Autor Wątek: xl-owa miłość - wielkie odliczanie 96 dni do wielkiego dnia 5 czerwca 2010  (Przeczytany 12114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
Kurczę to niedobrze z garniakiem, bo wiem, że byliście już na nich zdecydowani  :( Może jednak rozwiąże się po Waszej myśli?
Widziałam filmik ze ślubu w Janie, dekoracja nawet ok, chociaż mnie sztuczne kwiaty bardzo rażą ;) I przeszkadzały te stojaki gościom, jak stali do komunii i wracali do ławek. Co i rusz ktoś o stojak zawadzał  ::)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.06.2010
podaj linka do tego filmiku

Offline m_lena

• uzależniony
nie mam jak Ci podać, bo to film na płycie był z wesela kolegi mojej Świadkowej. Ogólnie było ok, ale właśnie oni mieli dużą liczbę gości i jak sie goście mijali, to szturchali te stojaki z kwiatami ;/

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Można się jeszcze dołączyć??  :D

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Aneczq1987 jasne, że tak witam Ciebie w moim odliczanku

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
 :-* niedzielne

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Witam was kochane.  U nas powolutku do przodu. Mam  pewne problemy. Musimy jechać do Szczecina w sobotę i szukać, szukać garnituru, bo tu w Stargardzie się nie udało. Poza tym mam problem, bo potrzebuje wyszczuplającego gorsetu a najlepiej by był taki ala body nawet  z nogawkami. gdzie coś takiego szukać w Szczecinie lub Stargardzie ? Musi być to w rozmiarze 48/50 bo taki noszę. Boję, się, że nic nie znajdę. Może znacie jakąs gorseciarkę, co robi wyszczuplające? 

Poza tym raczej do przodu, poza wbijającym się od czasu do czasu smutkiem, spowodowanym żałobą narodową. Jutro wybieram się na mszę żałobną do kościoła św Jana. I muszę popłacić rachunki. Dziś mój przyszły teść rozpoczyna u nas w mieszkaniu remont łazienki i kuchni. Ogólnie rozpierdziel będzie. Jakoś trzeba przeżyć. A planowałyśmy sobie  z kumpelą popołudnio- wieczory SPA, dwa razy w tygodniu w naszych mieszkankach, ale chyba nie wypali.  Świat jest piękny  :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj nie znam szczecina ani stargardu , ale mam tam rodzinke  :P.
Hmm , a moze na allegro dostaniesz takie gorsety?

Offline m_lena

• uzależniony
Olcia daj spokój, nie potrzeba Ci gorsetu, suknia Cię pięknie ściśnie :)
Kiedy kawa?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ojj..kurde..nie znam żadnej gorseciarki  :mdleje: :mdleje:

Może w sklepach bieliźnianych popytaj czy nie mają z kimś takim kontaktu??Albo może krawcowa będzie kogoś znała ::) ::) Nie mam pojęcia jak Ci w tej spr. pomóc  ::) ::) ::)
A w salonach z sukniami ślubnymi pytałaś??

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Olu, w Szczecinie chyba ktoś taki jak gorseciarka jest, ale nie wiem gdzie. Ktoś mi kiedyś mówił, że korzystał z jej usług, ale nie pamiętam kto! ??? ??? ???
Nasz synek:

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
Jest wątek na forum o gorseciarce w Szczecinie. Tylko a "szukaj" trzeba skorzystać, bo ja nie pamiętam gdzie dokładnie.

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Ja niestety też nie wiem gdzie można zakupic....Ale na pewno warto poszukac na Allegro!
Powodzenia w szukaniu! ;D

Offline m_lena

• uzależniony
A może na ebras.pl coś znajdziesz? Ja kupiłam tam biustonosz. Mają sklep stacjonarny właśnie w Szczecinie.

Co słychać?

Offline m_lena

• uzależniony
Oleńko co u Ciebie?
Zaczynam się troszkę martwić  :-\
Jak przygotowania?
Pozdrawiam gorąco, buziaki  :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jak u Ciebie??
I jak sie czujesz w roli zonki? ::)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ale gafa !!!
To mialo byc do kogos innego ten post  :-[.
Przepraszam!

Chcialam napisac , co u Ciebie?Dawno nic nie pisalas.

