Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118421 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Anjuszka  :beczy: :beczy: :beczy: wiem,że mi się należało ale żeby aż tam mocno  :'( :D

Dziewczyny ja też myślę,że będziemy zadowoleni.Wiadomo drobne wpadki zdarzają się wszędzie,ale podejrzewam że przy poprzedniej sali to i tak pikuś  ;) Tylko już tak mam-lubie się dręczyc  :D :D :D o czym przekonacie się jeszcze nie raz  :D :D :D

Co do przymiarki to foty na pewno by było(o ile tam można robic )ale niestety nie jadę,bo mojej mamie się nie chce  :nerwus: no bynajmniej dzisiaj jej się nie chce a ja sama nie będę mierzyła...zresztą moja mama uważa że już swoją znalazłam to po co chcę jeszcze mierzyc  :hahaha: :glowa_w_mur:

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Super ze zaliczka odzyskana :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No nie wierzę co ta mama !!!  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ale moja pewnie też by tak powiedziała!! hehehe  ::) ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To weź jakąś koleżankę :)

A mamie na pewno przez ten deszcz się odechciało...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nie,no mojej mamie generalnie chce się ze mna chodzic po salonach.Tylko teraz pracuje a po pracy jej się nie chce.Wolałaby w jakiś wolny dzień  ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Weź Radzia  :P chciałabyś mu pokazać suknię przed ślubem?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Weź Radzia  :P chciałabyś mu pokazać suknię przed ślubem?
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:  ta akurat!  :D on by bardzo chciał,ale może zapomniec-już go uświadomiłam,chociaż on cały czas ma nadzieję  :D Zresztą ja już gdzieś pisalam,że chciałabym aby Pm zobaczył mnie dopiero przed ołtarzem-nie wiem czy to się uda zorganizowac logistycznie,ale tak bym chciała...

Pewnie wam już pisałam,ale się powtórzę:R.w odwecie wymyślił,że ja jego gajerka tez nie będę widziała  :hahaha: :hahaha: :hahaha:
No ciekawa jestem kto niby miałby mu pomóc w wyborze -chyba nie teściowa  :mdleje: :Hitler:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
No to to pamiętam, bo mój K. też się tak odgraża  ;D ;D ;D ;D tyle tylko, że ja jak będę miała kupować tam w jego stronach, to z kim pójdę? No bo chyba nie z teściową  ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
a dlaczego nie?Teściowa na pewno wyśmienicie Ci doradzi  :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ach, może nie doceniacie teściowych?  :brewki: :brewki: :p

Pati, jak wypali Wasz plan, to się jeszcze w tym kościele nie poznacie... ;D albo oboje na zawał padniecie, choć bardziej R....

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Patrycja mój wymyślił tak samo z naszym ubiorem, ciągle się upierał, że chce iść ze mną kupować suknie,a kiedy w końcu przyjął do wiadomości, że ze mną nie pójdzie, to powiedział, że ja też z nim nie mogę iść  :hahaha:
A i tak będzie, jak ja planuje ;) Nie ma innej opcji ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Moja teściowa nie jest zła, mogłabym z nią nawet iść, ale ona niestety nie ma za grosz gustu... tzn. ma, ale odmienny niż mój :) no i po co mam się denerwować, wezmę albo taką koleżankę może albo bratową K. - tylko że nie znamy się z żadną za super i tak mi głupio będzie je prosić :D
albo pójdę sama, pomierzę, obcykam się w każdej, wrzucę foty szybko na forum, pomożecie i wtedy kupię  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
a kiedy w końcu przyjął do wiadomości, że ze mną nie pójdzie, to powiedział, że ja też z nim nie mogę iść  :hahaha:
To chyba standardowy tekst każdego PMa  :D :D :D ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Oj Patiiiii chodziło mi o te pyszne gofry od was z ronda :P

Ja mogę chodzić i mierzyć z Tobą suknie, przyjedź tylko  do Poznania :P to połazimy nawet dwa dni, a tak to najwcześniej w Sz. będę w październiku :P
Anjuszka z Tobą też :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ciri pojedziesz ze mną do Kwidzyna? Dzięki!!!  :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
łłłeeeeeeeeeeeeee a ja myślałam,że to tylko mój ma takie pomysły  :D :D :D :D biedny,zmartwi się jak mu powiem,że wcale nie jest taki oryginalny  :D

Aga to bardziej właśnie R.by na zawał padł-kwestia tylko czy z zachwytu czy wręcz przeciwnie  :p :p :p

Anjuszka wiesz przecież,że my Ci chętnie doradzimy  ;D poza tym ja myślę że tamte kobitki będą szczęśliwe jak je poprosisz-tylko czy będą dobrze doradzały  ???  :drapanie: a Ty kiedy chcesz zacząc mierzenie?U nas też będziesz mierzyła czy tylko tam?

