Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118521 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
A jak tam dziewczynki-na saneczkach już byłyście????[/color]  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A w niedzielę wybieramy się również na targi ślubne na Zamku!
Będzie któraś z Was? :p

ja ide z przyjaciółką. Ślub ma 11.02.2011 i poza salą i Dj nie ma nic załatwione no i może poza upatrzoną śliczną sukienką.. Co prawda ślub cywilny  :P i tez będę świadkową ;D.

na sankach byłam w sobotę. Fajnie jet mieć 4 letnią siostrzenicę :D nawet bałwana ulepiłyśmy
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
na sankach byłam w sobotę. Fajnie jet mieć 4 letnią siostrzenicę :D nawet bałwana ulepiłyśmy

Hahahaha no właśnie my też zabieramy 4-letnią chrześnicę Ł., aby jakoś głupio nie wyglądać, gdy toczymy kule na bałwana i rzucamy się śnieżkami!! :D :D :D  :P

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
A ja nie mam z kim iść na sanki:(
Mąż wraca dopiero 23 grudnia:(\
Ale módlcie się dziewczyny,żeby śnieg był na święta to z mężem skoczymy z sankami zrobić sobie mini sesje ślubną;)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
No wariatki same :glupek: :hahaha: :p

...na saneczkach to ja już byłam na początku tygodnia :P i lepiłam bałwanka :balwan: - dobrze mieć dzieci w rodzinie i się tak "ochoczo" nimi zajmować na śniegu ;D
..niestety, nie ma mnie kto wozić na sankach ::)mój T. późno wraca :P może któras chętna ??? ::) Pati do Ciebie mam blisko ;)może się razem umówimy na góreczce ;D :bredzisz: :hahaha: :hahaha:

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Ja niestety nie mam dzieciakow w rodzinie, dlatego postanowilam sama cos z tym zrobic :P  :P
Za dwa lata juz bede miala wymowkę  8)

Offline Kasia*

• Chuck Norris

Hahahaha no właśnie my też zabieramy 4-letnią chrześnicę Ł., aby jakoś głupio nie wyglądać, gdy toczymy kule na bałwana i rzucamy się śnieżkami!! :D :D :D  :P
no i jeszcze ze sobą zabrałam dziadka, bo wymyśliłam że zrobię tak: jedna rundka z górki mała, a ja 3  a wtedy dziadek pilnuje dziecka (no bo w koncu ja 20 lat czekałam aby na sankach pojeździć :P)
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Kasia* dobrze kombinujesz!! ;D ;D ;D

Offline Kasia*

• Chuck Norris

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Agatko hihi ja sobie żartowałam :) Ahhh sama bym jeszcze raz ślub chciała wziąć  :Serduszka:

Ja też chcę na sanki!!!

Offline Kasia*

• Chuck Norris
to może po poniedziałkowym spotkanku skoczymy na sanki?

Offline lolalola

• Chuck Norris
Jestem za;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ja zabierzemy mojego prof. i mi da wpis za wtorkowy egzamin to i ja się piszę :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
UUUuuuuuuuuuuuuuuuu dziewczynki,widzę że temat sanek się podkręcił  ;D ;D ;D ;D Właśnie widziałam na wp,że atak zimy ma wrócić w ten weekend (tylko nie wczytałam się w jakich regionach  :mdleje: )także całkiem możliwe,że w poniedziałek będziecie mogły wybrać się na sanki  ;D

ISUS tak jak piszesz-do mnie masz bliziutko-więc dawaj  ;D Dodatkowo powiem,że mieszkam naprzeciwko amfiteatru-więc pod nosem mnóstwo górek do zjeżdżania  :brewki:

Czigra no ja zafundujesz mi bilet to ja jestem u was choćby w poniedziałek  :brewki: Tylko to musi być bilet w obie strony bo w przeciwnym wypadku zostanę u was na zawsze  :brewki: :los: :pogrzeb:  :-*

Jolanga chciałam powiedzieć,że u mnie również możesz wklejać swoje fotki ślubne i nie tylko-nie obrażę się  ;D ;D ;D

Agatko  a Ty skoro nie masz swojego wąteczka to również i Ciebie chętnie przygarnę  ;D więc możesz tu i swoje wklejać  ;D ;D ;D
Dziewczyny była któraś ostatnio może w NOVI???Ciekawa jestem strasznie jak tam teraz wygląda ta wyprzedaż ekspozycji-czy faktycznie dużo taniej mają czy może ceny takie jak były w sierpniu... Ciekawa jestem
::) ::) ::) ::)

