Autor Wątek: Moje odliczanie - zapraszam:) (18.06.2011r)  (Przeczytany 66981 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Odp: Moje odliczanie - zapraszam:) (18.06.2011r)
« Odpowiedź #1140 dnia: 14 Kwietnia 2010, 08:55 »
Dziewczyny...to nie zależy od tego czy plastry czy tabletki, tylko od ilości hormonów, tego jakie one są i jak dany organizm na nie reaguje...bywają kobiety które w ogóle hormonów przyjmować nie mogą bo po wszystkim źle się czują etc.

Ja tam nie wiem :) Nie znam się ;) Tylko mówię, jak było u mnie ;) Tylko z tego co pamiętam, to dostałam tabletki z taką najmniejszą liczbą hormonów ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #1141 dnia: 14 Kwietnia 2010, 10:19 »
Ciriness ma rację. W plastrach jest zazwyczaj więcej hormonów bo, muszę one przedostać się przez skórę a większa dawka zwiększa prawdopodobieństwo wchłonięcia się odp. dawki ;) ;)

Jakoś nie zarejestrowałam, że hormonów nie możesz :glupek: :glupek: :glupek:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #1142 dnia: 14 Kwietnia 2010, 13:14 »
Łoooooooooo to współczuję ,że nie możesz brac ani tabsów ani plastrów   :brewki: :brewki:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1143 dnia: 14 Kwietnia 2010, 14:54 »
Oooo to fajnie ze doatalas okres!!

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #1144 dnia: 14 Kwietnia 2010, 15:24 »
Okres jak już pisałam, dostałam, ale za to cały dzień boli mnie brzuch, a tabletki nie pomagają  :mdleje: Ale i tak pójdę na zakupy  ;D
mkarolinka a jakie brałaś?? Bo ja yasminelle..
ciriness też tak myślę, dlatego z góry założyłam, że plastrów też nie będę mógła ;)
mka też tak właśnie słyszałam, dlatego z plastrów od razu zrezygnowałam..
agulla wiem :) ale niefajnie że brzuch mnie boli  :(
Dziewczyny mam mały problem i liczę na to, że pomożecie. Chodzi o to malowanie pokoju. Znalazłam super kolor z dekoral fashion, karmelowy zamsz:

Jaki drugi kolor by do tego pasował?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1145 dnia: 14 Kwietnia 2010, 17:15 »
mkarolinka a jakie brałaś?? Bo ja yasminelle..

One chyba jakieś lewe są :P hahaha Bo moje koleżanki też brały i wszystkie się źle czuły :D (tak wiem, że to zależy od osoby i ilości hormonów :P)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1146 dnia: 14 Kwietnia 2010, 18:46 »
Nie wiem ... fiolet  ;D.Ja z tym fioletem zawsze  :D.

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #1147 dnia: 15 Kwietnia 2010, 09:04 »
Paula no to super, że dostałaś okres :przytul: coś Ci się tak rozlegulowało no ale najważniejsze, że już dobrze ;) a z tymi stresami to może Ci się wydawać, że ich nie masz, a podwiadomie denerwować się, np. tym szkoleniem :drapanie:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #1148 dnia: 15 Kwietnia 2010, 09:18 »
Hmm a może taki lekki krem albo beż? Tylko że nie wiem czy to nie będzie za smutne!

