Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118473 razy)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Dokładnie,to jest najważniejsze! Fajnie sobie tak powspominać te czasy,w codziennym zyciu nie ma na to miejsca.a tak dzięki forum wspomnienia odżyły  :Serduszka:
Nie wiem czy wy też tak miałyście,ale ja strasznie byłam dumna że mam pierścionek  ;D ;D ;D
Jak jeździłam pociągiem na zajęcia to zawsze starałam się go dumnie wyeksponować  :D :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Eeeee co z tego ze pierscionek za duzy , liczy sie to ze osiwadczyl sie Tobie !!!
Jak dla mnie cudnie !!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Też dumnie się afiszowałam z pierścieniem :P
Dziś czasem chętnie bym go zdjęła :-\

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Madziu nic mi nie mów !!!  ;D Mój jak się pokłócimy to zawsze sprawdza czy pierścionka nie zdjęłam  :D
Kiedyś zapomniałam go założyć(w domu zdejmuję całą biżu,jakoś mi tak nie wygodnie)o ja pitole,ale mi się wtedy dostało  :D :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziewczyny jak wrócę do domu to wrzuce wam jakąś fotke,co byście na sucho mnie nie czytały  :D :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
A masz fotkę z zaręczyn??

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
 :brawo: :brawo: zareczyny mimo ze bez fajerwerkow to i tak romantyczne i niezapomniane  :Serduszka: :Serduszka:
..a moj pierscionek zareczynowy sciagam tylko i wylacznie wtedy gdy balsamuje swoje cialko po prysznicu albo gdy kremuje dlonie..  :Szczerbaty: :Szczerbaty:  a teraz of course jakies Wasze foteczki !!   :Tuptup: :brewki:

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Ja w domu ściągam obrączkę, a pierścionka zaręczynowego już dawno nie noszę bo mi strasznie palce puchną  :-\

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No to czekamy na zdjęcie  ;D
A zaręczyny całkiem sympatyczne  ;)
Przemyślane  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Niestety zdjęć z zaręczyn nie mam  >:( Radek był tak zestresowany,że nie pomyślał o aparacie a póżniej ja byłam tak szczęśliwa że nie w głowie mi były zdjęcia  >:( A szkoda,bo teraz mielibyśmy pamiątkę  :nerwus:
Generalnie mamy bardzo mało zdjęć razem.Co impreza to R.jest nadwornym fotografem a nam nigdy nie ma kto cyknąć  >:( Lipa na maxa,ale jak to mówią:"Szewc bez butów chodzi "

Ja w domu ściągam obrączkę, a pierścionka zaręczynowego już dawno nie noszę bo mi strasznie palce puchną  :-\
A nie dałoby rady powiększyć pierścionka?

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Może i by się dało powiększyć pierścionek, ale ja nie mam cały czas opuchniętych rąk więc raz by mi pierścionek pasował a raz by mi spadał :-/

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
W takim razie zwiększanie faktycznie nie ma sensu,najlepszym rozwiązaniem byłby taki pierścionek z możliwością regulacji rozmiaru...ale teraz to już i tak po czasie  ;)  :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pati ale zaręczyny są takim momentem że nieważne czy są kwiaty czy fajerwerki, to wasza chwila i pamięta się ją z miłym uczuciem w sercu, a pewnie w tamtym momencie byłaś tak cudownie szczęśliwa i o to uczucie chodzi :)

Ja też z pierścionkiem jeździłam dumna ale to chyba się zauważa jak się już go dostanie, ja tak miałam że od tej pory patrzę na pierścionki i obrączki :brewki: u mnie na uczelni nikt nie zauważył hihi

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ciri coś w tym jest  ;D Ja od czasu zaręczyn tez zaczęłam zwracać większą uwagę na to czy ludzie mają coś na palcu czy nie.Zazwyczaj jak poznaję mężczyznę to zwracam uwagę czy ma obrączkę a jak poznaję kobiete to czy na jej paluszku jest chociaż pierścionek  :D
Często łapię się na tym,że myślę coś w stylu :"wygląda mi na starszą ode mnie a jaszcze nie ma nawet pierścionka ?  :drapanie:;D ;D ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Pati zareczyny super bynajmniej nic nie wiedzialas nie spodziewałaś sie gdy ja jeszcze byłam z Ł (o ile pamietasz te czasy  :D) to wszystkiego sie spodziewałam co i jak było kiedy to bedzie tak samo było z moim eks mezem bo nawet pierscionek sama wybierałam  :-\ wiec twoje w porownaniu do moich to zaufaj były boskie

