Stelmotion to jest bezsprzeczna rewelacja...żałuję, że tak późno napisałyście o tej firmie na forum, ale cóż, nie ma co się łamać...mam nadzieję, że mój Pan Kamerzysta będzie równie profesjonalny i twórczy:P Też mało nie płacę, więc nie może być inaczej

kiedy podejmowałam decyzję zależało mi bardzo na blue ray i HD oraz na dwóch kamerach w kościele, a co zaważyło totalnie to brak szablonów, czyli mogę fantazjować na temat tego co chciałabym zobaczyć na takim filmie i Pan postara sie to w miarę mozliwości i umiejętności wykonać:)
Monia86Zdecydowanie radziłabym się troszkę pośpieszyc, zwłaszcza z fotografem. Mnie na 1,5 roku przed ślubem odpisywano, ze już termin zajęty -załamka totalna:(
Dzieląc się odczuciami, mogę powiedzieć, że właśnie poszukiwania fotografa zmęczyły mnie najbardziej. Miliony obejrzanych zdjęć (często fatalnych) sprawiały wrażenie, jakbym oglądała zdjęcia z jednego ślubu. Miejsca, pozycje i efekty photo shopa te same. Aż do obrzydzenia:P ...odradzam zatem wszystkim przyszłym PM przeglądanie niezliczonej ilości portfolio. Warto wybrać kilka nazwisk z polecenia i na nich się skupić, bo inaczej poszukiwania stają się chaotyczne i męczące a co za tym idzie cholernie zniechęcające.