Offline Isus

• uzależniony
Tez ogladałam pogodę i atak zimy jest zapowiadany ::) na minusowe temp. :Maruda: śnieg jest okej, ale -10 stopni już nie ::) ;)

Naprzeciwko amfiteatru?? ???No, Kochana to Ty wszędzie masz blisko ;)Spotkanko na sanki bardzo chętnie ;) ;D

...w Novi niestety nie byłam, ale jak jestes ciekawa to jedź  się przekonaj ;D jak to z tymi cenami u nich jest.

Offline ciriness

• Chuck Norris
A moja przyjaciółka mieszka obok amfiteatru i często tam bywam ooo sąsiadko przyjaciółki , to się wydałaś teraz  :P :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
To Ty się wydałaś Ciri !!!  :D :D :D Teraz jak będziesz u niej to będziesz musiała i mnie odwiedzic   ;D ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Czemu ja tak daleko mieszkam :buu:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Agatko  a Ty skoro nie masz swojego wąteczka to również i Ciebie chętnie przygarnę  ;D więc możesz tu i swoje wklejać  ;D ;D ;D

Hahaha a dziękuję Pani!! ;D :uscisk: :-*

Dziewczyny była któraś ostatnio może w NOVI???Ciekawa jestem strasznie jak tam teraz wygląda ta wyprzedaż ekspozycji-czy faktycznie dużo taniej mają czy może ceny takie jak były w sierpniu... Ciekawa jestem [/color] ::) ::) ::) ::)

A weź zadzwoń do nich! :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Właśnie, zadzwoń i mi powiedz co i jak ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Właśnie, zadzwoń i mi powiedz co i jak ;D
hehehhehe  :P no właśnie chodzi o to,że ja byłam tam w sierpniu.Teraz tak raczej orientacyjnie, z czystej ciekawości chciałabym wiedziec czy jakąś większą przecenę zastosowali czy nie  ::) ale bez sensu-zadzwonię i co powiem..."Przepraszam czy mają Pastwo może jeszcze niższe ceny niż w sierpniu"  :D :D :D :D Kupy się to nie trzyma  :P

Dziewczyny a orientujecie się jak w zeszłym roku wyglądały Targi na Zamku?Warto teraz w niedzielę jechac? Któraś się wybiera?
  :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się bardziej na MTSach podobało i tam na pewno jadę, a zamek sobie odpuszczamy ;)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
....Patrycja co to za fotka w avatarku ?  :brewki:  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Pati masz nowy awatarek ;).Fajniusi!

Offline lolalola

• Chuck Norris
Zamek- rok temu bieda była, ale znalazłam tam swojego dj więc warto zaglądnąć, bo nigdy nie wiadomo.

Offline ciriness

• Chuck Norris
Mi się też nie podobało na Targach Zamkowych!

Pati przez telefon wszystko można :D "Przepraszam byłam u Państwa w sierpniu i słyszałam że pod koniec roku mogą być promocje, czy teraz macie Państwo jeszcze niższe ceny?"

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
patrycja sorry, że u Ciebie w wątku, ale nie mam gdzie:

Jola gratuluje dzidziusia ;D

eee, cały tydzień to długo, faktycznie lepiej zrobić i mieć z głowy ;)
jeśli chodzi o zdjęcia to jak wszystko dobrze pójdzie to jedziemy we wtorek po zdjęcia i płytę ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
kochana, a co to za nowy avatarek :brewki: :brewki: :brewki:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Dziewczyny a orientujecie się jak w zeszłym roku wyglądały Targi na Zamku?Warto teraz w niedzielę jechac? Któraś się wybiera?[/color]  :-*

Tak jak dziewczyny piszą, na MTSach o wiele lepsze... ale myślę, że warto wszędzie podjechać ;)
Np. na zamku było dużo stanowisk z kieckami,  np. Gorzowa, gdzie na MTSach się nie pojawili :P

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Gratuluję Pati mieszkania!!  ;D ;D
i też uwazam ze na targach na MTS-ach zawsze jest większy wybór niż wszędzie indziej.  ;D

Offline Isus

• uzależniony
Pati, a cóż to za nowy avaterak ;D