Autor Wątek: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza  (Przeczytany 57508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Odp: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza
« Odpowiedź #600 dnia: 30 Czerwca 2010, 08:50 »
Faktycznie na tym zdjęciu suknia lepiej się prezentuje, ale i tak Ty w Niej w TEN dzień będziesz wyglądała najpiękniej :skacza: A do sukni masz zamiar zakładać bolerko? czy może coś innego? Bo to na zdjęciu bardzo ładnie się prezentuje :tak_2:

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #601 dnia: 30 Czerwca 2010, 09:52 »
Ehh jak ja Cię rozumiem  :przytul: Mój PM też przed ślubem pracy nie chciał rzucać i też wraca kiedy może ale ostatnio go w domu nie ma i ani obiadu ani nic zaplanować a do tego dostaje wypłatę w częściach, po 500 - 200zł i ostatnią taką część ok 25 każdego miesiąca także masakra...
Jakoś przetrzymamy nie :) ?

Widzę, że mnie rozumiesz  ;) Ale okropnie macie z tą wypłata w częściach, bo przecież jak się ta pieniądze dostaje to nie można nic zaoszczędzić, bo się wszystko na bieżące potrzeby wydaje. Takie przynajmniej mam wrażenie.

A do sukni masz zamiar zakładać bolerko? czy może coś innego? Bo to na zdjęciu bardzo ładnie się prezentuje :tak_2:

Na pewno coś będę miała. Najbardziej skłaniam się ku bolerku, bo jakoś sobie nie wyobrażam siebie w szalu czy etoli. Też mi się to ze zdjęcia podoba, szczególnie, że jest na długi rękaw. Ślub, jakby nie było, będzie w październiku, więc może zawsze dawać odrobinę ciepła. Szczególnie podczas składania życzeń na dworze. Ale takie rzeczy jak właśnie bolerko, ewentualny welon, biżuterie itp. będę wybierać po przymiarce, kiedy będę miała już jakąś wizję całości.

Jutro będzie 100 dni do ślubu  :hopsa: :hopsa: :hopsa: Ponieważ rano wyjeżdżam i nie będzie mnie kilka dni pozwólcie, że sie teraz trochę pocieszę  :skacza:

Myślę, że wszystko jakoś powoli będzie się układać :) Dostałam dziś maila od firmy, która robi nam zaproszenia, że najpóźniej w czwartek od niech wyjdą, więc w przyszłym tygodniu możemy ruszać z rozdawaniem. Bardzo się cieszę.

No i koniecznie muszę pochwalić mojego PM :) Ostatnio tyle na niego psioczyłam  :Swiety: A on wczoraj poprawił projekt krzesełka, podczas gdy ja balowałam z chórem ;p W efekcie czego zaspałam dziś do pracy. A on taki kochany zrobił. Jeszcze tego nie widziałam, bo mam trochę sajgon w robocie (jak zwykle przed urlopem). Jak wszystko będzie ok to roześlę tym, którym obiecałam, ze roześlę ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #602 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:29 »
No widzisz jaki PM kofany?  ;D

Jako że to październik, to chyba tylko bolerko wchodzi w grę, szal to raczej za wiele ciepła nie zagwarantuje..choć w zeszłym roku, październik był niczego sobie  ;)  :okularnik:

Ciesz się swoją setką, ciesz  :skacza:, jeju, ani się obejrzymy a to już Ty do ślubu będziesz szła...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #603 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:35 »
No widzisz, jednak PM się angażuje :)

Jola coraz bliżej!!  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #604 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:41 »
Już jutro będzie "studniówka"!!!  ;D :skacza:

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
« Odpowiedź #605 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:44 »
Hmmm dlaczego mnie tu nie ma jeszcze?  >:(
Musze teraz ponadrabiac...

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #606 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:47 »
No właśnie Jolu - moja imienniczko ;) - dlaczego Cie tu jeszcze nie ma  ;D
Witam Cię serdecznie w moich skromnych, forumkowych progach  :hello:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #607 dnia: 30 Czerwca 2010, 13:37 »
Fajnie, że tak się PM postarał :)

Gratuluję jutrzejszej studnióweczki :)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #608 dnia: 30 Czerwca 2010, 16:24 »

No i koniecznie muszę pochwalić mojego PM :) Ostatnio tyle na niego psioczyłam  :Swiety: A on wczoraj poprawił projekt krzesełka, podczas gdy ja balowałam z chórem ;p W efekcie czego zaspałam dziś do pracy. A on taki kochany zrobił.

