już jestem!!! cieszę sie, ze pisałyście pod moją nieobecnność i teraz mam co czytac
Acha mnie babka skasowała 14 zł/za sztukę calli, myślę że to drogo ale to są drogie kwiaty chyba nawet droższe od stroczyków bo musisz mieć kilka gałązek aby ładnie to wyglądało. ja bym proponowała abyś wzięła ok. 10 widziałam plik z 10 i wcale nie było bardzo dużo było tak akurat
chyba właśnie poprosze o 10. 14 zł to duuuużo... zastanawiam sie też czy nie dołożyć w środek 3 rózyczek. zastanawiam sie jeszcze czy nie wziac zamiast herbacianych różowych, bo bedę miała makijaz w różu...
a teraz krótka relacja co u mnie:
- ciesze sie, ze jest cieplutko, bo to napawa nadzieja, ze w mój slub tez bedzie śliczna pogoda
-jeszcze sie nie denerwuje, a jesli tak troszeczke

to najwyżej w kwestii organizacyjnej - chce, zeby wszystko wyszło idealnie
- kłóce sie z mamą - u niej apogeum stresu przedweselnego zbliza sie baaaardzo szybko. To ona mnie nakręca jesli sie denerwuje to przez nią, bo widzę, ze ona sie denerwuje. ale teraz bede w Bydgoszczy 5 dni, wiec sobie odpoczniemy od siebie
- nie ide na probna fryzure, bo mi żal pieniedzy. nadal nie mam wybranej fryzury. wiem tylko, ze będą to loczki, troche podpięte w tyle, ale jak dokładnie to nie wiem
- protokół u ksiedza przeszedł suyper. Ksiadz na wiekszosć pytan sam sobie za nas odpowiedział. w sumie zadał moze z 8 pytań. było w porzadku. a najwazniejsze, ze juz nie robił nam problemów z racji rezygnacji z organisty!!! po prostu juz nie pamiętał o niczym!!!! mam nadzieje, że organiście jednak nie zapomni powiedziec, zeby sie nie fatygował na nasz ślub
Zaliczył juz nam pierwsza spowiedz wielkanocna, druga ma być juz w piatek, czyli 8 dni przed ślubem

.Ale to dobrze - nie bedziemy juz sobie w piatek zawracac głowy spowiedzia
- w domu remont

przez dwa dni wchodziłam do domu przez okno po drabince
- szukamy mieszkania w Toruniu do wynajęcia
- odmówiło nam 20 osób, ale w ostatniej chwili zaprosiliśmy innych gosci i jest ok
- u kamerzysty sie popłakałam, bo pokazał nam krótki filmik z jakiegos slubu - w stylu 'przezyjmy to jeszcze raz". To było za wiele - jak to wszystko zobaczyłam i pomyślałam, ze ja juz też niedługo to bede przezywac, to mi łezki popłynęły...
- jutro ide do mojej fryzjerki zrobić pasemka
- w domu porobiłam troche dekoracji, m.in. serce, które będzie powieszone za naszymi plecami
cos dla osób, które poprosiły o przesłanie utworów wiolonczelistki: niestety przysłała mi tylko tytuły utworów

Napisze je wam, moze ktos skorzysta... Znam z nich tylko niektóre. Pogrubioną czcionką zapisze te, których nie znam - jeśli ktos ma w swoim posiadaniu te utwory, to poprosze o przysłanie : taryba@poczta.onet.pl Oto one:
Powstań Przyjaciólko ma O Panie, zmiłuj sie nad nami,
wznieś pod niebo głos, Ofiaruje Tobie, Niech zstąpi Duch Twój,
Miłość, którą jest Bóg w nas, Miłość TWa, Chwalę Ciebie , Panie,
Alleluja miłość Twajescze mieliśmy problem z załatwieniem transportu dla wiolonczelistki i gitarzystki. Moja przyjaciółka poszukała wśród swoich znajomych i znalazła. Pojedzie - z wielka chęcią - dziewczyna, ktora widziała mnie dwa razy w zyciu!!! Ale jestem jej wdzięczna - teraz wiem, ze nie muszę sie martwić, ze moja "oprawa muzyczna" nie dotrze na ślub
a teraz powracam do czytania relacji dziewczyn z ich ślubów - mam przeciez trochę

zaległości