Autor Wątek: Bydgoskie Panny Młode 2011  (Przeczytany 141317 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
Odp: Bydgoskie Panny Młode 2011
« Odpowiedź #870 dnia: 19 Marca 2011, 10:20 »
Nie szkodzi, że odpisałaś tutaj. Przynajmniej wątek się trochę ożywił. Katepolak chyba robi zaproszenia? Z tego co pamiętam to chyba jej firma jakacards? wpisz w wyszukiwarkę, wejdź na stronę i w dziale kontakt jest e-mail i gg do niej :)

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #871 dnia: 19 Marca 2011, 10:29 »
jak ładnie napisałaś, zamiast, ze zrobiłam zamieszanie, to że się wątek ożywił :) :)
 ok poszukam, że też wcześniej na to nie wpadłam :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline olesia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 1.10.2011
« Odpowiedź #872 dnia: 28 Marca 2011, 19:19 »
Dzisiaj dzownilam i poumawialam sie na przymierzanie sukien slubnych :) troche jestem podekscytowana, tym przymierzazniem :P ale tez sie troche stresuje,bo mam tylko dwa dni na znalezienie sukni :-\  umowilam sie do 4 salonow; agnes,angela, elizabeth i julia. Mam nadzieje,ze to wystarczy i tam znajde ta jedyna :) trzymajcie kciuki w piatek ;D

Offline Natalia_20

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #873 dnia: 30 Marca 2011, 23:07 »
Witam

W salonie Agnes i Elizabeth byłam :) w Agnes jest bardzo dużo ślicznych sukien :) ale wybrałam suknię z salonu Elizabeth :) Pozdrawiam i miły poszukiwań :) daj znać co i jak :)

A ja tu tak pierwszy raz na tym wątku :) Bardzo mi miło :) jak widać ślub 20 sierpnia :) Pozdrawiam

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #874 dnia: 19 Kwietnia 2011, 10:59 »
Widzę, że wszystkie 11stki ogarnął szał przygotowań :)
NIe wiem jak u Was, ale ja się głownie udzielam w swoim odliczanku, żeby już nie powielać napisze w skrócie.

U nas sporo załatwione, w zasadzie najważniejsze rzeczy już są, zostało jeszcze trochę pierdołek do ogarnięcia, ale jesteśmy na dobrej drodze.
Mam nadzieję, że u reszty też pozytywnie :)
Miłych przygotowań!!

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #875 dnia: 19 Kwietnia 2011, 19:53 »
hej:-)stęskniłam się już. U nas też szał przygotowań, ale mam nadzieje, że co ważniejsze też już za nami, pozdrowionka dla jedenastek:-)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #876 dnia: 3 Maja 2011, 17:37 »
Dziewczyny kochane proszę pilnie o jakiś namiar na firmę lub oosbę prywatną zajmującą się dekoracja sali (głównie dogranie szczegółów i ściana za Parą Młodą). Macie coś??

Offline Marcella82
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02,06,2012
« Odpowiedź #877 dnia: 3 Maja 2011, 20:24 »
Witaj

Polecam Ci firmę KMdeko.  Sama mam zamówioną dekoracje u pań.  Bardzo profesjonalnie i nie zdzierają.

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #878 dnia: 3 Maja 2011, 20:27 »
ile to jest "nie zdzieraja" ja w ogole nie orientowałam się w tych cenach, wiec jeśli mogłabys mi podac orientacyjny ksozt ustrojenia sali (nawet na prv jesli nie chcesz na forum) to byłabym wddzięczna

Offline ulanowski

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #879 dnia: 3 Maja 2011, 20:49 »
Sprawdź ofertę firmy Eventus Design.

Piotr Ulanowski

Offline rosiczka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #880 dnia: 6 Maja 2011, 10:00 »
Witajcie :) Ja na razie nie wybieram się do ślubu ale będę siostrze organizować wieczór panieński.
 Dlatego zależy mi na Waszej opinii. 
Chciała bym żeby ten wieczór był niezapomniany. 
Tego samego dnia będzie też organizowany wieczór kawalerski.  Ze światkiem wymyśliliśmy by jeszcze popołudniem zabrać wszystkich na pole bitwy (laser fight) i urządzić zawody Kobiety kontra faceci (wiek 22-29lat).  Po wszystkim czas na ogarnięcie się i każda drużyna ruszy w swoją stronę.
Nam pomysł się podoba ale zastanawiam się czy to nie będzie przekombinowane?

