Autor Wątek: Odliczanie czas zacząć  (Przeczytany 10979 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #90 dnia: 10 Lutego 2006, 21:52 »
a w ogóle to chyba musze zrobić sobie przez weekend przerwę od forum , bo muszę przekonać się czy to już nałóg czy też nie. bo każdy dzień zaczynam od Was koachane laski i na Was kończę.. chyba czas na odwyk :P  :roll:  :)
Lena25

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #91 dnia: 10 Lutego 2006, 21:55 »
to bardzo tragiczna wiadomość, zawsze, jak czytam takie rzeczy jets mi bardzo przykro i smutno. Nie wiem, co powiedzieć. Przykro mi bardzo. Natomiast też pomyślalam o podobnej kwestii, może przejadę się do hospicjum i zapytam się co można kupić, może jakieś witaminy albo inne suplementy i poprosze gości, żeby zamiast kwiatów każdy przyniósł jakiś medykament wspomagający dietę cięzkochorych ludzi.

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #92 dnia: 10 Lutego 2006, 23:57 »
Cytat: "lena25"
z pieniędzy, które dostaniemy od gości podzielimy się z rodzicami asi. po prostu.........

Aż brak mi słów...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #93 dnia: 11 Lutego 2006, 09:49 »
kwietniowe panny młode a wiecie, że w marcu już będziemy mówiły , że wychodzimy za mąż za miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrraaaa jak to zleciało... wzięło mnie na wspomnienia :) pamiętam jak moje kochanie mi się oświadczył....na łonie natury - podczas spływu kajakowego na drawie :) byliśmy brudni, zmęczeni i w ogóle ja już miałam w oczach metę.... a mojemu zachciało się wyjść z kajaka i robić "niby" jakieś fotosy...bo zobaczył piękną łąkę ...ja niczego nie świadoma wysiadłam z kajaka a mój poszedł w krzaki- tak to przynajmniej odebrałam. no więc usiadłam sobie na konarze jakiegoś zwalonego drzewa i podziwiałam piękne widoki a mój nagle wręczył mi piękne polne kwiatki a po chwili wypowiedział to magiczne zdanie :) byłam w takim szoku ,że musiał mnie szczypać bo nie mogłam uwierzyć w to się działo. a to było w maju 2005. po spływie wyznaczyliśmy datę ślubu i myślałam , że ten dzień nigdy nie nadejdzie, bo przecież jeszcze tyle miesięcy musiało minąć do naszego ślubu . a teraz jak patrze na licznik to włąsnym, oczom nie wierzę, że to już niedługo będę żonką:) a u was jak wyglądąły zaręczyny? podzielcie sie wrażeniami:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #94 dnia: 11 Lutego 2006, 09:50 »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem już użytkownikiem:) hip hip hura!!!
Lena25

Offline sylwka

• bywalec
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #95 dnia: 11 Lutego 2006, 09:54 »
W moich zareczynach jedyna magia było to, zebyły one w dniu moich urodzin. Osobiście, wolałabym inną formę, ale coz zrobić, skoro facet nie ma romantycznej duszy :wink:  Lenka, gratuluję ci ,,takich" zaręczyn i zazdroszcze pomysłowego faceta :wink:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #96 dnia: 11 Lutego 2006, 11:19 »
boże lena ja już się denerwuje jeszcze 2 miesiące .
mi Marek oświadczył się nad morzem w międzyzdrojach tam się też poznaliśmy. nieczego się nie spodziewałam było bardzo ładnie byliśmy na tym widoczku  za hotelem slavia i gapiliśmy się na morze gdy nagle zobaczyłam go klęczącego przede mną no i jak mogłam się nie zgodzić :skacza:

