Autor Wątek: Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Odliczanko 05.06.2010 :)  (Przeczytany 24163 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Mycha, w salonie gdzie zamówiłam suknię diademik ( tylko skromniejszy) kosztowął 120 zł.
MadziaGrześ diademik ładny, ale jak dla mnie troszkę za duży. Ale to zależy w czym komu ładnie ;D

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Napisalam teraz o 8 marca a to dlatego ze tam sa zawsze fajne imprezki w ten dzien  i szybko nie ma miejsc trzeba rezerwacje zrobic :) aaa zapowiada sie super imprezka ;) z 3 milymi przystojniakami:P

Co do diademu to ten akurat kosztuje 98zl....tak Was czytam i czytam i coraz intensywniej zastanawiam sie nad tym didemem no ale zobacze co mi fryzjerka powie:)

A teraz spadam robic dietetyczne spagettiiii :):)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Smacznego  :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A teraz spadam robic dietetyczne spagettiiii :):)

Koniecznie przepis podaj :D Uwielbiam włoską kuchnię, a spaghetti to najbardziej ;)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Alez się u Ciebie dużo dzieje :) Ale nadrobiłam.. :)
Diadem jak dla mnie troszkę za duży, ale mojego zdania nie bierz pod uwagę poniewaz ja w ogóle jestem anty welonom, diademom, jedynie na kwiat się skusiłam jak wiesz, taki jakiś jestem typ dziwny może ;D
A imprezka.. 3 przystojniaków powiadasz.. hmmm.. Kusisz, nie powiem.. Ale dam znać bliżej marca bo jak na razie kompletnie nie potrafię się określić :)

Buźki ślę!!!

P.S. A w Agaverze mojemu mężowy za darmo rozpisali jedzonko jak ma jeść i o której i co może w ogóle.. Tzn chyba miał to w parkiecie razem z karnetem na siłownię..

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Mysikróliczek Podeja przepis :) to jest na 4 porcje... 0.5 kg mieska mielonego drobiowego (ja sobie zmielilam piers z indyka bo najchudsza!:) podsmazyc to na 3 lyzkach oliwy z oliwek nastepnie dodalam udoszona cebulke papryczke i sos bolonese ten z knorra w proszku :) do tego ugotowalam makaron spagettii pelnoziarnisty z lubelli i gotowe :P tylko bez sera zoltego bo to bomba kaloryczna :P Pychotttaaa :)

julenka No zastanawiaj sie szybciutko bo my z Jola idziemy napewno :) Diadem na zywo nie jest taki duzy on w rekach Joli tak sie powiekszyl :P Co do diety to super ze mial to w karnecie niestety u mnie na silowni nawet za rozpisanie treningu trza placic 20 zl:/ no ale mam rzut beretem do plejady dlatego tam chodze

Milego dnia dziewczynki spadam do pracy .Bużki ślę :*:*:*:*:*:*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A to ja tak też robię  ;D

Tylko ten makaron pełnoziarnisty mi nijak smakowo nie pasuje  :-\

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Madzia dzięki za przepis zrobię sobie bo uwielbiam spagetii a jeszcze jak jest dietetyczne to już wo ogóle  ;D ;D ;D ;D ;D
no ale mam rzut beretem do plejady dlatego tam chodze

Czy ty mieszkasz na środuli  ???  :brewki: :brewki:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też sobie rzut beretem skojarzyłam ze Środulą  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Powodzenia w diecie :) Ja stosuję dietę własną :P ;) schudnę, to schudnę, nie, to nie :P

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Kochane Madzia mieszka na Zagórzu  ;D A co do dnia kobiet imprezka jest 6marca i trzeba tam wczesniej zarezerwowac zeby miec miejsce

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Hej Kobitki :) Wreszcie po pracy.... jeszcze tylko jutro i weekend :) Tak jak Jolanta napisala mieszkam na zagórzu niedaleko papieskiego :P wiec tez mam niedaleko do Plajady:P

Musz Wam sie pochwalic... moj Kochany dostal nowa prace :):) Niestety wiaze sie ona z wyjazdami ale damy rade milosc jest silna :)

Teraz zmykam do niego do lozeczka bo 2 dni sie nie widzielismy...Milej nocki :*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Mój PM też często wyjeżdża... Ale da się wytrzymać... Powroty są cudowne  :Serduszka: Także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło  ;D ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Oj dobrze, że mój PM na miejscu... :D :D :D

To my Wam życzymy miłej nocki skoro 2 dni się nie widzieliście :brewki: :brewki: :brewki:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
W takim razie gratulacje  :brawo_2:

