Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118218 razy)

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011
Ja też stawiam na 3 i 5 :) są przepiękne  :D

Offline m_lena

• uzależniony
Skoro moja faworytka odpadła, to hmmm chyba 3....
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Patrycja, no pisz tu szybko która???

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No dobra,skoro już chyba większośc się wypowiedziała to teraz wypowiem się ja  :D
Czyli czwórka też odpada, bo z tego co widzę również ma spory dekolt  ;)
No to obstawiam trójkę albo piątkę  ;D

No właśnie tak nie jest,może na zdjęciu wygląda jakby dekolt był też spory.Jednak ładnie się układał i nie był aż taki jak w 1nce  ;D
Same wiecie jak jest-zdjęcia nie oddają uroku faktycznego...a już na pewno nie zdjęcia na modelkach  ::)
Ta więc moje typy są następujące:
MIEJSCE 3 suknia nr. 5 : niby jest skromna,ale ma coś w sobie.Pięknie się układała i w połączeniu z tym welonem jest naprawdę super!

MIEJSCE 2 suknia nr 3.Odrzucała koronki,ale w tej sukni są tak pięknie ułożone.Suknia w kolorze czystej bieli wyglądała przepięknie! Pięknie podkreślała talię ,ma długi tren i  wyglądałam jak prawdziwa PM  ;D To był wczoraj typ mojej mamy  ;D

I UWAGA,UWAGA !!!
[b]
MIEJSCE NR 1 [/b] suknia nr 2  :D :D :D :D :D Dziewczyny!!!Suknia jest przepiękna!!!  :Serduszka: ja w niej czułam się jak księżniczka,wyjątkowo.Może dlatego,że przymierzałam ją jako 1wszą-nie wiem  ;D Zdjęcie nie oddaje w ogóle tego jak naprawdę wygląda suknie!Jest jedno częśiowa,pod biustem ma taki pas który sprawa,że figura jest ładnie podkreślona i dzięki temu nic by nie wyskoczyło.
Kontrowersyjny doł.Hmmmm w rzeczywistości nie ma w nim nic konrowersyjnego  ;D Jest wykonany z tiulu.Tam na tych jakby bufkach doczepione są delikatne różyczki.Suknia ma długi tren na dole  :Serduszka: Mówię wam jest PRZEŚLICZNA!!!A te zdjęcia masakrycznie ją krzywdzą  :D Ja mierzyłam suknię w kolorze śmietankowej bieli czy coś takiego i jeżeli chciałabym ją z NOVI to właśnie w takim kolorze musiałabym ją brac. Szkoda,że nie mogłam robic zdjęc bo naprawdę wyglądało to wszystko PIĘKNIE!!!  :Serduszka: Narazie musiscie uwierzyc mi na słowo,ale jak znajdę salon w którym będę mogła robic foty to na pewno wam pokażę i wtedy jeszcze raz sobie popiszemy  :D :D :D :-*

Tak jak mówię,nie jestem "zamknięta"tylko na jeden model,fason,kolor...chciałabym mierzyc jak najwięcej aby podjąc dobrą decyzję.
Z tych sukienek wklejonych przeze mnie w każdej wyglądałam pięknie i pięknie się czułam.No może poza 1,ale w reszcie było dobrze  ;D
Nie miałąm jednak czasu aby zdjąc jakąś sukienkę  a później ponownie ją założyc-wiecie w celu porównania.Także możebyc tak,że teraz bym założyła i stwierdziłabym że odpada  :D :D :D :D

6.08 wybieram się do Chwalęcic-tam teraz są wyprzedaże kolekcji 2009 i w dół-a nóż coś mi się spodoba  ;D Dodatkowo chciałabym tam zmierzyc suknię nr.2  ;D może mają białą a może cena troszkę się różni...Zobaczymy  :D

Także tak to wygląda  :D :D :D :D :D Tylko Lola typowała 2  :-* Niedobre wy
[/color]  :D :biczowanie: :beczy: :bicz:

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
hmm a to mnie zaskoczyłaś   ;D
Tak jak pisałam, ładnemu we wszystkim ładnie ;) a skoro Tobie się ona tak podoba i dobrze się w niej czujesz... No to czemu nie ;)
Przymierzysz może jakieś inne i ocenisz ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
No to brawa  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: dla Loli :)

Mnie się ta 2 w ogóle nie podoba, ale to Twój dzień :) jestem ciekawa jak w nich wyglądałaś, szkoda, że nie pozwalają robić zdjęć  >:(

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kochana a jakie były ceny tych sukni? ;D ;D ;D

Więc tak:
Nr.2  jeżeli chciałabym nowiuteńką,sprowadzoną specjalnie dla mnie to kosztowałaby 5120zł.Mogłabym wziąśc też tą którą mają na salonie w celu mierzenia i koszt takiej to 3900(obie wersje to dla mnie trochę za dużo ale na 3900 mogłabym się skusic ) Chociaż Pani mówiłam,że ta kiecka nie przechodzi na następny rok...czyli może będzie przeceniona na koniec roku ?  :drapanie: ale to trochę ryzyko  ::)Aaaa tej nie można wypożyczyc ze względu na tiul  :mdleje:

NR.3 jest z nowej kolekcji 2011 i koszt jej zakupu to :4790zł a wypożyczenie 2800 zł

NR.5 wypożyczenie 2600zł a kupno nowiusieńkiej 5090 z bolerkiem-moża chyba też bez bolerka ale babeczka nie napisała mi o ile wtedy zmniejszy się koszt.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
POWARIOWALI!!!!!!! Dla mnie te ceny są z kosmosu i nigdy tyle za suknię nie zapłacę.... no zwariowali, naprawdę... za co oni je tak cenią  ??? ???

