Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 119430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
:) hehe u mnie na roku byly 2 Alicje w tym jedna to ja  :P a ta druga to Ala G. właśnie z Wałcza..blondynka, dośc krótkie włosy??  ;D
..trzymam kciuki za rozmowe :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
:) hehe u mnie na roku byly 2 Alicje w tym jedna to ja  :P a ta druga to Ala G. właśnie z Wałcza..blondynka, dośc krótkie włosy??  ;D
..trzymam kciuki za rozmowe :)
Alinko to ona  ;D ;D ;D Ala G.to mój ziom  ;D ;D ;D czyli studiowałaś z nią-a byłaś na balu Neptuna w tym roku?  :brewki:
Bo może razem się bawiłyśmy  :brewki: Ojjjjj ile ja imprez z tym głupolem przeżyłam-nawet zamierzam ją zaprosić na ślub  ;D Ale ten świat mały  ;D ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
no nie!!!!!!! hahahaha oczywiscie ze bylam..i nawet nie zgadniesz !!!!heheheh jaka mialam role do odegrania wlasnie na balu Neptuna w tym roku!!! <hahaha>

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
kurczaczek tak to  jest agencja pracy  ::) Problem polega na tym,że ja osobiście chyba nigdy nie zrozumiem idei tego typu instytucji!
bo tak:skoro gościu pofatygował się,żeby do mnie zadzwonić tzn że w jakiś sposób moje CV zwróciło jego uwage.Jednak babka z randstadu może stwierdzić,że się nie nadaję -BEZSENSU!
Sama firma najlepiej wie kogo potrzebują...wiem że pewnie nie mają czasu na rekrutację,ale może pośrednicy odrzucą idealnego kandydata? Nigdy nie wiadomo  ::) :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Alinko o ile dobrze pamiętam to Neptun miał dwie żony,czy kochanki  :brewki: No w każdym razie kobitki u boku  :D Byłaś jedną z nich?
Czy może zajmowałaś się tortem dla dziekana ?  :brewki: :brewki:
Na bank się widziałyśmy bo ja często latałam do DJa i zamawiałam jakieś śmieszne piosenki dla Towarów  :brewki: np.Jesteś szalona  :D :D :D
A do tego siedziałam jakiś czas w loży Technologii  :D :D :D

Offline alinka692

• Chuck Norris
heheh ja byłam żoną Neptuna a moj PM Neptunem!!! hahahaha do tego Witałam Was wszystkich  i rozdawalam pierwszoroczniakom kamikadze jako napoj bogów :) a dziewczyny ktore z nami staly ( Nimfy) to moje ukochane babeczki , ktore beda u mnie na weselu :) hehehe moje grono raczej nie bawi sie z Ala i jej znajomymi i chyba loże mieliśmy dośc daleko od siebie ..fajne masz zdjecie na nk  ;D jaka zgrabna laska z Ciebie  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
A no szkoda,bo na pewno byśmy bawiły się razem  ;D ;D ;D To Twój Pm też z ZUT???Ten świat jest naprawdę mały  :D :D :D Widzisz nawet nie pamiętalam,że Neptun miał aż 3 babeczki tego wieczoru -szczęściarz  :brewki:

Eeeee tak w ogóle pewnie nie raz mnie widziałaś na korytarzu i myślałaś sobie-co za idiotka  :D :D
Nawet jak zaprzeczysz to wiem,ze tak mogło być-często tak mam  :D :D :D
Ale mnie wyczaiłaś na tym nk  :los:

Offline alinka692

• Chuck Norris
moj PM nie jest z ZUT-u..byl moja osoba towarzyszącą  :P a ze dzien wczesniej razem z samorzadem przygotowywalismy paszteciki, zupke itp na bal to wybrali go na Neptuna (wysoki, postawny wiec idealny na Boga  :P  ;)
..co do szczęściarza to był jeszcze większym bo były 3 Nimfy plus Zonka wiec mial 4 babeczki  ;D
..hehehe nie kojarze zebym widząc kogoś na korytarzu  pomyslala "co za idiotka" wiec spoko loko na pewno tak sobie o Tobie nie pomyslalam  :P
..a zdjecia na nk to moglabys odblokowac dla obcych co bym moga sobie Ciebie dokladnie obejrzec  :P bo na forum cos skąpisz zdjeciami hie hie

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
hehehehe odezwała się ta co nie skąpi  :D :D :D Miało być odliczako i dalej go ni ma  :biczowanie: :biczowanie:
Uwierz mi,że na nk skąpie jeszcze bardziej  8) :D :D :D ale jak chcesz się przekonać to wystarczy zaproszonko i kłopocik z głowy  ;D ;D ;D

Ps.paszteciki były pyszne  ;D

Offline alinka692

• Chuck Norris
odliczanko powoli sie tworzy :)
zaproszenie poszłłooo :)
..a ile bylo lepienia i pracy przy tych pasztecikach !! masakra  ::) pol dnia nad nimi siedzielismy..ale co pojedlismy przy tym to Nasze  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Jak dla mnie na tej imprezie to było fuullll jedzenia,aaaa jeszcze szmalczyk był pycha i ogóreczki  :brewki:
Szkoda tylko,że tak mało soku do wódeczki hehehhe

Ale te paszteciki to teraz bym pojadła  ;D ;D ;D Zdolne z was bestie  :D

Offline alinka692

• Chuck Norris
hehe ja tez bym zjadla  ;D z barszczykiem  :P
szmalczyka nie pamietam :) faktycznie sokow bylo za malo, za to duzo vodki nam zostalo (dobrze zylam z samorządem wiec vodki bylo pod dostatkiem   :D  zeby nie bylo ja w kuchni jestem noga..moim głównym zadaniem bylo wałkowanie ciasta do pasztecików hie hie
a tak w ogole masz jakies foteczki z balu?? bo ja moze ze dwa   >:(

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wiesz co ja nie mam fotek z balu-ani jednej  :nerwus: :nerwus: :nerwus:
Nie miałam aparatu-miała go od was Natalia i do tej pory fot nie dostałam  :protestuje: chyba muszę zareagować!!!  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010

Alinko mój najlepszy ziomal z Technologii to dziewczynka o imieniu Ala  :D Ala jest z Wałcza  ;D ;D ;D ;D

eee bo z Wałcza najlepsze ziomale co nie pati :brewki : ciekawe czy ja ową Alę znam/kojarze :)

Trzymam kciuki za pracę, ważne że się coś rusza :)
Fajnie że PM taki utalentowany :brewki:

A ja wczoraj siedziałam 70min na dworcu w stargardzie, czekałam na pociąg, szkoda że do was namiarów nie miałam, byśmy jakąś kawkę wypiły :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No właśnie szkoda,tym bardziej że mieszkam dosyc blisko dworca i moja obecna jeszcze praca jest też bardzo blisko-także chociaż mogłaś przyjśc filmy sobie pooglądac  :brewki:
Następnym razem jak będziesz się wybierała do Stargardu to daj znac,podam Ci mój nr.tel i w razie W będziesz miała  ;D

Dziewczynki  :-* :-* :-* :-* ja dzień rozpoczęłam od porannej kawki  :kawa:
Widzę,że znów dzisiaj upał i zastanawiam się jak się ubrac na rozmowę-muszę do Szczecina dojechac  :mdleje:
Zazwyczaj nie mam problemów z doborem stroju,jednak dzisiaj jest gorąco.Nie założę przecież czarnej spadnicy i rajt nie ?  :D :D :D
Idę się pomału ogarniac bo znając mnie to wszystko na ostatnią chwilę będę robiła  :los:
Mam nadzieję,że któraś z was ma możliwośc się dzisiaj poopalac? Jeśli tak to niech poopala się za mnie-ja już jestem blada jak córa młynarza  :D

Trzymajcie kciuki dziewczyny  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk: :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Nooo niestety, rozmowa o pracę więc rajstopy plus zakryte buty! Koniecznie, nigdy nie wiesz na kogo trafisz :)

Ahh ja też bym się poopalała bo straszę bladością :)

TRZYMAM MOCNO MOCNO KCIUKI!

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Ojjjjj to tych rajstop to Ci nie zazdroszczę. Ale może masz jakieś spodnie eleganckie i w miarę lekkie. W spodniach lepiej niż w rajstopach, zawsze bardziej przewiewnie.
Trzymam kciuki ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Kciuki zaciśnięte  ;D  ;D ;D ;D

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
no właśnie to chciałam doradzić. Jak nie chcesz się kisić w rajtkach, to załóż jakieś lekkie, cienkie spodnie. Kciuki zaciskamy juz oczywiście od rana :ok: :ok:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Powodzenia Piękna, powal ich na kolana :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Patrycja nadrobiłam wszystko i wpraszam się do wątku  :hello: :hello:  Piękna z Ciebie kobitka, ale to pewnie już wiesz ;) Trzymam kciuki za pracę  :wink: Powodzenia  :calus:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Powodzenia!
Trzymam kciuki!  :ok: :ok: :ok:

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Trzymamy trzymamy, na pewno bedzie o rajt  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ale żeście się z Alinką odnalazły  ;D

Pati, kurde, koko dżambo i do przodu, trzymam kciuki  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Kciukersy zaciśnięte :D :D :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Pati, trzymam kciuki! Pokaż im klasę!!  ;D ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No ciekawa jestem jak poszło.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No właśnie, ja też nóżkami przebieram...miałam pracować, a zaglądam na forum co by mieć rękę na pulsie...

Offline ciriness

• Chuck Norris
Hihi widzisz Agulec ja tak miałam z nauką :P

Pati ja na wszelki wypadek wciąż kciuki trzymam :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Myślisz, że jeszcze rozmawia?  ;) choć wszystko jest możliwe, moja siostra była niedawno na rozmowie, która trwała bite 2h! Rozmowy w różnych językach, testy, pisanie, komputer...Szok...wyszła ledwo żywa  ;D Ale w agencjach takich jazd raczej nie ma, jak już to w dalszym etapie...