Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118358 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Spotkanie odhaczone :) to najwazniejsze  ;D

Offline Kasia*

• Chuck Norris
no to teraz powinni zorganizować rewizytę :D ;)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
tak, tak!! Teraz czas narewizytę :brawo_2:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
haha padłam z ostatniego zdania, kwintesencja historii :brewki:

haha popieram ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
matko, jaka tesciowa :-\ ale najwazniejsze ze macie to juz za soba :P

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Czyli po strachu ;)

Sylwester piżamowy chciałaś, ;D ale masz pomysły ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jejku dobrze, że to w starym roku załatwiliście.. nie będziesz musiała się już stresować tym :)
Fajny mógłby być taki piżamkowy sylwek :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Dobrze że spotkanie wyszło całkiem dobrze  ;D Macie to za sobą a to najważniejsze!! A właśnie szanowna teściowa na ślub też musi mieć zaproszenie??  8)

Offline marcella

• Chuck Norris
puk puk??? jest tu ktoś?

Offline Asiste

• uzależniony
Pati, co u Ciebie?:)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Witajcie w ten piękny dzień !! ;D :-*

A właśnie szanowna teściowa na ślub też musi mieć zaproszenie??  8)
Kasiu dla moim rodziców i dla teściów mamy zaproszenia i to z personalizacją  :P Chyba rodzicom wręcza się zaproszenie czy nie?  :drapanie:

No dobra trochę zaniedbałam swój wątek,więc może napiszę co w ostatnim czasie wydarzyło się w związku ze ślubem  ;D

Po 1wsze kupiliśmy %%%%.Czysta de luxe. Na razie mamy 124 butelki 0,5.Z czasem jak lista gości zacznie nam się klarować to albo dokupimy jeszcze,albo i nie...
Wydaje mi się,że raczej nie będzie potrzeby dokupowania bo jestem pewna,że sporo osób nam odmówi  ::) ::) ::)

Po 2gie dziś lub jutro chciałabym wysłać zaproszenia zagramanice.Co prawda mamy tylko kilka takich gości,ale oni chyba wcześniej powinni wiedzieć niż reszta.

Po 3cie i chyba najważniejsze...Zmieniłam suknię!!!A właściwie kupiłam nową i to w całkiem innym salonie bo w NOVI w Szczecinie  :P
Dlaczego?Doszłam do wniosku,że decyzja o kupnie tamtej sukni była zbyt pochopna.Owszem bardzo mi się podobała,ale jak miałam wizję siebie przed ołtarzem to chyba bym nie była zadowolona ze swojego wyglądu  ::) ::) ::) Nie chciałyśmy też z mamą tracić czasu na jeżdżenie taki kawał(do Chwalęcic)na przymiarkę czy później oddawanie koła itp...
Co prawda i tak będę musiała tam pojechać bo może uda mi się tamtą kieckę wymienić na inną-wiecie taką zwiewną która nadawałaby się np.na poprawiny  ::) :P

Jednym słowem zaszalałam.Może nie jestem z siebie dumna,ale na pewno będę czuła się pięknie-a to chyba najważniejsze  :P
Nie wiem czy macie ochotę,ale co mi tam  :p Wkleję wam fotki,ale niestety tylko na modelce-na mnie będą dopiero po 1wszej przymiarce,która ustalona jest na marzec  ;D już nie mogę się doczekać  :brewki:

Oto ona:
[/color][/color]

Do tego od razu wybrałam welon-będzie dwuwarstwowy,ale niedługi...tzn.tak za łopatki  ;D

Aktualnie jestem na etapie szukania butów.Na marcową przymiarkę muszę mieć:buty i staniczek  :brewki:
Jeżeli chodzi o to pierwsze to nie chciałabym takich standardowych butów ślubnych,jakoś szkoda mi wywalić kasę a później buty  ::)
Dlatego znalazłam coś takiego:

i takie:
[/color]