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
POWARIOWALI!!!!!!! Dla mnie te ceny są z kosmosu i nigdy tyle za suknię nie zapłacę.... no zwariowali, naprawdę... za co oni je tak cenią  ??? ???

No ceny są kosmiczne,nie ma co!Dlatego będę jeździła i "zwiedzała"  :D może zakocham się w czymś tańszym  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
No to fajnie, nr 2 ;D
Cena najlepsiejsza ;D
I ta góra, ramiona... Patrycja, wyobrażam sobie Ciebie już w tej suknie, dobry wybór :ok:

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Czyste wariactwo cenowe ::) :o

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Za wypożyczenie suknie 2800 zł  :o :o :o
Toż to rozbój w biały dzień!!!
Nigdy w życiu bym tyle nie zapłaciła...

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Kurde, kobieto, nie nadążam z tym co się u Ciebie dzieje  :obrazony:
Za dużo piszecie, człowiek czyta ze stresowany, a zanim zdąży napisać post z odpowiedzią to już temat się dwa razy zdąży zmienić  :p
Musze jeszcze raz wszystko na spokojnie przeczytać  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No to fajnie, nr 2 ;D
Cena najlepsiejsza ;D
I ta góra, ramiona... Patrycja, wyobrażam sobie Ciebie już w tej suknie, dobry wybór :ok:
:uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: wiedziałam,że mnie zrozumiesz  ;D :-* :-* :-*

Najgorsze jest to,że 2ka chyba jest mało polularna (pewnie zdjęcia odstraszają wszystkich  :D ) i raczej nie ma szans znalezienia tej na all  ::)
Tak jak mówię-może będzie przeceniona,bo skoro nie przechodzi na przyszły rok to co z nią zrobią?  :drapanie: chyba że ktoś ją wcześniej wykupi  ::) No zobaczymy,na razie chodzi mi ona po głowie ale kto wie co przyniesie "jutro "  :D

A dziewczyny orientujecie się jak to jest z tymi cenami?Chodzi o to czy wszędzie na tą suknię będzie taka sama cena czy może w innych salonach może byc nieco niższa lub w drugą mańkę?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Oooo jacie...mało mi nie spadły gacie  ;D ale jak mówisz, może znajdziesz coś tańszego, podobnego, albo takiego samego. Jestem b.ciekawa jak wyglądasz w nr 2 no i we wszystkich, szkoda, że nie ma zdjęć...trudno. No to teraz pozostaje czekać na 6.08...

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Ja też chciałam obstawić 2:) ale tak produkujecie posty, że nie zdążyłam.
Calkiem inaczej wygląda suknia na wieszaku, całkiem inaczej na "wygłodzonych" modelkach na foto, a najładniej na nas  ;D Dlatego Pati mierz mierz ile wlezie nawet jak cię nie zauroczy na wieszaku.  
A ceny...  :mdleje: powalające

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Oooo jacie...mało mi nie spadły gacie  ;D

Dobrze,że Ci nie spadły bo chyba w pracy jesteś-dopiero byłą by heca  :D :D :D :D :D

Offline m_lena

• uzależniony
ekhm.... 2  ??? OMG!!!  :o :mdleje:
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Patrycja, ile u Ciebie nadrabiania :mdleje:
 Twój PM rzeczywiście jest niesamowity, robi piękne zdjęcia ;D

Gratuluje wyboru sukni, jest rzeczywiście piękna :skacza: najbardziej mi sie podoba ;) tak czy siak, suknia jest boska i powinnaś po dupsku dostać, że nie wkleiłaś Twojego zdjęcia w sukni :biczowanie:

Offline słodka_wanilia

• zapaleniec
Ceny powalające  :o
Wiedziałam, że suknie ślubne są drogie, ale nie myślałam, że aż tak drogie  :szczeka:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
sukienka nr 2 przepiekna..  :brewki:   od razu skojarzyla mi sie z takim barokowym stylem..przepych i elegancja  :P  ..no i cena tez przepiekna  :mdleje:  ale jesli to jest ta jedna jedyna do ktorej bedziesz porownywac wszystkie inne .. to chyba skusilabym sie   ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
No to mam co nadrabiac, a wiec po kolei:
1. Brawa dla Twojego PM - super zdjecia... to niebo  :Serduszka:
2. Wy takze piekni.. ale to juz chyba wiesz  ;)  Tyle Wam tu dziewczyny naslodzily  ;D
3. Co do sukien - jak dla mnie najladniejsze sa 1 i 4, ale ta Twoja tez nie jest zla... wierze na slowo, ze na Tobie super lezala i wygladalas w niej jak ksiezniczka... tylko te ceny SZOK!! nawet wypozyczenie jak dla mnie mega drogie.

