Autor Wątek: ...ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze:)  (Przeczytany 34027 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Hmm masz racje kochana, on się chyba będzie gryzł z tym bordem!
A może coś w odcieniach szarości/srebra/stali? Ja się właśnie nad tymi dwoma wersjami zastanawiam.
Jeśli źle się czujesz w tym kolorze, choć mi się ładnie komponuje z szyją , poproś o jaśniejszy podkład, no i ogólnie nie wiem czy ręce masz opalone i dekolt, bo wiesz makijaż nie może się wyróżniać, widać dużą różnicę pomiędzy bez makijażu i z makijażem jeśli chodzi o kolor, więc jak masz taką resztę ciała to makijaż zdecydowanie jest za ciemny.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ja też zauważyłam po pierwszym próbnym makijażu, że miałam zbyt ciemną twarz, choć u kosmetyczki (zaraz po malowaniu) wydawało mi się, że jest OK. Wszystko przez to, że podkład utlenia się i ciemnieje po jakimś czasie od nałożenia. Dlatego warto poprosić kosmetyczkę, żeby nałożyła podkład o ton jaśniejszy niż skóra. Co do koloru cieni, słyszałam już od paru osób (w tym kosmetyczki i fotografa), że chłodne i błyszczące cienie fajnie wyglądają na żywo, ale na zdjęciach wychodzą tak sobie... Może warto spróbować jeszcze ciepłego i matowego makijażu? Chociaż ładnie Ci w tych fioletach, ale skoro piszesz, że nie jesteś na 100% przekonana, to może warto jeszcze znaleźć chwilkę i pomalować się drugi raz? :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Nie wiedziałam, że masz dodatki bordo :)

Bordo i fiolet niestety gryzą się mocno. Ale poza tym makijaż mi się podoba i kok też :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
dziewczyny dziękuję Wam bardzo za rady :-*

ciriness zahaczyłam dziś o solarium, żeby trochę sobie opaleniznę podreperować :P

nemezis, było dokładnie jak mówisz, u niej było oki, ale potem i na zdjęciach nie bardzo mi się podoba ::)
kiedy relacja nemi?

mysiu a jaki kok Ci się podoba bo bardzo ciekawa jestem :D

myślę sobie że pójdę jednak w brązy ze złotym i poproszę wtedy o mocniejsze usta, myślę, że powinno być oki ;)jeśli zdążę to pójdę na jeszcze jeden próbny, jeśli nie to pójdę na żywioł ;D

robiłam dziś włoski, to mój pierwszy raz z kolorkiem :Pale zadowolona jestem bo kolor bardzo naturalny, tylko się fajniej błyszczą i siwusków nie ma ;)

wybraliśmy dziś zdjęcia na czołówkę, jutro jedziemy do macheja kręcić podziękowania dla rodziców 8)

powiem Wam, że jak wyszłam dziś z pracy to jakby 100 ton mi spadło z serca ;D w końcu mam czas żeby myśleć o tym co teraz najważniejsze ;)

mam problem ze śpiewaniem w kościele :(po tej akcji z księdzem to ja nie chciałam śpiewaczki, ale mi się odmieniło, tylko jest bardzo późno i ciężko coś znaleźć
:(

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Nie denerwuj się, ciesz wolnym. Meliska i świat jest piękny :) Ze wszystkim zdążycie i czekam Was najwspanialszy dzień, Wasz dzień...

A jaki kolorek robiłaś? Na całe włosy? Pasemka?

Ze śpiewaczką nie pomogę. Tylko to moje trio znam, ale oni głównie u nas w kościele "występują".

