Autor Wątek: No to ja też odliczam :)ponad 100 dni i w końcu będę żonką!! 14.08.2010..  (Przeczytany 32648 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
U mnie na weselu był osobny stolik z kawą, herbatą i ciastem i sprawdził się ;) Dzieci siedziały przy rodzicach, ale u nas gości sadzaliśmy wiekowo :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Dobry pomysl z tym osobnym stolem na ciasta !Jezeli tak ma byc to swietny pomysl!

Ja osobny stolik bede miala z salatkami na zimno.Najpierw podane do obiadu , a pózniej przeniesione na osobny stolik i dodane beda inne salatki , np owocowa.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
U mojej siostry i kuzynki też były osobne stoły z kawą, herbatą i ciastami i sprawdził się, kto chciał sobie podchodził i brał, nie zagracało to stołów, nie mieszało się z jedzeniem, no i jest większe pole do popisu z dekoracją na stołach ;)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Kawy i ciasta postanowione - osobno. A z dzieciakami pomyślę.
Teraz dekoracja stołu młodych, chce uzyskać takie coś

Niestety na sali nie mają takiego stolika półokrągłego, my mamy ale trójkątny, ale zastanawiam się z czego zrobić takie półkole, myślałam nad styropianem ale nie wiem gdzie mam zdobyć styropian  ::) macie może jakieś inne pomysły?
Acha no i brak koncepcji na dekorację za młodymi, kiedyś chciałam żeby była tam taka kurtyna z lampek ale nie wiem czy to nie przeszkadza w robieniu zdjęć, filmowaniu no i czy nie spłonie materiał  :o

Offline agulla1919

• Chuck Norris
kurcze nie wiem jak zrobic taki stolik ... a moze Twój PM umie zrobic taki stolik ?
Mój PM sam robil lawe , szafki , wiec mysle ze i to by zrobil , a jak bedzie wygladal , i z czego nie bedzie widac pod materialem.

U nas na slali sa takie stoliki.
Nawet jeden taki stolik bedzie stal pod sciana z salatkami , tyle ze u nas sa troszke wieksze te stoliki.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja miałam ciasto normalnie na stole , kawę i herbatę , ale byłam też na weselu gdzie były osobno , ciasta nie jem wiec zwisa mi to ale jesli chodzi o kawe to wkurzałam się ze musze latać na drugi koniec sali - bałam się ze ktoś mnie tyrpnie i wyleję - tańcząc czy przechodząc  ;D

Co do dzieci - tych 5 latkow posadziłabym z rodzicami ale Ci co mają 7 i 9 są na tyle duzi ze spokojnie mogą siedzieć sami  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Jeśli chodzi o półokrągły stoliczek, to może być zwykły stoliczek, byle nań położyć blat wykonany z drewna, styropianu, choć chyba pewniejszy byłby blat choćby z dechy pilśniowej w pożądanym kształcie.

Jeśli chodzi o kurtynę, to ja miałam taką "zasłonę", daje niesamowity efekt, na zdjęciach czy filmie nie przeszkadza, ja miałam ciemne pomieszczenie, a i tak nie przeszkadzało, widziałam też foty w jaśniejszych z taką kurtyną i było spoko. Zresztą, najwięcej i tak będziecie tańczyć, więc przy stole będziecie raczej przelotnie  :P :P :P

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Sprawę z "okrągłym" stoliczkiem pozostawiam PM i mojemu tacie, oboje lubią razem majstrować więc coś wymyślą.
Justyś u nas jest osobna sala do tańczenia więc chyba nikt nikogo nie szturchnie, no chyba że tańce się przeniosą na 2 sale  :cancan:
Na tym L4 powiem wam, że strasznie się rozleniwiłąm nic mi się nie chce  :-\ a czas nieubłaganie płynie... im więcej czasu wolnego tym gorzej go rozplanować  :P
Domówiłam dzisiaj parę osób do fryzjera, odebrałam moje majtaski do kompletu biustonosza i byłam na ściągnięciu szwów (jak zwykle bolało). Wszyscy zawsze mówią, że nie boli a mnie to zawsze boli  ::) A jutro jedziemy rozejrzeć się za cenami za napoje.
Wczoraj moja kumpela dała mi sukienkę na poprawiny swoją, bo ona w niej nie wystąpiła, ale nie bardzo mi leży bo za dużo przeróbek musiałabym wykonać, trochę za długa i za szeroka pod pachami. A nie wiem czy jest sens przerabiać ją bo nie wiadomo ile mnie to wyniesie a aż tak rewelacyjna to nie jest. Później wkleje Wam fotki w niej i drugiej którą kupiłam tak na lato do chodzenia i może w niej wystąpię.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
jak są dwie osobne sale to inna sprawa  ;)