Offline Emilia87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #881 dnia: 27 Maja 2011, 12:25 »
Witam serdrecznie Bydgoskie Panny Młode mam pytanie moze ktoras mi pomoże znacie może fajną, dobrą kwiaciarnię, w której kupię niedrogi ale piękny bukiet ślubny a wiecie jak kształtują się ceny takich bukietów?? pozdrawiam serdecznie

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #882 dnia: 27 Maja 2011, 12:37 »
Emilia87, w sumie to wszystko zalezy gdzie mieszkasz.

Ja znam dwa niedrogie miejsca, godne polecenia.

Kwiaciarnia Olivia - w Tesco
i  Kwiaciarnia Seven Heaven na osiedlu glinki.

Offline Emilia87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #883 dnia: 27 Maja 2011, 22:57 »
Dziekuję serdecznie Precious  napewno sprawdzę te dwie kwiaciarnie a jak tam u Ciebie wszystko już dopięte na ostatni guzik??

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #884 dnia: 27 Maja 2011, 23:03 »
Myslę, że większość tak, a przynajmniej na przedostatni.
Zostały nam takie peirdołki już, typu  kupić nagrody do konkursów i piwo/cukierki na bramę.
Reszta jest.
Stroje nasze już są odebrane.

Jakby sie uprzeć moglibysmy slubować już jutro :)

Ta kwiaciarnia na Glinach jest na ulicy Zajęczej, zapomniałam Ci wcześniej dopisać ;)

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #885 dnia: 29 Maja 2011, 20:44 »
...a Fidelis dogadany??? Bo coś mi wróbelki ćwierkały, że na maila nie odpowiedziałaś, ale może to już nieaktualne info:)

...to już za tydzień - maaaaaaax!

3mam kciuki Precelku:)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #886 dnia: 29 Maja 2011, 22:06 »
odpisałam chyba .... ??? sama już nie wiem, ostarnio napier... maile do wszystkich :P bo to już inaczej nie idzie nazwać.

Ja do wróbelków jutro zamierzam jeszcze zatelefonować :) także niech się wróbelki nie denerwują :)

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #887 dnia: 31 Maja 2011, 19:47 »
odpisałam chyba .... ??? sama już nie wiem, ostarnio napier... maile do wszystkich :P bo to już inaczej nie idzie nazwać.

Ja do wróbelków jutro zamierzam jeszcze zatelefonować :) także niech się wróbelki nie denerwują :)

Spoko wodza- wróbel o wszystkim pamięta i wszystko wie :) No oprócz tego, o której otwierają kościół, ale to bardzo mały problem :) taki, że nawet wstyd go nazywać problemem :)

Offline Emilia87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #888 dnia: 15 Czerwca 2011, 21:55 »
hej Kochane coś ten wątek ucichł co tam u Was słychować jak przygotowania u tych ktore jeszcze sa przed wielkim dniem a jest nas sporo a te ktore juz sa po niech podziela sie wspomnieniami :) pozdrowionka ;)

Offline katepolak

• bywalec
« Odpowiedź #889 dnia: 15 Czerwca 2011, 23:04 »
No to ja się zamelduję...jestem już poooooooooooooo :) ...choć minka powinna byc też taka  :(, bo szkoda, że to juz za nami.

...uczucie jest niesamowite, miałam takie wrażenie jakby to się nie działo naprawdę...

Przede mną jeszcze sesja foto i nagrywanie teledysku, cieszę się, że będę mogła jeszcze dwa razy "TO" poczuć, bo to najpiękniejsze co do tej pory udało mi się przeżyć. (Mina PMa, gdy zaczynałam pękać na przysiędze - bezcenna.)

Dogma mam nadzieję, że Twoje odczucia sa podobne, ze wszystko się udało...życzę Wam, zatem abyście byli szczęśliwi w każdym dniu, godzinie, minucie i sekundzie swojego wspólnego życia! Wszystkiego Naj kochani!!!:*

Offline Emilia87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #890 dnia: 16 Czerwca 2011, 13:23 »
To katepolak wszystkiego dobrego na tej Nowej Drodze Życia ciesze sie ze wszystko Wam sie udalo. Mi zostalo jeszcze 57 dni jak ten czas szybko leci odliczam juz dni i mam nadzieje ze rowniez wszystko sie uda bo ja to bede dopiero zestresowana a łamać na przysiędze to napewno się bede bo ja to strasznie sie wzruszam :)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #891 dnia: 16 Czerwca 2011, 16:59 »
heh katepolak, ja też miałam wrażenie, że to się nie dzieje :) Całkowicie odrealniony dzień i jeszcze tydzień po :)