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #97 dnia: 13 Lutego 2006, 09:14 »
kwietniowe panny młode a wiecie, że w marcu już będziemy mówiły , że wychodzimy za mąż za miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!! hurrraaaa

dokładnie zleciało że ho ho nawet nie wiem kiedy :) ale ciesze sie niesamowicie ;)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #98 dnia: 13 Lutego 2006, 21:05 »
witam po weekendzie! mój odwyk udał się średnio, bo często tu zaglądałam:)

jeżeli chodzi o postęp w przygotowaniach przedślubnych, to w sumie teraz prawie nic się nie dzieje... byliśmy dzisiaj z moim lubym na poszukiwaniach alkoholu i po kilku kieliszkach prób chyba już dokonaliśmy właściwego wyboru:) poza tym jutro idziemy podpisać protokół przedślubny i nie ukrywam, że mam stresa... bo obawiam się pytań w stylu, czy mieszkacie razem, czy uprawiacie seks itd:) mam nadzieję, że ksiądz nie będzie się czepiać i że wszystko pójdzie gładko....
no i moja mama zaczyna panikować, bo jeszcze nie ma kiecki na ślub, więc w piątek wybieramu się na poszukiwania odpowiedniego materiału na sukienkę...
a wasze mamy czy teściowe mają juz strój na ślub?? jeśli tak to podzielcie się doświadczeniami... może jakieś zdjątka:) chętnie podpatrzę:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #99 dnia: 13 Lutego 2006, 21:08 »
a jeżeli chodzi o ten niesamowity upływ czasu od zaręczyn prawie po dzień ślubu to już robi mi się trochę smutno na myśl, że ślub i wesele miną tak szybko, bo człowiek tyle się przygotowuje na ten dzień, a on trwa tak krótko....dlatego staram się nie stresować, żeby przeżyć najważniejszy dzień w swoim życiu jak najbardziej świadomie....:):):) no ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce :D
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #100 dnia: 15 Lutego 2006, 09:20 »
Witam dziewczyny:)
wczoraj byliśmy u księdza spisać protokół przedślubny, ale okazało się, że im się skończyły:) w ogóle byłam w szoku, bo 22 kwietnia w mojej parafii są trzy śluby:) a ja myślałam, że na warszewie ślub jest rzadkością a tu proszę:) ale jesteśmy ostatni, czyli o 17-ej i myślę, że będziemy mieli największy komfort, szczególnie po ślubie przy składaniu życzeń itd...
no i idziemy w poniedziałek spisać protokół. a tak to juz wszytsko mamy załatwione ..aha no i tylko spowiedź nas czeka....
dzwoniłam juz wczoraj do pozostałych par, żeby spróbować się dogadać co do wspólnego wystroju kościoła...... zawsze lepiej znależć jakiś kompromis prawda..:) pozdrowionka
Lena25

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #101 dnia: 15 Lutego 2006, 11:09 »
zawsze lepiej znależć jakiś kompromis prawda.. pozdrowionka

A i przy okazji można obniżyć koszty, albo zaszaleć konkretnie :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #102 dnia: 15 Lutego 2006, 14:06 »
dobry pomysł, ja też się muszę zapytać czy w 29 kwietnia, ktośbierze w katedrze ślub ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #103 dnia: 15 Lutego 2006, 14:18 »
u mnie w kościele w moim dniu są też 3 śluby -- My jesteśmy pierwsi :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #104 dnia: 15 Lutego 2006, 14:46 »
tylko teraz ciekawe jak my sie dogadamy:) i przyznam szczerze, że bardzo nie lubie jak jestem uzależniona w czymś od innych osób:( mam nadzieję, że wszystko będzie ok:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #105 dnia: 20 Lutego 2006, 21:16 »
hej hej!
nie było mnie tylko kilka dni a na forum pojawiło się jużtyle nowych postów:) widzę, że wy dziewczyny nie obijałyście się hehe

dzisiaj byliśmy spisać protokół przedślubny i było bardzo miło, a nawet momentami wesoło... szczególnie śmiać mi się chciało, gdy ksiądz pytał mojego narzeczonego o to czy nie ma przeszkód we współżyciu:) ksiądz był bardzo dyskretny i nie zadawal zbędnych pytań, tak więc protokól został spisany sprawnie i w miłej atmosferze.
z nowości to tylko tyle....
aha w środę ide na przymiarkę sukni, no i muszę w końcu kupić butki...  a tak poza tym to do ślubu zostało 60 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lena25

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #106 dnia: 21 Lutego 2006, 13:26 »
w środę ide na przymiarkę sukni

fotki,fotki  :D

a tak poza tym to do ślubu zostało 60 dni!

wow,teraz to już tak zleci,że ani się nie obejrzysz a już na ślubnym kobiercu będziesz stała :hopsa: :hopsa:

