Autor Wątek: A za 100 dni dwa aniołki bedą już małżeństwem!  (Przeczytany 28848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
A za 100 dni dwa aniołki bedą już małżeństwem!
« Odpowiedź #240 dnia: 28 Kwietnia 2006, 14:35 »
a pokazałaś im zdjęcie bukietu? moim zdanie jest cudny!! może to ich przekona

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #241 dnia: 28 Kwietnia 2006, 14:45 »
Ane myślałaś o storczykach ? :D
Uwielbiam je :D

U mnie bedize orginalnie;) bo beda zielone storczyki :D O tkaie :

Agata

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #242 dnia: 28 Kwietnia 2006, 22:11 »
Hej Aniołku, trochę mnie nie było w Twoim wątku ale już jestem! Ja też wybrałam calle i miały być w połączeniu z tulipanami ..... poszłam dzeń przed je ogloądać i powiem że kolor nie jest taki jak na zdjęciach :| często zdjęcia są podkolorowywane ... Były hernaciane ale to nie było to .... tulipany też nie takie jak sobie wybrażałam.... za to róże których nie chciałam miały kolor idealny. Tak więc ostatnim rzutem na taśmę powiedziałąm ze ma wymieszać te wszystkie kwiaty bo chcę mieć herbaciano-pomarańczowy kolor i już a reszta mnie nie obchodzi. Tak więc na moją wiązankę dzień przed zupenie zmieniła się koncepcja. Nawet doszły frezje ale efekt był dla mnie jak bardzo zadowalający.
Acha mnie babka skasowała 14 zł/za sztukę calli, myślę że to drogo ale to są drogie kwiaty chyba nawet droższe od stroczyków bo musisz mieć kilka gałązek aby ładnie to wyglądało. ja bym proponowała abyś wzięła ok. 10 widziałam plik z 10 i wcale nie było bardzo dużo było tak akurat

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
« Odpowiedź #243 dnia: 8 Maja 2006, 16:57 »
już jestem!!! cieszę sie, ze pisałyście pod moją nieobecnność i teraz mam co czytac  :wink:

Cytat: "Molunia"
Acha mnie babka skasowała 14 zł/za sztukę calli, myślę że to drogo ale to są drogie kwiaty chyba nawet droższe od stroczyków bo musisz mieć kilka gałązek aby ładnie to wyglądało. ja bym proponowała abyś wzięła ok. 10 widziałam plik z 10 i wcale nie było bardzo dużo było tak akurat

chyba właśnie poprosze o 10. 14 zł to duuuużo... zastanawiam sie też czy nie dołożyć w środek 3 rózyczek. zastanawiam sie jeszcze czy nie wziac zamiast herbacianych różowych, bo bedę miała makijaz w różu...

a teraz krótka relacja co u mnie:
- ciesze sie, ze jest cieplutko, bo to napawa nadzieja, ze w mój slub tez bedzie śliczna pogoda
-jeszcze sie nie denerwuje, a jesli tak troszeczke :wink: to najwyżej w kwestii organizacyjnej - chce, zeby wszystko wyszło idealnie
- kłóce sie z mamą  - u niej apogeum stresu przedweselnego zbliza sie baaaardzo szybko. To ona mnie nakręca  jesli sie denerwuje to przez nią, bo widzę, ze ona sie denerwuje. ale teraz bede w Bydgoszczy 5 dni, wiec sobie odpoczniemy od siebie  :wink:
- nie ide na probna fryzure, bo mi żal pieniedzy. nadal nie mam wybranej fryzury. wiem tylko, ze będą to loczki, troche podpięte w tyle, ale jak dokładnie to nie wiem