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1149 dnia: 16 Kwietnia 2010, 12:34 »
Helloł...
Znowu jestem zdołowana.. Zacznę może od początku.. Pamiętacie że miałam w środę iść na zakupy? Z moją przyszłą świadkową.. Oczywiście jak to zwykle ona po raz setny chyba, albo więcej nagle stwierdziła że jest chora i że nie idzie... Oczywiście to ja do niej musiałam zadzwonić, bo ona po co ??? :-\ Tak więc poszłam z PMem. Jak zwykle musiał zabrać ze sobą swojego brata i jego pieprzniętego kolegę, tak więc udało mi się kupić tylko spodnie i buty.. Po powrocie zadzwoniłam do świadkowej, na co ona że pójdzie ze mną dzisiaj po resztę rzeczy,czyli dres i legginsy. Dodam jeszcze że żeby pójść na siłownię specjalnie czekam na kupienie dresu, bo nie mam w czym chodzić. Już nawet nie liczyłam na to, że świadkowa do mnie zadzwoni dziś, więc sama zadzwoniłam.. I co słyszę?? Po raz 101, że ona leży w łóżku i nie idzie. No ku*** !! Rafałowi też się nie chce iść ze mną, więc będę musiała sama sobie iść. I w tym właśnie momencie stwierdziłam, że nie chce Kariny już na świadkową. Bo co, potem przyjdzie czas mojego ślubu, a ja będę mogła liczyć na nią tak jak teraz ?? Albo mi powie w ostatniej chwili że ona nie przyjdzie  ??? Dziękuję bardzo za taką świadkową...  :-\. Tak więc podsumowując nie mam świadkowej i żadnej jakiejkolwiek kandydatki na nią. :-\ :-\ :-\
Po drugie musiałam się dzisiaj zwolnić ze szkolenia do dentysty, bo ząb mnie bolał. I nadal boli, ale już przechodzi. I co najlepsze, ząb, który miałam kilka miesięcy temu leczony kanałowo i miałam tam zgorzel..

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #1150 dnia: 16 Kwietnia 2010, 12:58 »
Paula nie obraź się, ale ja bym nie mogła być Twoją świadkową. Uważam ze dużo wymagasz od innych ludzi! Przede wszystkim kupno dresu czy czego tam, nie jest związane ze ślubem, dlaczego akurat świadkowa ma Ci w tym pomaga? No i po drugie, ludzie czasem chorują ::) ja również jestem często chora i nie wyobrażam sobie, zeby ktoś mnie zmuszał do zakupów tylko dlatego ze takie ma widzimisię.  ;)
Co do wybrou świadkowej, masz jeszcze dużo czasu, a więc nie śpiesz sie z decyzją :)

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1151 dnia: 16 Kwietnia 2010, 13:13 »
Ale tu nie chodzi o zakupy! Tylko o to, że ja jak się z kimś umawiam, to idę, a jeśli nie mogę, to dzwonię wcześniej np że nie mogę. I gdyby ona tak robiła za każdym razem, to spoko. Ja jej do tego nie zmuszałam. Sama chciała iść, więc jeśli nie może, to moim zdaniem powinna zadzwonić, a nie że ja czekam przekonana że idziemy, szykuję się do wyjścia, dzwonię, że wychodzę, a ona że nie idzie. I to tylko teraz tak było że chora, zwykle jest tak że nie może bo jej się nie chce. To nie wiedziała tego wcześniej? Nie mogła zadzwonić? Albo ja wychodzę, dzwonię, że już idę na umówione miejsce, a ona że nie chce jej się... I ślub akurat ma tu mało do rzeczy, bo to moja przyjaciółka. A z przyjaciółkami nie chodzi się załatwiać spraw ślubnych tylko, nie uważasz? I czy fajnie byś się czuła, jakby twoja przyjaciółka umówiła się z tobą, ty wychodzisz na spotkanie, sama do niej dzwonisz że już idziesz, a ona ci mówi, że ona nie idzie bo jej się nie chce?? Nie sądzę.. I w dodatku dwie godziny temu dzwoniła żeby potwierdzić spotkanie, a teraz chora jest nagle..

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #1152 dnia: 16 Kwietnia 2010, 13:34 »
Ja Cie zrozumiałam inaczej. Jeżeli 2godziny wcześniej potwierdziła spotkanie, to masz prawo się złościć!
A przyjaciółka - świadkowa, ja po prostu uważam, ze nie można wykluczyć kogoś ze świadkowania, bo nie poszedł z Toba na zakupy nie związane ze ślubem! czy obraziłabym sie na przyjaciółkę? nie wiem ??? ja na zakupy chodzę albo z mamą, albo z PM, może dlatego, ze wiem ze moje przyjaciółki są bardzo zabiegane i nie zawsze znajdą dla mnie czas ;)