Ciri a teeee  :D Obawiam się,że śmietana opadnie zanim dojadę do Poznania  :hahahaha: A z tym poznaniem to nie najgorszy pomysł-widziałąm stronke salonu w którym mają ciekawą kolekcję  ;D ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Tutaj też chcę coś pomierzyć, żeby ewentualnie taką uszyć tam :) kiedy? nie wiem, ale u mnie jest jeszcze ponad rok... myślę, że ok. listopada - grudnia....

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Zresztą ja już gdzieś pisalam,że chciałabym aby Pm zobaczył mnie dopiero przed ołtarzem-nie wiem czy to się uda zorganizowac logistycznie,ale tak bym chciała...
A jak w takim razie chcesz rozwiązać kwestię błogosławieństwa? Najpierw błogosławieństwo a potem pójdziecie się ubierać?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
zabawex to jest właśnie ten problem,ale chyba nie będziemy mieli błogosławieństwa.Z teściami nie mam najlepszego kontaktu i jakoś nie zależy mi na ich błogosławieństwie  ::) ale tak jak piszę,tak bym chciała ale jak wyjdzie to się okaże-jeszcze 10 razy może mi się zmienic  :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Anjuszka nie ma problemu, tam gdzie pociąg dojedzie tam i ja :P
Ale ja tam serio mówię dziewczyny, chodziłam z siostrą, chodziłam z przyjaciółką, dla mnie to frajda :D
Pati ja już widzę dla Ciebie na pewno dwa salony u nas - Pani Krysi Warchalewskiej (przecudowny salon!) i Madonna :)
No nic, ja sama muszę się widzę na te gofry wybrać chlip chlip :)

No a błogosławieństwo może być choćby dzień wcześniej ;) Pati to świetny pomysł, ja też tak chciałam ale zrezygnowałam bo nas będą troszkę kręcić przed weselem bo mamy nie ze swojego miasta gości no i nie byłoby jak inaczej.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To może właśnie błogosławieństwo byłoby najlepszym momentem na poprawienie relacji z teściową? Zresztą, to jest matka Twojego przyszłego męża i czy ją lubisz, czy nie, to ona będzie chciała pobłogosławić swojego syna, tak jak Ciebie Twoja mama :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Eeeee Anjuszka to nie ten typ! Co prawda od czasu jak R.nie mieszka z nimi to próbuje z siebie robic najlepszą matkę świata  :D ale to co było to było i jej słowa w tak ważnym dniu nie brzmiałyby dla mnie przekonująco  ani szczerze  ::)

Ciri a bo ja widziałam stronke madonny i tam wiadomo kilka swoich typów.Oni tam mają pronovias też prawda?  ;D Ciekawa jestem jak tam cenowo moja "paskudna"kieca  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ja tez chcę wybierać ja też! Chociaż ze mnie to może być słaby pożytek, bo ja taka niezdecydowana  :D Chociaż zwykłe rzeczy lubię doradzać, tylko problem się zacznie, jak będziecie zbyt pięknie w kilku sukniach wyglądać  :D

Pati, a jutro z mamą się nie możesz wybrać?

Daleko ten Kwidzyń?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Aga, mój K. pochodzi z Kwidzyna - jakieś 400 km :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Jutro to już w ogóle jej nie wyciągnę...ona tak ma,że jak przychodzi piątek,sobota to chce sprzątac chatę i takie tam.Dlatego w takie dni jej się nie chce nigdzie chodzic.
W sumie jest jeszcze czas,więc się nie martwię-ale wbiłąm sobie do łba że w najbliższym czasie pochodzę po salonach w SZCZ  :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja się boję, że jakbym już teraz suknię kupiła, to później jeszcze by jakaś inna się spodobała i bym żałowała, że tamtą tak prędko kupiłam :P dlatego czekam :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ja mam tak samo  :D Dlatego nie zamykam się na jeden model czy krój  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To ok. listopada możemy razem pochodzić  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ok.to jesteśmy umówione  ;D Nawet jakbym na coś wcześniej się zdecydowała to chętnie w listopadzie z Tobą pochodzę.Tylko w Szczecinie  :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ale nie decyduj się na nic prędzej, bo ja chcę Ciebie też podziwiać w sukniach i Ci pomagać wybierać  ;D ;D ;D ;D