Rozumiem,że jest to zmiana na +  ;D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Gratulacje  ;D ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Gratuluję nowej pracy narzeczonego ;D
Ja tam wolę jak mój PM siedzi na tyłku blisko mnie :P No ale siła wyższa :-\ Sami byliśmy na 3 miesięcznym rozstaniu, jak mój PM wyjechał do Słupska na szkolenie. Przyjeżdżał tylko w weekendy, i to nie w każdy, tylko co drugi. Ło matko nigdy tego nie zapomnę, i na żadne szkolenie juz go nie puszczę.  :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
A mojemu PM szykuje się dwuletni kontrakt w Czechach  :'( I co ja mam powiedzieć?
Marzę, żeby nie wypalił... Może jestem wredna, ale nie wyobrażam sobie dwóch lat na walizkach... Zwłaszcza, że nie byłoby go podczas najważnieszych przygotowań do ślubu. Jakoś jego przyjazdy co tydzień bądź wcale do mnie nie przemwawiają.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Sami byliśmy na 3 miesięcznym rozstaniu, jak mój PM wyjechał do Słupska

oj taaaaak to dopiero jest udręka  :( Mój był 3msc w USA a w następnym roku 4 msc w Japanis  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Fakt-dzięki temu ostatniemu mogliśmy pozwolic sobie na fajne wakacje  :drinkuje: :uscisk:,ale jak to się mówi:Newer egejn  :luzak:

A mojemu PM szykuje się dwuletni kontrakt w Czechach

Łączę się z Tobą w bólu-pamiętam jak przed wyjazdem moejgo R.do  :chinczyk: modiłam się  :Swiety:,żeby to nie wypaliło.Wypaliło,było cięzko ale

jakoś daliśmy radę  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
My  przeżyliśmy z A. ponad 2 lata rozstań, on był w Irlandii, ja w Polsce... Rozstania 3-4 miesięczne, i widzieliśmy się na tydzień lub dwa... Przechlapane. Ile ja się wycierpiałam... Szkoda słów, to był po prostu koszmar...

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Gratki z powodu nowej pracy. justys0101 współczuje, tez mielismy ponad rok rozstania, Mój PM pracował w Angli i co pare miesięcy mogliśmy się widzieć. Koszmar!!!! Nigdy więcej czegoś takiego. Ból. łzy i cierpienie brrrrr madzia_n łaczmy się wbólu! Nigdy wiecej rozstań.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dlatego mam nadzieję, że ten wyjazd nie wypali  ;D
Znając siebie ciągle będę ryczeć jak będzie wyjeżdżał, a jemu będzie się kroiło serce jak mnie będzie zostawiał...
Już to przerabialiśmy, ale zwykle trwało to najwyżej dwa miesiące... Teraz szykuje się hardcore  :-\

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Witam Dziewczynki :) Oj widze ze dzialo sie tutaj przez dzien :) No niestety rozstania nie sa mile ale jak trzeba to trzeba.... ja wierze ze damy rade :)
Tak  to okropnie sie czuje :( gardlo boli jakas taka niewyrazna jestem .... zabardzo sie tulilam wczoraj do Mojego i teraz sa skutki .... a jutro mamy jechac wybrac obraczki.... wiec łykne cos na wypocenie i mam nadzieje ze jutro wstane zdrow jak ryba :):) A teraz lece nadrobic Wasze watki :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
jakas taka niewyrazna jestem

weź rutinoscorbin  :glupek: :glupek: :glupek:

a tak poważnie zdrówka życzę  :-* :) :przytul:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Również życzę zdówka  :-*
I czekam na zdjęcia obrączek, gdyby udało się coś znaleźć  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
zdrówka życzę... coś temperatury na dworze wzrosły i od razu więcej przeziębionych  ::)
powodzenia z obrączkami  :)

Offline mka

• Chuck Norris
wiec łykne cos na wypocenie

Ja przy moim PMie nie mogę takich słów wypowiadać ::) ::) :glupek: :glupek:

Zdrówka życzę  :-* :-* ..ja już się podkurowałam :D :D :D

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Mnie też dopadł wirus  ::) chyba mamy forumkowego wirusa hehehe
Jak wybierzecie obrączki do oczywiście chcemy foteczke  ;D ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
duzo zdrowka dla Was życze...

dzien kobiet..hmm....kusicie...oj kusicie  ;D ,a idzie tam poplasac?? (potanczyc) bo mnie czesto tyłek wieżga i mnie nosi  :luzak: :skacza:

Offline Paskuda Kasia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 kwiecień 2010
ja dziś kupiłam parę dodatków, narzeczony, garnitur, jejku jaka radość jest w sercu, pozdrawiam