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1153 dnia: 16 Kwietnia 2010, 13:48 »
Gdyby to się zdażyło parę razem, owszem masz racje, nie można wykluczyć. Ale jeśli ona tak cały czas robi?? A nasze spotkanie wychodzą tylko jeśli ja do niej przyjdę? A ona zabiegana nie jest. Siedzi całymi dniami w domu. A poza tym ma chłopaka który pracuje w Niemczech. Nie to że siedzi tam cały czas. Jedzie na dwa tygodnie, a potem miesiąc siedzi u niej albo i dłużej. I wtedy kiedy on jest, z nią nie ma żadnego kontaktu. Już nie mówię o spotkaniu, ale żeby chociaż telefon odebrała, albo na SMSa odpisała. Jej wtedy nie ma dla mnie...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1154 dnia: 16 Kwietnia 2010, 14:59 »
ja na zakupy chodzę albo z mamą, albo z PM,
Ewa Ty szczęściaro  ;D Mój Pm jak słyszy o zakupach to aż się zeilony robi  :nerwus: a ja jak widzę jego minę to odechciewa mi się wszystkiego  :Kill:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1155 dnia: 16 Kwietnia 2010, 15:39 »
A ja na zakupy chodzę z siostrą albo przyjaciółką  ;D
Dla PM co bym nie załozyła jest super, więc jego zdanie jest niewiarygodne  ;)

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1156 dnia: 16 Kwietnia 2010, 19:47 »
A ja chodziłam z siostrą, ale teraz ona nie może z powodu ciąży, bo zaczęły jej nogi puchnąć  :-\
A PM.. Czasami ze mną chodzi.. Jak mu się chce.. A jak nie to nie. A jak sam ma coś kupić to tragedia. Kiedyś jedne buty w jednym sklepie kupował ponad godzinę. Chodził z tą i z powrotem po sklepie i nie mógł się zdecydować  :mdleje:
Mam pytanie. Czy któraś z was zna przepis na placka na tortille? Bo chcę jutro zrobić :)

Eh, co to ja miałam napisać  :drapanie:... Aaa.. Byłam w sklepie i kupiłam dresik na siłownię :) Tak więc jutro mnie czeka pracowity dzień. Najpierw jad ę z rana na trochę do rodziców :auto:. Potem trzeba posprzątać, zrobić pranie, zrobić te tortille  :obiad: i na siłownię :) :bieznia: A i jeszcze jak się uda i zdążymy to jedziemy jutro z PMem zakupić kranik do łazienki nowy :) :prysznic:
Wymyśliłam co zrobić z włoskami. Ale to dopiero po ślubie. Obcinam je, bo te i tak są mocno zniszczone wiec trzeba ściąć, tak dość na krótko chcę, z przodu dłuższe, z tyłu krótsze. I pasemka :)

Offline kivi_23

• uzależniony
« Odpowiedź #1157 dnia: 16 Kwietnia 2010, 21:29 »
Paula na to super!!  powodzenia na siłowni ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1158 dnia: 16 Kwietnia 2010, 23:18 »
Placek na tortille  :drapanie: :drapanie: :drapanie: a to nie możesz kupić gotowego ?  :glupek: :mrgreen:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1159 dnia: 16 Kwietnia 2010, 23:23 »
Też sobie od razu pomyslałam o kupnie  ;D ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1160 dnia: 16 Kwietnia 2010, 23:31 »
Wlasnie nie lepiej kupic??
Ooo jutro na silownie ?Hmm ... mi by sie przydalo , ale ze mnie leniuch , chociaz jak bym miala z kim chodzic to co innego,a tak samemu  ;).

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #1161 dnia: 17 Kwietnia 2010, 08:56 »
zakupilas dresik na siłownie i nawet sie nim nie pochwalilas,osz Ty niedobra :P
no wlasnie kup placucha na tortille :D

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1162 dnia: 17 Kwietnia 2010, 21:36 »
Helloł :) :hello:
Byłam dzisiaj na siłowni  :bieznia: Póki co mnie nic nie boli, ale zobaczymy co będzie jutro  ;D Tortille zrobiłam, placki zrobił PM :) I powiem nawet, że wyszło smakowicie  :obiad: :) Kutopować nie chciałam, bo jak zobaczyłam cenę za dwa placki w kauflandzie, to mi się odechciało  :mdleje:
agulla no ja chodzę z PMem i jego kolegą :)
misia a bo nie ma się czym chwalić :) To nie jest taki typowy dresik, poprostu kupiłam bluzkę bez rękawów i spodnie takie 3/4 :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1163 dnia: 17 Kwietnia 2010, 22:52 »
No to czekamy do jutra, moga pojawić się zakwasy  ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1164 dnia: 17 Kwietnia 2010, 23:31 »
ahaaa,no to jak nie ma sie czym chwalic to nie :P i oczywiscie czekamy na zakwasy ;D

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1165 dnia: 18 Kwietnia 2010, 09:05 »
No dziękuję wam bardzo  :nerwus: :obrazony: Zakwasy nadeszły, ledwo wstałam z łóżka  :Olaboga: I do tego ząb mnie znowu boli  :Zab:
Poza tym śnił mi się mój ślub.. A raczej jak staliśmy na dworze i czekaliśmy już po błogosławieństwo na kolegę, który miał nas zawieźć swoim autem na ślub  :auto: Zostało 20minut do mszy, a jego jeszcze nie było. PM do niego zadzwonił, :telefon: a on powiedział, że nie przyjedzie  :ckm: :boks1: :biczowanie: Ja zaczęłam wyzywać na tego kolegę. I sie obudziłam... A i miałam na sobie suknię, którą widziałam niedawno na wystawie salonu sukien ślubnych i bardzo mi się podoba ta suknia:) Napewno jak pójdę tam przymierzać, to tą też przymierzę, a ostatnio jak byłam w styczniu, to jej nie widziałam tam  :drapanie:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1166 dnia: 18 Kwietnia 2010, 09:27 »
Też mi się niekiedy śni mój ślub  ;)
I zawsze jest coś nie tak  :D ;)

Offline Paula___

• uzależniony
« Odpowiedź #1167 dnia: 18 Kwietnia 2010, 09:29 »
Właśnie zobaczyłam, że mam 7 gwiazdek - jestem uzależniona  :glupek: :skacza:
Zapomniałam o czymś napisać..  :hmmm: Wczoraj tak gadałam z PMem i powiedział mi, że gadał z kolegami z pracy.. I każdy pracownik, jeśli tylko chce, może ubiegać się o wyjazd do głównej siedziby firmy - do Niemiec.. Jeszcze nie tak dawno, nawet nie chciałam myśleć, że ja gdziekolwiek i kiedykolwiek miałabym wyjechać z Polski i się przeprowadzić, ba, nawet z Piotrkowa nie chciałam wyjeżdżać... Ale teraz, tak patrząc na to, że kasy niewiele, nawet na to żeby dziecko mieć ledwie starczy... Mieszkanie jednopokojowe.. Do tego zatargi z administratorką, która tylko nam gada, że trzeba gaz założyć, bo mamy butle, ale ona za swoje pieniądze nie założy, tylko my powinniśmy według niej. Zwrotów kosztów nie będzie bo tak jest w umowie.. No i do tego ściana nad jednym oknem w pokoju po zimie i po deszczach cała przemoknięta, farba odpada, grzyb się tam zrobił, u sąsiada jeszcze gorzej, bo woda mu się ciurkiem lała... A administratorka leje na to  :-\  No a tam jeśli wyjeżdża się z tej pracy do Niemiec, to tam biorą od razu z żoną i dziećmi, dają mieszkanie, no i pieniądze lepsze... I tak się zastanawiam, czy to nie byłoby lepsze tam się przeprowadzić po ślubie...

Offline misia241

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1168 dnia: 18 Kwietnia 2010, 11:46 »
jesli tam jest lepsza perspektywa na życie,przyszlosc to czemu mialabys nie jechac.młoda jestes wiec korzystaj z życia,poznasz nowych ludzi a nóż widelec Wam sie tam spodoba i zostaniecie ;D

Offline kivi_23

• uzależniony
« Odpowiedź #1169 dnia: 18 Kwietnia 2010, 15:29 »
Paula warto to przemyśleć.. choć z tego co ja wiem wcale aż tak różowo tam nie jest :-\ :-\ no i życie zdecydowanie droższe..