w takim razie czekamy na foteczki to się wypowiemy  ;D
a soki już macie ??
bo jeśli nie to ja polecam sok jabłkowy z netto - jest 100% , pyszny i 1 l kosztuje 1,29 zł  ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Z tych tanich napojów i dobrych to ja skusiłabym się na Ice tea brzoskwiniowa - chyba z biedrunki  :) Schłodzona - pychotka  :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ja bym nie polecała sukienki koleżanki, skoro ani Cię nie zachwyciła, ani nie jest dopasowana. Ale fotki chętnie zobaczę obu sukienek, co by upewnić się  ;D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Hej dziewczynki, dzisiaj byłam na chwilkę w pracy dowiedzieć się co i jak u nich i troszkę zorientować. Od poniedziałku mój kierownik idzie na urlop i zostaje sama z całym tym "zarządzaniem" i to jeszcze 3 tyg.  :buu: także będe urobiona po pachy.
Przydażyła mi się również przykra sprawa, którą przestraszyłam koleżanki z pracy nie na żarty, a mianowicie jak stałyśmy na dworze oczka zaszły mi mroczkami i.... :mdleje: zemdlałam. Dobrze, że koleżanka mnie chyciła w porę bo bym zaryła łepetyną o beton i ciekawe jakbym wyglądała. Ale szybciutko doszłam do siebie po zimnych okładach i głową między nogami. Pierwszy raz mi się to zdarzyło i powiem wam, że okropne uczucie.
Ice tea brzoskwińkowa popieram pyszotka  :tak_2:  Nie zrobiłam fotek jeszcze w obu kreacjach ale zaraz lecę się sfotografować, a tymczasem mój "Pan"  w całej okazałości  ;D

zdjęcie robione tel dlatego troszkę nie fajne. Ale co powiecie? Ładnie się prezentuje prawda  ;D Tylko muszę go obciąć maszynką  na równo, bo ma tak specyficzną głowę, że długość włosków  na całej głowie musi być taka sama bo inaczej wygląda jak "stożkogłowy"  :lol: świadkowa jak zobaczyła go to od razu powiedziała, że będzie płakać jak nas zobaczy  ;) Dobra lecę robić foty żebyście miały później co oceniać :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wygląda bardzo elegancko  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wooooow jaki elegancik !!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Przystojniak!! Teraz czekamy na Twoje foty :)

Offline Zoya

• Chuck Norris
No no no, elegancko  :ok:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Fiu fiu...

Offline anka2oo4

• zapaleniec
To ta sukienka od koleżanki, jest troszkę za długa więc jak coś do skrócenia,

a to ta którą kupiłam ot tak :)

tylko strasznie dól się elektryzował więc dlatego efekt takiej przyklejonej. Wiadomo ta pierwsza stwarza bardziej efekt takiiej efektownej, ale czekam na wasze opinie. A w między czasie kupię może coś innego  :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Więc tak, pierwsza jest ładniutka, niestety widać że wymaga poprawek, bo nieszczególnie leży na Tobie. W tej drugiej wyglądasz super! Także zdecydowanie w tej mi się podobasz! Moim zdaniem na poprawiny jak najbardziej pasuje  :tak_2:

Offline Zoya

• Chuck Norris
Hmmm mi się jednak bardziej podoba ta ecru - bardziej pasuje do panny młodej - wydaje mi się bardziej elegancka i pasuje do Ciebie :) Ja bym w te poprawki zainwestowała, przecież poprawki to nie majątek  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Hm ... ta pierwsza jest bardziej opdowiednia dla Panny Mlodej niz ta druga.
Ta druga jest sliczna , ale jednak nie dla panny mlodej , tylko dla goscia weselnego.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Tak też mysłałam, że napiszecie  :p Dzisiaj jade na zakupy i porozglądam się za jakąś kiecką a jak nic nie znajdę to idę do krawcowej i zapytam ile mnie wyniosą przeróbki.... Jak dużo to rezygnuje. 
Na zdjęciach faktycznie ładniej się prezentuje ta pierwsza  ::)

Offline m_lena

• uzależniony
Mi się podobasz bardziej w tej drugiej i nie zgadzam się, że nie dla PM :) Młody wygląda zabójczo! :D
Soki polecam z Biedronki. Mają tanie i bardzo smaczne, sami tam kupimy :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mi bardziej podobasz się w tej pierwszej  ;)
nawet nie chodzi o to czy pasuje czy nie , bo obydwie pasują ale jakoś ładniej w niej wyglądasz i nie chodzi tu o kolory ale o krój  ;)
zdecydowanie Ci lepiej w takiej w węższej niż rozklosowanej na dole  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Eeee no nie pogadasz  :brewki: Twój Pm prezentuje się całkiem całkiem  :brewki: :brewki: :brewki:
Co do sukienki to jednak obstawałabym przy ecru !
A co z tym omdleniem?Poszłaś do lekarza?

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
no no PM elegancki przystojniak  ;D
..wg mnie ładniej Ci w sukience ecru  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Zapomnialam napisac  :D.
Jaka zgrabna laseczka z Ciebie !

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No...PM wygląda świetnie...Ty również w tej białej sukience ;) ;) ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja obstawiam za tą ecru :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Pan Młody prezentuje się elegancko naprawdę super. Oby dwie Twoje sukienki są ładne, ale na poprawiny wybrała bym pierwsza ładnie wysmukla cała figure i taka weselna bardziej.