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #107 dnia: 23 Lutego 2006, 08:59 »

aaaaa udało się hip hip huraaaaa!!!!!!!!!! no więc dziewczyny to są zdjęcia z mojej przymiarki:) wszystko jest za duże:) poza dekoltem, bo jest za mały  :wink:  ale za tydzień wszystko będzie dopasowane do mojej figury:)
Lena25

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #108 dnia: 23 Lutego 2006, 09:03 »
Sukieneczka z CMS :) poznaje po przymierzalni ( chyba że sie mylę ) Bardzo ładna :) zrób zdjęcie jak będzie już na Ciebie taka akurat dopasowana
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #109 dnia: 23 Lutego 2006, 09:05 »

hmmm teraz wyszło jakieś małe;( no nic trudnio
dziewczyny poza dopasowaniem sukni do moich rozmiarów, gorset będzie obsztyty róznymi aplikacjami tak więc im niżej tym ich mniej:) aha no i tren też będzie ozdobiony:) buziaki
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #110 dnia: 23 Lutego 2006, 09:12 »

no i znowu jakoś małe..... ja się chyba na tym nie znam:) za tydzień wrzucę już kieckę bardziej okazałą:) buziaki
Lena25

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #111 dnia: 23 Lutego 2006, 09:17 »
Suknia bardzo ładna!!! Ach...jak Ci zazdroszcze :D

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #112 dnia: 23 Lutego 2006, 09:21 »
dzięki dziewczyny za miłe słowa, faktycznie suknia jest szyta w CMŚ. a teraz ja już nauczyłam się wklejać zdjęcia to spróbuje wrzucić fotki z makijażu próbnego:)
Lena25

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #113 dnia: 23 Lutego 2006, 09:32 »
hmmm słuchajcie a może moderatorzy są w stanie pomóc mi i powiększyć te zdjątka??? no nie wiem sama.. z makijażu też będzie małe ale nic, liczę na ich pomoc:)

i.... wiem ze nic nie widać:( no ale cóż .....
Lena25

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #114 dnia: 23 Lutego 2006, 11:03 »
sukieneczka piękna  :D  :D

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #115 dnia: 23 Lutego 2006, 11:37 »
bardzo ładna suknia
ale lepiej będzie ywglądać dopasowana makijaż też ok chociaż mało widać

Offline Molunia

• entuzjasta
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #116 dnia: 23 Lutego 2006, 18:34 »
Suknia śliczna!!!! cacko

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #117 dnia: 26 Lutego 2006, 15:14 »
no i teraz możemy codziennie z moim lubym upijać się:) zakupiliśmy alkohol i z kartonów zrobiliśmy sobie stoliczek;) a co tam hehe jeszcze musimy dokupić winko no i szampana:)

przyajciel mojego narzeczonego stwierdził( po zakupie alkoholu), no teraz to już nie ma odwrotu haha ach ci mężczyźni:) :serce:
Lena25

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #118 dnia: 26 Lutego 2006, 15:26 »
Super Lenko że już macie to załatwione!! kolejna sprawa na liście zrealizowana...a do Waszego dnia co raz bliżej!!

Offline lena25

• użytkownik
  • **
Odliczanie czas zacząć
« Odpowiedź #119 dnia: 27 Lutego 2006, 08:18 »
witam wszystkich:) o dziwo mam wspaniały humor od samego rana, mimo iż nienawidzę poniedziałków :D  tylko jak myślę o tym co usłyszałam wczoraj od mojej świadkowej to nastrój mi trochę się pogarsza :(  Mianowicie, powiedziała mi , że sprawdzała w internecie dłogoterminową prognozę pogody (w ogóle skąd ona to wzięła  :D ) oczywiście na dzień 22 kwietnia i okazało się, że ma być zimno :shock:  :shock:  :shock:  ponoć ma być tylko 8 stopni.... szczerze przyznam, że nie wierzę w takie długoterminowe prognozy, no ale w pracy też dzieczyny mówią, że w tym roku będzie u nas w polsce chłodniej niż zazwyczaj. ponoc w lipcu max ma być 20 stopni? czy wy słyszalyście coś na ten temat???
Lena25