- protokół u ksiedza przeszedł suyper. Ksiadz na wiekszosć pytan sam sobie za nas odpowiedział. w sumie zadał moze z 8 pytań. było w porzadku. a najwazniejsze, ze juz nie robił nam problemów z racji rezygnacji z organisty!!! po prostu juz nie pamiętał o niczym!!!! mam nadzieje, że organiście jednak nie zapomni powiedziec, zeby sie nie fatygował na nasz ślub :wink:
Zaliczył juz nam pierwsza spowiedz  wielkanocna, druga ma być juz w piatek, czyli 8 dni przed ślubem :shock: .Ale to dobrze - nie bedziemy juz sobie w piatek zawracac głowy spowiedzia
- w domu remont  :evil: przez dwa dni wchodziłam do domu przez okno po drabince  :twisted:
 - szukamy mieszkania w Toruniu do wynajęcia
- odmówiło nam 20 osób, ale w ostatniej chwili zaprosiliśmy innych gosci i jest ok
- u kamerzysty sie popłakałam, bo pokazał nam krótki filmik z jakiegos slubu - w stylu 'przezyjmy to jeszcze raz". To było za wiele - jak to wszystko zobaczyłam i pomyślałam, ze ja juz też niedługo to bede przezywac, to mi łezki popłynęły...
- jutro ide do mojej fryzjerki zrobić pasemka
- w domu porobiłam troche dekoracji, m.in. serce, które będzie powieszone za naszymi plecami

cos dla osób, które poprosiły o przesłanie utworów wiolonczelistki: niestety przysłała mi tylko tytuły utworów  :? Napisze je wam, moze ktos skorzysta... Znam z nich tylko niektóre. Pogrubioną czcionką zapisze te, których nie znam - jeśli ktos ma w swoim posiadaniu te utwory, to poprosze o przysłanie : taryba@poczta.onet.pl Oto one:
Powstań Przyjaciólko ma O Panie, zmiłuj sie nad nami, wznieś pod niebo głos, Ofiaruje Tobie, Niech zstąpi Duch Twój, Miłość, którą jest Bóg w nas, Miłość TWa, Chwalę Ciebie , Panie, Alleluja miłość Twa

jescze mieliśmy problem z załatwieniem transportu dla wiolonczelistki i gitarzystki. Moja przyjaciółka poszukała wśród swoich znajomych i znalazła. Pojedzie - z wielka chęcią - dziewczyna, ktora widziała mnie dwa razy w zyciu!!! Ale jestem jej wdzięczna - teraz wiem, ze nie muszę sie martwić, ze moja "oprawa muzyczna" nie dotrze na ślub :wink:
a teraz powracam do czytania relacji dziewczyn z ich ślubów - mam przeciez trochę :roll: zaległości

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #244 dnia: 8 Maja 2006, 16:59 »
jeszcze cos mi sie przypomniało! Dostałam od koleżanki taki tekst (też może być dla mamy na podziekowanie):
Kiedy Pan stworzył kobietę, był to już jego 6-ty dzień pracy i w dodatku po
> godzinach ....
> Pojawił się anioł i spytał:
> - Czemu tyle czasu ci to zajmuje, Panie?
> Pan mu odpowiedział:
> -Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna, ale nie plastykowa, ma 200
> ruchomych części, wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach jedzenia, ma
> łono,w którym się mieści 2dzieci naraz, ma taki pocałunek, który leczy każdą
> rzecz: od startego kolana do złamanego serca.
> Anioł starał się powstrzymać Pana:
> - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do jutra.
> - Nie mogę, powiedział Pan. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła,które jest
> tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety:
> - Ale zrobiłeś ją taką miękką, Panie?
> - Ona jest miękka, ale zrobiłem ją także twardą Nawet nie wiesz ile może znieść
> lub osiągnąć.
> - Będzie myśleć? Spytał anioł (szowinistyczna świnia z tego anioła) Pan
> odpowiedział:
> - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować.
> Anioł zauważył coś, zbliżył się i dotknął policzka kobiety..
> - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać za
> wiele rzeczy.
>- To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza.
>- A po co są łzy? zapytał anioł. Pan powiedział:
> - Łza to jest forma, którą ona wyraża swoją radość, wstyd,
> rozczarowanie,samotność, ból i dumę.
> Anioł był pod wrażeniem.
> - Jesteś Panie geniuszem, pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są
> zdumiewające.
> - Kobiety mają siłę, która zdumiewa mężczyzn. Mają dzieci, przezwyciężają
> trudności, dźwigają
> ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości. Uśmiechają się kiedy
> chcą krzyczeć, śpiewają kiedy chcą płakać, płaczą kiedy są szczęśliwe i śmieją
> się kiedy są zdenerwowane.
> Walczą o to w co wierzą, sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie gadzają się
> na "nie" jako odpowiedz, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią
> sobie nowych butów, ale swoim dzieciom tak....
> Idą do lekarza z przestraszonym przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą kiedy
> ich dzieci osiągają sukcesy i cieszą się kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy.
>Łamie się im serce kiedy umiera przyjaciel,cierpią kiedy tracą członka rodziny,
>ale są silne kiedy nie ma skąd wziąć Siły.
> Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić zranione serce. Kobiety są różnych
> wielkości, kolorów i kształtów.
> Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że cię
> kochają. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci.Przynoszą radość
> i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do powiedzenia i do dania.
> Tak, serce kobiety jest zadziwiające.