Fajnie, ze juz jestes po przymiarkach, zazdroszcze. Ja na razie jestem "uziemiona", bo siedze w Niemczech u mojego PMa, takze na przymiarki wybiore sie dopiero w okolicach pazdziernika  :-\

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Alinka ma racje, teraz na pewno wszystkie inne bedziesz porownywala do tej... ja zawsze tak mam, jak cos sobie upatrze to potem szukam i tak czegos takiego, wiec zazwyczaj wracam do tej upatrzonej na poczatku rzeczy - dotyczy to zwlasczcza ciuchow, wiec w przypadku sukni slubnej tez tak pewnie bedzie  :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pati, i tak jestem sama w pokoju, więc luz, mogą spadać  ;D

A co Ty tak w ogóle taka zabiegana?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Gratuluje wyboru sukni, jest rzeczywiście piękna :skacza: najbardziej mi sie podoba ;) tak czy siak, suknia jest boska i powinnaś po dupsku dostać, że nie wkleiłaś Twojego zdjęcia w sukni :biczowanie:

Ewuś niestety w tym akurat salonie nie mogłam robic fot,babeczka ciągle przy mnie była więc nawet z przczajenia nie dałam rady  >:( >:( >:(
Cieszę się,że podoba Ci się kiecka  :-* Chociaż ciągle podkreślam,że po dalszym zwiedzaniu będę dopiero wiedziała czy wezmę tę.
Alinka ma racje, teraz na pewno wszystkie inne bedziesz porownywala do tej... ja zawsze tak mam, jak cos sobie upatrze to potem szukam i tak czegos takiego, wiec zazwyczaj wracam do tej upatrzonej na poczatku rzeczy - dotyczy to zwlasczcza ciuchow, wiec w przypadku sukni slubnej tez tak pewnie bedzie  :)

Niestety właśnie ja też tak mam.Jak mi coś wejdzie do tego głupiego łba to już wyjśc nie chce  :glupek: :glowa_w_mur: No,ale zobaczymy-jeszcze kilka salonów chcę zwiedzic  :brewki: :brewki: :brewki:

A co Ty tak w ogóle taka zabiegana?

No właśnie nie wiem,niby nie pracuję a ciągle coś do zrobienia jest.Byliśmy w tej Wisełce,wczoraj cały dzień w Szczecinie a później  :Rowerzysta: :Rowerzysta: :Rowerzysta: z mamą  ;D Przyjechała moja koleżanka u ktorej będę świadkową w sierpniu-więc też trochę czasu muszę jej poświęcic...i tak ciągle coś  :mdleje: :los:[/color]

Offline k8libby

• forumowicz
  • data ślubu: 17.07.2010
2 i 3 ;)

ceny kosmiczne, tyle to mnie będzie restauracja kosztowała (właściwie, już kosztuje, przelew poszedł...)

Masz jeszcze troszkę czasu, cos znajdziesz w rozsądnej cenie ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja właśnie ze względu na ceny do novi pójdę na samym końcu...żeby się nie zakochać w suknie za 5tyś ;D ;D ;D Z tego co ja się orientuję jest to jeden z najdroższych salonów na naszym terenie więc gdzie indziej powinno być ciut, albo trochę albo dużo taniej :D :D :D ale czy będzie równie pięknie.... :drapanie: :drapanie: :drapanie: :drapanie:

Offline lolalola

• Chuck Norris
Ja też słyszałam,że Novia jest bardzo droga.
Zresztą jak byłam na targach ślubnych i oglądałam katalogi od nich to były nawet ceny koło 8 tys.
Dlatego tam nie poszłam.
Patrycja, ja chciałam sukienka do góra 2 tys, bo nawet na taka za 2 tys. mnie nie stać, ale.... Znalazłam suknie za 3 tys. i musiałam już ją kupić.
Dobrze ,że można w 2 ratach płacić :P
Także cena może się jeszcze zmienić, jak i typ sukni.
Ja Ci polecam salony:CMS i Pretty woman.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziękuję dziewczyny  :-* :-* :-* :-*

Właśnie o to chodzi,że wolałabym tańszą-nie uśmiecha mi się mimo wszystko płacic 3900 za kieckę-stąd moje pytanie ad.cen w innych salonach.

Mka koniecznie daj znac po wizycie w Świdwinie-jak tam ceny wyglądają i czy mają może jakieś wyprzedaże  :-* :-* :-* :-*

Offline Charusheela

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 kwiecień 2011
Patrycja sukienki bardzo ładne, a 2 na osobie normalnej całkiem inaczej będzie wyglądać niż na modelce powyginanej  ;) Właśnie tylko ta cena, troszkę za drogo jak dla mnie też. Ja znalazłam sukienkę za 3500zł i jest za droga więc szukam dalej. :)
A zdjęcia twojego PM zabójcze  ;D