Super, że Wam też sie wszystko udało :)

Offline katepolak

• bywalec
« Odpowiedź #892 dnia: 16 Czerwca 2011, 21:42 »
Największym przeżyciem był oczywiście Kościół...szłam sama do ołtarza...to było megaaaaa...najbardziej odrealnione było to, że nie widziałam nikogo poza Kubą, który czekał przy ołtarzu, tak jakby poza nami nie było nikogo. Zawsze marzyłam o takim amerykańskim wejściu, ale przyzanm, że chwilę przed chciałam zrezygnować...iść w pojedynkę nie jest łatwo...w zasadzie pierwsze kroki w sukni, setki oczu wlepionych tylko we mnie i żadnego silnego ramienia, które by stanowiło podporę.

Łatwo nie było, ale dałam radę...garstce gości (tradycjonalistom) nie podobało się to, ale pozostali byli pod ogromnym wrażeniem. Mimo spotęgowanego stresu bardzo polecam! ...już nie mogę się doczekać filmu:) ;D

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #893 dnia: 16 Czerwca 2011, 23:49 »
Największym przeżyciem był oczywiście Kościół...szłam sama do ołtarza...to było megaaaaa...najbardziej odrealnione było to, że nie widziałam nikogo poza Kubą, który czekał przy ołtarzu, tak jakby poza nami nie było nikogo. Zawsze marzyłam o takim amerykańskim wejściu, ale przyzanm, że chwilę przed chciałam zrezygnować...iść w pojedynkę nie jest łatwo...w zasadzie pierwsze kroki w sukni, setki oczu wlepionych tylko we mnie i żadnego silnego ramienia, które by stanowiło podporę.

Łatwo nie było, ale dałam radę...garstce gości (tradycjonalistom) nie podobało się to, ale pozostali byli pod ogromnym wrażeniem. Mimo spotęgowanego stresu bardzo polecam! ...już nie mogę się doczekać filmu:) ;D

Ja też chcę to zobaczyć raz jeszcze... Może już nie będę beczeć :P

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #894 dnia: 17 Czerwca 2011, 02:30 »
No to faktycznie odwazną opcje wybralaś :) Ja bym nie miała tyle "jaj". Trzymalam sie kurczowo mojego przyszłego męża i dzięki Bogu, że tak bylo, bo mi się suknia platała :P

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #895 dnia: 4 Lipca 2011, 08:37 »
A u mnie ciśnienie rośnie... Po ślubie Kate czuję jeszcze większe obawy, czy sprostamy zadaniu, bo będzie ciężko Im dorównać :)

Tak rzadko tu bywam, że pewne punkty regulaminu są mi obce, dlatego pozwolę się zapytać: czy mogę wypisać listę rzeczy załatwionych, z przypisanymi im wykonawcami? Chciałabym się podzielić niektórymi informacjami, ale boję się konsekwencji swych wylewności :)

Offline olesia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #896 dnia: 13 Lipca 2011, 22:07 »
Dziewczyny czy kupowalysce moze z allearo  tuby strzelajace  platkami roz? Fajny daje efekt?  A wiecie moze czy trzeba sie pytac o zgode ksiedza,zeby wystrzelic cos takiego?

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #897 dnia: 13 Lipca 2011, 22:36 »
ja kupilam, dwie na slub i jedno do sprawdzenia ;) na probe kupilismy biale i calkiem ladnie to wygladalo, tylko duzy huk byl :P a ksedza lepiej spytac, bo niektorzy sie nie zgadzaja...ale mozesz zrobic tak jak ja, zapytalam "czy mam uprzedzic gosci zeby niczym nie rzucali, zeby nie bylo balaganu" a ksiadz mi na to, ze przeciez jesli ktos z gosci cos rzuci to trudno ;)...

Offline olesia

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #898 dnia: 14 Lipca 2011, 21:39 »
dzieki zaba:) ja chyba tez wyposaze sie w te tuby roz, ksiedza sie pytalam, czy moga byc sypane platki roz, zazartowal sobie,ze teren przed kosciolem nalezy do miasta i powinnam sie udac do urzedu o pozwolenie :D po chwili dodal,ze nie ma problemu:) wiec fajnie...

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #899 dnia: 18 Lipca 2011, 09:39 »
My mieliśmy 4 tuby z czerwonymi sercami. Niestety wiało tak strasznie, że zamiast wyskoczyć do góry od razu poleciały w bok i nie było po nich śladu. Ale taki wiatr rzadko się zdarza  ;D