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #245 dnia: 8 Maja 2006, 18:31 »
Aniołku ten tekst jest poprostu super, chyba jeszcze lepszy niz ten poprzedni.

PS. Witaj po długiej nieobecności  8)

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #246 dnia: 8 Maja 2006, 21:34 »
No Aniolku to juz za chwileczke bedzie Wasz wielki dzien :mrgreen: Przygotowania poczynione teraz juz tylko wyczekiwac kiedy powiedzie sobie "tak" :serce:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Kaśka

• bywalec
  • data ślubu: 10.06.2006
« Odpowiedź #247 dnia: 8 Maja 2006, 22:14 »
Aniołku ty już niedługo ślubujesz .

Jak tam stresik jest czy na tym etapie już nie.

:lol:  :lol:  :lol:

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #248 dnia: 9 Maja 2006, 09:18 »
Cytat: "Kaśka"
Jak tam stresik jest czy na tym etapie już nie.

JESZCZE nie...  :wink: Jakos do mnie nie dociera, ze wychodzę za mąż... Czuję się jakbym organizowała jakąś wiekszą ( :wink: ) imprezę... Aspekt "ciężaru" najważniejszej w zyciu decyzji jakos do mnie nie dotarł jeszcze... Ale myślę, ze to nadejdzie gdzieś na 3-4 dni przed slubem.
Chociaz jak sobie o tym wszystkim pomyślę, to mam kilka momentów, ktorych sie boję:
- że moja fryzura nie bedzie mnie satysfakcjonowac
- nie zdązę sie ubrac, pomalowac itd. przed przybyciem gosci
- popłaczę sie na przysiedze albo bede miała wtedy "gulę" w gardle
- przyjedzie wiecej gości niż sie spodziewamy
- pierwszy taniec  :evil: - oboje nie umiemy tańczyć!!!!!!!!!!!!!!Aaaaaaaaaa!!!!!!! :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
- rozedrze mi sie sukienka

dobra! nie myslę, bo naprawdę wykraczę! :wink:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #249 dnia: 9 Maja 2006, 09:35 »
Aniołku, w tym dniu każda kobieta czuje się taka wyjątkowa i piękna, że nic nie jest w stanie tego popsuć - sama się przekonasz :wink:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 9 Maja 2006, 14:21 »
Maja ma racje nic i nikt nie jest w stanie popsuć tego dnia zobaczysz jak będzie pięknie podejrzewam że stresu tez bedzie mało :) trzymam za Was kcióki :) alez czas pedzi
Kuba 2007
Szymon 2010

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #251 dnia: 9 Maja 2006, 14:26 »
Aniołek - jak zobczysz minę męża jak cię zobaczy   :Zakochany:  , to pewnie cały stres odejdzie!!wszystko będzie ślicznie!!! :)

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #252 dnia: 9 Maja 2006, 16:53 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
Aniołek - jak zobczysz minę męża jak cię zobaczy  , to pewnie cały stres odejdzie!!wszystko będzie ślicznie!!!

mam nadzieje... Pojutrze wyjeżdzam z Bydgoszczy. Omawiamy więc szczegóły z przyjaciółkami, z którymi mieszkam - przyjada w piatek przed śłubem i beda jeszcze mi pomagac w ostatnich przygotowaniach.
Dzis jedna z nich zrobiła mi próbny ślubny makijaż - piękny!!!! różowy. za dwie godziny bede juz u fryzjera, bede mieć świezutkie pasemka :)
Kupiłam dziś podziękowania dla rodziców - śliczna, recznie wykonaną kartke. Chciałam dać rodzicóm aniołki z napisem "Anioł spokoju" albo "jestes moim aniołem", ale Piotrek sie nie zgodził... :(

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #253 dnia: 9 Maja 2006, 19:37 »
Cytat: "Aniołek"
. Chciałam dać rodzicóm aniołki z napisem "Anioł spokoju" albo "jestes moim aniołem", ale Piotrek sie nie zgodził...