o jeny ale masz dobrze ;D

mojemu A. jak pokazuje jakies zaproszenia czy cos to on nigdy nie ma czasu i zawsze mowi ze pozniej, pozniej... >:( >:(

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #609 dnia: 30 Czerwca 2010, 17:26 »
udało mi się nadrobić caaaalutki wątek:) :skacza:
.. śliczna suknia:):):)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #610 dnia: 30 Czerwca 2010, 18:46 »
Wiecie, czuję się jakbym miała dzisiaj urodziny, albo co najmniej jakby był dzień dziecka  ;D ciągle dostaję prezenty  :P  :hopsa:
Najpierw, wracając z pracy, znalazłam w skrzynce awizo. Poszłam na pocztę odebrać. Okazało się, że to nasza księga gości :) Jest śliczna. Dużo, dużo, dużo ładniejsza niż na zdjęciach. Nawet się nie spodziewałam, że będzie taka ładna  :D
Jakiś czas później, ktoś dzwoni do drzwi. Przesyłka :) Tym razem były to dekoracje na samochód. Tu z kolei lekki zawód, bo nie są tak ładne, jak na zdjęciach. Przede wszystkim ta duża różyczka jest na prawdę duża :) Cały stroik jest duży :) Ale myślę, że na samochodzie będzie wyglądało fajnie. Ogólnie jestem zadowolona. Szczególnie, że dostałam gratis - niespodziankę w postaci tablic z napisem "Młoda Para". Nie planowaliśmy zakupu takich tablic, a tu mamy w prezencie  ;D
Przed chwilą - domofon. Znowu przesyłka  :hopsa: Okazało się, że to papier na krzesełka :) Także można ruszać z produkcją. Bardzo się cieszę :)
Jutro wyjeżdżam, a po powrocie powinny już na mnie czekać zaproszenia, zawieszki na alkohol, koperty i wstążeczka do krzesełek  :hopsa: :hopsa:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #611 dnia: 30 Czerwca 2010, 18:57 »
Cieszę się, że wszystko idzie po Waszej myśli :)

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #612 dnia: 30 Czerwca 2010, 20:23 »
to faktycznie suuuper dzionek, niespodziankowy:):)

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #613 dnia: 30 Czerwca 2010, 22:21 »

Przed chwilą - domofon. Znowu przesyłka  :hopsa: Okazało się, że to papier na krzesełka :) Także można ruszać z produkcją.

a sami projektowaliscie szablon krzeselek czy w necie znalezliscie?

bo tez sie zastanawiam nad nimi.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #614 dnia: 30 Czerwca 2010, 22:33 »
Jolu, baw się dobrze na openie ;D
Pośpiewaj, poskacz, pobaw się ;D

a sami projektowaliscie szablon krzeselek czy w necie znalezliscie?
bo tez sie zastanawiam nad nimi.

Netka, ja zrobiłam prototyp (szablon), który wrzucił Joli narzeczony do autocada.

Offline Zoya

• Chuck Norris
« Odpowiedź #615 dnia: 30 Czerwca 2010, 22:54 »
Czyli bardzo owocny dzień dziś panno Jolanto ;)  ;)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #616 dnia: 1 Lipca 2010, 01:27 »
Nadrobilam;) moj PM nie angazowal sie we wszystkie pierdoly deco - ustalilismy razem kolor przewodni wesela a pozniej glowniejsze rzeczy z nim konsultowalam, a reszte decydowalam sama:p facetom to wszystko jedno, a suknie masz piekna:)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #617 dnia: 1 Lipca 2010, 11:05 »
Jolu, Jolu [size=20pt]100 dni[/size] już tylko... :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Zoya

• Chuck Norris
« Odpowiedź #618 dnia: 1 Lipca 2010, 11:08 »
100  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #619 dnia: 1 Lipca 2010, 11:20 »
Kurde, no i nie wyszło mi wcześniej  >:(

100 dni

:skacza: :skacza:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #620 dnia: 1 Lipca 2010, 11:28 »
Gratuluję studniówki!!  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #621 dnia: 1 Lipca 2010, 14:30 »
Fajnie,że tyle rzeczy do was dotarło-będziesz mogła ruszyć z masową produkcją  :brewki:

Gratuluję 100weczki-teraz to zleci w oka mgnieniu !  ;D

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #622 dnia: 1 Lipca 2010, 17:49 »
ojej gratuluje stoweczki  ;D ;D ;D ;D

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #623 dnia: 2 Lipca 2010, 15:35 »
ja troszeczkę spóźniona, ale gratuluję 99 dni ;D ;D :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #624 dnia: 5 Lipca 2010, 08:05 »
i jak tam weekend :brewki: ?

