "prawdziwych przyjaciół poznajesz... w trakcie przygotowań do ślubu ;)" olej ją :)zazdrosna jest i tyle :P

• Chuck Norris
Ja tez bym takiego bezczelnego typa na slub nie zaprosila,poslady jej pokasz i niech sie goni :P
Butki fajne i fryzurka ciekawa,ja bym w niej wygladala okropnie,ale kazdy zna swoja urode i wie w jakiej bedzie wygladal najlepiej,wiec wierze ze bedziesz naprawde slicznie wygladala ;D ;D ;)

• Chuck Norris
pokaz-przepraszam za blad-po winku jestem :P :P

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Co ta głupia baba chce od tych ślicznych bucików?? Naprawdę są śliczne!!
fryzurka rewelacja ale bardzo odważna.. koniecznie idź na próbną fryzurkę.. I pokaż nam zdjęcia potem  :skacza:
A tej osoby na ślub w ogóle nie powinnaś zapraszać.. chociaż jak to rodzinka jakaś bliska to pewnie nie będziesz mieć wyjścia..
Nie przejmuj się w każdym bądź razie ;*

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
co za chamstwo >:(

jak w ogole mozna tak postepowac i takie rzeczy mowic??!! masakra

butki bardzo fajne ;)

a ile maja cm?

i ile kasiorki dalas za nie?

Offline mka

• Chuck Norris
Bejbe, co z Tobą i u Ciebie? :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Dzięki dziewczyny za wszystkie wasze komentarze  :-* :-* :-* :-*

Ciri ja Ciebie rozumiem  ;D Wiem,że nie każdemu musi się podobac to co wybieram...
Mnie np.bardzo podobają się kolorowe buty.Podziwiam dziewczyny,które decydują się na buty ślubne w innych kolorach!!!
Ja jednak odkrywam ostatnio,że co do tego dnia to jestem tradycjonalistką  ::) ::) ::)
Buty kolorowe TAK!ale nie dla mnie  :D :D :D :D

Mam np.takie zboczenie-chciałabym założyc białe rajty lub pończochy do ślubu  :P Chore to nie? Teraz mam suknie w kolorze ivory i moje marzenie niestety się nie spełni  :'( :'( :'( :'(

Mój R.od jutra ma 3 dni wolnego,więc ruszamy z zaproszeniami  ::) Dam sobie włosy wyrwac  :P że będa jakieś komentarze i że będzie mi przykro  ::) ale cóż-trzeba przez to przejśc  ;)

Zamówiłam wczoraj cyckonoszek-słynną AVE .Nie mieli kremowych,więc wzięłam biały...W sumie to pod suknią nie będzie widac,więc co mi tam  :D

Po przymiarce,jak wszystko będzie ok to dokupię resztę  ;D

A no i muszę w końcu zaklepac fryzjera,ale kompletnie nie mam pojęcia kogo  :-[ :-[ :-[

Wiecie dziewczyny taką fryzurkę chciałąbym miec,ale nie musi byc dokładnie taka jak na zdjęciach...Zależy mi,aby góra była złąpana w dobierańca a reszta schodziłą się w koka.Wszystko musi byc mocno upięte-bo tak lubię najbardziej  ;D ;D ;D ;D

Przepraszam,że tak chaotycznie ale jeszcze się chyba dobrze nie obudziłam  ;)

Miłego dnia
:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: