Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118186 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Na pewno coś dorwiesz :) trzymam kciuki!!  :-* :-*

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Przykro mi z pracą :-[ ale trzymam kciuki ,że uda Ci się cokolwiek znaleść
a zdjęcia poprostu BOSKIEb :o :o :o śliczna z Was parka  :)
 :-* :-* :-*

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Rety ale klepiecie...
Nie może człowiek na chwilę od forum odejść, bo ma tyyyleee nadrabiania ;D

Ale przynajmniej przeczytałam sobie waszą historię w całości ;D

PS. skąd ja znam to bycie złośnicą :hahahaha: :brewki:

Aha, zapomniałaby- trzymam kciuki za poszukiwania pracy, sama wiem jak ciężko ją znaleźć ::)
 :-*

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
I ja kciuki zaciskam!!  :ok:

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
No i dodać chciałam jeszcze, że bardzo mi się foteczka podoba, świetna!! Na pewno ślubna sesja będzie rewelacyjna, już ja to wiem!  ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Bardzo mi przykro z powodu pracy  :przytul:   Mam nadzieję, że szybko znajdziesz coś fajnego! Trzymam kciuki.
Co do fotki - to bardzo mi się podoba, jest taka hmmm... nowoczesna  :)  Też bym chciała, żeby mój mężczyzna umiał robić takie cuda :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Pati śliczna foteczka, zdolny ten Twój PM :)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Zdjecia boskieeee ;)
uuuu to lipa z ta praca :-\ ale wierze ze znajdziesz cos w swoim zawodzie ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
przykro mi co do pracy, ale wierze ze wkrotce cos znajdziesz.  :-*

choc wiem ze w naszym rejonie ciezko, tez ciagle rozsylam cv i nic. >:(

zareczyny boskie :)

zdjecia tez  ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
..a foteczki po prostu boskie  ;D
..przykro mi z powodu pracy..ale kto szuka ten znajdzie  :P musialas studiowac towarki na ARce prawda?? to mamy podobny zawod tyle ze ja technolog zywnosci..i tez szukam czegos jako kontroler wewn.  ;)
buziam  :-*

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
Widzę, że w twoim odliczanju dzieje się :) to i ja tu się wepchnę żeby sobie czasem poczytać....niestety jeszcze nie nadrobiłam tych 10 str ale obiecuję zrobić to w najbliższym czasie :) :) :) zostawiam buziaczki

Ps. dziękuję za wsparcie :)  :-* :-*

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Pati,skoro masz inzyniera towaroznastwa i chcesz znalezc prace w swoim zawodzie to proponuje ci poswiecic duzo czasu na szukanie w necie firm powiazanych w tym zawodem :luzak:,wpisz w google kontola jakosci Szczecin/Stargard(zalezy gdzie chcesz znalezc prace) i inne hasla podchodzace pod Twoj zawod i do KAZDEJ firmy z listy wysylaj Twoje zdjecie,cv, list motywacyjny,
nie czekaj az oni sie zaleklamuja,mnostwo moich znajomych tak wlasnie zrobilo,nawet po kilku miesiacach sie odzywali ale zawsze ktos tam sie odezwal :skacza:,wiesz moze tak byc ze na 100 wyslanych maili dostaniesz odzew na 2-3 ale naprawde moze ktos sie odezwac, :brewki: :brewki: :brewki: ty nic nie tracisz a mozesz zyskac stala prace w stabilnej firmie,moze akurat trafisz na firme ktora bedzie szukala takiego pracownika jakim jestes TY??? ;D ;D ;D ;Duwazam ze naprawde warto,sama po studiach planuje cos podobnego zrobic,w chwili obecnej jestem na studiach dziennych i niestety moge miec prace albo dorywcza albo na 1/2 etatu a ciezko taka znalezc w firmach ktore podchodza pod moj zawod:):)

TAAKZE DO DZIELA!!! :gazeta: :gazeta: :gazeta:3MAM MOCNO KCIUKI ZEBY SIE UDALO:)

:*:*:*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Gosiu cieszę się,że jesteś  :hello: :hello: :hello: :hello: Ja nadal trzymam kciuki i czekam na pozytywne wiadomości !  :przytul:

Alniko tak właśnie ja jestem towarem z AR  ;D a Ty kiedy kończyłaś technologię???Bo z kilkoma osobami z technologi  :popija: :pijaki: :pijaki: :pogrzeb: :brewki:

Paulina  wlaśnie jutro robimy akcja PRACA.Pm wziął wolne i chcemy objeździć kilka firm ze Stargardu.Na necie muszę też wyszukać firmy ze Szczecina  ;D Trzeba działać bo praca sama nie przyjdzie.

Żaneta a jak tam było na rozmowie?Padły jakieś konkrety  :brewki:

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję wam za słowa otuchy i za miłe słowa ad.zdjęć  :uscisk: Jesteście nieocenione  :calus: :calus: :calus: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Oglądacie mecz???My właśnie oglądamy  ;D ale pogromili te biedne chilijskie papryczki  :'( w międzyczasie zrobiłam wstępną listę gości z mojej strony i wyszło jakieś 64 osób  :o :o :o :o Mam jednak nadzieję,że z jakieś 14 odmówi  :D :D :D :D :-* :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Zebym j mialam taki problem  :D aby odmawiali ... a u mie jest inaczej , a raczej ze strony mojego Rafala ... u niego bedzie tylko 21 osob  :'( na okolo 40!!!Katastrofa !

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
hehe 25.06.2010 czyli w ten piatek obronilam sie  ;D wiec moje ludki to rocznik 1986.. a Ty??

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011

Żaneta a jak tam było na rozmowie?Padły jakieś konkrety  :brewki:

rozmowa jak rozmowa.

3 min i po wszystkim.

wlascicielka zadala kilka pytan (jaki mam dojazd, czy pale papierosy itd.).

miala sie odezwac w sobote ale do tej pory cos nie dala odpowiedzi.

widocznie nie zainteresowalam ją  ???

ale trudno.

dalej pozostaje mi siedzenie na info-stargard  ;D ;D

• Chuck Norris
Alinka to my sie na korytarzu pewnie mijalysmy ja tez z AR i ten sam rocznik ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Eeeee Alinka i Paulina to pewnie ja z wami dwiema się mijałam na korytarzu  ;D ;D ;D Co prawda ja jestem starsza,ale później wybrałam się na ar  :brewki:

Alinko a powiedz mi studiowała z Tobą jakaś dziewczyna z  Wałcza???  :brewki: :los:

Agulla u mnie na dzień dzisiejszy są 64 osoby-wiadomo za rok to może się troszkę zmienic,w każdym razie to jest najbliza rodzina + kilkoro znajomych.Natomiast mój Pm ma listę na ok 38 osób z czego na bank z 10 odmówi  :mdleje:

Netka może jeszcze się odezwą  :przytul:

Offline alinka692

• Chuck Norris
ojej z Wałcza?? pewnie tak bo bardzo duzo nas bylo i to z calej Polski :)musialabys mi podac chociaz imie  :P
Paulina a Ty jaki kierunek?? ja przez 4 lata urzedowalam na papieza pawla , dopiero ostatni rok, gdzie pisalam prace mgr przenioslam sie na kazika  ;D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Jestem i ja :hello: :hello: :hopsa: :hopsa:
10 str dam radę nadrobić :D :D
 :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.

u mnie na dzień dzisiejszy są 64 osoby-wiadomo za rok to może się troszkę zmienic,w każdym razie to jest najbliza rodzina + kilkoro znajomych.Natomiast mój Pm ma listę na ok 38 osób z czego na bank z 10 odmówi  :mdleje:
To mamy bardzo podobnie ode mnie jest więcej osób niż od PM-a hehe

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
No a u nas w sumie miało być 125 osób ale zrobiło się po namysłach 140 osób ::) ::) ::) u mnie większość ale liczymy ,że niektórzy nie przyjadą bo wiem jak było u mojej siostrzyczki hihi ;) :D
 :-* :-*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
a u nas będzie w sumie ok. 50 osób ufff...  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Gosiu to będziecie mieli spore wesele u nas będzie max 65 osób  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
U nas Kasiu też max 60-70 osób i to na dodatek jak większość nie odmówi ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Widzę koleżanki z korytarza Ar-ki się odnalazły ;D
Świat jest mały ::)

Kochana trzymam kciuki za to by udało się coś znaleźć po wysyłaniu CV.

• Chuck Norris
Alinka ja jestem na ochronie środowiska na Slowackiego,ale niektore zajecia mam na Papieża :D :D

Bedac na drugim roku marzylo mi sie by pojsc na Technologa Zywnosci no ale ja zanim sie wezme za dzialanie to juz przepada,a teraz nie chce mi sie zaczynac drugiego kierunku :D :Dmialam isc na podyplomowke w tym roku wlasnie na Technologa,juz mialam nawet dokumenty przygotowane,ale jak sobie pomyslalam ze za rok w czerwcu bede sie bronila i jeszcze do lutego 2012 roku bede musiala tam siedziec to stwierdzilam ze jednak nie chce ;D ;D ;D
 w tej chwili tylko marze by ten rok szybko minal i koniec szkoly.. :skacza: :skacza: Juz zyje tym dniem kiedy ostatni raz bede na uczelni ;D ;D

a na towaroznastwie mialam kolezanke,obronila sie jakies 2-3 lata temu i w chwili obecniej jest kierowniczka w douglasie :D :DNiestety jej nic sie nie udalo znalezc w swoim zawodzie :o :o :o

a jezeli chodzi o liczbe gosci to ode mnie bedzie 45 :o :o a od mojego PM jak bedzie 30 to bedziemy bardzo szczesliwi...on w sumie zaprasza samych znajomych od siebie i od jego rodzicow,rodzina chyba u nich nie mile widziana...troche toksyczna mama ale co zrobic :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny: :Kwasny:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
mka   :hello: :hello: :hello: :hello: No widzisz taka jesteś zapracowana,że nie miałaś czasu od początku tutaj byc -ale najważniejsze,że już dotarłaś  ;D ;D ;D

Alinko mój najlepszy ziomal z Technologii to dziewczynka o imieniu Ala  :D Ala jest z Wałcza  ;D ;D ;D ;D

No więc ja już jestem po akcji "Praca"  ;D Objechaliśmy chyba wszystkie większe zakłady w Stargardzie i okolicy,zajechaliśmy też o PUP  ::)
W sumie wiele fajnych rzeczy tam się dowiedziałam, i tak sobie myślę że w ostateczności wybiorę się na jakieś szkolenie (tylko jakie?  ::) ) Może macie jakieś propozycje??? Zawsze to jakaś kasa w miesiącu będzie (na waciki  :P ) a i dodatkowy pkt. w CV by się pojawił.
Jak się nie odezwą z żadnej firmy to za jakiś miesiąc może ponownie rundkę zrobimy  ::) Mam nadzieję,że takiej potrzeby nie będzie ale w razie "W" jakiś plan jest.
Wiecie co takie roznoszenie CV jest trochę budujące bo zawsze ma człowiek nadzieję,że z chociaż 1nej zadzwonią,liczę się z tym że mogą się nie odezwac (i znając moje szczęście pewnie tak będzie ) ale najgorsze co w tym momencie mogłabym robic to siedziec na dupie i użalac się nad sobą  ;D ;D ;D
Poza tym wielu osobą zaprezentowałam się osobiście a zawsze to lepsze niż CV przez neta.Także dziewczyny na dzień dzisiejszy jestem nastawiona optymistycznie  :brewki: :los: A jak będzie gorzej to wtedy zacznę się martwic  ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Tymczasem ruszam na przed ostatni dzień pracy  ::) :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
no i dobra Twoja  ;D Cieszę się, ze są tacy ludzie, którzy biorą sprawy w swoje ręce, a nie czekają bezczynni i marudzą.
Z Twoim nastawianiem powinnaś coś szybko znaleźć, czego Ci życzę z całego serca  :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Zamiast się przywitać, zacznę tak: Ty cholero! Czemu nie dałaś cynka że już masz odliczanko?!  :nerwus: komu jak komu ale sisterce się nie pochwaliłaś?  :obrazony: :obrazony: :obrazony:
Dobra, opieprzyłam, to teraz ruszam nadrabiać...