Autor Wątek: xl-owa miłość - wielkie odliczanie 96 dni do wielkiego dnia 5 czerwca 2010  (Przeczytany 12181 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
musik wejśc na strony internet. np. fotosik.pl i tam wkleić fotkę a następnie skopiować linka i wkleić tu do okienka w którym piszesz na forum :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Bardzo fajna obsługa wklejania zdjęć jest w dziale: Technikalia  ;D

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Jestem i ja:) Fajna historia poznania ;) Czekamy na wasze fotki  :tupot:

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.06.2010
Kochane dziewuszki.  Ostatnio zaniedbałam wątek, co niniejszym naprawiam.  Zacznę od tego, że przedstawię wam dziwuszki suknię ślubną.  Kupiłam ją w styczniu i czeka sobie w salonie na ostatnią  przymiarkę  i odbiór.   Już się nie mogę doczekać. Musiałam podpisać zobowiązanie, że do dnia odbioru nie przytyje ni grama hihi. Widzicie moblilizacja jest.  

[/URL][/img]

Ten brzuszek co jest widoczny mam nadzieję, zniknie jak nie naturalnie to na pewno pod gorstem, który zamierzam nabyć.

Suknia to jak wspomniałam w jednym wątku to model POLSANTA ANITA roz 48

a tu na modelce ten model http://www.polsanta.com.pl/pokaz.php?suknie=63

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Oj... Nie wkleiło się zdjęcie...

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Oj chyba nie opanuje sztuki wklejania zdjęć :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ładna suknia, ale nie w moim guście ;)

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
//img202.imageshack.us/img202/6946/olay.jpg

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Jestem i ja  :hello: :hello: :hello: :hello:

Widzę coraz więcej Stargardzianek-cieszy mnie to,bedzie z kim robic zloty czarownic w Stargardzie  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ja również nie widzę fotek  :(

A gdzie macie wesele?Wiecie już ile wyniesie was ślub w Janie?

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
patrycja_4r Tak wiem ile wyniesie nas ślub w Janie. Koszty to: ślub 300 zł, organistaka (młoda dziewczyna Karolina Rojek z Choszczna oprawia całą mszę na organach poza tym gra na saksofonie, pięknie śpieewa i chyba też na skrzypcach ). Jej koszt to 200 zł, ale organista z Jana bierze 120 zł i do tego ustrojenie z tego sklepiku przy kościele - całe w bieli (stojaczki) to koszt 150 zł. Do tego pewnie ze dwie dyszki za zapowiedzi. Jesli chodzi o samą zapłatę za skarament ksiądz zasugerował nam, że pary dają 300 zł, ale myślę, że jak się da mniej to też nie powinno się mieć problemów w końcu to co łaska.

A wesele odbędzie się w Świetlicy wiejskiej w Grzędzicach a przygotowuje je nam Koło Gospodyń Wiejskich z Grzędzic. Będzie to ich pierwsze wesele co prawda, ale sa sprawdzone w organizacji innych imprez i bardzo nam polecone, więc zaryzykowaliśmy tym bardziej, że trzy miesiące przed ślubem musieliśmy zmienić salę bo za dużo negatywnych opini pojawiło się ostatnio na temat naszej wczesniejszej sali. Bałam się ryzykować niepowodzeniem wesela. To cud, że się nam udało w tak krótkim czasie zmienić. W związku z tym czeka mnie dekoracja sali, ale że niestać nas na wydatek jeszcze na wynajęcie dekoratorki to musze nieźle nakombinować by przyozdobić te dosyć duża salę ładnie i fajnie. Mam nadzieję, że się uda.

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
a to ja w mojej sukni

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Nauczyłam się wklejać zdjęcia (dzięki dziewczyny), więc wkleję fotkę naszej wódki weselnej. Zaprojektowałam i wykonałam sama naklejki na wódkę. I o to rezultaty. Już obklejona wódeczka weselna

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Tylko 300zł?Pytam,dlatego że my wstępnie też jesteśmy zapisani do Jana ale zastanawiamy się nad zmianą na Ducha...
Trochę nas ksiądz zraził w Janie,gdy na wstępie oznajmił nam że pary za wpisowe płacą 100zł-niby nie dużo,ale jakoś tak dziwnie się
poczuliśmy ::)
A można wiedziec jaką salę mieliście wcześnie zarezerwowaną?
W takim razie super,że udało się wam znaleźc nową salę bo to nie lada wyczyn  ;D
Dobrze,że podszkoliłaś się we wklejaniu fotek-teraz będziesz mogła o wiele więcej nam tu tutaj "pokazywac" :D :D :D
Bardzo ładna suknia-skromna,ale z klasą  :)
A na zdjęciu na etykiecie rozumiem,że to wy jesteście?Super pomysł  ;D

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Jeśli chodzi o ślub w Janie  to tak rzeczywiście jest wpisowe 100 zł. Lecz my tego uniknęliśmy, bo nic nie wiedząc o tym nie mieliśmy na to pieniędzy, co prawda prosili by donieść, ale to olaliśmy jednym słowem. Przyjmowała nas wóczas taki jeden straszy ksiądz prawie dziadek. Zasugerował kwotę 300 zł opłaty. I teraz nie wiem czy te 100 zł miło być osobno czy nie,  potem tylko 200 by się doplaciło. tego nigdy się nie dowiem. zamierzamy podczas spisywania protokołu dać w kopercie 300 zł i ani złotówki więcej. A jak się będą czepiac to odpowiem co łaska przecież.  My byliśmy rezerwować termin zaraz po zaręczynach czyli w czerwcu 2009 roku i już wtedy na dzień 5 czerwca 2010 godzina 15.00 była ostatnia wolną. Trochę mnie to martwi, że ślub za ślubem bo jak to logistycznie rozwiązać. Naprawdę mnie to martwi.