Mi osobiście bardziej te drugie przypadły do gustu  :brewki: o ile mogę tak powiedziec  ;) Martwi mnie tylko obcas-w jednych i drugich wydaje się kosmiczny  ::) No,ale może uda mi się w tym tyg podskoczyć do GALAXY i wtedy zobaczę na własne oczy  ;D
Wiadomo:zdjęcia mogą też przekłamywać kolor i może ani jedne ani drugie nie będą się nadawały.Zobaczymy  ;)

No to ze spraw ślubnych chyba tyle  ;) :D

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
odważna decyzja, ale myślę że dobra. Będziesz na pewno pięknie wyglądać i dobrze się czuć a to najważniejsze. Buty są świetne, mi podobają się bardziej te pierwsze, ale obcas rzeczywiście kosmos. Byłabym wyższa od Pm :P
gratuluję decyzji ;D I zakupu wódeczki. 120 butelek to sporo, my planujemy 150 na 90 osób z poprawinami.
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Patuś!!! Wizualizuje sobie Ciebie i wydaje mi się że to DOSKONAŁY WYBÓR! Wyglądasz w tej sukni na pewno oszałamiająco i to był dobry wybór! Choć tamta suknia pięknie na Tobie leżała tej jest więcej, wiesz o co chodzi a ja uważam że to taki jedyny dzień i warto poszaleć :)

Butki to te pierwsze są przepiękne!! Ale odkryty paluszek więc też bym wybrała drugie choć mi się one nie do końca widzą, poszukaj może coś w stylu jedyneczki ale zakryte?

A co do obcasów to się nie martw, te buciki są tak świetnie wyprofilowane że często wyższy obcas jest wygodniejszy niż niższe buciki, mówi Ci to ja- szpilkomaniaczka :D Sama miałam 11stki i były cudownie wygodne! O wiele bardziej niż niektóre niższe buty które mam :)

Offline Asiste

• uzależniony
Pati - suknia rewelacja już Cię w niej widzę!!!

buciki te pierwsze rewelacja - sama chcę takie wyższe, ale przeraża mnie obcas i mój wzrost - tzn ... 176 cm wzrostu + 11 cm obcas - wujkowie będą mieli głowy na poziomie mojego biustu - porażka:P
aaa właśnie, jak to jest z tymi "odkrytymi paluszkami" w butach? nie powinno się na ślub? bo mi właśnie takie najbardziej się podobają ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Miło mi,że wam się podoba-choć zdaję sobie sprawę iż lepiej by było wam ocenić na podstawie mojego zdjęcia.No,ale obiecuję,że w marcu będzie  ;D

Ciri ujęłaś samo sedno.Tak właśnie sobie pomyślałam ad.sukni.A co do butów to właśnie z powodu tych odkrytych palców nie bardzo skłaniam się ku 1dynce  ;)
Będę szukała wytrwale i mam nadzieję,że jeszcze coś znajdę  ;D

Axela my zapraszamy ok 90 osób,ale już dziś wiem że jak będzie 70 to będzie dobrze...
Co do butów...mój Pm jest wysoki także mogę sobie pozwolić na obcasik  ;D Aczkolwiek zabiorę go po kupno butów co bym się nie przeliczyła  :D

Asiste ja mam 174 i też troszkę się martwię tymi wujkami  ;) Nie wiem czy nie można,ale ja obawiam się podeptanych stóp i dlatego nie bardzo chcę mieć odkryte  :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati, suknia PIĘKNA...

Dobra zmiana !!!
Tamta również była śliczna, ale ta dla mnie wymiata ;)
Już Cię widzę przed ołtarzem  :brewki: :brewki: :brewki:

Buty cudowne, ale dla mnie obcas za wysoki.
Nie dałabym rady...
Ale jakbym dała, to bym sobie takie kupiła  :P :P :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Fantastyczna suknia!góra mi się bardzo podoba :ok: :ok: :ok: Będziesz piękna :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Tylko widzę jeden minus...wygląda na strasznie "obszerną w tym wypadku=ciężką" i widzę, że ma tren?

Bardzo podoba mi się motyw tego ramiączka ;D ;D Może też takie doszyje do swojej..?rewelacyjnie to wygląda ;D ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pati i duuuuży welon prawda ? :brewki:  Ohh pięknie!