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #625 dnia: 5 Lipca 2010, 20:11 »
Dziewczyny  :-* :-* :-* :-* :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Jesteście boskie. Pamiętałyście o naszej 100 dniówce mimo, że mnie nie było. Bardzo to miłe, dziękuję :)

A weekend, fantastyczny  :hopsa: :hopsa: :hopsa: Świetnie się bawiłam. I powiem wszystkim, którzy zastanawiali się kiedyś czy jechać na open'era: JECHAĆ!!!! zdecydowanie jechać !!!! Fantastyczne koncerty na wysokim poziomie. Światowa klasa. Super muzycy, super nagłośnienie wszystko super. Tylko się bawić  :koncert: :disco:
Ludziów jak mrówków!!! Ale organizatorzy dali rade :) Autobusy i SKM-ki jeździły tak często, że w zasadzie nigdzie nie trzeb było długo czekać :)
Koncerty - cud, miód i orzeszki. I tak:
W czwartek byłam na trzech naprawdę dobrych koncertach:
1. Pearl Jam - jeden z moich faworytów na tym festiwalu. Głównie dla nich tam pojechałam, mimo, że byłam na ich koncercie w Chorzowie 3 lata temu. Ale było na prawdę super. Na początku stałam z otwarta gębą  :szczeka: i nie mogłam się nadziwić jak oni zaje... brzmią. Nie chciało mi się wierzyć, ze można tak dobrze nagłośnić kapele na imprezie plenerowej, na otwartym polu. Na prawdę dźwiękowcy dokonali tam niemal cudu. Koncert był rewelacyjny.
2. Po Pearl Jam przeniosłam się na inny koncert, a mianowicie Tricky. Niestety nie wiele usłyszałam, bo koncert się już kończył ale zaciekawił mnie ten wykonawca.
3. Następnie grali 2manydjs  :disco: Szczerze to nie lubię takiej muzyki i zdecydowanie mnie ona nie rusza, ale przyznać muszę, że koncert był bardzo dobry. No i wciąż pozostawałam pod ogromnym wrażeniem nagłośnienia i tego jak ludzie się fantastycznie bawili. Aż miło było popatrzyć  :cancan:
Piątek zaczęłyśmy od koncertu:
1. Mando diao - grali tak sobie, ale potwornie wkurzył mnie wokalista (palant jeden  :ban:) Przed jednym z utworów powiedział, że zagrają teraz kawałek z ich ostatniego albumu, ale nie wie czy my tu w ogóle mamy albumy  :mdleje: Kurna, dziewczyny, żebyście mnie widziały wtedy  :nerwus: :klnie: Zaczęłam się wydzierać, ze jest palantem i żeby wracał do kraju, gdzie przez pół roku słońca nie ma (zespół ten jest ze Szwecji). Tak mnie wkurzył, że poszłam sobie na inny koncert...I bardzo dobrze zrobiłam...
2. Poszłam na Grace Jones - kobita jest po prostu nie do wyjęcia. Ma świetnych muzyków. Wokalista z niej w zasadzie żadna, ale bardzo fajnie ma zaaranżowane utwory i jej głos super do tego pasuje. Do każdego utworu przebierała się a figurę ma taką, że  :szczeka: niech się Madonna chowa  :P Podsumowując podobało mi się i postanowiłam uzupełnić moją płytotekę utworami tej pani. Niestety nie zabawiłam długo na jej koncercie, gdyż zazębiał się z występem, którego nie mogłam opuścić  :hopsa: :hopsa:
3. Massive Attak - rewelacyjny koncert. Ciężko mi coś na ten temat więcej napisać, bo nie umiem obrać w słowa tego co tam się działo. Jedyne co sprawiało, że koncert nie był tak udany jak mógł być, to fakt, ze strasznie mnie już bolały nogi. a to dopiero drugi dzień festiwalu  :mdleje:
4. Potem poszłyśmy na Cypress Hill, ale chłopaki grali tak beznadziejnie, że po 3 utworach się zawinęłyśmy na...
5. Empire of the Sun - bardzo ciekawie było. Nie spodziewałam się tego. W sumie nie miałam wyrobionego zdania na ich temat, Ale było fajnie.
I tak minął półmetek:)
Sobota! Pierwszy koncert tego dnia na jaki poszłyśmy i od razu rewelacja. Moim zdaniem najlepszy koncert festiwalu!!!!!!! :koncert:
1.Skunk Anansie - można to opisać tylko dwoma słowami - ISTNE SZALEŃSTWO!!!! Żaden zespół nie porwał tak publiki. Koncert był pod każdym względem rewelacyjny. A do tego Skin (wokalistka) dała totalnie czadu. Nie dość, że zaje.... śpiewa to jeszcze szalała na scenie i poza nią. Właziła na barierki, rzucała się na publikę i pozwoliła się nosić - cały czas śpiewając :) Myślę, że przyprawiła o zawał swoich ochroniarzy :) No po prostu rewelka.
2. Później grał Kasaian - tez fajna kapela, ale ja nie jestem ich zbytnia fanką w związku z tym nie będę się rozwodzić :)
3. Następnie poszłyśmy na koncert Gorillaz Sound System - i tu kolejny szok. Ludzi tyle, że aż chciało by się powiedzieć "-Mamo, będę w ciąży. -Z kim? -Nie wiem, nie mogę się obrócić" :) Ale koncert był fantastyczny. Bardzo fajnie się bawiłam :)
No i nastała niedziela. Ponieważ na ten dzień nie było zaplanowanych zbyt wiele koncertów, na które chciałyśmy pójść skupiłyśmy się na piciu piwa  :piwo_2:  :hahahaha: Ale trochę muzyki tez było:
1. NAS i Damian Marley - nie lubię hip-hopu, ale w połączeniu z regge fajnie brzmiało. Młody Marley ma głos zupełnie jak ojciec, na prawdę ciężko odróżnić. Pobawiłam się, zajarałam się  :fajka: :Ganja: O0 W około tyle ludzi paliło trawę, że po koncercie czułam się na haju  :hahahaha:
2. No i na koniec Fatboy Slim  :disco: Ogólnie koncert mi się nie podobał. Nudno grał jak nie wiem. Wszystkie kawałki takie same. Miałam nadzieję, że chociaż wizualnie będzie ciekawie, ale tez nie było nic szczególnego.