Co do naklejek, tak to my jesteśmy na naklejce, tak to sobie obmyśliłam, i powiem nieskromnie, że bardzo mi się to podoba co wymyśliłam i zrobiłam.

A co do sukni tak masz rację jest skromna, ale naprawdę z klasą. Mówią, że puszyste dziewczyny powinny mieć wyłacznie skromne suknie. To cud, że ja natrafiłam na taką suknie i do tego od razu w moim rozmiarze. A z poszukiwaniem sukni miałam przeboje. Może kiedyś opisze. Nie jest to łatwe jak się ma xxl

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Zobowiązanie, że nie przytyjesz ani grama? O kurcze, no w życiu o czymś takim nie słyszałam?  ;)

Dlaczego zasłoniłaś buźkę na zdjęciu? Wkleisz nam jakieś Wasze zdjęcie? :)

Gratuluję zakupu sukni i znalezienia tej jedynej! :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
suknia prosta i dlatego ładna. :)
a naklejki na butelki pomysł rewelacyjny :)
Nasz synek:

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Zakleiłam bo tu akurat jakoś tak dziko wyszłam, no kto jak nie druga kobieta to zrozumie  ;D

A co do zobowiązania hehe, ja się też zdziwiłam, ale się pewnie krawcowa w salonie , która nanosi małe popraweczki boi o to.  I dziękuję.

Zdjątko nasze a nawet dwa wklejam na twoją prośbę mysikróliczku

fotka za duża

« Ostatnia zmiana: 11 Czerwca 2010, 11:39 wysłana przez Maja »

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ty masz 30 lat?  :o W życiu bym nie powiedziała  ;D

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
No już 30 ehehhe.  ;D Bo wiesz nadprogramowe kilogramy maskują zmarszczki  ;D 
Teraz będzie lecieć z górki :(

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Też bym nigdy nie powiedziała! :)

Widać, że jesteście zakochani i szczęśliwi! :) Tak trzymać!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ja też nie dałabym ci 30  ;) ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Ślicznie razem wyglądacie!
A Ty taka radosna dziewczyna  ;)

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
Dołączam również do kibicowania w odliczanku :)
Pozdrawiam szczęśliwych ludzi - na taki stan wyraźnie wskazują zdjęcia :)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Hej!! i ja Stargardzianka (mimo ze mieszkająca od niedawna w Sz-nie) sie melduję u ciebie w odliczanku!!
Bardzo fajna z was praca!! Widac po was miłośc w rozmiarze XXL!! ;) ;DSuper!! ;D
Suknia wg mnie bardzo fajna..oczywiście całośc zobaczymy w relacji...!!
A "wódeczka" - 1-wasz Klasa!! ;D

ps. to czyli to Ty jestesc z miejscowości 300 km oddalonej od St-du? Czyli z ...?

Patrycja - jak mozecie jeszcze zmienic to idzcie do Ducha. Mimo tego ze ja naleze do Jana to w Duchu 1000 razy wolałam brac ślub! ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Wódeczka czaderska;)
No i w tej niebieskiej sukience wyglądasz naprawdę super, pasuje Ci ten kolorek;)

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
O dzięki dziwuszki. Fajnie, że podoba się wam mój pomysł na wódkę, dodatkowo będziemy mieli parę wódki ubrane w stroje ślubne.

lolalola- ten niebieski to mój ulubiony kolor w zasadzie to bardziej szafir. Uwiebiam nosić się w tym kolorze.
Agulek79- urodziłam się i mieszkałam do 24 roku życia w mieście pomiędzu Grudziądzem a Malborkiem, czyli na pomorzu. Potem wyjechałam do Bydgoszczy. Mieszkając tam sobie pewnego dnia dostałam ten tajemniczy mail i jak wiecie z opowieści wcześniejszej tak to się zaczęło.

werka23- No młodzi i szczęśliwi, mówię wam nie ma co się odchudzać, bo nadwaga konserwuje hihi.

justys0101- tak ja przeważnie ciaglę się uśmiecham i fakt ogólnie jestem radosna.

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Wybrałam już zaproszenia, ale jeszacze nie zamówiłam na razie w domku mam tylko śliczne zawiadomienia

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Patrycja - jak mozecie jeszcze zmienic to idzcie do Ducha. Mimo tego ze ja naleze do Jana to w Duchu 1000 razy wolałam brac ślub! ;D
Agulek a możesz rozwinąć???Słyszałam negatywne opinie i w zasadzie jesteśmy "ZA" przeniesieniem do Ducha...ale chciałabym poznać Twoje wrażenia  ;)

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
patrycja_4r a możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Jakie negatywne opinie słyszałaś o janie? Bardzo cię proszę, bo lepeij wiedzieć na co uważać. My chyba już nie możemy zmienić za mało czasu zostało.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nasz fotograf opowidał nam o tym,że tam trzeba dużo kasy dac..że właśnie nie 300zł tylko m.in 400-500 a jak nie to udzielają ślubu w małej kapiczce...
Mi np.nie podobało się to jak ksiadz przy wpisywaniu nas do kalendarza oznajmił,że :"jest taki zwyczaj,że pary dają 100zł zaliczki".Niby nic,ale równie dobrze
mogliby od razu ceenik wystawic.A tak w ogóle to przecież jest "Co łaska"  :D
« Ostatnia zmiana: 11 Czerwca 2010, 11:40 wysłana przez Maja »