Offline elemelka

• Chuck Norris
madziatko naturalny kolor, jak ktoś mnie nie zna to nie pozna że farba ;)
meliska to by się przydała bo to co mi wywinęła przed chwilą jedna znajoma to wołą o pomstę do nieba :klnie: :nerwus:

a sytuacja wygląda następująco:
dostaję smsa z podziękowaniem za panieński i stwierdzeniem, że nie będzie problemu jeśli ona i siostra przyjdą z dziećmi :mdleje:
no a mnie się słabo robi :ckm:
to my dziś w restauracji zmienialiśmy liczbę osób bo nam 5 osób odpadło(ale  jestem w stanie je usprawiedliwić, czasami w życiu różnie bywa, także spoko) i babka nam powiedziała, że dobrze, że dziś bo jutro zamawia produkty, ale to nawt nie o to chodzi
problem taki, że my znajomych nie zapraszaliśmy z dziećmi, bo byśmy nawet nie dali rady, miejsca by brakło. Z dziećmi zapraszaliśmy tylko nasze rodziny. Więc ja tłumaczę, że to raczej niemożliwe, że przyjęliśmy taką zasdę a ona, że albo z dzieckiem, albo w ogółe nie przyjdą, normalnie :Kill: :Kill:
czy ludzie są poważni?
śmieszne jest to, że my się trochę zastanawialiśmy czy ich prosić, ja ich brdzo lubię, ich dziecko też, ale to tacy dalsi znajomi, raczej od wspólnych wyjazdów niż codziennych spotkań i byli bardzo zaskoczeni, że ich w ogóle zapraszaliśmy, a teraz taki numer :evil:

Offline madziatko

• Chuck Norris
Niepoważne, po prostu niepoważne. Ludzie to sobie myślą, że tak w piątek przed ślubem powiedzą, że ich nie będzie, a najlepiej w sobotę rano lub wcale i też będzie dobrze. Nie wiem czy nie zdają sobie sprawy, że za każde miejsce zamówione (i nieważne, że ktoś w ostatniej chwili odmówił) Młodzi płacą? Normalnie szok... Nerwy by mi chyba puściły... A my wszystkich bez dzieci prosiliśmy i ja nie widzę w tym nic złego. drugi raz zrobiłabym tak samo.

A macie może jeszcze jakiś znajomych, żeby w ostatniej chwili doprosić? tacy, którzy się nie obraża, że tak w środę, a w sobotę weselicho?

Offline elemelka

• Chuck Norris
madziatko właśnie muszę pomyśleć kogo w razie by doprosić, jutro się z nią jeszcze skontaktuję i zapytam, czy aby na pewno taka ich decyzja, smutno mi, ale czuję się po prostu manipulowana a bardzo nie lubię >:(
kolorowych :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
No najgorzej, że goście nie szanują Młodych, tylko myślą, że im wszystko wolno. Przykre to.

Słodkich snów. :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Widzę, że u Ciebie też goście dają radę  ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
i bardzo dobrze z tym solarium :)
a cóż to za kręcenie podziękowań dla rodziców bo przegapiłam pomysł :) ?

jej 3 dni, jak tam nerwy?

Offline elemelka

• Chuck Norris
ciriness taką opcję ma nasz kamerzysta, że nagrywamy, a on puszcza na ekranie, wtedy możemy podejść z prezentem do rodziców, potem potańczyć. Dobrze, bo ja bym się na pewno poryczała, nawet teraz mi łzy lecą jak czytam ten tekst ;)
ciri natchnęłaś nas w ogóle tymi spinakmi i zamówiliśmy jedne z tych co pokazywałaś także dzięki:)
pamiętam o tej kamizelce czerwonej ale nie dałam rady jej wkleić, ale już chyba poczekasz na ślubne, co:)

stres mam już spory ;D

troszkę się martwię po pogoda na sobotę jest niepewna, a ja mam te buty taneczne i jak będzie mokro to do kościoła muszę iść w innych i chyba  w tych co kupiłam w maju na wesele koleżanki, tylko one są już trochę zniszczone i mają wyższy obcas niż te docelowe

napisałąm do tej znajomej, że nie ma opcji, żeby przyszli z dziećmi i żeby się okreśłiła, czy przyjdą czy nie, na razie cisza

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
I bardzo dobrze, że jesteś taka stanowcza :)
A pogoda na pewno dopisze, w końcu mało kiedy teraz pada....

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Popieram Anjuszke !!!