Oczywiście o tym co się działo między koncertami nie będę pisać bo to nic ciekawego. OOooo.... piktogramami to załatwię  :piwo_2: :Obiad: :piwko: :Mcdonalds: :pijaki: :terefere:

Trochę się rozpisałam, ale chciałam tez dla siebie mieć takie podsumowanie :) Standardowo do niczego nie zmuszam - kto nie chce niech nie czyta :) ale niech idzie kupować bilet na przyszły rok  :hopsa:

Po ostatnim wczorajszym koncercie spałyśmy 2 godziny i musiałyśmy wstawać na pociąg. Prosto z pociągu poszłam do pracy, bo coś było nie tak z przetargiem, który przygotowywałam przed wyjazdem i musiałam to poprawić  :mdleje: :mdleje: Także idę zaraz spać bo już od rzeczy gadam  :P

Przyjemnego wieczoru Wam życzę :)

A... zapomniałam. Przyszły dzisiaj koperty do zaproszeń i tasiemki. Zamawiałam die tasiemki pomarańczowe a dostałam jedna pomarańczowa i jedna brązową  :drapanie: :|| Więc jutro będę dzwonić z awanturą  :klnie:
Zaproszenia tez już przyszły, ale wysłali je do moich rodziców zamiast do mnie, mimo, że wyraźnie w mailu napisałam adres do wysyłki. Jutro jadę je odebrać. Nie mogę się doczekać.

No to buziaki  :-* :id_juz:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #626 dnia: 5 Lipca 2010, 20:49 »
To cieszę się strasznie, że weekend się tak udał :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #627 dnia: 5 Lipca 2010, 20:59 »
Koncertu Pearl Jam zazdroszczę, też się z Małżem wybieraliśmy na Open'era ale w rezultacie postanowiliśmy Liwii nie zostawiać jeszcze teraz  :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #628 dnia: 5 Lipca 2010, 21:14 »
Pearl Jam ..Massive Attak ..Cypress Hill   :shock:  :mdleje:  :mdleje:  :mdleje:   ...zazdroszcze  :twisted:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #629 dnia: 5 Lipca 2010, 21:41 »
Zazdraszczam ::)
Musiało być supernacko ;D