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Dokładnie, ja tak samo zawsze obserwuje młode i nie młode kobitki, a właściwie ich palce  ;D ;D
I wtedy też się zastanawiam "Hmm... ciekawa jestem jak u niej wyglądały zaręczyny"
Chociaż ja np. noszę pierścionek na środkowym palcu, w dodatku u lewej ręki bo tak mi po prostu wygodniej... Zmieści się i na ten palec jak i na serdeczny. Zresztą nikt nie musi wiedzieć, czy to pierścionek zaręczynowy czy nie - ważne że ja to wiem  :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
hehe pati ja mam tak samo !!
Patrzę sobie na pierścionek, na obrączkę, też sobie historie czasem dorabiam i w ogóle :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
:D :D :D Ciri i w takim wypadku błędnie byśmy odczytały np.palce Roksany  :D :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Jolua za Ciebie trzymam mocno kciuki!!!Wierzę,że niebawem Ty nam będziesz tutaj pisała swoje historie!
A ex i Ł.będą tylko mglistym wspomnieniem  :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
No dokładnie :)
Choć czasem widać że to zaręczynowy :brewki: Moja przyjaciółka też nosi na środkowym prawej dłoni ale to jest wiesz kolejny powód do zastanawiania się...
Czy to zaręczynowy czy nie :hopsa: ? A jeśli tak to czemu tak iiiii w ogóle hihi :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Pati a rozumiem że po tym wszystkim jesteście gruchającymi gołąbkami teraz "brewki" ?

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Patrząc na mój pierścionek od razu widać że to zaręczynowy  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Taaaaaaaa  :D Strasznie gruchający jesteśmy  :Szczerbaty: Jak to w związku-czasem jest cudownie jak w niebie a czasem mam ochotę użyć miotacza ognia  :ckm: :ckm: :ckm:  :D :D :D
A najczęściej to jest śmiesznie,bo mój Pm lubi robić z siebie mojego prywatnego,osobistego rozśmieszacza  :hahaha: :hahaha: :hahaha:
W naszym związku to chyba ja jestem większą cholerą  :twisted: .Wiecie-jego rolą jest rozśmieszanie a moją rozpoczynanie awantury  :Hitler: :Kill: Chociaż to on tak mówi,ja po prostu uważam że zawsze mam rację  :Hitler: a nawet jak jej nie mam to powinien mówić ją mam  :twisted:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też mam zawsze rację, zawsze!!  ;D ;D ;D ;D

A zdjęcie pierścionka będzie? :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
A ja myślałam,że Ty to ta nieawanturująca się :P

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Piękna historia  ;D ;D No i czekamy oczywiście na zdjęcie Twoje małego cudeńka  ;D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
historia super i tez uwazam ze lepiej z zaskoku w pizzeri niz zareczyny ustawiane i w dodatku zeby sama kobieta wybierala pierscionek ....ja tez nie mialam szalowych zareczyn ale wazne ze pomysl i checi ze strony mezczyzny byly bo rzadko sie zdarza ze mezczyzna pragnie sie juz ustatkowac i i zaobraczkowac :D :D :D:)taka juz ich natura zawsze jakis niewielki wklad dajemy MY KOBITKI,rozmowki,male podchody i inne duperelki by nakierowac mezczyzne ze to chyba TEN czas:):)wiec albo mezczyznie wlaczy sie intencja tworcza albo idzie na latwizne ;) ;) ;)

A co do ogladania pierscionkow na innych palcach to tez tak mam ;D ;D ;DZawsze ogladam palce moich klientek ktora to juz zareczona albo zaobraczkowana jakos nie moge sie powstrzymac,a czasem wpadam... :D :D :D ;D ;DNie ma zadnej bizuteri...daje JEJ juz ten wiek....a przy mierzeniu tkanki tluszczowej(3ba podac swoj wiek)...,rozwiazuje sie zagadka ktora zasmieca mi glowe caly seans ktory u mnie spedzaja i okazuje sie ??? ??? ??? ??? ??? ???ze ta kobitka ma ok 39-40 lat na co ja z wielkim zaskoczeniem od razu pytam jaka jest recepta na tak mlody wyglad w takim wieku ;) ;) ;)Naprawde niektore kobietki w wieku ok 40 lat wygladaja tak mlodo jak normalnie studentki ,nie daje im wiecej niz 26-28 lat--a tu niespodzianka ;D ;D
:*:*:*

Offline ciriness

• Chuck Norris
ha ha Pati i Anjuszka to ja jestem trzecia ta co zawsze rację ma :hopsa:

ee no dziewczyny takie związki są najlepsze, bo nie nudne i można się potem godzić co nie :brewki: ?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziewczyny kiepsko się dla mnie zakończył ten dzień!BARDZO KIEPSKO!!!  :'(
Otóż dowiedziałam się,że od lipca nie mam pracy  >:( Interesy szły źle i szefowa stwierdziła,że z jednej dziewczyny musi zrezygnowac.
Ja pracowałam 4msc a koleżanka 2 lata,więc wybór był łatwy  :'( :'( :'( Jest mi strasznie przykro!Wiem,że nie była to praca moich marzeń ale pozwalała mi odłożyc chociaż trochę kasy na ślub.A teraz...teraz lipa! Wiadomo,że z pracą u nas ciężko więc prognozy nie są najlepsze.Nie wiem czy aby zarobic na ślub nie będę musiała gdzieś wyjechac  :'( :'( :'(

Obiecałam wam foto,więc na razie wklejam z sesji jaką mieliśmy przed wyjazdem R.Do Japonii-taki jego prezent dla mnie  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Lola ja miałabym się nie awanturowac???no co Ty  :D Ja zawsze mam rację,a skoro on się z nim nie zgadza to kłótnia gotowa  :D