Autor Wątek: Odliczanie czas zacząć  (Przeczytany 10987 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Lutego 2006, 01:24 »
aha i jak miałaś jakieś "przeboje" w poprzednim salonie, to w CMS napewno mieć ich nie bedziesz!!! Wszystko było super, błyskawiczne tempo i Pani Monika zauważa nawet to, czego Ty nie widzisz, a jak mówisz, ze jeszce cos tam trzeba podpiąć, czy "odpiąć" to pokazuje kartkę, ze już to dawno zauważyła i zapisała, taka jest niesamowita ;). Ja w tydzień miałam całą sukienkę skończoną i byłam po 3 poprawkach, ale sukienka była gotowa z manekina i tylko było dopasowywanie plus moje zmiany. Pani Monika powiedziała, ze zupełnie ten model jest nie do poznania, bo jest dodana taka szelka wokół szyi, łącząca przód sukienki z tyłem i jest ona cała obszyta aplikacjami z sukienki i cekinami i cyrkoniami. Przy okazji podtrzymuje mi suknie oraz mam tką sama ozdobę na ręce. I mam podoklejane cekiny i cekiny na welonie, welon jest półdługi, bo sukienka jest na dużej halce i ma jeszcze tren.  Więc co za dużo, to nie zdrowo ;) Z tymi cekinami wygląda super!!!! Polecam patent ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #31 dnia: 3 Lutego 2006, 09:51 »
Dzięki za porady!! ja mam jeszcze sporo czasu do upiekszania mojej sukieniusi , ale zawsze chodzę z "komisją śledczą" i oceniaja , doradzają i rozśmieszają:) pani monika jest rewelacyjna!! ale nie chce zapeszać... co do dodatków to na pewno coś na rękę może jakąś bransoletkę no i może szal... o własnie a co będziesz miała na ramionach?? zastanawiam sie  co załozyć, bo może być juz ciepło albo zimno... takie są uroki kwietnia, że nie wiadomo jak będzie.. jak marzę o pięknej słonecznej pogodzie, około 17/18 stopni.. czy to jest możliwe w kwietniu?:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Lutego 2006, 10:12 »
dziewczyny a macie juz sny związane ze ślubem? bo ja od pewnego czasu mam i tylko raz śniło mi się dobrze. oto moje najczęstsze sny:
1. dzień mojego ślubu -a ja nie mam sukienki i nie wiem dlaczego. skąd wziąć teraz suknię ślubną no i ioczywiście przerażenie.....
2. dzień mojego ślubu - a ja nie mam umówionej fryzjerki i oczywiście wszystki fryzjerki w różnych zakładach nie mają czasu żeby mnie uczesac. włosy wyglądają szczególnie strasznie, gorzej niż po nocy:)
3. no i hit sezonu:) mam czarne buty do mojej kiecki i nie wiem dlaczego. nagle idąc do ołtarza zauważam ze mam na nogach jakieś straszne czarne sandały hehe
Lena25

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Lutego 2006, 10:13 »
Powiem Ci tak,, ja marzę o 25 stopnach ;) !!! Co do Pani Moniki, to mówię Ci nie zawiedziesz się, za każdym razem  było super, a spotkałyśmy się chyba z 10 razy, w tym 3 przymiarki, nie żałuje czasu, usmiechu i fachowości :) :) :) Jka bedziesz w CMS, to przekaż pozdrowienia od Gosi_kwiecień, która slubuje 29 kwietnia i ma sukienkę Lolę nie do poznania złocistą a la księżniczka ;) Powinna wiedzieć o kogo chodzi, możesz tez poprosić, żeby Ci pokazała moją sukienkę, jesli oczywiście jest w salonie, a nie już gdzieś upchnieta w piwnicyh i czeka spokojnie do kwietnia na swój czs ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #34 dnia: 3 Lutego 2006, 10:14 »
na ramiona będę mieć chyba szal tiulu z cekinami, zupełnie jak mój welon

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Lutego 2006, 10:16 »
no, z tymi snami, to faktiko, przejeta jestś na maxa, nie przejmuj się aż tak wszystko będzie dobrze! :) :) :) Ja póki co nie mam zadnych snów ;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #36 dnia: 3 Lutego 2006, 11:37 »
ja miałam taki sen jak twój ten z fryzjerem i makijażem tylko że ja jeszcze spóżniam na swój ślub hhehehe

ja na ramionach będe miałą szal ale to tylko do kościoła całe szczęście potem go od razu zdejme

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #37 dnia: 3 Lutego 2006, 14:47 »
ja bede chyba miała takie bolerko s materiału jak suknia takie krótkie :) a sny to coś strasznego czasem .. kiedys mi sie snilo ze bylam w kosciele bez kwiatow i bieglismy do kwiaciarni :evil:  ehh straszny sen :twisted:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Lutego 2006, 19:40 »
hej hej
byłam dzisiaj na makijażu próbym u pani liliany nogal....... i jestem zadowolona... kobitka umalowała mnie tak jak chciałam, czyli podkreśliła oczka.. zaraz spróbuje wkleic jakieś zdjecie..... buziaki
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #39 dnia: 4 Lutego 2006, 19:41 »
matko nie umiem zamiścic tego zdjęcia!@@@@
help help
Lena25

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #40 dnia: 4 Lutego 2006, 20:10 »
Lenko w różnościach jest opis jak to zrobic.
Mozesz skorzystac z tego serwera: http://img454.imageshack.us/

Czekamy na fotki :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #41 dnia: 4 Lutego 2006, 20:55 »
Lenko, czekaqm z niecierpliwością na fotki, bo jak wiesz, ja też jestem bardzo zainteresowana tematem wizażystki ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #42 dnia: 4 Lutego 2006, 21:03 »
a ja wysyłam próbki makijażu, jaki chciałabym mieć ;) cikawa jestem czy mi wyjdzie, bo korzystam z linka, który podesłał Dziubasek :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #43 dnia: 4 Lutego 2006, 21:04 »
czyba mi nie przejdzie bo wola o hasło i nazwę użytkownika ;)

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #44 dnia: 5 Lutego 2006, 10:13 »
hmmm a może prześlę zdjątka na maila komuś kto umie je wkleić na forum?:) no nie wychodzi mi coś... buuuuuu
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #45 dnia: 5 Lutego 2006, 10:18 »
no nie wychodzi mi bo format zdjęć mam za duży a ten program od zmniejszania nie działą... więc przykro mi ale nie wkleję zdjątek.. mozgę przesłać na maila, jeśli ktoś ma ochotę...:)
Lena25

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #46 dnia: 5 Lutego 2006, 10:22 »
mozesz mi przeslac! ania-lazniak@o2.pl

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #47 dnia: 5 Lutego 2006, 11:02 »
Lenko, ja też poproszę mabys@poczta.onet.pl
czekam z niecierpliwością ;) Agulce napisałąm o swoim dzisiejszym snie, bo miałam ślubny i wcale się n ie dziwię, gdyż buszowalam wczoraj na relacjach ze ślubu do 2 w nocy ;), czyli mam sny slubne podobnie jak Ty i Dziubasek ;) ale na szczęście nie aż takie horrory ;)

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #48 dnia: 5 Lutego 2006, 13:39 »
dziewczyny wysłałam:) jeśli umiecie to możecie wrzucić zdjątka na forum... bo czas ujawn ić swoją twarz  :D  :D pozdrawiam
Lena25

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #49 dnia: 5 Lutego 2006, 13:42 »
dzięki, już lecę na swoją pocztę ;)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #50 dnia: 5 Lutego 2006, 14:00 »
Cytat: "lena25"
ziewczyny wysłałam:) jeśli umiecie to możecie wrzucić zdjątka na forum... bo czas ujawn ić swoją twarz   pozdrawiam

Lenko z chęcią bym zamieściła twoje zdjęcia ale nie dostałam nic na maila :(
W różnościach jest wątek o wklejaniu zdjęć więc jak poczytasz to na pewno uda Ci się zrobić to samej...ja jak tylko dostanę na maila to wkleje!!

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #51 dnia: 5 Lutego 2006, 14:18 »
problem polega na tym, że zdjęcia mają za dużą  rozdzielczość:( a ja nie mam programy graficznego do obróbki i zmniejszania zdjątek. no trudno się mówi a zdjęcia na pewno do Ciebie dojdą tylko z lekkim opóźnieniem, włśnie ze względu na rozmiar.
Lena25

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #52 dnia: 5 Lutego 2006, 14:21 »
ja dostałam maila z 2 zdjęciami, jedno się nie otwiera, ale drugie bez problemu. Lenka ma slicznie podkreślone oczkaw tonacji szarej, bo pisała, ze chciała i delikatne usta w złamanym różu. Sądzę, ze do baiałej sukni będzie bardzo pasować, ale ciekawa jestem, jak by wyglądała w wersji złocisto-brązowej ;) Ile Lena płacilaś za makijaż, słyszałam, ze w SOTHYS czy jakoś tak 15 -20 zł, więc ogólnie można sobie popróbować;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #53 dnia: 5 Lutego 2006, 14:22 »
szkoda Lenuś, ze nie masz zrobionej fryzury, sukni na sobie, wtedy dopiero bylby efekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #54 dnia: 5 Lutego 2006, 14:24 »
wysłałam Ci maila :)

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #55 dnia: 5 Lutego 2006, 14:59 »
wiem wiem, że sam makijaż bez otoczki wypada blado:) no ale cóż takie są etapy moich przygotowań a ja chce was informować na bieżąco:)

jeżeli chodzi o kolor cieni, to w tonacji złoto-brązowej niestety mi nie pasuje...

sukienka będzie ecru a cienie są ziolono, turkusowe a nie szare:) poza tym mam nietypowy kolor oczu i chciałam wydobyć z nich zieleń hehe

aha no i dodać chce, że właśnie ze względu na krótkie włoski (nic się z nich artystycznego nie wymyśli) fryzjerka z wizażystką stwierdziły że trza położyć duży nacisk na oczy... bo jak widać usta mam duże tak więc ich zbytnio podkreślać nie trzeba:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #56 dnia: 5 Lutego 2006, 15:00 »
a które zdjęcie ci się otworzyło??
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Lutego 2006, 15:03 »
oki juz przeczytałam maila i wszystko juz wiem:) Ale fajnie Ty też masz króciótkie włoski:) masz juz pomysł co  z nimi zrobić?? jak je ułożyć??
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Lutego 2006, 15:07 »
wysłałam ci jeszcze jednego maila .. może tym razem uda ci się je otworzyc:)
Lena25

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #59 dnia: 5 Lutego 2006, 15:11 »
nie otowrzyło mi się pierwsze zdjęcie, to następne już ok. Powiem Ci, ze ja już mam pomysł na włosy, chcę je sobie wystylizować na lata 20, tak wokól całej głowy, zeby to nie wyglądało na krótkie włosy, tylko, żeby to trudno określić. Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi ;) Myślę o pasemkach. Boz tym makijażem, to wiesz on nie dość że musi pasować do sukni, fryzury, twarzy to jeszcze do ... przyszłego męża. Wszyscy mówią, ze my jesteśmy do siebie bardzo podobni, więc ten problem ja mam chyba z głowy ;)