Z tymi butami odkrytymi to nie ma chyba przesądów ale właśnie praktycznie lepiej żeby nie podeptali choć dużo forumek miało odkryte, to zależy kto co lubi :) Ja akurat nie lubię butów odkrytych :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Z tymi butami odkrytymi to nie ma chyba przesądów :D

A są :D

"Buty przyszłej panny młodej powinny być "pełne"; Widoczne czubki palców, bądź pięty wróżą nieszczęście"

Babcia mi klepie na okrągło do głowy takie bzdety :D

Offline Asiste

• uzależniony
Karolinko a Ty chcesz zakryte czy odkryte? bo akurat jeśli chodzi o Ciebie to ja wiem, gdzie Ty masz opinię innych:D

co do ilości gości to mi się marzy tak max. 60-70  ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Piękna (tzn. bardziej mi się góra podoba, aniżeli dół), ale pewnie musiała kosztować majątek...
No i rozumiem, że kolor śmietankowy tak?  :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jak znajdę jasno różowe na jasnym obcasie to będę miała gdzieś czy to będą sandały czy czółenka :D

Wolę raczej czółenka, bo mama nie wyobraża sobie żebym szła bez pończoch do ślub :D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Patrycja, myślę,że bardzo dobrze zrobiłaś;)
Tamta poprzednia suknia była bardzo skromna, śmiem nawet stwierdzić,że w porównaniu do obecnej była nijaka:/
Jesteś szczupłą i wysoka i pęknie będziesz się prezentować w tym modelu sukni.

Ja tam miałam buty z odkrytym czubkiem i nikt mi nie deptał po palcach, choć suknie przydeptywali czasem:/

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dzięki dziewczyny!!!Bardzo mi milo,że wam się podoba!  ;D Jakoś tak cieplej na sercu się robi  :-*

Mka faktycznie suknia na dole jest obszerna,ale jakoś za bardzo mi to nie ciążyło-pewnie wyjdzie to już na samym weselu  :P ale trudno-raz się żyje  ;D
Dobrze widzisz-tren jest  ;D ale można go upiąć w przepiękny sposób!Tzn.po upięciu wcale nie widać,że był tam tren bo przykrywają go te kwiatki  Z dołu kiecki  ;D
Ramiączko w rzeczywistości wygląda jeszcze ppiękniej!!!Jest ono zrobione z takich małych kwiatków a w środku mają kryształki.
Postaram się to wszystko uwiecznić na marcowych zdjęciach co byście wiedziały o czym piszę  :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bardzo ładna suknia - elegancka i oryginalna! ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Pati, gorset jest przeprzeprzepiękny!!! Ja wole inne "doły", ale dlatego, ze ja drobna jestem i niska i mi takie nie pasują ;)
Ale suknia robi wrażenie - tamta robiła o wiele mniejsze, więc dobry wybór!
 :brawo_2:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Suknia sliczna  ;D

A buciki nr 1 boskie  ;D Strasznie mi sie podobaja  ;) No ale na slub maja byc paluszki niby zakryte

Offline marcella

• Chuck Norris
Patrycja przepiękna suknia.. nie czytałam to odpiszę jeszcze później bo zaraz jadę z kościołem.. Ale suknia boska.. można wiedzieć ile za nią dałaś?? Tak z ciekawości pytam.. Naprawdę piękna!! I że tak powiem też w moim stylu hehe :)

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
suknia super:D:D:D bedziesz pieknie wyglądać :)a co do butów 1 piekne :P a jak ja ostatnio byłam w sklepie i mierzyłam buty bez palców to jak babka usłyszała że chce takie na ślub to zaczęła na mnie krzyczeć :P że to rozwód będzie :D:D:D myślałam że padne :P odrazu wyszłam ze sklepu :P

Offline Asiste

• uzależniony
a jak ja ostatnio byłam w sklepie i mierzyłam buty bez palców to jak babka usłyszała że chce takie na ślub to zaczęła na mnie krzyczeć :P że to rozwód będzie :D:D:D myślałam że padne :P odrazu wyszłam ze sklepu :P
ja bym padła ze śmiechu  :bredzisz: :hahaha: