Autor Wątek: Odliczanie czas zacząć  (Przeczytany 11037 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #120 dnia: 27 Lutego 2006, 10:11 »
Cytat: "lena25"
ponoć ma być tylko 8 stopni.... szczerze przyznam, że nie wierzę w takie długoterminowe prognozy, no ale w pracy też dzieczyny mówią, że w tym roku będzie u nas w polsce chłodniej niż zazwyczaj. ponoc w lipcu max ma być 20 stopni? czy wy słyszalyście coś na ten temat???

lena25, też tak słyszałam,a raczej czytałam,takie wiadomości podawał "Fakt",a jak wiadomo to raczej nieprawda.Poza tym kto może przewidzieć pogodę na 4 miesiące wprzód   :obrazony:    :obrazony:

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #121 dnia: 27 Lutego 2006, 15:47 »
ja chciałam skomentować twój makijaż...a raczej ciebie w tym makijażu-Jezu! normalnie inna dziewczyna! na zdjeciu z przymiarki masz taką dziewczecą buźkę, a w tym próbnym makijażu, masz kilka lat wiecej od razu... No i tak zmysłowo wyglądasz w nim...

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #122 dnia: 27 Lutego 2006, 22:02 »
Cytat: "Aniołek"
na zdjeciu z przymiarki masz taką dziewczecą buźkę, a w tym próbnym makijażu, masz kilka lat wiecej od razu...

mam to traktować jako komplement czy wręcz przeciwnie? :D  wiadomo profesjonalny makijaż czyni cuda :)
Lena25

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #123 dnia: 27 Lutego 2006, 22:08 »
lena kurde ja też to słyszałam i się normalnie boję
ja myślałam że w kwietniu będzie piękne słoneczko a 8 stopni to zamarźniemy przecież
czary trzeba odprawiać

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #124 dnia: 27 Lutego 2006, 22:15 »
agulkaa a czy coś będziesz miała na ramiona..jakieś bolerko czy szal.. bo ja już zwątpiłam. przy takiej pogodzie chyba zamówię bolerko na długi rękaw coby nie zmarznąć... a 8 stopni to niezły chłód....
Lena25

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #125 dnia: 27 Lutego 2006, 22:40 »
no myślałam o szalu
teraz to chyba też poatrze za jakimś futerkiem w razie "w"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #126 dnia: 28 Lutego 2006, 18:57 »
czary trzeba odprawiać

Agulkaa- z tego co pamiętam to Ty jesteś  w tym dobra :D

Dziewczyny nie przejmujcie się- nawet jak będzie 8 stopni (tfu tfu) to i tak najważniejsze, żeby było śliczne słoneczko...w końcu zabawa nie będzie pod chmurką więc goście na pewno Wam nie pozamarzają a w kościele żarem z Waszym serduszek  :serce: ogrzejecie całą okolicę  :mrgreen:

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #127 dnia: 1 Marca 2006, 19:29 »
no dziewczyny ja myślę, że będzie słonecznie:) zresztą jak wszystkie forumowiczki zaczną czarować pogodę na 22 kwietnia to inaczej być nie może :D
dzisiaj kupiłam buciki!!!!! agulkaa kupiłam identyczne jak twoje tylko kremowe :)  jutro wkleję fotki - jak wyglądają w rzeczywistości hehe, bo jednak na tej fotce firmowej wyglądają troszkę lepiej:) mam nadzieję, że nas nie pobcioerają:)
no i jutro idę na drugą przymiarkę, tak więć znowu foty wrzucę hehe buziaki
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #128 dnia: 1 Marca 2006, 19:52 »

a teraz dziewczyny poprzesyłam kilka fotek wystroju kościoła:) właśnie wczoraj wszystko uzgodniłam :)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #129 dnia: 1 Marca 2006, 19:58 »

i następne..

i kolejne..

i jeszcze

no i wsio:) jak wam się podoba???
Lena25

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #130 dnia: 1 Marca 2006, 19:58 »
agulkaa kupiłam identyczne jak twoje tylko kremowe

to fajowo
napewno będa wygodne
Agnieszka32 tez takie miała i była zadowolona

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #131 dnia: 1 Marca 2006, 20:02 »
Aniołek napisał/a:
na zdjeciu z przymiarki masz taką dziewczecą buźkę, a w tym próbnym makijażu, masz kilka lat wiecej od razu...

mam to traktować jako komplement czy wręcz przeciwnie?  wiadomo profesjonalny makijaż czyni cuda

i tak i tak wygladzasz ślicznie- powaznie. Tylko to sa dla mnie dwie różniaste buźki, totalna metamorfoza! byłam w szoku! fajnie masz! Ja bez makijażu wygladam fatalnie :(

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #132 dnia: 1 Marca 2006, 20:15 »
no to jak was męczę wystrojami to jeszcze zaprezentuję wam wystrój sali:) a cio tam jak szaleć to szaleć:)

żyjecie? :D
Lena25

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #133 dnia: 1 Marca 2006, 21:23 »
Lenko bardzo ładny wystrój!!! Nie za dużo nie za mało :)

żyjecie?

Ja żyje...ale jakos chwilowo mam pod górkę. Nie mogę znaleźć kopert w kolorze ecru (w standardowym rozmiarze c6!!) do moich zaproszeń.... jedyne jakie znalazłam to po 70 gr za sztukę.... wrrr :evil:

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #134 dnia: 1 Marca 2006, 21:26 »
hmmm no to faktycznie masz problem z tymi kopertami.. może w jakimś hipermarkecie dostaniecie?? tam są przerózniaste rzeczy, może akurat znajdziesz....
Lena25

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #135 dnia: 2 Marca 2006, 12:12 »
lena25, wystrój prześliczny  :D

Offline okruszek

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #136 dnia: 2 Marca 2006, 12:32 »
Lena, przeczytałam o Asi ...
a ponieważ jestem bardzo na takie sytuacje/choroby wraźliwa to pomyślałam aby FORUMOWICZKI i FORUMOWICZE E-WESELE zebrali się po parę złotych, może to być suma 5 zł, 10 zł, czy więcej ... jak kto może. Ja bardzo wspomagam takie osoby, które potrzebują. Złotówka do złotówki i nazbierają się dla Asi stówki :) Może Asia ma konto w Fundacji i wtedy mozna byłoby dokonac przelewu? Ja jestem pierwsza do takiego czynu :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline groszek
  • maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #137 dnia: 2 Marca 2006, 12:37 »
hhmm...? podajcie link do tej historii? przelciałam 3 strony wstecz i nie znalazłam

Offline okruszek

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #138 dnia: 2 Marca 2006, 12:45 »
witajcie!
no to weselicha będą jak talala:) i właśnie chciałam się was poradzić.... napiszcie co o tym sądzicie....
zacznę od początku.... moich rodziców przyjaciół wnuczka jest chora na aplazję szpiku kostnego - jest to najgorsza odmiana białaczki. diagnozę postawiono w sierpniu 2005 r. NAGLE. nikt się tego nie spodziewał a tu taka tragedia. Asia ma 12 lat i leży cały czas w wzpitalu w Gdańsku. Jej stan się pogarsza, w tej chwili nie moga jej zrobić przeszczepu bo ciągle ma jakieś infekcje. poza tym dramatem jest jeszcze jeden - leki które rodzice muszą jej codziennie podawać kosztują 500 zł za jedna dawkę. czyli jest to kupę kasy!!!!!!!!! w zeszłym roku zorganizowałam zbiórkę pieniędzy wśród swoich znajomych i pomyśłam, że jak Asia dożyje do mojego ślubi to wtedy korzystając z okazji, że będzie dużo ludzi itd, zamiast kwiatów (co wg mnie jest marnotrastwem pieniędzy) poproszę o pieniążki na ratowanie jej życia. rozmawiałam juz ze swoim kochaniem i on ma trochę opory, bo nie wiemy jak to logistycznie rozegrać. wiecie ludzie są różni i mogą sobie coś pomyśleć. no i jak to zrobić??? mam stać z puszką przed kościołem i zamiast kwiatów ludzie będą wrzucać kase??? no juz sama nie wiem.. a może podczas wesela - gdy jest taniec za pieniążki z Młodymi - powiedzieć jaki jest cel tej zabawy..?? tylko, że ludzie będą podpicie i też różnie bywa... bardzi chciałabym jej pomóc jak policzyłam ile te kwaity będą kosztowały to aż mnie zatrzęsło....... i co tu robić???
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline groszek
  • maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #139 dnia: 2 Marca 2006, 12:51 »
Ja myslę, że to bardzo dobry pomysł, żeby pieniądze zamiast kwiatów przeznaczyć na ten bardzo konkretny cel. Ludzie powinni dać je bez oporów, zwłaszcza, jesli zostana powiadomieni (napisać w zaproszeniu, dopowiedzieć resztę historii ustnie). Ludzie boją się dawać pieniądze w "nieznane" z obawy, że ktoś je zmarnotrawi, ale skoro twoi rodzice znają tę dziewczynkę to historia jest wiarygodna. Mysle, że mając w perspektywie całonocną zabawę ze świadomością "a tam dziecko umiera" chyba każdego normalnego gościa ruszy sumienie i pieniądze zamiast na kwiaty da do puszki.

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #140 dnia: 2 Marca 2006, 13:43 »
hej dziewczyny!! asia pochodzi ze słupska tak jak Ty Groszku i ja:) a jeżeli chodzi o pomysł zbierania pieniążków od forumowiczek to nie miałam śmiałości tutaj o to prosić.. ale skoro jesteś zainteresowana to mogę przesłać ci numer konta: BGŻ S. A. o/Słupsk
60 2030 0045 1130 0000 0522 0990 i stronkę internetową asi: http://asia.andrzejewska.w.interia.pl/konto.html. proponuję kierować pieniążki na prywatne konto a nie na fundację , żeby bezpośrednio trafiały na konto rodziców asi. bo z tą fundacją mają "małe" problemy....
poza tym co do  zbierania pieniędzy na slubie to zrezygnowaliśmy. stwierdziliśmy że po ślubie przekażemy na rzecz asi część pieniążków z prezentów slubnych. i w ten oto sposób unikniemy zbędnych komentarzy gości.
Lena25

Offline groszek
  • maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #141 dnia: 2 Marca 2006, 19:49 »
Jesteś ze słupska?? To czemu nic nie piszesz w naszym forum regionalnym?? Oj Ty... Ty...
Dzięki za numer konta, jak tylko dostanę wypłatę to złożę przelew- nie tyle, ile bym chciała, ale coś na pewno.

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #142 dnia: 2 Marca 2006, 22:21 »
no jestem ze słupska ale mieeszkam w szczecinie dlatego nie wchodzę na region słupski:)
Lena25

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #143 dnia: 3 Marca 2006, 07:36 »
Lenko wystrój kościółka będzie piękny :brawo:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #144 dnia: 3 Marca 2006, 09:09 »
Lena!
Przygotowania idą pełną parą - gratulacje  :D
Dekoracja kościoła bardzo ładna!

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #145 dnia: 3 Marca 2006, 11:24 »
No to wrzucę fotki z drugiej przymiarki.. efekt jest lepszy niż po pierwszej ale to i tak jest dopiero zarys sukni:)

Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #146 dnia: 3 Marca 2006, 11:29 »
no i jeszcze jedno gdzie widać tył:) chciałabym dodać, że suknia jeszcze jest troche zaluźna w talii, a potem można obsztwać górę sukni aplikacjami:) i wtedy będzie dopiero efekt hehe
Lena25

Offline BETI

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #147 dnia: 3 Marca 2006, 12:19 »
To bardzo dobry pomysł, z tymi pienazkami.Myślę, że w takim wypadku jak choroba tej dziewczynki, ludzie napewno zachowają sie jak potzreba i nie bedzie zadnych przykrych incydentów.....

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #148 dnia: 3 Marca 2006, 13:15 »
Lena bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni i przymiarki na przymiarkę suknia coraz bardziej dopasowana do Ciebie :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #149 dnia: 10 Marca 2006, 11:11 »
hej dzieczyny!!! w przyszłym tygodniu zrobię uroczyste podsumowanie tego co usało nam się do tej pory załatwić:) wczoraj byłam na kolejnej przymiarce i nieskromnie powiem, że sukieniusia jest śliczna:) dobrałam dodatki typu bolerko i welon. co prawda z bolerkiem miałam nieco wątpliwości - czy ma być mi ciepło czy raczej mam ładnie wyglądac... no i wybrałam to drugoe:) tak więc bolerko właśnie się szyje hehe

jutro w końcu z mym lubym idziemu na poszukiwania garnituru dla niego... ślub za miesiąc z kawałkiem a on nawet nie wie co chce na siebie wrzucić:) ach ci mężczyźni....

poza tym, to w przyszłym tygodniu odbieramy nasze obrączki...

a dzieczyny kiedy wybieracie się do spowiedzi??? brrr, ja aż sie boję:)
Lena25