A czemu się nie zgodził?
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 9 Maja 2006, 19:42 »
no właśnie, czemu się nie zgodził?

a gdzie kupiłaś ta kartkę z podziękowaniami dla rodziców?
możesz ją opisać albo wkleić jakś fotkę?

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #255 dnia: 9 Maja 2006, 21:18 »
A czemu się nie zgodził?

hm... może nie czuje, ze jego  rodzice sa dla niego aniołami???nie wiem - uznał, ze to kiepski pomysł, jesli chodzi o jego rodziców...
a gdzie kupiłaś ta kartkę z podziękowaniami dla rodziców?
możesz ją opisać albo wkleić jakś fotkę?

nie mam aparatu, wiec nie wkleję. Pomysł z kartka nie jest porywajacy, ale juz stwierdziłam, ze nie bede wymyslać... kartkę kupiłam w zwyczajnym sklepie papierniczym. Kartka z wydrukowanymi podziękowaniami jest oddzielnie można wiec ja włożyć lub nie - i wtedy ułożyć swoje...

a poza tym...jestem załamana :cry:  :cry:  :cry: Wróciłam od fryzjerki...Robiłam sobie pasemka...Ale mi sp.....!!!!!!!!!!!!!i to jeszcze przed samym ślubem!! ja chyba tego kapelusza to nie zdejme :evil: !!! wygladam jak zebra! i to jeszcze jak zebra do polowy głowy tylko!!! jestem wściekła!

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #256 dnia: 9 Maja 2006, 21:27 »
Cytat: "Aniołek"
Ale mi sp.....!!!!!!!!!!!!!i to jeszcze przed samym ślubem!! ja chyba tego kapelusza to nie zdejme  !!! wygladam jak zebra! i to jeszcze jak zebra do polowy głowy tylko!!! jestem wściekła!

Wcale się nie dziwię, też bym była wściekła. Nie da się jakoś tych włosów uratować, masz jeszcze trochę czasu może jakis solidny fryzjer coś wymyśli?

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #257 dnia: 9 Maja 2006, 21:33 »
ta moja fryzjerka jest naprawde dobrym fryzjerem. Poprzednio zrobiła mi śliczne pasemka. widziałam mnóstwo fryzur jej wykonania - wszystkie ekstra! w ogóle mi nie przyszło do głowy, ze akurat jej mogłoby nie wyjsc! pójde do siebie do fryzjera i niech mi ratuje włosy!

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 9 Maja 2006, 21:37 »
Aniołek - prześpij się z tą nową fryzurką, może jutro bedzie lepiej????Jezu mam nadzieję
a jak nie to może jakaś inna fryzjerka może coś zmieni na twojej główce??
biedaczku ty jeden!  :glaszcze:

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #259 dnia: 9 Maja 2006, 21:47 »
Aniołku, a powiedziałaś jej, że ci sie nie podoba?
Ja nie wiem jak to sie mogło wydarzyć nasza Zeberko... :wink:  :wink:  :wink:

Nie przejmuj sie tym już dzisiaj, pomyślisz o tym jutro może bez takich nerwów...
łatwo mi mówić jak by to sie zdarzyło przed moim ślubem to bym ją  :Kill:
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #260 dnia: 9 Maja 2006, 21:51 »
Aniołku - tak jak mówią dziewczyny - czasami trzeba się przespać z "problemem" i na spokojnie podejść do niego jeszcze raz. Jeżeli nadal będziesz uważać, że wyglądasz źle i jesteś niezadowolona - to pójdź do fryzjera i popraw fryzurę.
Współczuję Tobie - bo wiem, że każdy stres przed ślubem jest niepotrzebny ale trzymam kciuki aby fryzjerka naprawiła błąd i żebyś była zadowolona z tej poprawy  :wink:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 9 Maja 2006, 22:23 »
Aniołku dziewczyny mają rację, przespij się z tymi włoskami. :wink:
Jeżeli Twoaj fryzjerka jest dobrym fryzjerem to powinna "naprawić" Twoje włoski.
Będzie dobrze! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #262 dnia: 10 Maja 2006, 08:56 »
Aniołku i jak dzisiaj, może włoski po kilku myciach nabiorą lepszego wyglądu a jak nie to zawsze jest czas na zmiany - dziś dopiero 10ty :wink:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #263 dnia: 10 Maja 2006, 09:15 »
Aniolku daj znac jak tam twoje wloski
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #264 dnia: 10 Maja 2006, 09:17 »
jak patrze na twoj licznik aniołku to aż nie mogę się doczekać
a jaką będziesz miała kiecke???
ja byłam na przymiarce ale nie mam fotek
fajnie że macie ślub przed nami to z chęcią będę obserwować wasze zmagania żeby wiedzieć czego się spodziewać

pozdrawiam
p.s. a włosy po umyciu napewno zmienią swój wygląd

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #265 dnia: 10 Maja 2006, 09:17 »
Cytat: "Maja"
dziś dopiero 10ty

he he he
dzis juz mi złosć minęła, ale nadal moje odbicie w lustrze wzmaga we mnie dreszcze :evil: .Znajomi mnie pocieszają, twierdzą, ze tak miało być (ale nie dla mnie :evil: )- że ludzie chodza z takim czymś na głowie... im sie podoba.Ale mnie to nie przekona, mam za grube te pasemka i wyglądam jak zebra. jutro jade do domu i tam podejmiemy decyzję czy zostawić taka fryzure czy coś zmieniac.

Nie pisałam wam, ze obraziła sie na mnie jedna rodzinka. Mianowicie otrzymali ode mnie zaproszenie z tekstem o tym sądzie (kojarzycie, prawda?) i poczuli sie zaproszeni tylko na ślub. Bylismy u nich z Piotrkiem - przepraszaliśmy, tłumaczylismy, ale i tak sa obrazeni i na wesele sie nie wybieraja...

Offline Aniołek

• uzależniony
« Odpowiedź #266 dnia: 10 Maja 2006, 09:21 »
Cytat: "jagodka24"
a jaką będziesz miała kiecke???
ja byłam na przymiarce ale nie mam fotek

będę miała skromną rybke ze skromnym haftem. nie mam zdjecia, ale za 10 dni bede miała, to wkleje ;) Jagodka! u ciebie juz tez niebawem wasz dzień!!! juz naprawdę za dni parę... :)Niestety moja relacja z przygotowań zakończy sie jutro. Wyjeżdzam do domu - tam nie mam internetu. A wiec kolejna relacja bedzie juz ze slubu i wesela :)

p.S. Kochane jesteście! :P  :serce:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #267 dnia: 10 Maja 2006, 09:59 »
przepraszaliśmy, tłumaczylismy, ale i tak sa obrazeni i na wesele sie nie wybieraja...

i bardzo dobrze  :twisted: lepiej mieć same życzliwe osoby na ślubie i weselu niż bandę kretynów - przepraszam ale tak ich odebrałam

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #268 dnia: 10 Maja 2006, 10:03 »
Cytat: "Maja"
Cytat:
przepraszaliśmy, tłumaczylismy, ale i tak sa obrazeni i na wesele sie nie wybieraja...

i bardzo dobrze  lepiej mieć same życzliwe osoby na ślubie i weselu niż bandę kretynów - przepraszam ale tak ich odebrałam

Dokładnie. Aniołku nie przejmuj się, ich strata.

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #269 dnia: 10 Maja 2006, 15:06 »
Aniołku jestem pewna, ze jeśli chodzi o włoski to do 20 wszystko da się naprawic tak jak chcesz. Dobrze, że wczesniej zrobiłaś te pasemka. Bo teraz jest czas na porawki.
A co do tej rodzinki to niczym się nie przejmuj, skoro są tacy jacy są to i lepiej, że nie przyjadą. Niczego nie żałuj.
Myślę, że wszystko się ułoży tak jak chcesz. Wiesz ślubujesz w tym samym dniu co moja kuzynka.  :D