Offline m_lena

• uzależniony
agullko tak właśnie czytam i się zastanawiam do kogo to, skoro Ola ma ślub za miesiąc ;) Ale już wszystko jasne :D

Ola gdzie Ty się do fryzjera umówiłaś? Ja chyba psozukam kogo innego ;/

Offline m_lena

• uzależniony
Ola zabiegana, to ja napiszę, że była ostatnio na przymiarce sukni, wszystko jest już dopasowane i suknia czeka na odbiór :jupi: Dobrała też od razu dodatki, czyli welon, bolerki, biżuterię :)

Do wielkiego dnia tej sympatycznej parki zostało, jak dobrze obliczyłam : 23 dni :skacza:

Olcia pozdrawiam Cię gorąco i nie stresuj się zabiegana kobieto  :hopsa: Wszystko będzie dobrze  :-*

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
Zabiegana okropnie. Remont trwa i niby jużź ,powoli posuwa się do przodu ale tak naprawdę końca nie widać. Byliśmy u naszej doradczyni rodzinnej. Mieliśmy zaliczyć dwie ostatnie nauki, lecz zamiast je przerobić rozmawialiśmy na tematy dotyczące faktów z naszego życia. Musieliśmy przegadać wszystko co wydarzyło się od czasu remontu. Ta ilość frustracji, która we mnie narasta z tego powodu, nie daje mi normalnie funkcjonować. Denerwuję się o byle co. Masakra. Dodatkowo drażni mnie rodzina PM. Krawat, który wybrałam nie podoba się im i chciały przeforosować i narzucić mi swoje zdanie w tej kwesti. Tj. moja szfagierka i teściowa. Juz jednak chyba jest ok. Doradczyni dała nam jedną wskazówkę. Sprawy pomiedzy mną a  rodziną PM powinien załatwiać PM i tak na odwrót. Jak coś ktoś ma do mego Pm z rodziny mojej, ja powinnam to obgadać i ze mną powinni to załatwiać a nie z nim. Poza tym muszę nauczyć się dystansu. Ogólnie martwi mnie brak kasy, z budżetu ślubnego poszło na remont i dupa. Nima. Dlatego też jako zaradna pani domu, załtwiłam sobie dodatkowe zlecenie za 400 zł i wzięłam niskooprocentowaną pożyczkę z kasy funduszu socjalno-mieszkaniowego. Trzeba sobie jakoś radzić. Trudno. Pensję będa mi pomniejszać co miesiąc, ale za to odsetki wynoszą tylko 30 zł od całości kwoty. Niby wszystko już jest niby. A mnie się wydaję, że tyle trzeba obgadać i załtwić jeszcze. Na pewno muszę spotkać się organistką i dj. Obkleić wódkę, do końca zrobić winietki, wysłać jeszcze trzy zapomniane zawiadomienia, dokończyć tę nięszczęsną prezentacje dla gości. Wybrać czyatnia na mszę, omówić jej przebieg, załatwić spowiedź, kupić buty dla Pm, doprowadzić mieszkanie do łądu po remoncie jeśli się skończy tuż przed. Odbyć wieczór panieński, którego pewnie nie będę mieć :((( Ja nie mam na niego kasy a i koleżanki też nie i czasu brak. Ogólnie lipa. Trudno:((( Wczoraj byłąm na szkoleniu z negocjacji biznesowych razem z szefową i w pracy nas nie było. Szkolenie fajne. Dobrze, że suknia już jest i wszystkie dodtaki wybrane tylko odbierać. Musimy kupić napoje, trochę wódki dokupić, szmpana, wino, owoce, ustalić kto z kim odjedzie spod kościoła i rozsadzenie gości. Byłam na próbnym makijażu ślubnym- boski. I martwi mnie, bo na fryzurę zapomniałam się zapisać i teraz nici z tego- nie mają wolnego terminu. W dniu ślubu będę umierać z niepokoju.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Tak jak rozmawiałyśmy ostatnio u mnie w biurze dacie radę i zobaczysz wszystko dobrze się ułoży.
Trzymam kciuki  ;)
[/url]
[/url]

Offline m_lena

• uzależniony
Ola wszystko się ułoży, zobaczysz!!!  :-*
Pozdrawiam gorąco

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
Wszytściutko się ułoży  :D

:-*  :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
ojj ułoży się :-* mi też wciąż się wydaje, że cały czas coś jeszcze jest do załatwienia i cały czas o tym myślę  :P

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Na pewno wszystko będzie dobrze. :)
Nasz synek:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Przykro mi,że tak to się toczy a do tego ta rodzina Pm pewnie nie poprawia Ci nastroju...
jednak wierzę,że niebawem wszystko się ułoży  :przytul: :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Na pewno będzie dobrze!! nie martw sie! ;D

Offline m_lena

• uzależniony
Do zobaczenia jutro Oleńko, mam nadzieję, że pogoda nam dopisze  :)

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
jeszcze 11 dni i zostaniesz żonką  ;D ;D :skacza: :skacza:

a jak tam remont??

[/url]
[/url]

Offline m_lena

• uzależniony
coraz mniej, coraz mniej :)