Offline elemelka

• Chuck Norris
ciri mam kamizelkę, specjalnie dla Ciebie :P

Uploaded with ImageShack.us

sorry, że bokiem, ale coś mi się nie chce zmienić

dziewczyny, normalnie to nagrywanie to strasznie męcząca sprawa :Pale widziałam kawałek tego co nagrał i jest super, także po prostu wie co robi :D

a no i załatwiłam catering na niedzielę rano do hotelu :D
i może się uda ze śpiewaczką bo jedna z forumek zaoferowała swoje usługi :D

a Ci znajomi przyjdą bez dziecka, także spoko ;D

dziś też byliśmy na tańcach
teraz już zmykam spać,padam na pyszczek
plan na jutro:
- pazurki
- zawiadomienia dla sąsiadów
- pończochy
- odebrać bolerko
- milion telefonów jeszcze
- zakupy

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
kiedy relacja nemi?

Jak odbiorę zdjęcia - czyli w piątek ;D

Dobrze, że w sprawie dziecka znajomych postawiłaś na swoim. Ludzie czasem bywają naprawdę niepoważni... ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja też uważam, że super, że byłaś taka stanowcza!  :) A znajomi jednak wykazali się rozsądkiem i przyjdą mimo wszystko...  ::)

Ale masz już bliziutko do ślubu!  :)

Offline madziatko

• Chuck Norris
Toż to już pojutrze :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
elemelko cieszę się ze spineczek :)
ta kamizelka bomba wygląda, koniecznie musi być relacja bo jak nie to kop !
Dziękuje za zdjęcie!!!
świetny pomysł z tymi podziękowaniami, bo ja to ryczek też jestem i może to jakiś pomysł :D

kurcze trzymam kciuki za Twój stresik i ostatnie dopięcia :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczyny normalnie szok, to już JUTRO :D
jak zakładałam suwaczek to pokazywał 471 dnia, a dziś 1 ;D
stresik jest u mnie spory :P
ale wszystko napiszę już w relacyjce ;)
dziękuję Wam wszystkim za wszystko :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
elemelko jak się cieszę z Twojego dnia :)
Trzymam za was kciuki i za wasz bordowo-biały ślub :)
Nie zapomnij  o nas potem :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Trzymam kciuki, aby wszystko się udało, tak jak to sobie wymarzyliście! I czekamy na relację!!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Też trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
To już jutro?  :o Strasznie szybko minęło !  ;D
3mam za was kciuki,na pewno wszystko będzie pięknie!  ;D
Odezwij się PO  ;D :-* :-* :-*

Offline madziatko

• Chuck Norris
Będzie cudnie. To Wasz dzień :)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Jejku, stresuję się razem z Tobą ;) Wszystko na pewno będzie wspaniale :ok:

Offline elemelka

• Chuck Norris
dziewczynki pogoda pod psem,
ja nie mam butów do Kościoła
ale najgorsze że popłamiłam kamizelkę Rafała mlekiem i jest plama:(

Offline madziatko

• Chuck Norris
Tempetarura jest cudowna, tylko ten deszcz. Może się uspokoi za chwilę.

A odnosnie plam z melak. Oto co mówi na ten temat intenet
Plamy z mleka

Plamę należy wyprać w gorącej wodzie z proszkiem. Zaplamione miejsce można również usunąć wsmarowując w nią glicerynę po czym wysuszyć żelazkiem, kładąc materiał pomiędzy dwie ściereczki. Z tkanin delikatnych plamy z mleka należy usunąć przecierając je benzyną.

Plamy z mleka na tkaninach wełnianych należy usunąć gąbeczką zwilżoną mieszaniną spirytusu i amoniaku (2:1) oraz odrobiny soli. Zmyć letnią wodą

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
U nas też pada,ale pomyśl że nie jest gorąco.Przecież na zew.będziesz tyle co z domu do auta,z auta do kościoła i z kościoła na salę...nie przejmuj się!
A co do plam to tak jak napisała madziatko.W najgorszym wypadku to jest kamizelka i nie będzie widac pod marynarką,a po kościele niech zdejmie kamizelke.
Nie martw się już tym a ciesz się dniem! :-*

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Gratulację pod tym linkiem
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=21470.0

Martuś to wszystko na szczęście!!!
Buziaki! Żeby ten dzień był taki jak sobie wymarzyłaś a nawet i piękniejszy!!!